Vîrieðiem - zinâðanai

Aizsāka meþa putns 

meþa putns
Vîrieðiem - zinâðanai
07.10.2005 17:10
Sen zinâma patiesîba, ka vislabâk sievietes íermeni pârzina tikai otra sieviete. Lûk, daþi padomi ko vîrieði varçtu mâcîties no divu sievieðu mîlestîbas un seksa.

Viòas To dara ilgi
Zinâms, ka sievietçm nav sçklas noplûdes, tas nozîmç, ka viòas var mîlçties stundâm. Viòas to var darît tik ilgi, kamçr saprot – programma ir izpildîta un spçka vairs nav. Lai cik skumji to nebûtu atzît, vîrieði neliedzieties – jûs neesat spçjîgi katru dienu mîlçties stundâm. Lai gan ir izòçmumi, visbieþâk vîrieði uzsâkta, ka ilgas seksuâlâs rotaïas nav nepiecieðamas. Apmierinâju savas vajadzîbas un viss.

Viòa glâsta sievieti ar paðiem pirkstu galiòiem

Nav noslçpums, ka sieviete otru sievieti glâsta maigi, ar paðiem pirksts galiòiem nevis kâ vîrieði – raupji, uzskatot, ka rokas uzlikðana uz sievietes íermeòa jau ir radîtâs, ka sievietei aiz baudas jâelso. Visbieþâk vîrieði seksa laikâ nevis maigi glâsta sievietes íermeni, bet rauj, plçð, þmiedz sievietes âdu it kâ mîcîtu mîklu nevis visskaistâko ko Dievs uz ðîs zemes radîjis. Ieteikums – iemâcies ar sievietes íermeni apieties kâ ar paðu dârgâko kas tev jebkad ir bijis. Izturies pret savu mîïoto vçl labâk nekâ pret savu jauno sporta auto. Glâsti tâ, lai sievietes íermenis trîsçtu un âdu pârklâtu zosâda.


Viòa mîl klitoru

40% vîrieðu nezina kâds izskatâs un kur atrodas sievietes klitors. Kâ zinâms – kas meklç, tas atrod. Secinâjums – daþi vîrieði ir tik slinki, ka nespçj piepûlçties un atrast ðo sievietes baudas avotu. Ja nevçlies, lai sievietei sekss ar tevi kïûtu nogurdinoðs un apnîkoðs – ik pa laikam ar mçli un pirkstiem samîïo viòas klitoru. Neaizmirti regulâri apjautâties savai partnerei kas un kâ viòai patîk, tikai uzzinot viòas vçlmes tu kïûsi par prasmîgu mîlnieku un viòa lûgs vçl un vçl.

Viòa izmanto seksuâlâs mantiòas

Seksveikalu pârdevçji atzîst, ka tieði sievietes visbieþâk iegâdâjas daþâdas seksuâlâs rotaïlietas un palîglîdzekïus. Protams, pircçju vidû ir arî vîrieði, bet viòi ir ïoti konservatîvi un visbieþâk iegâdâjas parastas lietas. „Lesbietes nebaidâs jautât un konsultçties, viòas ir gatavas eksperimentçt,” atzîst kâdas seksveikala pârdevçjs. Rezultâts ir tâds, ka lesbietes gultâ nekad nebûs garlaicîgi, jo viòa bûs iegâdâjusies ïoti daþâdus palîglîdzekïus.

Seksâ ar sievieti nav bail palikt stâvoklî

Sieviete gultâ ar sievieti riskç daudz mazâk nekâ mîlçjoties ar vîrieti. Arî risks saslimt ar vençriskajâm slimîbâm ir daudz mazâks nekâ To darot ar vîrieti. Kâ pierâdîjuði daþâdi pçtîjumi – sievietes daudz rûpîgâk seko savai veselîbai.

Viòa runâ ar viòu

Lesbietes vienmçr atrod kopîgu valodu ar otru sievieti, viòâm, atðíirîbâ no vîrieðiem, patîk runât. Tas nav nekas pârsteidzoðs, jo visâm sievietçm ir apmçram vienâds domâðanas veids. Viòas var runât stundâm. Ne vienmçr ðîm sarunâm ir jâbût ïoti saturîgâm, pietiek ar to, ka vari izteikties un tevi kâds uzklausa. Viòâm ir svarîga intonâcija, cilvçciskas attiecîbas, ne vienmçr ðîm sarunâm ir jâbût par politikas aktualitâtçm u citiem sabiedriski svarîgiem notikumiem. Lielâkoties vîrieði ir pilnîgi nederîgi ðâdâm vienkârðâm sarunâm, viòi vienkârði nemâk runât „par neko”. Vîrieðiem ir jâmâk runât arî par mazsvarîgâm lietâm. Un kas ir ïoti svarîgi – viòiem jâiemâcâs neizrâdît sava nepatika pret ikdieniðíâm sarunâm.

Viòas ir vienisprâtis par to, ka vîrieði ir idioti

Ðo vîrieðiem bûtu visnotaï grûti iemâcîties. Toties ir viens variants kâ atrisinât problçmu – tev ir jâiemâcâs ar baudu klausîties savas draudzenes stâstos par citiem vîrieðiem idiotiem, tu visu vîrieðu vidû esi vienîgais labais un gudrais.

kopçts no TVNET
opaa
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
07.10.2005 19:52
nu tur jau rakstiijusi ir noteikti lezbiete,kura savaa muuzjaa nav iepazinusi viirieshus
es pilniigi pret esmu dazjiem no shiem apgalvojumiem

par pirmo
tas nenoziimee ka ir seeklas nopluude tad viirietim ir pipec, pirmkaart jau viirietis ar var stundaam ilgi miileeties, atkariigs no taa cik ir laba sieviete, ko vinja speej un maak, un kaa maak paildzinaat to pashu dzimumaktu
no savas pieredze:
man pashlaik ir draudzene kas vairs mani parsteidza pasakot ka vinjai labaak patiik aatrs sex un ne ilgaak par 15min.

par otro
tieshaam bijushi izsalkushi viirieshi vien,gan aju tie manjaki no ielas kuriem ar galvu nav viss kaartiibaa, katrs viirietis kursh daudz maz saprot no pieskaarienu baudas maacees glaastiit maigi un ne tikai ar pirkstu galinjiem :)
no savas pieredzes:
bija kaadreiz sieviete kura taa glaastiija aadu ka man vajadzeeja teikt lai izbeidz jo jau saap,iemesls? :
vinjai pirms tam bijis viirietis kuram laikam bieza aada
spriediet pashi, cilveeks ir tikai cilveeks, te nav ko daliit starp kraasaam

par paarejo lai paliek
pamatiigs murgs
jau veelreiz atkartojos ,ka katrs cilveeks ir atshkjiriigs un visas piemineetaas lietas ir pilniigs apsurds, jo izskataas ka ir konkreets cilveeks ,kuram nav bijis vairaak par paars reizeem bijis ;)
Maiks
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
07.10.2005 19:57
protams ka saakumaa vaajg maigus glaastus veltiit tachu ja taa visu laiku maigoijas manai draudzeni tas izbesiitu jo vinjai patiik ka taa stingri un kaisliigi panjem.. ar stingru tveerienu ap gurniem nevis taa kaa jeelu olu!
brrrr
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
08.10.2005 04:47
mana meitene man pati pateica lai iekjeros vinjai saanos no visa speeka un saspiezhu vinju - taa vinja juutoties tuvaak man un vinjai patiik.nedaudz brutaali bet vinja no taa guust baudu.

kad maigojos un glaastu vinju vinjai nulles reakcija.
Saule :)
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
08.10.2005 11:23
to: opaa
ja tavai sievietei nepatîk ilgs sex ar tevi - ïoti iespçjams, ka tu viòu garlaiko - nemâki ilgstoði viòai sagâdât baudu. :)))
:)
zheel ka autore nezin manas sievas attieksmi pret cilveekiem, kuriem "staav" uz savu dzimumu... sviests...
opaa
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
03.11.2005 16:27
to saule

:DDDD
tu shausmiigu aplamiibu pateici
vinja labaak guust baudu kad ir attieciigais noskanjojums un man jaapaguust vinju novest 15 min laikaa liidz orgasmam ,tad vinja jut visspeeciigaak to
sorry bet es savas sievietes "izkozju" pirms liekos gultaa :) ;)

bet kopumaa par mani gulta ir tikai labu sievietes teikushas
zjeel ka tu taa kljuudijies :D
eredisfunks
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
03.11.2005 16:48
No kurienes tas viss ir norakstîts ? :)
Var jau bût, ka tas, kas rakstîts vidçji statistiski der pirmajâm reizçm, kad cilvçki vçl viens otru iepazîst. Taèu ne vairâk.

Ir sievietes, kam patîk arî rupjâka mîcîðana un zemu vçrtç to maigo kairinâðanu ar pirkstu galiòiem :D

Vçl ðíiet interesanta ir ðî domu pçrle :)
- "Viòas ir vienisprâtis par to, ka vîrieði ir idioti
- Ðo vîrieðiem bûtu visnotaï grûti iemâcîties."

Mans domât, ka sieviete tâdu, kas spçtu ielâgot un pieòemt par patiesîbu, ka ðis ir idiots, âtri vien pasûtîtu :)
Kaut gan, gan jau ir tâdas, kam patîk idioti, turklât tâdi, kuri paði atzîst, ka tâdi ir.

Kopumâ ðis raksts ir lesbisma propaganda, kâ arî reklâmraksts priekð sexbodçm. Maz tur konstruktîvâ. Vienkârði cilvçkus noliek nevis pamâca vai iedvesmo.
Ðâda pieeja derîga, lai mâcîtu tîòu attîstîbas lîmeòa cilvçkus ar vecâm ietekmçðanas metodçm, t.i., tu esi slikts, nekam nederîgs, lûk citi ir mâkoði varoði :)
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
03.11.2005 17:31
Ðis raksts ir katalizators, lai uzzinâtu , kuri vîrieði padomâs un pieòems ðîs atziòas un mainîsies uz labo pusi un kuri aprobeþoti nodomâs, ka tas ir lezbisms. Lai atsaucâs sievietes, kurâm vîrieða maigums ir par maz un kurâm par daudz. Droði, ka pirmâs bûs vairâkumâ. Tad varçtu saskaitît un izdarît pareizus secinâjumus. Es gan nedomâju, ka uzreiz jâapgalvo, ka vîrieði ir ididoti. Cilveciskâm vajîbam un îpaðîbâm taèu nav dzimuma.

Lindux
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
03.11.2005 17:34
Kâ vajadzçtu attiekties pret seksu

Sekss ir Dieva dâvana. Tas ir prieks! Tas ir dots, lai mçs baudîtu un lîksmotu. Tâ ir dalîba lielajos svçtkos, kam dots nosaukums - esîba. Visur, kur ir skaistums, ir arî sekss. Kurð teicis, ka seks ir dubïi? Visa dzîve eksistç caur seksu, viss izaug no tâ.
Zieds ir tik brîniðíîgs... arî tas ir seksuâli. Putniòð, kurð rîtos dzied pie vientuïnieka bûdiòas, arî ir brîniðíîgs. Vai esiet padomâjuði, ka viòa dziesma ir seksuâls uzaicinâjums. Viòð meklç partneri, aicina mîïoto. Nav nekâ nepareiza tîrâ vienkârðâ seksâ. Tas ir dabisks. Nav nepiecieðamîbas to slçpt aiz skaistâ mîlestîbas vârda. Nav nepiecieðamîbas ap to radît romantikas miglu.
Tai vajadzçtu bût skaidrai parâdîbai: kâdâ momentâ divi sajût, ka gribçtu komunicçties dziïâkâ lîmenî, un viss. Nekâda pienâkuma, nekâdu saistîbu. Seksam bûtu jâbût kâ spçlei un lûgðanai. Mana pieeja - nevis atteikðanâs no kaut kâ, bet gan tâ izmantoðana. Viss, kas tev iedots, viss ir vçrtîgs - tâda ir mana sapratne. Ja tas tâ nebûtu, esîba tev to nedotu.
Es jûs mâcu, kâ doties dziïâk iekðâ mîlestîbâ. Es jûs mâcu arî, kâ iet dziïâk seksâ, jo tas ir vienîgais ceïð, kas ved aiz robeþâm. Ïaudis ir pieradinâti: viòi domâ, ka reliìiozam cilvçkam ir jâbût pret seksu; kâ gan tie, kas nav pret seksu, var bût reliìiozi? Tâs kïuvuðas par nemainâmâm kategorijâm. Es grauju ðîs kategorijas... es gan negaidu, ka pasaule tûlît steigsies atmest ðos iedibinâtos prâta modeïus. Tâpat es arî negaidu, ka mani sapratîs. Kad cilvçki mani nesaprot, es absolûti saprotu viòu nesapratni. Bûs nepiecieðami varbût pat gadu simti, lai mani saprastu, bet tas vienmçr notiek.
Pat 20. gadsimtâ, cilvçki dzîvo pilnîgâ neziòâ par seksu, pat tie, par kuriem jûs domâjat, ka viòiem bûtu jâzin labâk. Pat jûsu ârsts nezina, kas ir sekss, nezina tâ daudzðíautnainîbu. Pat ârsti ir mâòticîgi un par lietâm uzzina no ïauþu mutçm. Nevienâ medicînas koledþâ sekss netiek mâcîts kâ atseviðís priekðmets. Tik neaptverams un spçcîgs priekðmets, un vçl arvien netiek mâcîts. Jâ, seksa fizioloìija no ârstiem ir uzzinâta, bet fizioloìija nebût nav viss. Eksistç daudz dziïâki slâòi: seksa psiholoìija, pastâv seksa garîgums. Fizioloìija ir tikai ârçjâ puse.
Vârds "sekss" ir ïoti skaists. Ðî vârda sâkotnçjâ sakne ir "atdalîðana". Sekss nozîmç atdalîðanu. Ja jûs esiet iekðçji sadalîti, tad tur bûs sekss. Kas notiek, kad jûs sapòojat par sievieti vai par vîrieti? Viena jûsu daïa tiecas satikt otru daïu, bet jûs cenðaties satikt to otru ârpusç. Jûs varat satikties uz mirkli, bet jûs atkal bûsiet vientuïi, jo satikðanâs ârpusç nevar ilgt mûþîgi. Sekss ir ierobeþots tâdçjâdi, ka tas ir momentâls, jo cits vienmçr ir cits. Ja jûs satiekat savu iekðçjo sievieti vai vîrieti, tad tikðanâs var bût mûþîga. Tad dalîðana pazûd un ir tikðanâs. Tâ ir alíîmiska transformâcija: jûsu sieviete un vîrietis satiekas iekðienç un jûs topat viens. Un kad jûs esat vienots, jums bûs mîlestîba.
Visis mani pûliòi veltîti tam, lai sekss jums apniktu. Jo vienîgi tad, kad sekss jums apniks, jûs sâksiet intereresçties par Dievu. Nomâkts cilvçks paliek ieinteresçts par seksu, tâdçï esmu pret nomâkðanu. Jûs brînîsieties, bet tâ ir mana loìika, mana matemâtika. Apspiesta personîba turpina bût ieinteresçta seksâ, paliek apmâts ar seksu, tâdçï es saku - piesâtinieties ar seksu un visai drîz jûs to aizmirsîsiet. Un kad jûs to beigsiet, sekss pazaudçs visu savu nozîmi - tâ bûs diþa diena, jûsu dzîves diþais mirklis.
Jûs varat nebût íermenis, bet jûs tajâ dzîvojat. Íermenim ir savas vajadzîbas, kuras nâkas apmierinât. Ja jums jâaug kâ totâlai vienîbai, tad ir japieòem viss, neko nedrîkst atgrûst. Protams, viss jâizmanto augstâkâs harmonijas labad. Sekss jâpieòem, jâizmanto un jâatstâj aiz sevis. Atcerieties, atðíirîba ir liela: nevis atgrûsts vai atmests, bet atstâts aiz sevis. Ko gan darît? Zinât seksu? Virzieties tajâ apzinâti! Tas ir jaunu durvju atklâðanas noslçpums.
99% pazîst seksu tikai kâ atvieglojumu: viòi nepazîst tâ orgasmisko kvalitâti. Pat, ja viòi domâ, ka viòiem ir orgasms, tas nav orgasms - tâ ir vienkârði dzimumatviegloðanâs. Orgasmam nav nekâda sakara ar dzimumorgâniem kâ tâdiem. Dzimumorgâni gan ietilpst tajâ, bet orgasms ir totâls - no galvas lîdz kâju pirkstiem, tas ir visâ íermenî. Ejakulâcija nav orgasms. Tâ ir pavisam lokâla atbrîvoðanâs, seksuâla atbrîvoðanâs - tas nav orgasms. Atbrîvoðana ir negatîva parâdîba: jûs vienkârði zaudçjat enerìiju, bet orgasms ir pavisam cita lieta.
Kas ir orgasms? Orgasms ir stâvoklis, kad jûsu íermenis vairs nav sajûtams kâ materiâls: tas vibrç ka enerìija, kâ elektrîba. Tas vibrç tik dziïi, lîdz paðiem pamatiem, ka jûs pilnîgi aizmirstat viòa materialitâti. Tas kïûst par elektrisku parâdîbu. Ðodien fiziíi runâ, ka matçrijas nav, ka visa matçrija ir tikai ðíietamîba. Pat vairâk - ka viss, kas eksistç, ir elektrîba nevis matçrija. Orgasmâ jûs nonâkat lîdz tam dziïâkajam jûsu íermeòa slânim, kur matçrija vairs neeksistç, tikai enerìçtiskie viïòi: jûs kïûstat par dejojoðu enerìiju, par vibrâciju. Jums un jûsu mîïotajai vairs nav nekâdu ðíçrðïu - jûs pulsçjat un vairs neesat materiâli. Ðeit tad nu ir seksuâla orgasma jçga - ka jûsu sasalusî enerìija tiek kausçta, top vienota ar Visumu, ar kokiem, zvaigznçm, ar sievietçm un vîrieðiem, ar klintîm... uz mirkli, protams.
Bet ðajâ mirklî jûs iegûstat jaunu apziòas kvalitâti, kas ir reliìiozitâte. Tâ ir svçta, jo atnâk no veselâ. Seksuâlais orgasms prasa vairâk laika - jo vairâk, jo labâk; jo tad tas iekïûst dziïâk jûsu bûtnç, jûsu prâta, jûsu dvçselç. Pçc tam tas izplatîsies no kâju pirkstiem lîdz galvai, katra jûsu íermeòa stîga pulsçs kopâ ar to. Viss jûsu íermenis taps par oríestri un tas nonâks lîdz kresèendo. Bet, ja jûs steidzaties, orgasms kïûst vienkârði par ejakulâciju, tas vairs nav orgasms. Tas ir lokâls un niecîgs, gandrîz bezjçdzîgs. Starp citu, jûs jutîsieties noguris, apjucis un nomâkts pçc tâ, jo jûsu enerìija ir zaudçta, un jûs no tâ neguvât svaigumu, tapçc tas bija vienkârði bezjçdzîgi. Jûs paliekat iepriekðçjais - mazliet vairâk saguris, protams, ar mazâku enerìiju. Jûs paliekat iepriekðçjais. Tas nebija attîroðs process, tas nesatricinâja jûs lîdz paðiem pamatiem. Miljoniem sievieðu nodzîvoja savu dzîvi, neuzzinot, ka ir spçjîgas piedzîvot orgasmu. Bet bez zinâðanas, ka varat sasniegt varenu orgasmisku sprâdzienu, jûs nespçsiet saprast neko garîgu; tas bûs gandrîz neiespçjami priekð jums. Ja sievietei nav orgasma, arî vîrietim tas ir praktiski nesasniedzams, jo orgasms ir divu tikðanâs. Tikai divi, kad viòi izðíîst viens otrâ, var to sasniegt. Tâ nav, ka vienam tas ir, bet otram nç - tas ir neiespçjami. Atbrîvoðana ir iespçjama, ejakulâcija iespçjama, atviegloðanâs ir iespçjama, bet ne orgasms.
Orgasms nav atviegloðanâs - tie ir svçtki. Un orgasms (caur otru cilvçku) ir jûsu tikðanâs ar visu veselo. Orgasms vienmçr ir dieviðís: otrs kalpo par durvîm, un jûs ieejat dieviðíajâ. Orgasms vienmçr ir garîgs, tas nekad nav seksuâls. Ja kâds domâ, ka orgasms ir seksuâls, tas neko nav sapratis - viòð neko nezina par orgasmiskajiem pârdzîvojumiem. Orgasms vienmçr ir samadhi, ekstâze. Bet cilvçki to nezina, jo viòi satiekas vajadzîbas spiesti, aiz enerìijas pârpilnîbas.
Kad jûs domâjat par orgasmu, tas kïûst par mçríi, kas vairâk lîdzinâs darîjumam, un tad orgasms kïûst apgrûtinâts. Tâ ir dilemma: ja jûs tiecaties uz orgasmu, tas kïûst smags, jo jûs meklçjat to, tiecaties uz to, un jûs patiesîbâ neesat totâli. Jûsu prâts gaida orgasmu; jûs domâjat par to, vai ðajâ reizç jums izdosies to sasniegt vai nç, un ðîs bailes paralizç seksuâlo centru. Ðis centrs reâli spçj atvçrties, kad nav baiïu, kad nav jautâjuma par kâdu nebût rezultâtu, kad nav domu par nâkotni, kad darbîba nav orientçta uz sasniegumu, kad jûs vienkârði spçlçjat. Tas ir brîniðíîgi - spçlçties ar kâda íermeni un sajust, ka kâds spçlçjas ar jûsçjo. Vienkârði divi íermeòi dejo, dzied, apskaujas, mîlçjas - tâ ir brîniðíîga simfonija, nav nepiecieðamîbas domât par orgasmu. Un tad tad notiks! Te arî ir viss tâ skaistums... tikai tad tas notiks. Vai tas ir noticis vai nç, uz lietu neattiecas. Vienkârði aizmirstiet par to.
Kâdçï jâbût atðíirîbai starp sievietes un vîrieða tehniku? Tâdçï, ka ka viòi paði ir atðíirîgi. Viòi ir tik ïoti atðíirîgi, cik vien tas ir iespçjams. Viòi ir polâri pretçji. Visa fizioloìija, visa psiholoìija, katrs sievietes apziòas lîmenis atðíiras no vîrieða - viòi ir ne vien atðíirîgi, vienkârði pretçji. Jârada absolûti atðíirîgas tehnikas. Bet tâdçï, ka sieviete un vîrietis dzîvo ïoti cieði blakâm, viòi turpina aizmirst, ka viòi ir atðíirîgi. Nekas nelîdzinâs otram, un tas ir labi, jo tieði tâdçï viòi var kïût par vienotu enerìçtisko apli. Viòi papildina viens otru un ir piemçroti viens otram. Kad es saku, ka sieviete un vîrietis ir viena vesela pretçjâs daïas, ar to es domâju, ka viòi ir savstarpçji papildinoði.
Papildinâðanâs iespçjama tikai tad, kad pretçjie poli satiekas. Palûkojieties uz to ðâdi: vagîna ir sievietes negatîvais pols, bet krûtis - pozitîvais. Tas ir magnçta serdenis. Pozitîvais pols pie krûts, bet negatîvais - vagînas apvidû. Vîrietim negatîvais pols atrodas uz krûtîm, bet pozitîvais - uz peòa. Tâdçjâdi, kad sievietes un vîrieða krûtis satiekas, tad satiekas pozitîvais ar negatîvo; kad mîlçjoties satiekas seksuâlie centri, satiekas arî pozitîvais ar negatîvo. Abi magnçtiskie serdeòi ir satikuðies ar pretçjiem poliem, un izveidojas nosacîts aplis - enerìija var plûst un kustçties.
Bet ðis aplis var izveidoties tikai tad, ja sieviete un vîrietis mîl viens otru. Ja nav mîlestîbas, satiekas tikai viòu seksuâlie centri - tikai viens pozitîvais pols satiek vienu negatîvo. Notiks enerìijas apmaiòa, bet tâ bûs lineâra. Apli izveidot nav iespçjams. Lûk, kâdçï bez mîlestîbas jûs nekad nejûtat apmierinâjumu. Sekss bez mîlestîbas kïûst vienkârði par sîkumu. Vienîgi, kad eksistç aplis, jûs kïûstat viens vesels - bet ne agrâk. Kad jûs esiet dziïi mîlestîbâ, krûtis arî satiekas, bet nekad agrâk. Tâdçjâdi dzimumakts ir ïoti vienkârðs, bet mîias akts ir daudzkârt sareþìîtâks. Dzimumakts ir tikai fizisks - divas enerìijas satiekas un izðíiras. Sekojoði, ja ir tikai sekss, agri vai vçlu jûs satrauksieties: jûs velti tçrçsiet enerìiju un neko nepanâksiet.
Ja ir totâls noslçgts aplis, abi partneri dzimumakta beigâs bûs enerìiskâki, vairâk uzlâdçti, dzîvâki, ar lielâku enerìijas plûsmu. Ja ir tikai dzimumakts, abi partneri no tâ iznâks saguruði un izlâdçti. Viòi zaudçja enerìiju. Tam sekos miegs, jo viòu jûtas ir vâjas. Ðajâ "vienpolârajâ satiksmç" vîrietis pazaudç vairâk enerìijas nekâ sieviete. Lûk, kâdçï sievietes spçj bût prostitûtas, jo vîrietis ir pozitîvais pols, bet sieviete - negatîvais. Enerìija plûst no sievietes pie vîrieða, nevis otrâdi. Tieði tâdçï sieviete var piedalîties 20-30 aktos vienas nakts laikâ, bet vîrietis nç. Tâdçï man prostitûcija ir slikta ne tâdçï, ka tâ ir prostitûcija, bet tâdçï, ka neveidojas noslçgtais aplis. Jûs neuzlâdçjaties. Jûs vienkârði veltîgi tçrçjat enerìiju. Mîlestîbâ vîrietis un sieviete satiekas divos polos. Vîrietis dod sievietei, un sieviete atdod atpakaï. Tas ir savstarpçji.
Vîrietis vienmçr vçlas sievieti iegût uzreiz. Viòð nav ieinteresçts priekðspçlç, jo viòa pozitîvais pols vienmçr ir gatavs. Bet sievietes vienmçr nav gatavas dzimumaktam momentâli, bez prelûdijas, jo viòu negatîvais pols nav gatavs. Un tas nevar bût gatavs, ja vîrietis nesâks mîlçt sievieti no krûtîm. Tâs var piekâpties, bet neòems dalîbu. Bet vîrietis domâ, ka dzimumakts ir vienkârðs. Kâdçï tçrçt laiku? Acumirklî iegûstot sievieti, viòð beidz daþâs minûtçs. Bet sieviete netika pamodinâta, viòa neòçma dalîbu. Lûk, kâdçï sievietes sapòo, lai viòu mîïâkie pieskârtos viòu krûtîm, mîlçtu viòu krûtis - viòas to vçlas dziïi jo dziïi. Tikai tad viòu krûtis piepildâs ar enerìiju un viòu magnçtiskâ serdeòa pretçjais pols atsaucas. Tikai tad viòas tam atdzîvojas, tad viòas var piedalîties, tad saikne ir iespçjama un viòas izkusîs.
Prelûdija ir obligâta. Laulîba kïûst sausa, jo sâkumâ, kad satiekat jaunu sievieti, jûs spçlçjaties ar viòas augumu. Jûs neesat pârliecinâts, vai viòa atïaus tieðu tuvîbu, tâdçï jûs spçlçjaties. Jûs tikai pârbaudât augsni, lai uzzinâtu, vai viòa ir gatava vai nç. Taèu, kad viòa ir jûsu sieva, jûs viòu òemat kâ savu îpaðumu - prelûdija vairs nav nepiecieðama. Tâdas sievas nav apmierinâtas nevis tâdçï, ka vîri viòas nemîlçtu, bet gan tâdçï, ka viòi tâs mîl nepareizi. Viòi nedomâ, ka sieviete ir kaut kas cits, ka viòas íermenis atsaucas citâdi - tieði pretçji.
Cilvçki netuvojas mîlas nodarbçm pakâpeniski. Sçþ divi cilvçki un pçkðòi sâk nodarboties ar seksu. Tas ir tik negaidîti - un ïoti asi sievietei. Vîrietim tas nav tik pçkðòi tâdçï, ka vîrieða enerìija ir cita tipa enerìija un vîrieða seksualitâte ir vairâk lokâla. Sievietes seksualitâte ir totâlâka - visam viòas íermenim ir jâbût tajâ iekïautam. Sieviete nekad tajâ neies dziïi, ja pirms tam nebûs prelûdijas. Kad sieviete paliek auksta, vîrieða orgasma pârdzîvojums paliek lokâls. Tas nesasniedz dvçseli, visu viòa íermeni. Nevibrç un nedejo visas viòa ðûniòas un stîdziòas. Tas ir trûcîgi, ïoti trûcîgi. Tâ ir atviegloðanâs, atbrîvoðanâs, bet ne orgasma pârdzîvojums.
Sekss ir brîniðíîgs, seksualitâte atgrûþ. Kad sekss kïûst mentâls, kad tas ienâk jûsu smadzençs, tas top par seksualitâti. Tad jûs domâjat par seksu, fantazçjat par to. Jo vairâk jûs domâjat un fantazçjat par seksu, jo lielâkâs nepatikðanâs jûs nokïûstat. Ðî problçma piemît Rietumiem: tie pârâk daudz ir fantazçjuði par seksu. Rietumi kïuvuði seksuâli caur fantâziju. Austrumi kïuva seksuâli caur nomâktîbu. Abi kïuva seksuâli un abi pazaudçja dabisko spçju baudît seksu. Abi kïuva patoloìiski daþâdi. Rietumi kïuva patoloìiski, uzskatot, ka sekss ir dzîves galîgais mçríis. Austrumi kïuva patoloìiski uzskatot, ka sekss ir pçdçjâ barjera starp cilvçku un Dievu. Sekss nav ne viens ne otrs. Tas ir vienkârða parâdîba, tâda kâ bads un slâpes.
Rietumi radîja sev problçmu: vîrietim jâapmierina sieviete, bet sievietei jâapmierina vîrietis. Tagad abi ir satraukti. Un tâ: vîrietis cenðas saprast, vai viòð ir apmierinâjis sievieti. Ja viòa nav apmierinâta, kaut kas vîrietim sâk pietrûkt - viòð vairs nav vîrietis pilnîbâ. Un kad jûs sajûtat, ka neesat vairs îsti vîrietis, jûs dodaties nepareizajâ virzienâ - arvien vairâk un vairâk grûtîbu radîsies jûsu ceïâ. Jûs sâksiet baidîties, jûs pazaudçsiet uzticîbu. Bet sieviete turpina censties saprast, vai viòa apmieirnâja vîrieti. Ja viòa jût, ka vîrietis nav apmierinâts, ka nesasniedz to ekstâzi, kas tagad tiek sludinâta visâ pasaulç, viòa jût, ka viòâ kaut kas zûd. Tagad abi kïûst nemierîgi, un brîniðíîgais mîlas akts izvirst. Te ne par ko nav jâuztraucas.
Ir vçl cita problçma: cilvçki pârâk daudz nodarbojas ar seksu. Viòi to padarîjuði gandrîz par rutînu. Medicînas autoritâtes izvirzîja ideju, ka sekss ir higiçna: ja jûs nenodarbojaties ar seksu katru dienu, tad kaut kas nav kârtîbâ. Nonâcis pat tik tâlu, ka viòi apgalvo: ja nav pietiekami daudz seksa, iespçjams pat infarkts. Bet tam bûtu jâbût retam notikumam, svçtkiem. Tas nedrîkst bût garlaicîgs, tâ nedrîkst bût ikdienas barîba. Tas jâglabâ tam dzîves brîdim, kad esiet patiesi plûstoði, kad ir citas dimensijas. Tas jâglabâ kâ dâvana ðiem retajiem momentiem, lai dzîve nekïûtu pavisam apnicîga. Jûs çdat, dzerat savu tçju, mazgâjaties un nodarbojaties ar seksu vienâdi ikdieniðíi. Pçc tam izrâdâs, ka tas ir garlaicîgi - arvien viens un tas pats. Mîlçjieties tikai, kad ir milzîga vçlçðanâs un kaisle, citâdi vienkârði pateiksiet: "Piedodiet, sajaucâm adreses." Kas par lietu? Labâk neizlikties. Ja jûs pârtrauksiet izlikðanos, jûs pamanîsiet, ka jûsu mîlas satiksmes dziïums ievçrojami pastiprinâsies.
Cilvçki tik daudz runâ par seksu tâdçï, ka viòi nekad nav apmierinâti. Pats senâkais Indijas seksa traktâts "Kama-sutra" teic, ka, ja jûs mîlçjaties pietiekami meþonîgi, jums bûtu gana ar vienu reizi gadâ! Tas izklausâs pilnîgi neticami mûsdienu cilvçkam - reizi gadâ! Un toreiz nebija cilvçku, kas kaut ko apspieda. Vatsjans - pirmais seksologs pasaulç un pirmais, kurð seksâ ienesa meditâciju, atnâca, lai atbrîvotu tâ [cilvçka?] dziïâkos centrus. Un viòam ir taisnîba. Ja darîðana patieðâm nonâk lîdz galçjîbai, viena reize gadâ ir pilnîgi pietiekami. Tas apmierinâs jûs tik dziïi, ka sekojoðâs uguns jums pietiks mçneðiem.
Ja jûs steidzaties visâ, jûs steigsieties arî seksuâlâ akta laikâ, it kâ tiktu veltîgi tçrçts laiks. Tâdçjâdi mçs vçlamies âtri ðíîstoðo kafiju un "âtri ðíîstoðo seksu". Attiecîbâ uz seksu tâ ir bezjçdzîba. Tas nav darbs un nekas tâds, ar ko jûs varat steigties. Ar steigu jûs to sagrausiet. Baudiet seksu un jûs sajutîsiet laika neesamîbu. Steidzoties jûs to nepiedzîvosiet.
Daþkârt gadâs, ka otra cilvçka enerìija jûs neaizdedz. Tagad jûsu partneris neko nespçj tur mainît, arî jûs nç. Dabîgi, jâatrod vçl kâdu citu, ar kuru varçtu aizdegties. Taèu sabiedrîba, kultûra, reliìija un tradîcija - visas ðîs lietas ir ðíçrslis. Daþkârt mçs sâkam slieties pie jebkura cita, pat ja mçs neuzbudinâmies; tas ir çrti. Ir bçrns, kuru jûs abi mîlat, tâdçï rodas vçl vairâk sareþìîjumu. Ja jûs turpinât sevi apspiest, jûs sâkat niknoties. Jûs varat to izrâdît, varat neizrâdît, bet dusmoðanâs un saðutums bûs klâtesoðs.
Daþkârt, vçloties izsaukt erekciju, stipra vçlçðanâs var bût traucçklis. Jûs to nevarat vçlçties. Tas ir kas tâds, kas atrodas ârpus vçlmju robeþâm, un ja jûs cenðaties to radît, jûs atklâjat sevi pilnîgi impotentu. Un, ja kâdreiz jûsu smadzençs iesçdusies doma, ka kaut kas ir nepareizi, tad jûs nokïûsiet nelaimç. To nav nepiecieðams darît. Ja tas notiek - labi, ja nenotiek - arî labi. Tas vienkârði nozîmç, ka íermenis ðai brîdî nav noskaòojumâ, íermenis to negrib; viòð vienkârði pasaka "nç" un viss. Vienkârði ieklausieties íermenî un ejiet kopâ ar viòu. Lai mîlestîba ir kas îpaðs - tâ arî ir kaut kas îpaðs. Un gaidiet vajadzîgos momentus. Cilvçki gandrîz vienmçr izvçlas neatbilstoðus brîþus. Mans novçrojums: vienmçr pçc pâru strîdiem seko mîlçðanâs. Vispirms viòi dusmojas, tad strîdas, bet pçc tam sâk justies par notikuðo vainîgi. Pçc tam sâk sevi ienîst, ka rîkojuðies nepareizi. Kompensâciaji viòi sâk nodarboties ar seksu. Tas ir skumîgi: divi strîdas, bet pçc tam mîlçjas. Nav iespçjams atrast nepiemçrotâku brîdi tam. Kâ gan tas spçj apmierinat? Gaidiet piemçrotu momentu.
Ir vairâki stâvokïi. Tie atnâk, neviens nespçj tos vadît. Tâs vienkârði ir Dieva dâvanas. Kâdreiz pçkðòi jûs sajutîsiet sevi "plûstoðu", lidojoðu, "ne no ðîs plançtas". Jums nav svara. Citreiz jûs sajutîsieties tik atvçrts, ka gribçtu atdot savai sievietei visu, ko varat - tas ir pareizais moments. Meditçjiet, dejojiet, dziediet, un lai mîlestîba gadâs starp dejâm, dziedâðanu, meditâcijâm, lûgðanâm. Tad tai bûs cita kvalitâte - dieviðíîbas kvalitâte. Un es jums to mâcu.
Pozîcijas neattiecas uz lietu, tâs nav tik nozîmîgas. Reâlas ir attiecîbas - nevis íermeòa pozîcija, bet prâta pozîcija. Piemçram, vîrietis vienmçr ir uz sievietes. Tâ ir egoistiska pozîcija, jo vîrietis vienmçr domâ, ka viòð ir svarîgâks, labâks, ka viòð ir augstâk. Bet visâ pasaulç primitîvajâ sabiedrîbâ sieviete vienmçr ir vîrietim virsû. Âfrikâ ðî poza zinâma kâ misionâru poza, jo aborigçni nevarçja saprast, ko baltie cilvçki tur dara. Viòi ar ðausmâm domâja, ka tas noteikti sievieti nogalinâs. Sieviete ir maigâka un vieglâka - viòai ir jâtrodas uz vîrieða. Bet vîrietim var bût grûti domât par sevi kâ zemâku. Pozas var mainît, bet pârâk neuztraucieties par tâm, sâkumâ atslçdziet savu prâtu. Uzticieties dzîvîbas spçkam, peldiet tajâ. Palaikam, ja jûs patieðâm uzticçjâties, jûsu íermeòi izvçlçsies pareizo pozîciju - to, kas nepiecieðama ðajâ brîdî. Ja abi partneri ir dziïi uzticçjuðies, viòu íermeòi izvçlçsies nepiecieðamo pozîciju.
Mîlçjoties ar sievieti, izðíîstiet viòas íermenî. Uz mirkli aizmirstiet par seksualitâti, par visu, kas notiek jûsu galvâ, jûsu domâs. Uz mirkli vienkârði izðíîstiet reâlajâ sievietç. Neturiet savâ galvâ nekâdu pornogrâfiju, nepadariet seksualitâti par smadzeòu funkciju. Lai jûsu seksualitâte ir dziïa juðana, jûtîgums, iekðçjâ sajûta. Izðíîstiet sievietç, it kâ jûs atkal esat mâtes bçrns. Ja jûs to neuzzinâsiet ar savu iemîïoto, jûs neiepazîsiet savu iemîïoto. Esiet atkal kâ bçrns mâtes klçpî, absolûti kopâ ar viòu, bez jebkâdas distances. Un ðajâ mirklî jûs iepazîsiet, ko nozîmç pilnîbâ atdot sevi.
Mîlçjoties ar sievieti, neko necentieties pierâdît. Jo tiklîdz jûs mçìinât kaut ko pierâdît, ieslçdzas jûsu prâts. Pilnîgi aizmirstiet, ka jûs esiet vîrietis un viòa ir sieviete. Lai visas robeþas izzûd. Necentieties palikt vîrietis, citâdi visu palaidîsiet - atkal atjaunosies duâlisms: jûs - vîrietis, bet viòa - sieviete.

ir veel turpinâjums ja ir interese :)
eredisfunks
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
03.11.2005 17:38
Jap, kâda jçga vecim stundâm mîlçties, ja ðis negûst no tâ baudu, un tâ lieta vai nu viòam ðíiet nogurdinoða un/vai garlaicîga, vai arî ðim vienîgâ interese ir sniegt tik garu baudu sievietei, vai lai paðapliecinâtos vai pierâdîtu sievietei, ka ðis ir ilgspçlçtâjs.

Pieïauju, ka ðitâdus pekstiòus pa retam var taisît, taèu kurð pâris gribçs ðitai nodarbei veltît katru dienu 2 stundas, it îpaði ja iet katru dienu uz darbu :)

Nç ðâdu sevis izvaroðanu atmaksâjas piekopt tikai attiecîbu sâkumâ vai, lai ðad tad izkliedçtu sex vienmulîbu ilgstoðâs attiecîbâs.

Vçl tas varçtu iet krastâ, ja sieviete mâcçtu ðîs knibinâðanâs laikâ nodroðinât vismaz to, ka puisim visu laiku stâv, lai ðim vismaz visu laiku saglabâjas interese un kâda nebût baudiòa. Ja tâ nav, tad visa ðî ilgstoðâ nodarbe ir tikai teâtris, falðs no vienas puses.
Taa ko lai saka nu mums ir jaaizveertee kaut kas tas viss ir no kaut kuruenes dabuuts un vnk ar paste komandu ielikts mums jaasaprot ka lezbisms pirmkaart nav tas pareizaakais no kaa maaciities un otrkaart ja kaut kas no taa visa der viirieshiem tad tikai kaut kas pa virsu un tik nederiigi...
zuks
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
03.11.2005 20:30
To noteikti ir rakstîjusi vecene,kura ienîst vîrieðus,un kurai nemaz tâda nav!!! Citâdi nerakstîtu tâdus vîrieðu apmelojoðus murgojumus.
Moljers
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
03.11.2005 20:33
Mans draugs Napaleons to darîja 5 minûtçs nenovelkot zâbakus.
Pasaulç ir daudz svarîgâkas lietas , kam tçrçt laiku
Gaisma
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
04.11.2005 00:35
Paskatoties, paklausoties LIELU daïu Latvijas vîrieðu, viegli var secinât, ka viòi:
1. nekad nav mâcîjuðies mîlçt, tâpçc ->
-> 2. vispâr nezin, kas ir mîlestîba ->
-> 3. sievietçm, kâ gudrâkiem radîjumiem, nâkas pietçlot -> izlikties -> bet to neizrâdît -> un neiebilst...

Lai jau vîrieði dzîvo savâ ILÛZIJÂ, ka ir îsti vîrieði... !!!
Juris
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
04.11.2005 07:34
To Lindux:
nevajadzçtu tak te pârkopçt sveðas weblapas, vienkârðâk ir ielikt norâdi:
http://www.e-mistika.lv/?kat=arh&txt=101
Raksts vispâr ir labs, jo tur ïoti konspektîvi apkopots vairâku grâmatu saturs.

To Gaisma:
cik tev ir gadiòu un kurð tev tik briesmîgi nodarîjis pâri, ka vajag uz visiem izgâzt savu þulti?

Un jautâjums vîrieðiem: cik lielâ mçrâ sievietes seksuâlo uzvedîbu nosaka viòas pirmâ reize? Vai kâdam ir gadîjies saskarties ar kaut ko lîdzîgu trafaretam: "Man patîk tikai ðitâ, nevis tâ, kâ tu gribi!". Pârrunâjot dzîvi ar ðâdu sievieti izrâdas, ka tieði tâ tas ir noticis pirmajâ reizç, un tas ir kïuvis par tâdu grûti izmainâmu paradumu. Un ja ðî pirmâ reize ir bijusi lîdzîga izvaroðanai savâ dziïâkajâ bûtîbâ, tad vispâr ir vakars uz ezera un vîrietim jâbût ïoti labam psihologam, lai vispâr to visu varçtu vçrst par labu. Daþreiz to vispâr nav iespçjams izdarît. Varbût kâds(-a) var rekomendçt patieðâm labu speciâlistu ðâdas problçmas risinâðanai?
si
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
04.11.2005 08:30
Mani, piemçram, besî ârâ un nogurdina, ka viòð velk garumâ stundâm, speciâli aizturot nobeigumu. Forðâkais ir âtri un meþonîgi. Maigo paijâðanos labâk atstât kinotâtrim u.c. sabiedriskâm vietâm. Runâties pie tçjas krûzes vai pastaigâjoties. Kâpçc visu jaukt vienâ putrâ?
eredisfunks
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
04.11.2005 13:24
Garumâ vilkt jâbût diktai mâkai. Vajag uztvert to momentu, kad interese vai uzbudinâjums sâk atslâbt, un dad jâpieber ogles, lai temperatûra paceïas. Ðitajâ ilgajâ bûðanâ optimâli vajadzçtu bût, ka uzbudinâjums lçnîtçm ceïas visu to garo stundu laikâ.

Nez vai daudz ir cilvçku, kas mâk tik smalki izjust otru, nez vai tas arî dikti vajadzîgs. Bez tam, nav garantijas tam, ja tagad tik smalki izjûti savu draudzeni, bet rît tâpat varçsi ar citu :) Tâ ka vçl tâdiem diviem vajag trâpîties viens otram, ne tikai spçjâm jâbût.

Teorijas bîdît par to kâ bûtu labi, ja kâds bûtu dikts pratçjs ir samçrâ viegli. Izvirzi tik jaunus standartus un prasîbas. Tik tie standarti 99.9% gadîjumu bûs daþâdu iemeslu dçï nesasniedzami. Cilvçki ir ekonomiski radîjumi, uz kvalitâti seviðíi neðíieþas, ar 20% pûïu sasniedz 80% efekta. tâlâk pielikt pûles 80% apjomâ un iegût atlikuðos 20% efekta maz jçgas, lai gan pa pasauli var atrast ðâdus meistarus :)

Tâ, ka nav vçrts. Vîrietis ar to jau ir vîrietis, ka ðis nesatrauksies par tiem atlikuðajiem 20% :), lai kâ tos gribçtos sievietei. Nav labi, ja vîrietis ir pârâk sîkumains. Ja kâdai tas nepatîk, var meklçt sev atbilstoðâku partiju :)
Mçs kopâ paskatîsimies, kâ tas viòai izdosies un jutîsim lîdzi :)
Ja ðitâ dikti meklçs, âtri redzçsim, ka kïûst par padauzu :), lai atrastu to 0.1% spçjîgo vajag izmçìinât vismaz 500 dþekus :)
Lai jau veicas katrai savas laimes meklçjumos.
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
04.11.2005 13:29
Tevi eredifunk varçtu vadât apkârt kâ cinisma paraugu. Un demostrçðanas laikâ Tu varçtu stâstît savas ciniskâs teorijas. Bet laikam jau dabâ vajag no visa pa druskai un Tev tâ loma jâpilda, varbût pat îsti to negribot.

bazuka
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
04.11.2005 14:46
Man ðoreiz e-f teiktais iekas ïoti loìisks.
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
04.11.2005 18:44
Man gan patiik, ka ar pirkstu galinjiem glaasta... viirietis. :))
Resnais
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
04.11.2005 23:02
Paçduðai pelei milti rûgti.....

;-))))
eredisfunks
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
05.11.2005 02:11
Loìika bieþi vien izskatâs ciniska :)

Es vienkârði parâdîju kâ matemâtika darbojas attiecîbâs :)
Tas protams ir taisnîba, ja no aprçíiniem izslçdz Dievu :D
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
05.11.2005 22:00
piekriitu eresdisfunkam! kaut arii esmu sieviete, bet taisniiba vien ir!

tikai nevajag domaat, ka sievietes ir taadas 100% centiigaas, puulas vaiga sviedros, ja neredz taadu pashu atdevi pretii.
protams, nav jau veseliigi seedeet un skaitiit - "es tev to - tu man shito", bet nav veerts izlikt sevi visu tur, kur tas NEATMAKSAAJAS! :)
Ezitis
Re: VÄ«rieÅ?iem - zinÄ?Å?anai
05.11.2005 22:51
Vajag ar savu milo cilveku runat, teikt, jautat. Un domat par otru vajag, lai tam otram butu labi. Runajot par lesbietem un vinu teorijam, tas i milzigs blefs un mits.
alko
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
06.11.2005 16:11
Juri, kur tu tâdas izroc? Laikam tev patieðâm ir vajadzîgs labs speciâlists, jo ar pilnvçrtîgâm sievietçm tev grûti veidot attiecîbas? Ka izvçlies ðitâdas atpalikuðas un nespçjîgas apzinâties sevi un savas vajadzîbas.

Ðâdas problçmas labi risina psihoterapeiti. Psihodrâmas grupas var palîdzçt. Ja esi tâm gatavs.
laikam tai kazai neviens normals vecis nemaz pat neskatas virsu tapec nezin ka virietis spej sievietei dot daudz vairak un vairakums no mums nav idioti bet vienkarsi uz taaadam lezbem pat neskatas virsu un ar tadu attieksmi ari neviens nesagribes but maigs un stundam ilgi...............
Gaisma
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
06.11.2005 23:43
Nu, nespçjnieku komanda, ko vçl IZDOMÂSIET???

Zinu, kâ jûsu psihes aizsargmehânismi darbojas: vainas atradîsies VISUR CITUR, bet tikai ne jûsos paðos...!!!

Ja vien jums bûtu iespçja uzzinâtu jûsu sievieðu slçptâs, noklusçtâs domas, ja vien kaut uz 5.min. jums bûtu dota iespçja telepâtiski redzçt jûsu sievieðu patiesâs domas, kâdi jampampiòi jûs esat...!!

Bet, man prieks, ka, lai arî kâda, tomçr ir atbalss! Tas nozîmç, ka savâs zemapziòâs tomçr jûtat, ka kaut kas tieði ar jums nav kârtîbâ!
Resnais
Re: Vîrieðiem - zinâðanai
06.11.2005 23:56
GAISMA
Tev laikam Jammppaammpiòð vajadzîgs, lai savu pârâkumu varçtu ar visu íermeni izbaudît... tâ ka spalvas ap krûðu galiòiem saceïas stâvus???? Vai man taisnîba???? Ja nç, tad arî nesçro!!! Gan bûs Tev viss ko vçlies. ;-)))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 5?
Ziņa: