Atsauskmes par M.Norbekova grâmatu "Muïía pieredze jeb kâ atgût redzi..."

Aizsāka Stivais Gulbis 

tadâd ir doma pirkt ðo gramatu , droðvien tuvâkjajas dienas bûs jaizstaiga lidz grâmatnîcai , tik gribeju prâsît kâdas atsauksmes no tiem kas izlasijushi jau! reaïi var uzlabot redzi vai nevar ? man - 1.75 ...
pati esmu laikam slinka, bet masa izlasija un bija sajusma par ðo grâmatu. bet nepietiek ka izlasi vien, vajag to arî pieòemt. ar lpliku asîðanu acis vien pçkðòi neatvçrsies platâk.
Izlasîju, sâkumâ tâ nekas, tâlâk vispâr nekas :) Tas nav reâli. Ja pats autors konsultç, tad varbût, bet nu ïoti sareþìîti! Diez vai kâds ir atbrîvojies no saviem mînusiem. rakstît jau var visu ko un ticçt arî .
es dzivoju Valmiera , nez diezvai bûs grâmatnîca ði gramata , tomer diezgan mazas gramatnicas sheit , laikam uz Rîgu jabrauc bûs pirkt! mda cik sapratu vinai 316 lapaspuses , pajies krietns laiks kamer izlasîðu!
Lasîju, trençjos kâdas 5 dienas. Bet man ir lieli mînusi.
Domâju ka -1,75 varçtu izkoriìçt, tas nav daudz.
Jebkurâ gadîjumâ man bija tâ, ka no rîta par 1 dioprtiju bija labâka redze nekâ vakarâ. Iemeslu nezinu, vai acis no rîta bija atpûtuðâs vai Norbekova trenniòð.
Beigâs man tomçr pâròçma sajûta , ka tas ir bullshits.
Bet vispâr iesaku tomçr pamçìinât, tas neko nemaksâ, un domai ir liels spçks!
kurâ grâmatnîcâ ðo grâmatu var nopirkt? - es meklçju, bet neatradu... un ck maksâ?
Es arî esmu Valmierâ un man ðî grâmata ir mâjâs, varu atdot vai aizdot! Un pirku arî Valmierâ pirms gada vai diviem.
Tas viss kas tur uzrakstîts ir ïoti reâls un arî vienkârð. Vienîgi nevar ko izmainît neko nedarot un gudri spriedelçjot. Manam tçvam ir 2 brilles, ar vienâm viòð lasa, bet ar otrâm brauc ar maðînu. Izmantojot to kas aprakstîts 1.grâmatâ "Muïía pieredze vai kâ atgût redzi', kâ arî otrajâ praktisko vingrinâjumu grâmatâ ''Muïíi mâcît tikpatkâ mironi ârstçt'' un vel viòð bij tajos kursos pçc Norbekova, rezultâtâ brauca ar maðînu bez brillçm, bet lasija ar tâm brillçm ar ko agrâk vadija auto. Kad pçc pusgada ieraudziju, ka vecais atkal brauc ar auto brillçs saòçmu pârsteidzoðu atbildi: zini man slinkums vingrot, laika arî nav un brilles arî nebiju vel izmetis, redz kâ noderçja. Interesanta ir arî treðâ grâmata. Ja vçlies ko vairâk uzzinât sameklâ Krievijas internetâ Norbekova mâjas lapu. P.S. Vispâr tâs grâmatas nav kâ uzlabot redzi, bet par slinkumu u.c. kas traucç pilnvçrtîgi dzîvot. Es nepazîstu nevienu, kas par ðo grâmatu bûtu teicis, ka tas kas tur rakstîts nav noderçjis
lila, kura gramatnica pirki pasaki ludzu , ne paldies nevajag aizdot , nav mana stila aiznemties ! :D

Laimigais, ''Muïíi mâcît tikpatkâ mironi ârstçt'' vai tad otraja gramata arî ir kautkas par redzi? baac 2 gramatas pajies krietns laiks izlasit....Ja interneta ir daudz atsauksmes , bet es lasit krieviski praktiski nemaku , macet jau maku , bet loti , loti lçnam......
Centra graamatnîcâ, bet turpat blakus biblene ir, maksas grâmatâs esmu maniijusi, ja kâds tieði tobrîd nelasa. Grâmatnîcâ arî prasîju, kad bûs un kaut kad parâdîjâs. Vnk paparasi, vai atvedîs to grâmatu!
Ok, patlaban cenðos lasît. Un, kâ jau raxtija Laimîgais, grâmata ir par slinkumu. Par to, ka vajag iztaisnot muguru, smaidît utt. Personîgi pazîstu puisi, kurð no -4 tika pie -1,75. Sâkumâ skeptiski klausîjos - ai, nu muïíîbas, kâda redzes uzlaboðanâs no nekâ....
Varbût Tu nesaprati vai izlasiji neuzmanîgi. Latvieðu valodâ ir 3 trîs Norbekova grâmatas. Ja ðaubijs vai tas ir priekð Tevis, vai arî nevari atïauties nopirkt, aizej lîdz tuvâkajai bibliotçkai. Grâmata tieðâm nav par redzi, bet par lietâm, iemesliem, aizspriedumiem u.t.t. kâ dçï es nepriecâjos par dzîvi, bet gruzîjos. Arî aplûkoti daudzi piemçri, kad es cînos ar problçmu radîtajâm sekâm. Neviens cits tavâ vietâ izlasît nevar. Ja gribi lai kas mainâs izlasi, ja negribi nelasi un nebojâ garastâvokli lasot visâdas pareizâs atbildes
Neesiet naivi, padomajiet: vai pastav vingrojumi, ar kuriem var mainit acs abola izmeru? Tas viss ir pupu mizas!
axel - kâds sakars ar acs âbola izmçru?
gramatu shodien nopirku palasiju jau, diezgan interesanti , tad jau redzes ka bus , bet uzrakstits diezgan sarezgiti .... likas ka bus jalasa vairaks reizes gramata kamer "iebrauks" 1 likums nevar slinkot , laisishu kamer sapratishu kas un kâ.........
Kur nopirki? Cik maksâja?
Valmiera , Viestura Gramatnica maksaja 3.68 Ls , sakuma biju aizgajis centra preti kinoteatrim tur nebija teica ka izpirkts!

es jau nezinu kura pilseta tu dzivo , bet ja Riga tad var pasutit interneta pieved uz maju Rigas robezas... ! ;D
a latviski taèu tâ grâmata? ja sareþìiti rakstîts un ja vçl krieviski, tad bezceris man kaut ko apgût....
vispaº esmu nenormâli slinka - ja ðitâ grâmata mani pârmâcîs - tas bûs brînums :)
ðo varçtu atkal aktualizet.

Kopð ðis siskusijas ir kads laicins pagajis. Butu kruta ja kads no gramatas pircejiem un lietoatajiem varetu pastastit ka lietas ir aizgajusas.

paldies.
Tâ grâmata nav par redzes uzlaboðanu, bet gan par cilvçku attieksmi pret dzîvi - izskaidroti iemesli kâdçï cilvçki vispâr slimo.

Zinu cilvçkus, kuri pat ievadu neizlasot to grâmatu aizmetuði prom un teikuði, ka tas ir pilnîgs idiotisms, BET ir arî cilvçki, kas strâdâ ar sevi, òem vçrâ padomus un ir sasnieguði rezultâtus.

man paðai tâ grâmata ir kâ bîbele (grâmatu gan dabûju nesen), bet strâdâju ar sevi un jûtu rezultâtu. Kau tik slinkums un bçdas (problçmas) neuzvarçtu manu gribasspçku - tad tâ lieta ies :)
Ka nav par redzi? Ko ta visi ieprieksejie tur dioptrijas skaita?

Kads nevar pateikt kur to gramatu dabut? Cik esmu skatijies Gramatnicas nav.
Un kâ tad ar melleòu tabletçm?Varbût mazas dioprijas var izlabot ar tâm?
Domaaju, ka nevar:)
Bet cik esmu lasîjusi þurnâlos,ka tâs uzlabojot redzi.Varbût ir vçrts aiziet uz aptieku un pakonsultçties ar aptiekâri?
Nezinu vai taa bija shita gramata, bet vienreiz atradu latviski kaut kadu ar vingrinajumiem prieksh acim. Ziniet visa lieta tiesham slinkumaa.
Citigi pildiju vingrinajumus un jau pirmaja dienaa bija taa ka pekshnji uz 1-3 sek mana redze kluva kaa erglim :) bet iseniba bija -3 un -3,5. Domaju ja slinkums mani nepievaretu varetu ari lielakus rezultatus sasniegt.
Es arii meegjinaaju , man sanaaca, bet tad uznaaca slinkums. Man ir -1, droshi vien, ka vareetu tikt pie labas redzes:)

Vai ir grâmata par to, kâ tikt galâ ar slinkumu? :))))))
nu...
ir jau visaadi ieteikumi, bet mani nomierina Luizas Heijas vaardi, ka ja arii tu izveelies neko nedariit, arii tad viss ir kaartiibaa, jo laiks ir bezgaliigs:-)))

Laiks tieðâm ir bezgalîgs...
Protams, es saprotu, ka tâ ir tikai mana atbildîba, kâ es izrîkojos ar to laika nogrieznîti, kas atvçlçts man:)))
Es domâju, ka tâ nav atbildîba, tâ ir izvçle:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 16?
Ziņa: