Atsauskmes par M.Norbekova grâmatu "Muïía pieredze jeb kâ atgût redzi..."

Aizsāka Stivais Gulbis 


Bija tads gadijums, no tautas folkloras, kads virs bija slims ar vezi, pedeja stadija, arsti nevar vairs palidzet. Kads arsts aizgaja uz palatu pie slimnieka un saka nopietni redzi mes dabujam sitas zales, loti dargas un gruti dabujamas, bet mes dabujam, tas Tevi noteikti izarstes. Un iedeva arsts viram tipa c vitaminu vai kadu citu. Virs pec menesa bija no slimnicas ara sveiks un vesels!

Protams nebiju tur klat, bet katra stasta ir notikums. Cilveks gribeja dzivot ar visu savu sirdi, ar visu savu speku un dzivoja.

Man ir lieliska redze. Un cik atceros vienmer esmu savu redzi slavejis un trenejies saskatit taluma uzrakstus, ta ir mana attieksme pret acim un vinas ir tadas redzigas un lieliskas!
Norbekovs arî par to raksta, ka cilvçks nevçlas redzçt un tâpçc viòam ir brilles:)
Vel par to gramatu!

Ta maciba maca, ka mes cilveki esam sava kermena saimnieki. Tapec kermenis klausa mus. Ja saki kermenim vai ta doma - es esmu neglits, es esmu resns, man ir slikta ada, man ir slikta redze, tad kermenis to klausa, klausa ka saimnieku savu un izpilda paveles.
Bet lai katrs nesacakaretu sevi vienreiz pasakot par sevi sliktu vardu ir dots laiks - 40 dienas, kuru laika kermenis pienem informaciju un sak ar to stradat.
Tatad ja velaties labas izmainas sava kermeni, tad runajiet par sevi tikai labu, stastiet kermenim, ka milat to, sakat sev ka esat skaisti, ka ada gluda un samtaina un kermenis atsauksies.

Tas tikai tads neliels ieskats par to, kas rakstits gramata. Attieciba uz redzi - es personigi zinu cilveku kurs stradajot ar so metodi no -5 uz -2 uzlaboja redzi. Bet redzei ir ari trenini.

Trenini - locitavu vingrinajumi - ir domati, lai butu pilnvertiga asins apgade un visi nervi butu darbaspejigi, lai musu paveles kermenim aizietu lidz merkim!
Mâcekli, viss ir pareizi, tikai tam vajag noticât. Ja slimniekam iedod zâles un viòð tam ârstam tic, tad viòð neðaubâs.Efektu dod arii tas, ja regulâri atkârto sev to, ko grib sasniegt, bet pamatdoma ir tâ, ka tam visam jânotic bez ðaubu çnas. Ne velti tajâ acu treniòâ ir jâsasniedz tâds îpaðs stâvoklis.
Par to ka, ka tad kad cilveks nevelas redzet un tad tiek pie brillem raksta ari igaunu dziedniece-arste Lule Vilma.

Par to lidzibas runa ari Bibele - redzedami neredzes, dzirdedami nedzirdes

Gan jau par to var atrast info ari hinduisma, budisma un citas religiskajas filozofijas.
Nu ta ticiba protams nav uzreiz klat, bet ar katru mazo uzvarinu ta aug lielaka!

Kad uzsak kadu projektu, tad jau ari uzreiz nav tadas 100% parliecibas par izdosanos, bet ta parlieciba tiek uztureta domas MAKSLIGI, lidz parraug ticiba vai ka es to gribetu saukt absoluta zinasana!
Jâ, ir gan , Mâcekli. Grûtâkais ir saprast, ko tad îsti nevçlos redzçt:-)))
Visbiezak , skiet, es runasu par sevi, lai kadu neaizvainotu, nevelos redzet savus trukumus. Savas personibas negativo pusi un to ka ta es nodaru sliktu citiem.

Parasti ja tieku lidz kadam trukumam, varu teikt, nu labi, labi ir man tads trukums vai negativa rakstura ipasiba, tads es esmu... , bet tad talak var ieraudzit to, ka tas nav tik nevainigi, si ipasiba ietekme ne tikai mani, bet ari citu cilvekus.

Un tad jau aiziet darbins ar slikto rakstura ipasibu izskausanu un labo vairosanu!
Mâcekli, es domâju, ka tas nebûs gluþi tas. Katrâ cilveekâ ir labais un çnas puses, pie tam lielâkajai daïai procentuâli tas varçtu bût vienâds lielums. Tomçr vieni redz labi, otri nç. Liekas, ka briïïaino skaitam ir tendence palielinâties. Vai cilvçki kïûst sliktâki? Nevarçtu tâ bût. Esmu lasîjusi, ka tuvredzîba, tas ir neredzçt savu nâkotni vai neticçt tai. Tâlredzîbai bija kaut kas cits.
:) Norbekovs ir labs! ... es gan nezinu, vai palîdz pret slimîbâm, bet sevis uzjautrinâðanai - ïoti vçrtîga lasâmviela. es reizçm izmçìinu "çrglîti" (nezinu, kâ tas saucas latviskâ tulkojumâ, jo man Norbekova grâmatas ir krievu valodâ) - roku turçðana 45 grâdu leòíî.
par slinkumu gan viòam ir labie teksti. kad slinkums irt uz sporta klubu, tad atðíiru slinkuma aprakstu, pasmejos un dodos uzsportot.
un man ir pielipis smaidît, it îpaði, kad iekâpju sabiedriskajâ. nekur citur neredzçsi tik drûmas un saspringtas sejas...
no vienas puses Norbekova grâmatas ir iedvesmojoðos, un var piekrist autora galvenajai tçzei par to cik nozîmîga ir cilvçka paða griba izârstçties.

no otras puses man nepatîk skaidri manâmâ pârâkuma izjûta, kas vijas cauri visai grâmatai:) Lasot rodas jautâjums, uz kuru atbilde nav atrodama- ja jau Norbekovs ir atklâjis patieðâm efektîvu acu uc problçmu ârstçðanas metodi, kâpçc to iesaka tikai viòð pats, kâpçc tâ nav izplatûjusies tâlâk? otrs jautâjums, kas izraisa pârdomas ir, ka autors it kâ ir zinâtnieks, tad jau viòam vajadzçtu zinât kâ eksperimentâli pârbauda vai kâda metode patieðâm ârstç? Kâpçc viòð to nav darîjis (vai vismaz tas nekur nav publicçts)? tas bûtu ïoti spçcîgs pârliecinoðs pierâdîjums metodes efekvititâtei (daudz spçcîgâks kâ bla-bla-bala uz pârsimts lappusçm).
APbrînoju tos, kas izmçìina viòa metodi, man nav pacietîbas:) galu galâ, brilles nav tas ïaunâkais, kas var notikt;)
acce, ir seminaari Riigaa, ko vada vinja skolnieki. Metode ir efektiiva, ja cilveeks pats sanjemas un ja vinjam ir pacietiiba:)

mana draudzene gâja uz seminâriem. bija sajûsmâ! un esot pat redze uzlabojusies no -2 uz -1.
Kas tie par seminaariem? kad tie notiek? es labprat gribeetu apmekleet, bet neesmu nekaa dzirdeejusi, ne to, kad notiek, ne par cik? Jums ir kaada informaacija?
www.bitmari.lv
ja kâdam interesç seminâri pçc Norbekova metodes tepat Rîgâ, paðlaik notiek uzòemðana jaunâ grupâ (nodarbîbas sâkas no 25.septembra), varu noorganizçt atlaides - 80Ls par kursu (parastâ cena 95Ls). zvaniet, 29136014, Iveta.
Hello :)
Es jūtu ka taakaa biki par vēlu šeit kaut ko rakstu, bet jau nu gadījumaa MR. Stīvais Gulbis ierauga, vinjsh vareetu man uz e-pastu uzrakstīt vēstuli un pastastīt kaa vinjam veicaas un varbuut vinjs var man paardot gramatu...
Ja ir veel kaads no Valmieras, dodiet ziņu -
kristine_sube@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 3?
Ziņa: