Vçlreiz par UB

Aizsāka Mellene 

Georgs
Re: Vçlreiz par UB
18.11.2005 16:48
Vaj ar UB var iztiirit asinis un limfu???
Viizija
Re: Vçlreiz par UB
18.11.2005 16:56
> Mellenei
Tava pazinja, kas ir izteereejusi 500 Ls, ir, teiksim taa - naiva. Bet uz to jau vinju bizness balstaas. Ja shitaadi nepirks, tad kaa lai naudu nopelna?
Re: Vçlreiz par UB
18.11.2005 17:02
kad izteerees 1000Ls buus iespeeja dabuut speciaalo jostu.
Mellene
Re: Vçlreiz par UB
18.11.2005 18:33
Alstere, es vinju veeroju:) Mani tieshaam interesee, vai buus rezultaats vai ne. Pati gan nekad nebuutu gatava taadu naudu izteereet. Man labaak patiik dabiski produkti.
Re: Vçlreiz par UB
18.11.2005 21:10
Negribas gan neko îpaðu komentçt / bet nu pâris vârdos./
Paziòa (izglîtota sieviete) arî BIJA aktîvi, ar visu sirdi un dvçseli iesaistîjusies "ðajâ pasâkumâ".
Izplatîja, pati lietoja visu iespçjamo / nepateikðu gan sîkâk, cik ilgi, ko tieði. Bet sanâca tâ, ka radâs daþâdas veselîbas problçmas. Ka apm. gadu ârstçjoties (parastâ medicîna), saveda sevi kârtîbâ. Bija izjaukts.......///
Nu nemâcçðu sîkâk paskaidrot.
Tagad pieòemu, ka mani sâks ....vau vau vau....///
Varçtu jau viòai pajautât sîkâk / bet cik zinu, viòa par ðiem "DÂRGUMIEM" vairs negrib runât un analizçt. Pati brînâs, kâ vispâr tas sanâcis, ka iesaistîjusies. Viòa nenoliedz, ka kaut ko pa druskai, konsultçjoties ar ârstiem..../ bet ne jau kâ notiek reâli. Viss tik jâpçrk un jâdzer.
Vel varu pieminçt vienu gadîjumu / tantei gados vçzis / vairs nav cerîbu / jau gadiem arî lietojusi ðo VIsionu / vçl paspçj sapirkt , samaksâjot apm. 200 ls (tajâ brîdî jau ir tikai uz gultas). Bet kâ piederîgie var atteikt, ja pats slimnieks tik fanâtiski tic. Pçc daþâm dienâm aizgâja uz to sauli. Protams kârtçjâs buò'dþiòas palika neizdzertas.
Prieks, ka piederîgie bija tik uzòçmîgi, ka sameklçja ðo "gudro", solîjumiem bagâto izplatîtâju, un lika paòemt atpakaï, atgrieþot naudu.
Cik tas viss tomçr ir prasti un neçtiski no izplatîtâju puses. Cilvçks knapi vairs .../ bet stâsta, sola visâdus brînumus. Piebilde, ka pateicoties ìimenei, ðî sieviete gan izpildîja arî visus mediíu nosacîjumus. Bet nu tâ notiek. Mellene rakstîja:

> Es neesmu ne noliedzçja, ne piekritçja.
> Kâda mana paziòa ir iesaistîjusies Vision un es nolçmu
> paskatîties, kas tur îsti ir. Atradu mâjas lapu ðai firmai.
> http://www.vision.lv/article.php?cid=12
> Produktu apraksts- lietiðís, bez eiforijas, ka tiek ârstçts
> viss. Valstis, kam ðî informâcija domâta- bijuðâs
> sociâlistiskâs. Informâcija arî angïu valodâ, bet kâ English
> version un nevis , teiksim, Anglijai.
> Toties manas paziòas -izplatîtâjas informâcija par ðo produktu
> pielietojumu daudz plaðâka, ar solîjumiem ârstçt visu pçc
> kârtas. Diagnostikas ðai firmai nav- iesaka lietot produktus
> tikai vadoties no klienta sûdzîbâm.
> Daþâdi pasâkumi ðai firmai- milzîgi tusi pieczvaigþòu vienîcâs,
> firmas lîderi- miljonâri. Tâtad bundþiòu, kas katra maksâ 14Ls,
> patiesâ vçrtîba ir labi, ja 1. 40Ls.
> Rezultâti. Mana paziòa tos lieto pusotru mçnesi. Viòai vairs
> nav aizdusas, asinspiediens ir pazeminâjies (augðçjais -agrâk
> 180-210 , tagad 140-170), pazuduði vçnu mezgli un kâjas vairs
> nesâp.
> Painteresçjos par UB arî divos starptautiskos forumos, kas
> saistîti at cilvçka veselîbu. Viòi pamatâ tos nelieto, bet
> spieþ uz dabiskiem produktiem.
Re: Vçlreiz par UB
18.11.2005 21:27
Mellene=== pçc kâda laika uzraksti par saviem vçrojumiem.
Man viena paziòa nu ceïâs un krît par Coral Club, ar piebildi, ka viòa gan jûtâs, gan izskatâs ïoti labi. Bet neviens jau nezin, kâ bûtu, ja nelietotu...... / tie kas nelieto ðos produktus, vispâr nav gudri (pçc viòas viedokïa).
Esmu jau minçjusi, ka arî es iestâjos jau kâdus 1,5 gadus atpakaï, bet neesmu kâ izplatîtâja, bet gribçju kâdreiz sev ko nopirkt, jo par iestâðanos it kâ nekas nav jâmaksâ. Tikai jânopçrk viens produkts (jau apdziedâtais Coral kalcija ûdens). Esmu to pa laikam padzçrusi / nu nezinu, kas notiek iekðâs, bet fiziski gan neko nejûtu. Tad vçl biju nopirkusi ==lucernu== lecitinu==jo ir paaugstinâts holesterîns. Izdzçru (ilgstoði) lielo iepakojumu=700 gb/ arî nedaudz piedomâjot, ko çdu. Rezultâtu gan nebija. Tad apm. 4 mçneðus tieðâm stipri "pareizi çdu"= ðinî gadîjumâ hol. bija krities.
Jau vienreiz minçju / ka tagad Alfâ pçrku krievu UB, kas domâti asinsvadiem, arî holesterînam (cenas nevar salîdzinât ar C Club , protams stipri lçtâkas, kaut arî ðie prod. ir dabîgi)) Bûðu lietojusi 3 mçneðus. Tagad ieðu uz analîzçm. redzçs, kas bûs.
Mellene
Re: Vçlreiz par UB
18.11.2005 21:29
Skumjaa, tad tu domaa, ka shie produkti ne tikai nedod nekadu labumu, bet pat ir kaitiigi?
Re: Vçlreiz par UB
18.11.2005 21:46
Nç, es nedomâju, ka kaitîgi. Bet pieïauju, ka minçtâ izplatîtâja (jo pati taèu varçja lietot par letâkâm naudiòâm) vienkârði viòus sâka lietot lielâkos daudzumos, kâ nepiecieðams. Jo kâ saka, kas par daudz, ar nav labi.
Pamatâ manas domas / vai tie ir Vision / vao Coral lub / tomçr ir jâ zin, kas mums organismâ ir vahjadzîgs.
Un viennozîmîgi / tie prod. organismu var uzturçt labâkâ formâ (pareizi lietojot), bet ne jau ârstçt visu pçc kârtas. Uzskatu, ka tas ir NEPIEDODAMI. Pat sodâmi / kâ piem .manis minçtajâ situâcijâ ar vçþa slimnieci.
Mellene
Re: Vçlreiz par UB
18.11.2005 22:18
Viss vareetu buut diezgan vienkaarshi: organisms ir jaaattiira, organismam jaadod tas, kas nepiecieshams- mineraalvielas un vitamiini. Taadaa veidaa organisms atveseljojas. Un to vareetu nodroshinaat gan pareizs uzturs vai ar UB paliidziibu salaapiit to, kas apeests nepareizi. Nu veel bez visa- pietiekoshi daudz atpuutas, kustiibu un mieriigs praats.
Mellene
Re: Vçlreiz par UB
18.11.2005 22:23
Vieniigi izskataas, ka Vission darbiiba ir veersta, lai cilveeks pirktu peec iespeejas vairaak. Man ir taada sajuuta, ka notiek arii kaut kada smadzenju skaloshana vai pat hipnoze- mana pazinja ir kaa apmaata. Es aizpildiiju Vission veseliibas aptaujas anketu par sevi. Man tika ieteikti 3 dazjaadi produkti 3 meeneshus. Kopaa par 3 meeneshiem apmeeram 120 Ls. Nu, es noleemu tureeties pie veseliiga uztura un dziivesveida:-)))
Mellene
Re: Vçlreiz par UB
18.11.2005 22:24
Nepareizi sareekjinaaju- ap 250Ls.
....
Re: Georgam
18.11.2005 22:52
Ar UB var iztiiriit tikai un vieniigi maku! :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 12?
Ziņa: