Vçlreiz par UB

Aizsāka Mellene 

...
Re: Vçlreiz par UB
14.10.2005 11:15
Un ko vinis saka par to, ka citus Sango koralli var dabût par $17.99 vismaz pusgadam? Viòi godîgi atzîst, ka nav vçl FDA atzinuma, bet tas neko nemaina. Domâju, tas FDA atzinums tâpat ir par nekaitîgumu, nevis ârstçðanu.
Re: Vçlreiz par UB
14.10.2005 11:22
Par UB milzîgo dziedinoðo spçku neizdomâ izplatîtâji, viòiem ir ðâs firmas izdotas grâmatiòas (Vision). Tâpçc mani pârsteidza informâcijas nesakritîba interneta mâjas lapâ un tâ, kas bija izplatîtâjas rîcîbâ. Interesanti vçl ir tas, ka Vision izplatîtâji paði arî ir lietotâji, rezultâtiem jâbût redzamiem viòu paðu veselîbas uzlabojumâ. Mana paziòa arî no sirds cenðas, lai kïûtu vesela! Pie visa tâ vçl pievienojas psiholoìiskais efekts:)
Re: Vçlreiz par UB
14.10.2005 11:28
Viena daïa izplatîtâji ir sâkuði ar to ka sâkumâ ir pirkuði un ticçjuði ðai iedarbîbai, iesaistoties tirdzniecîbas íçdç ðo produktu tu jau vari nopirkt ap 40% lçtâk un ja tu to vçl kâdam vari pârdot, tad ap 40 % gûsti peïòu, nu domâjams nekas kaitîgs tais UB nau vienkârði sabalansçta sausâ barîba.
Re: Vçlreiz par UB
14.10.2005 11:38
Kaitîgs varbût arî nav. Taèu milzîga naudas kâðana tâ ir. Attîrîðana (arî no naudas:-)))visticamâk ir nepiecieðama katram, taèu nepiecieðamie mikroelementi bûtu jânosaka ar analîzçm. Neko lieku jau laikam organisms sevî nepatur, taèu jçgas tad arî nav. Varbût ar to ir izskaidrojams, kâpçc vieniem palîdz(kam ðie mikroelementi trûkst) un citiem nepalîdz.
Re: Vçlreiz par UB
14.10.2005 11:41
Tieði tâ. Ja es pusdienâs çstu kartupeïus ar balto mçrci noteikti neuzòemtu pareizâs minerâlvielas un vitamînus, tas ieçdot ðos UB psiholoìiski justos paçdis uzòçsmis VIT uè minerâl vielas lîdz ar to veselîgâks.
Re: Vçlreiz par UB
14.10.2005 11:53
Galvenais, ka tas viss ir vçl ir pilnîgi nepârbaudîts. Medikamentu ietekmi tomçr pçta gadiem ilgi, pirms tos laiþ tirgû un pat tad brîþiem notiek neparedzçtas lietas. Vçl jau neviena paaudze nav nomainîjusies no tiem cilvçkiem, kas saskaòâ ar tâdâm "ârstçðanas" vai "attîrîðanas" programmâm dienâ apçd pâris saujas UB kapsulu. Ar ðausmâm atceros tos kvantumus, ko dienâ lietoja mani Vision izplatîtâji. Ja tâs ir tikai kâdas nevainîgas zâlîtes, tad droði vien organisms vienkârði visu lieko izvada, bet cik saprotu, UB sastâvâ mçdz bût arî daþâdi eksotiski augi ar neizpçtîtu ietekmi, ko varbût nemaz tâ uz urrâ nevajadzçtu laist iekðâ.
Re: Vçlreiz par UB
14.10.2005 11:54
Es pieïauju, ka òemaz tik nekaitîgs nav. veselam cilvçkam, var bût nekas nenotiks. Ja uztrâpîs uz pareizo devu "pareizam" diskomfortam arî var bût pat palîdzçs. Bet, kâ tad ar gadîjumiem, kad lieto UB, kas var stimulçt nevçlamus un neapzinâtus procesus? Ja ir kâdas vielas pârdozçðana? Ja tiek iekavçta konkrçtas slimîbas ârstçðana.
Absolût piekrîtu Metaxa teiktajam. Ïoti daudz ko var panâkt, ja piedomâ pie tâ ko çd un kâds ir dzîves veids.
Vai kâds ir aizsûtîjis FDA, vai kam tur vçl, mûsu paðu vistu olu èaumalas?
Gadus divdesmit atpakaï apcerçjumos iz íînieðu medicînas tieði par vistu olu èaumalu kalciju kopâ ar citronu sulu lasîju un pielietoju.
Re: Vçlreiz par UB
14.10.2005 12:01
Domâjams raþotâjs nekâdas îpaðas vielas nepievieno, tik daudz cik cilvçks justos paçdis tâpat kâ çstu maizi bez ierobezojuma. Ja pievienotu kâdas îpaðas vielas un kâds izdomâtu tos lietot ar litriem dienâ un rastos komlikâcijas -tad gan kâdam bûtu jâatbild - un to raþotâjs negribetu!! kristu reputâcija un viss bizness.
vinis
Re: Vçlreiz par UB
14.10.2005 13:19
Jâ FDA atzinums ir par to, ka Ericssons Alka-Mine Coral Calcium ir uztura bagâtinâtâjs un pielietojams veselîbas uzlaboðanai - profilaksei.

Ðobrîd tiek veikti zinâtniski pçtîjumi un pilotprojekti par tâ ietekmi daþâdu slimîbu ârstçðanâ, rezultâtu un materiâlu ir ïoti daudz, bet oficiâli tie vçl nav apstiprinâti, jo viss vçl ir procesâ un tas noteikti ilgs vçl labu laiku, jo saòet FDA azinumu par kâdu produktu ka tâs zâles ir ïoti nopietns un ilgs process.

Par tie citiem Sango koraïïiem jâ ir daudz daþâdi pakaïdarinâjumi un viltojumi, bet tikai vienai kompânijai ir tiesîbas Sango koralli iegût - Coral BioTech, kurai ir visi Japânas valdîbas sertifikâti un atïaujas.
Savukârt Ericssona Preventive Medical Group ir lîgums ar ðo kompâniju par iespçjâm to fasçt un izplatît Eiropas tirgû.
Katrai pakai ir patenta nummurs un pçc pie raþotâjavar saòemt visu info par konkrçto partiju.Ja tirgû parâdâs citu raþotâju Sango koraïli - tie ir nelegâli.
Re: Vçlreiz par UB
14.10.2005 14:18
Plant, olu èaumalas, kas apstrâdâtas ar citronskâbi, es lietoju arî tagad, tas ir osteonorms. Tur gan ir tikai kalcijs u D vitamîns. Es saprotu, ka koraïïos ir vçl arî citi mikroelementi?
vinis
Re: Vçlreiz par UB
14.10.2005 16:56
Jâ Sango korallî ir 70 mikroelementi.
farmaceits
Re: Vçlreiz par UB
14.10.2005 17:12
I, tevis aprakstîta stila kantorus jâdara zinâmus MADEKKI.
farmaceits
Re: Vçlreiz par UB
14.10.2005 17:15
Un Stasis ir kârtçjais aitu cirpçjs. Jâ, jâ - gudri parunâ, un tad tikai ïautiòi lûdzu rakstiet man uz e-pastu un es jums pateikðu, kas jâlieto!
zb
Re: Vçlreiz par UB
14.10.2005 18:18
sango koralji ir sango koralji. neatkariigi vai to pakoja petja vai kawasaki. interesanti buutu dzirdeet kaada izplatiitaaja skaidrojumu lielajai cenu starpiibai (18$ gadam pret 21Ls meenesim).
...
Re: Vçlreiz par UB
14.10.2005 22:08
to zb
Tak jau teica, ðitie ir pakaïdarinâjumi- Sahâras smiltis vai kas tamlîdzîgs :-)
zb
Re: Vçlreiz par UB
14.10.2005 22:27
nu taada atbilde buutu vairaak kaa smiekliiga.
suns zin ko eedis - redz ka visi koralju tirgotaaji peekshnji pazuda kad noliek nepagaazhamu faktu priekshaa un pajautaa vienkaarshu jautaajumu.
Re: Vçlreiz par UB
15.10.2005 11:38
Stasis rakstîja:

> ...
> Domâ ja uzrakstîji angïu mçlç tad esi baigi gudra vecene? Uz
> reiz redzams ka cilvçks dzîvo tikai ar ðo dienu,un negrib
> skatîties ritdienâ.Un kâ tu domâ, ârsti nav krâpnieki?Mçs
> nutriciologi vismaz cenðamies kaut ko darît.Bet tu skatos sçdi
> pie datora un tikai visus apíçzî,jo pat savu vârdu baidies
> uzrakstît.Noteikti arî pa dzîvi ejot sit cilvçkiem no muguras
> lai neredzçtu kas to ir izdarîjis.
>

Nu tâ Inâra vismaz nebija tupa...
URBIS
Re: Vçlreiz par UB
21.10.2005 15:10
...parâva òirga :))) par tiem lçtajiem koraïiem internetâ..... kâ var bût tik stûuuuulbs .... stâstu kâ prieksh ïotu tupiem ïautiòiem,... kâ tjipa "zb"... ja veikalâ Absolut shnabis maksâ 9Ls tad tas ir Absolut shnabis, bet ja tu pçrc visâdus sûdus vârtrûmç pa 0.50Ls/Litrâ un tev saka ka tas ir Absolut.... ko tad tu dari?..... tu taèu pakaïa nepirksi to drazu lai piebeigtu sevi...... izskatâs ka esi sajaucis nupat sûdus ar zapti kopâ.... ja Tev ïempakam naf naudas tad tâ arî pasaki ka þçl piía un nekunksti ka shnabja vietâ jârij odekolons.... tâ ari lçtuèus rîdams nosprâgsi
Re: Vçlreiz par UB
21.10.2005 15:17
Blin. ko va to s pilot pçtijumus te piesaukt. Pilottçtîjumus ir kas - savâc 10 slimniekus un iedot savas ðaibas - skaties kas bûs. Sûds tas viss. Uz tâdiem pierâdîjumiem nevar neko balstît.
Viizija
Re: Vçlreiz par UB
21.10.2005 15:29
Izplatiishanas birojaa Vision izplatiitaajam paardod par 9 ls, izplatiitaajs pirceejam - par 14 ls. Kalkulatoru iedot?
Kas tam visam tic, tiem arii paliidz (pashiedvesma) tik pat labi var suukaat marli.
Klausieties tik kaa klibie saakushi staigaat un cik slimas bijushas tantes kas izplata UB pirms saakusas lietot vinjus. Nepaarliecina mani tas viss.
zb
Re: Vçlreiz par UB
21.10.2005 17:26
urbis:

pirms runaa savaa izplatiitaaju valodaa, izpeeti labaak kas ir kas, un ja pirksti ir par liikiem vai praatinsh par iisu, vismaz paklusee ja nav nopietnu argumentu un pieraadiijumu. ar savaam rupjiibaam "argumenteejot" necel slavu ne sev ne sev liidziigiem.
sesam
Re: Vçlreiz par UB
21.10.2005 20:56
Viizijai:
Laikam jau tu nezini, ko noziimee slikta veselîba. Ka nesaspllauj kaapostos, kas veel buus jaaeed!! Ha, haa!!
elza
Re: Vçlreiz par UB
21.10.2005 21:27
Klau, Viizija, a ko tu dariji Vision birojaa? Gaaji izluukos?
Ritenbraucejs
Re: VÄ?lreiz par UB
21.10.2005 22:12
Lasiju sito temu 10 min. Uzmanigi. Daudz ko jaunu uzzinaju, nemaz nebija ne jausmas, ka ir tadi ub diileri, un agrak domaju ka korrali ir kaut kur okeanaa. Vai ub ir vitamini, vai calcigran vai kas? Un vai tad ta vienkarsi nak uz ielas klat un piedavaa mineralus par tadu milzu naudu? Es zinu, ka sitadi vajprati notiek amatieru sportaa, bet tiesam nezinaju, ka pat izplata. Jus laikam lielaka dala seit mediku, vai magnijs ari ub?
Re: Vçlreiz par UB
21.10.2005 22:30
Ja Tu ðeit forumâ ieminçsies, ka ir kâdas veselîbas problçmas, un palûgsi atsaukties kâdu, kam lîdzîgas likstas, tad nez no kurienes uzradîsies n-tie labvçïi, kas mçìinâs Tevi pârliecinât, ka bez UB Tu nebûsi normâls cilvçks. Ja mçìinâsi pateikt: paldies, nevajag, Tevi nosauks par bezatbildîgu tumsoòu. Pie tam nav svarîgi, vai Tu sûdzies par pumpâm, lieko svaru, audzçju, da jebko. Ieteikums viens: visas kaites ir no parazîtiem, vajag organismu attîrît un visu mûþu dzert UB. Jo redz çdam mçs arî visu mûþu.
Uz ielas gan man klât nav gâjuði, toties darbâ viena kolçìe cerçja uz brînumu.
zb
Re: Vçlreiz par UB
21.10.2005 23:06
...labi ja par bezatbildiigu tumsonju :D
Viizija
Re: Vçlreiz par UB
22.10.2005 10:49
Kârdeiz piedâvâja izplatît, sastâstîja pilnu galvu ar pasakâm. Sâkumâ uzíçros, tad padomâju ar galvu un pavâcu informâciju, papçtîju tos paðus viòu materiâlus. Pârbaudîju uz sevis, ka ne tikai nepaliek labâk, bet pçc lietot pârtraukðanas strauji paliek sliktâk (nepieejot ar negatîvu nostâju, vienkârði secinot faktu)...
Viss atkarîgs no paðiedvesmas un nevajag domât pârâk daudz, tad jau ir labi.
Mellene
Re: Vçlreiz par UB
18.11.2005 15:06
Turpinaajumaa par Vision.

Mana pazinja, kas lieto Vision produktus, par tiem jau ir izteereejusi ap 500Ls. Nupat aiznjeemaas naudu, lai nopirktu kaut kaadas iipashi patenteetas veseliibu uzlabojoshas rokasspraadzes (maksaa ap 120Ls). Pirkshanu laikam ietekmeeja arii tas, ka kursh katrs nemaz taas nevarot dabuut, tikai tie, kas nopietni straadaajushi (iepirkushi daudz bundzjinjas).

Tachu veseliibas staavoklis, izskataas, ir palicis ieprieksheejaa staavoklii. Arii asinsspiediens atkal saacis kaapt:(
Re: Vçlreiz par UB
18.11.2005 16:23
a vinjai taa ir ar zelta malinju un speciaalajaam ziimeem? iistaas taa nemaz nedala pa labi un kreisi...
Alstere_m
Re: Vçlreiz par UB
18.11.2005 16:35
Par maz laika pagaajis. Rezultaats buus, kad visas asinis atjaunosies;)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 7?
Ziņa: