BUMBULIS KRUUTI

Aizsāka Ilona 

BUMBULIS KRUUTI
23.09.2005 16:42
Peeksni sataustiiju bumbuli vienaa kruuti, pirms 2 meenesiem veicu kruuts ultrasonograafiju, vai iespeejams ka tas ir kas slikts...
valda
Re: BUMBULIS KRUUTI
23.09.2005 16:51
Palasi forumâ, ko esmu rakstîjusi ðajâ sakarîbâ, meklçjot uz "valda".
rrty
Re: BUMBULIS KRUUTI
23.09.2005 19:31
Strados ir tâda uzparikte kâ 1 dienas krûts diagnostikas cantrs vai kâ tamlîdzîgi.
Var iet uz turieni.
Johny
Re: BUMBULIS KRUUTI
28.09.2005 12:09
Palasi http://www.nudisms.lv/modules/news/article.php?storyid=6

Tur paskaidrots KÂPÇC bumbuïi metâs un kâ apturçt to raðanâs CÇLONI - ar zâlçm jau ârstç vien iemeslu.

Ceru atðíirîbu starp cçloni un iemeslu Tev vçstures stundâs iemâcîja.
maceklis
Re: BUMBULIS KRUUTI
28.09.2005 14:22
Ja iekseja - gariga pasaule nav mieriga, tad viegli tikt pie bumbula krutis!
dakteris
Re: BUMBULIS KRUUTI
28.09.2005 19:04
Palasiet V. Sinelnikovu " Izproti savu slimîbu ".Apmeklçjiet homeropâtu.
Johny
Re: BUMBULIS KRUUTI
29.09.2005 11:12
Dakter!
Sinelnikovs tâ nav slikta lieta, bet runa ir par to, ka smçíçtâjus kas ar savu rîcîbu palielina vçþa risku par 200% dakteri râj un kaunina (tikai retos gadîjumos paði kratot pelnus rûpîgi paslçptâ turziòâ un pçcâk rûpîgi izvçdinot kabinetu :)) )toties sievieðu paradumâ kas aprakstîts manis citçtajâ iztulkotajâ Amerikâòu izcilâs sievieðu krûðu slimîbu doktores rakstâ un kas palielina krûts vçþa varbûtîbu par bez mazuma par 30000% dakteronkas Latvijâ KLUSÇ.... un pat ðo kaitîgo paradumu ij nepiemin starp cçloòiem. Atvainojos, ja KÂDS dakteronka tomçr neklusç (tikai kâpçc viòu tad nedzird).

Manuprât tas ir netikli. Netikli çtiskâ nozîmç. Vispirmâm kârtâm Hipokrâta zvçresta sakarâ.

Tâtad îsumâ - ir kâds paradums sievietçm, nevajadzîgs, lieks un kaitîgs. Tas nosaka to, statistiski, saskaòâ ar tâ saucamo Fidþi pçtîjumu, ka tikai viena no 300 sievietçm, kas saíçrusi krûts vçzi NAV ðo briesmekli radîjusi pati ar savu nesaprâtîgo rîcîbu. Bet krûts vçþa priekðstadijas ir (vismaz Britânijâ) noapaïojot 50% sievietçm....

Nepârstâstîðu te raksta saturu, linku skat daþas tçmas augstâk.
dakteris
Re: BUMBULIS KRUUTI
29.09.2005 20:51
Hormeel, Traumeel,Engystol - visu kopâ un Detox kit.
Re: BUMBULIS KRUUTI
29.09.2005 21:19
....dakterim...

Kur shito visu var nopirkt?
eha
Re: BUMBULIS KRUUTI
30.09.2005 09:50
man arî parâdîjâs tâds sabijos riktîgi, aizskrçju pie ârsta un pateica, ka limfmezgls pietûcis.
Lada
Re: BUMBULIS KRUUTI
30.09.2005 09:54
Manai mamîtei tâds parâdijâs pçc brâïa baroðanas(pirms 23 gadiem), ârsti teica, ka nekas briesmigs. Bumbulis mçdza ðad tad pazust. Un tagad maijâ viòai krûti noòçma, jo bija audzçjs 2.stadijâ. Ar to es gribeju pateikt, ka tâ lieta jâòem ïoooti nopietni!!!!
dakteris
Re: BUMBULIS KRUUTI
30.09.2005 21:46
Visu iepriekð minçto var nopirkt Homeopâtiskâ aptiekâ ies pçjams arî citâs- pat varbût pasûtît - tas ir vâcu antihomotoksisks lîdzeklis ( visi 3).
Ðie lîdzekïi ir ÏOTI nopietni, jo vâcu kolçìi tos lieto savu pacientu ârstçðanai. Priotams, nepiecieðama onjkologa kontrole. HEEL lîdzekïi Latvijâ ir reìistrçti un arî pie mums kolçìi ar tiem praktizç. Vâcieðiem ir pçtîjumi, viòi atved ðurp arî datus par savu pieredzi - Vâcija tos lieto no 20.gs. 50. gadiem, izveidojis dr,.Rekevçgs.
Re: BUMBULIS KRUUTI
30.09.2005 22:22
Lada, bet kâ tas notiek: ïoti nopietni? Parasti tik un tâ tikai novçro. Es pazîstu sievieti, kas tâ vçrojâs un tik un tâ audzçjs pârveidojâs vçzî un krûti noòçma.
Lada
Re: BUMBULIS KRUUTI
03.10.2005 09:05
Zinu, ka daþas sievietes uzreiz pieprasa to bumbuli izgriest, bet nezinu vai tas ir pareizâkais variants(no ârstu viedokïa). Tur jau tâ lieta, ka vçrojot tas tikai aug un rezultâts ir tâds, kâds viòð ir:-(( Vçl mçs saskârâmies ar problçmu, ka nav nemaz tik daudz pretvçþa programmu(tas ir zâles, vitamîni utt, kas jâlieto pçc operâcijas) Ir tikai daþâm, ðeit ïooti nopeltâm firmâm, ko tad arî mçs lietojam...jo kad tas notiek reâli, cilvçks ir gatavs dzert jebko, lai tikai to draòíi dabûtu ârâ!!!
Un vçl liela problçma ar ko saskârâmies pçc operâcijas ir invaliditâtes grupas nepieðíirðana. Tajâs komisijâs vienkârði par cilvçkiem izòirgâjas!!! BEt es to tâ neatstâðu, jo mçs mçìinâsim vçlreiz, ja nekas atkal nesanâks, tad meklçðu risinâjumu ar Tv palîdzîbu. Te nu ir valdîba, saka, ka neòemiet aplokðòu algas, jums bûs sociâlâs garantijas utt,....tas viss ir sviests, neviens, nekâdas garantijas nedod. Jo 'tâ saucamajiem vçþiniekiem pienâkas inv.pensija uz to laiku, kamçr ir íîmija, bet cilvçkam, kas vizuâli labi un kopti izskatâs Latvijâ to NEKAD NEDABÛT!!!
Tâ, es te mazliet pastâstîju, kâ iet manai mammîtei!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 11?
Ziņa: