VISION

Aizsāka neziniite 

Re: VISION
02.11.2005 08:58
dârgie, nu varbût sâksim cînîties ar ïaunajiem Oriflame un Avon izplatîtâjiem?

kaut kâ esat pârâk aizrâvuðies...
Re: VISION
02.11.2005 09:05
Tas Vision-tieðâm neatbilst ne cenai-ne kvalitâtei....
...
Re: VISION
02.11.2005 10:18
sesam vision:

neko Tu nezini! Vienkaarsi pati esi sapinusies sajaa melu kantorii un viss!
Visiem izplatiitaajiem ir "sapoteets" viens un tas pats. Tad nu staigaa, kaa taadi sarijusies narkotikas, un saklo smadzenes citiem leettticiigajiem ljautinjiem.

Saki man, vai Tev arii ap roku ir gumija, kaa tai vienai vaajpraatiigajai, kad es pati veel biju visionaa? :)))
lauriòa
Re: VISION
02.11.2005 18:12
par traukiem nesûdzos, katls no eastcon jau 2 gadus - vienkârði lielisks. sega gan 8 gadus noturçjâs, tas sâka velties. otra sega vçl laba. rainbow putekïu sûcçju nopirku, ar hepa filtru un ûdens netîrumu savâcçju - mâja ir tîra un gaisâ nevirmo puteklîsu armâdas, labi salikðans proces ir ilgâs, toties sûkðanas jauda av pa gadiem mazinâjusies, atðíirîbâ no lçtajiem veikala agregâtiem. vçl, eastocn pçrïu vannu nopirku, no celulîta aplîdzçja atprîvoties, stresu varbût noòçma, varbût nenoòçma, bet es labâk izskatîjos. vçl arî tâdu limfas iekustinâðanai tâdu palkâjiòu nopirku, bet nelietoju, kaut kur skapî mçtâjâs, par to neko nevaru teikt. neways veïas pulveri pçrku un esmu stâvâ sajûsmâ, veïa kâ no íîmiskâs tîrîtavas - un pat labâka. tagad optimal ðîdro veïas tîrîtâju pamçìinâju, arî labâks nekâ ariel un kastaòi, par kuriem tauta jûsmo. baldones dûòu produktus arî lietojusi esmu, bet neuzskatu, ka viòi nâvîgi labie. no oceolistu produktiem man propolisa krçmi kâjâm un rokâm patîk. coral club esmu lietojusi, visu ko, sâkot no zobu pulvera (tikpat labs kâ sensodyne, varbût labâks), betdzot ar kalcija paciòâm, nu, kas man laba âda tajâ laikâ bija, jûs aiz skaudîbas nomirtu! vçl sudraba jonu antibiotisko ðíîdumu, arî palîdzçja, un disbaktereozes nebija. herbalife gan nepatika, nekomentçðu. vision gan labs. es nezinu, ko jûs te peraties, sastâvs ne ar ko neatðíiras no aptiekas piedâvâtas produkcijas, cenas gan. aptiekâs savâk vairâkus produktus pirkt, atseviðki A, E, C vitaminus, atseviðíi vînogu kauliòu ekstraktu, arseviðíi pienenes ekstraktu utt. tak ðitie kaucçji paði nekad mûþâ nav neko no izplatîtâjiem pirkuði, kâ var tâ bïaut. tas ir tâpat kâ rakstî resorâna kritiku, balstoties uz drauga stâstîjuma, tipa, stulbi. vot, oriflame un avon, tie ir mçsli par visiem 110%! tik daudz indes iekðâ, ka ar visu vision un koraïu klubu kopâòemot pusgadu vajadzçja attîrîties, kamçr âda atguva puslîdz krâsu un tekstûru. a dermataloga man parastîaj kaut kâdu drogu lîmeòa smçri, no kuras sastâva izlasîðans man jau vçdera saturs sagriezâs... parunâju ar savu paziòu - viòa dermatoloìe francijâ, viòa pasmçjâs, domâja, ka es viòu cauri nesu, tad kad saprata, ka es pa nopietnam, viòa bezmaz apraudâjâs. es viòai pajautâju arî, ko viòa kâ mediíis ar stâþu par ðitiem maniem uztura bagâtinâjiem domâ, coral club viòa pati pasûtija tâdas paciòas, ûdenî ðíîdinâmas, par vison viòa teica, ka ir arî labâki, bet neko sliktu un mirstamu nost neatrada. tagad lietoju viòas ieteiktos vitamînus un dzîvoju tâlâk (merz special un baltâs tçjas ekstrakta kapsulas). tâ, ka...
Re: VISION
02.11.2005 19:00
taa vish i - kameepr pats pirkstu karstai plitij nepiegruuzh, vecaaku teiktajam ticamiibas nav :)
...
Re: VISION
02.11.2005 23:29
Studçju to VISION mâja slapu un nesaprotu. It kâ lapa par visu VISION kopumâ, bet uzvârdi tikai krievu un tiem radniecîgie, ja neskaita 2 tâ kâ fraòèus tâ kâ ko paða spices èetriniekâ. A visi dimantu direktori un chairmeni tikai krievi. kur ta pârçjâ izslavçtâ pasaule? It kâ nav minçts, ka tikai uz Latviju tas attiecas. Un pats galvenais ðefs arî krievs ðíiet.
!
Re: VISION
02.11.2005 23:44
Jçzus Lauriò, tev jau psihiatru, ne UB vajag.
LILU
Re: VISION
02.11.2005 23:56
paldies lauriòai par morâlo atbalstu,vakar vçl piemirsu Norvex lupatiòas pieminçt,lai íîmijas mazâk un iedomâjieties-gaïu neçdu gadu un mazgâjos skaidrâ ûdentiòâ,ziniet dzîva esmu un tîra arîdzan pietiekoði!
Re: VISION
03.11.2005 00:06
Vision krapnieki!
Re: VISION
03.11.2005 00:09
peec naudas teereeshanas prieksh visaam "labakajaam" preceem, vairs nepietiek galjai un ziepeem ....:)
LILU
Re: VISION
03.11.2005 00:10
maizei,pienam un sviestiòam:)
Re: VISION
03.11.2005 00:16
tas tak aarpraats - "zin" visu par un eed visaadus "veseliibas uzlabotaajus" bet nezin ka sviests ir veseliibai kaitiigs...........
LILU
Re: VISION
03.11.2005 00:18
kur tu òçmi,ka sviests kaitîgs?ja nu vienîgi kâda nepanesîba......
...
Re: VISION
03.11.2005 00:19
Un ka pienu dabâ pieauguðie indivîdi ar nepatçrç...

Bet kâ tad paliek ar tiem krieviem?
LILU
Re: VISION
03.11.2005 00:30
ak tu vçl arvien par to paðu!tas tiesa VISION ir krievu kompânija ar franèu un itâïu ''piðprici'',ja tâdrîkst teikt.
...
Re: VISION
03.11.2005 00:37
Nez vai to VISION direktoru vçl neviens nav iesûdzçjis par neslavas celðanu?

"Es domâju, jûs zinât, ka daudzâs valstîs likumdoðana ar nodomu pazemina rekomendçjamo vitamînu un minerâlvielu patçriòu. Un tas viss apstâkïos, kad pasaulç visizplatîtâkie mirðanas iemesli - infarkti un insulti - ir vitamînu sistemâtiskas nepietiekamîbas tieðas sekas. Tas ir tipisks piemçrs farmâcijas industrijas diþvîru un varas noziedzîgajai sazvçrestîbai."

Nu, gandrîz jau sâku ticçt, a te :-( Sorry, bet krievs ar lielummâniju un tekstiem par kosmosa iekaroðanu nu gan nav tas, kam es ticçtu :-(

Faktiski- fraòèu rûpnîca raþo tam krievam ko ðis grib- a skan ta ðiki- raþots Francijâ :-)
...
Re: VISION
03.11.2005 00:38
Sorre, pat ne Francijâ, Îrijâ :-)
LILU
Re: VISION
03.11.2005 00:40
tu taèu visu lieliski esi izstudçjis,tad tomçr pakaðíçties gribas?kaðíîba bojâ sejas krâsu un aknas-mçs taèu par veselîbu!SAUDZÇSIM AKNAS!!!!!!!!!:)
...
Re: VISION
03.11.2005 00:45
Tikai nevajag. Arî negatîvâs emocijas ir jâizlâdç, lai neko nebojâ. Vot paturçðu pie sevis i sejas krâsai beigas, a tâ- ieðu prispokoino spatj :-)
LILU
Re: VISION
03.11.2005 00:50
LAIKAM IR RAÞOTNES ARÎ ITÂLIJA.vai neesi dzirdçjis tautas parunu-dots devçjam atdodas.tas arî par negatîvajâm emocijâm!tâ kâ nebrînies ja kâdu dien saòem citu dusmu ''izlâdes'' dubultîgâ apmçrâ!
...
Re: VISION
03.11.2005 00:56
Uh, esmu tik daudz saòçmusi,ka domâju tagad mana kârta izlâdçties.
Un- nç, par skepticismu tautas muïíoðanas pasâkumos nedomâju ka bûtu pelnîjusi ko atpakaï :-)

Bet tâ- krievs arî Itâlijâ krievs, tas nu ir fakts!
Re: VISION
03.11.2005 01:02
LILU: jums ir laba sirds un uzticiiba cilveekiem. vareetu pat teikt vientiesiigums. cerams ka tikai izplatiitaaji to izmantos un ne ljaunaaki ljautinji.


...:

krievi tikai kaarteejo reizi atkaarto senu cilveeku shmaukshanas sisteemu. asv shis jau ir noiets etaps un cilveeki uz sho vairs neuzkeras. bet te veel mulkji pietiekas. beigsies shitaa afeera, saaksies naakoshaa - droshi vien ka taas kas tagad notiekas asv. labi piemeeri no pagaatnes ir banku afeeras, piramiidas sisteemas utt.
kameer vien pastaavees lilu un laurinjas buus cirpeeji :)
prusaks
Re: VISION
03.11.2005 10:22
bûtîbâ, es te skatos, varat tikai hipotçþu lîmenî nodirst, bet paði ar nekâdiem argumentiem klajâ nenâkat. (tas par to pienu, vienîgais) pats nekad vision un co. nelietoju un nelietoðu arî, bet neuzskatu, ka viòi diþi sliktâki par aptiekas produkciju. par tâdu dr. sauli, kâ çslu nr.1 vispâr nerunâjot. vienîgais, ka var sagâtât problçmas, it tas, ka izplatîtâjai ir bez medicîniskas izglîtîbas. lai gan. aptiekâ es varu nopirrkt jebkuru bezrecepðu medikamentu un man pat nejautâs, kam man viòu... gaodîgi sakot, kaut ko aptiekâ pçrkot man ðogad vienîgo reizi kaut ko par acu pilieniem paskadroja. (viòi ledusskapî jâtur esot) pârçjâs reizes es zâles, vitamînus pçrkus, man pat nejautâ, vai es vçl kâdas lietoju, kâdâs blaknes, arî nepastâsta. ta kur starpîba, kâdâ ûíî vai aptiekâ pçrku, konsutâcijas visur ir nulles lîmenî. (tipa, stulbie farmaceiti)
...
Re: VISION
03.11.2005 11:02
Farmaceitam ar nav Tev jâskaidro kâ lietot zâles, kuras ne viòð Tev iesaka. Ja pçrc- tâtad vajag un zini. Un klât ir pamâcîba kâ glabât.
Re: VISION
03.11.2005 12:29
Prusak!
Lieta jau grozâs ap to, ka izplatîtâji kas par 30-50 kârtîgu cenu mçìina iemânît cilvçkiem nekam nederîgus mçslus! Viòi to dara jo ir ievilkti piramîdâ. Viòi ir iemaksâjuði (ieguldîjuði) savu naudiòu, un pârdot produktu nav nekâdas vajadzîbas. Ðo izplatîtâju patiesâ vajadzîba ir pçc iespçjas vairâk cilvçkus ievlkt ðai piramîdâ! Iedomâjies cik tie mçsli patiesîbâ maksâ ja no viòa barojas, nu piemçram, kâdi 10 lîmeòu vervçtâji!!! Kâda tad tam produktam ir patiesâ vçrtîba??!!
Tas produkts ar savu mâkslîgi radîto mîtu ir nepiecieðams tikai tapçc lai ðî finansu piramîda tik âtri nesabruktu!!! Jo diemþçl piramîdas princips ir vçrsts un to, ka viòai pienâk brîdis kad viòa vairs nevar pastâvçt.
Man vienkârði ir apjukums cik cilvçki var bût stûlbi un nesaprast, jeb precîzâk nevçlçðanos saprast, un dzîvot ar rozâ brilçm!!!
li
Re: VISION
03.11.2005 13:56
1) Problçma ir nevis tâ-kurð no piedâvâjtajiem uztura bagâtinâtâjiem ir labâks, bet problçma ir tâ, ka cilvçki lieto uztura bagâtinâtâjus, pat tad ja viòiem nav vitamînu deficîts.
Avitaminoze ir diagnoze un visi Latvijas iedzîvotâji nesirgst ar avitaminozi, kâ te mçìina iegalvot UB izplatîtâji.

2) Nav jâbût finanðu un ekonomikas ìçnijam, lai saprastu, ka mârketings un reklâma ir triks, kâ cilvçkiem likt izvçlçties vienu vai otru produktu. Ðobrîd visejoðakie reklâmas saukïi ir "dabisks", "unikâls". Kâ arî ðobrîd ïoti efektîva mârketinga metode ir izplatîtâjis (un finasu pirmamîdas vçl joprojâm ir labs veids kâ âtri nopelnît), nevis piemçram telemârketings, vai reklamçðanâs TV.

3) Esmu lasîjusi par pçtîjumiem, kur atklâts ka daïa no ðiem uztura bagâtînâtâjiem satur kaut kâdus atkarîbu izraisoðus draòíus- kamçr cilvçks lieto UB jûtas labi, tiklîdz beidz dzert tabletes- jûtas nomâkts, nogruis utt. un atkal íeras pie tabletçm.
Re: VISION
03.11.2005 20:02
te arii ir dzirdeets ka cilveeki saak justies sliktaak peec UB lietoshanas kaa pirms. un ja shajos UB ir atkariibu izraisoshas vielas, tas jau saak ost peec kriminaalas atbildiibas....
sikaa
Re: VISION
03.11.2005 21:25
Jâ, lasu un ðausminos.... Gribçju saòemt kâdas pieredzes, bet saòemu tikai negatîvas emocijas... Vision lietoju, jo bçrnu nepârtraukti slimoja, puikam ir astma un vispâr visu lauku ir problçmas, bet tad kad izlietojâm Junior bçrns pilnîgi atspçrâs, viòam augoðs organisms un pilnîgi acîm redzot varçja saskatît veselîbas izmaiòas uz labo pusi... Tâpçc arî pati nolçmu lietot Antiox+ lai nedaudz stiprinâtu imunitâti pirms ziemas...
Esmu totâli vîlusies forumâ, jo laikam jau nemaz nevajadzçja ðo tçmu pacelt... :(
...
Re: VISION
03.11.2005 22:08
Labs forums ir tâds forums, kurâ saka to, ko gribi dzirdçt?
Re: VISION
03.11.2005 22:36
> sikaa> Ja gribi ko uzzinât par imunitâti, tad palasi þurnâla "Veselîba" pielikumu 2004.gada oktobris.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 5?
Ziņa: