jautâjums par APTL asinsanalîzes rezultâtu zîdainim

Aizsāka kurmîtis 

Nepilnus 4 mçn.vecam ar krûts pienu barotam mazulim tika taisîta asins analîze uz APTL (nezinu, kas tas ir, asins recçðanas parametri kaut kâdi). Norma ir no cik tur lîdz 42, mazulim rezultâts ir 52. Daktere atvaïinâjumâ lîdz pirmdienai, bçrnu mâsa neòçmâs skaidrot, tik teica, ka tikai ar pienu zîdîtam mazulim tas varbût ir ok.
Tomçr esmu satraukusies.
Vai kâds var pateikt, ko nozîmç ðis rezultâts?
P.S. Mazulis citâdi vesels, aktîvs, dzîvespriecîgs.
Re: jautâjums par APTL asinsanalîzes rezultâtu zîdainim
15.09.2005 18:30
Pediatrijas rokasgrâmatâ bçrnam APTL norma ir 45-55 s. Bçrniem asins analîþu normas ir citâdas. Tâpçc manuprât uztraukumam nav pamata.
Nupat apskatîjos vçlreiz rezultâtu - ir 57.2. Nu ir biðki augstâks... Kâpçc tâ varçtu bût?
Re: jautâjums par APTL asinsanalîzes rezultâtu zîdainim
15.09.2005 21:19
Nav îsti skaidrs, kâpçc ðî analîze tika veikta. Pçc viena râdîtâja, kaut arî tas ir nedaudz palielinâts, ir ïoti grûti kaut ko pateikt. Katrâ gadîjumâ uztraukties tieðâm pagaidâm nevajadzçtu.
Analîze veikta, lai taisîtu vienu kosmçtisku padarîðanu (ilgs tikai 3-5min.)mazulim, un tâ bûs jâveic narkozç (nezinu kâdâ - vietçjâ, vispârçjâ, kâdâ citâ). Tâpçc ðo analîzi lika taisît, kâ arî vispârçjo asinsainu, bet tai rezultâtus vçl nezinu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 8?
Ziņa: