VISION

Aizsāka neziniite 

silga
Re: VISION
04.11.2005 00:43
to sikaa.Juniors ir ïoti labs produkts,arî es savus bçrnus pacçlu uz pekâm,tagad pietiek palietot vien ,kad kâds kremîzeris piemetas.paðai labâk ieteiktu Senioru.jo Antiox vairâk domâts asinsvadu stiprinâðanai.tas nenozîmç,ka jâmet ârâ!ja neesi iesâkusi pie sava izplatîtâja vari apmainît!ja esi dzer vesela.neskâdçs!
...
Re: VISION
04.11.2005 09:22
Jaa, sikaa, dzer tikai ieksaa, neskaadees, un arii labuma nekaada nebuus.

Ak nee, labums buus gan. Izplatiitaajiem buus ienaakumi.
zanda
Re: VISION
04.11.2005 09:47
Jautâjums Silgai - Bçrns apmeklçjot dârziòu, nepârtruakti slimo un netiek uz pekâm. Vai ðinî gadîjumâ Juniors var palîdzçt? PAr VISION esmu dzirdeðjusi daudz gana laba.
silga
Re: VISION
04.11.2005 10:00
to zanda. Protams, ka Tev jâòem ðis produkts! Es esmu izplatîtâja un vçlos uz tava rçíina nokâst krietnu piíîti.
li
Re: VISION
04.11.2005 11:26
Ja bçrns ejot uz dârziòu slimo- tas nozîmç, ka bçrns negrib iet uz dârziòu, bet grib bût ar mâti. Tâ bçrns pievçrð sev uzmanîbu (nu ne jau apzinâti saslimst). Un parasti ir tâ - tiklîdz bçrns kâdu brîdi neiet dârziòâ, bet dzîvojas ar mammu pa mâjâm- vairs tâ neslimo.
Ko gan darît ðâdâ situâcija nepateikðu, jo neesmu mâte.

Turklât ðodien avîzç "Diena" ir raksts kâ stiprinât imunitâti un ko darît, ja slimîba tomçr uzklûp- jâsaka gan, ka tur neiesaka rît uzreiz ripas, bet iesaka papriku, citronus, zâïu tçjas, íiplokus.

Ja ziemâ/ pavasarî ir nogurums- protams var vienu mçnesi padzert multivitamînu kompleksu, bet un nav jârij visu gadu, seviðíi vasarâ, kad ir ogas un dârzeòi.
Un visâdi antioksidanti un minerâlvielas biezâ slânî ir zaïajâ tçjâ- âtri, salîdzinoði lçti un visur pieejamas "zâles".

Kursa veidâ-ja ir kâdas veselîbas problçmas, slikta paðsajûta var tos UB lietot, bet jaòem vçrâ ka viens kurss ir apmçram viens mçnesis nevis gads.
Re: VISION
04.11.2005 16:36
To: Sikaa
Var jau dziedât tâs slavas dziesmas Antiox pluss jeb Antiox minuss. Patiesîbâ jau bçrns diezvai pârstâs slimot no ðî brînumlîdzekïa, bet iespçjams tas psiholoìiski var arî palîdzçt!
Man arî ir bçrs kurð ïoti bieþi slimoja, bet te pçkðòi bez nekâdas Antiox utt.. iejaukðanâs bçrns pârstâja slimot! To drîzâk var tûlkot un piekris li. Kad bçrns izauga lidz vecumam kad bija jau jâsamierinâs ar ieðanu skolâ, un vairs neuztvçra to par katorgu - tâ slimoðana arî atkâpâs.

Par lietoðanu Antiox+ : varu teikt no pieredzes ko pieredzçja mans kolçìis.
Viòð pirms kâda laika bija Vision izplatîtâjs un dedzîgs ðîs kompânijas izplatâmo produktu piekritçjs. Viòam arî bçrns ïoti bieþi slimoja un viòam bija iemâcîts kad slimîbas laikâ ir jâdod trieciendeva (nezinu cik tas ir jo neatbalstu tâdas muïíîbas, bet nopratu, ka vismaz 2x vairâk kâ parsati). Tad lûk, bçrnam tikai parâdijâs sarkani pleíi pa visu íermani un seju, kas pârklâjâs pat ar kreveli, bet nekas labâk NEPALIKA, kâ slimoa tâ turpinâja slimot! Tagad ir pagâjuði apmçram 2 gadi un bçrns ir pârtraucis slimot bez jelkâdiem Antioxsiem!!!
Morâle no tâ visa pavisam vienkârða: visos gadîjumos un visiem, pie jebkuras kaites, nav viens brînumlîdzeklis kâ apgalvo ðie tirgoòi!
Un Sikaa - ja tavam bçrnam tas ir palîdzçjis - tad tâ ir tikai laimîga uzminçðana kas bçrnam nepiecieðams. Jeb vel labâk - tikai laimîga apstâkïu sakritîba! Un vari tikai priecâties kad esi barojusi bçrnu pati nezinot ar ko, nenodarot viòam ïaunumu!!!
Patiesîbâ UB nav rotaïlieta ar ko parotaïâties kad tikai ienâk prâta!!!
metaxa_e
Re: VISION
04.11.2005 18:28
Ïoti interesanti, ka tie, kas ir "dabûjuði savus bçrnus uz pekâm" un kam "tas un tas ir ïoti labi palîdzçjis" parasti ir tikai vai nu izplatîtâji un viòu radinieki, vai kâ ðeit - kâdi bezpersoniski cilvçki forumâ. Es jau iepriekð plaði aprakstîju savu pieredzi - man tuvi cilvçki vairâkus gadus bija ðajâ biznesâ un ar milzîgu sajûsmu lietoja "Vision" veselâm èupâm, slavinot vai lîdz debesîm, bet pçc ilgâka laika izrâdîjâs, ka neviena veselîbas problçma nekur nav pazudusi. Arî man pçc apmçram 2 gadu lietoðanas nebija labuma ne tik cik melns aiz naga.
Un par Junior - toreiz tas (arî 2 vai 3 gadus) tika regulâri dots bçrnelim, kas arî bieþi slimoja. Nu, nepalîdzçja viòð, nepalîdzçja. Kâ bija slimojis, tâ slimoja - gan ar parastajâm bçrnu slimîbâm, gan ar vçderu nebija labi. Bet galvenais- viòam attîstîjâs ïoti riebîga alerìija no daudziem produktiem, tajâ skaitâ ðokolâdes, kas ir arî Junioram klât. Droði to, protams, nevar apgalvot, bet pastâv espçja, ka to alerìiju izprovocçja tieði Juniors.
Imants1
Re: VISION
04.11.2005 18:57
Tie kas grib VISION lietot - nepaslinkojiet un aizejiet uz tâm interneta adresçm kuras saites ir augstâk pielicis ZB! Viòas nedaudz jums smadzenes iekustinâs.
Vismaz pirms dot saviem bçrniem bûs viela izvçrtçðanai un pârdomâm.
Es nepaslinkoju.

Tur var atrast arî VISION dzimðanas vçsturi. Kâ viens Krievijas afçrists Dmitrijs Buraks (patiesîbâ bratva (bandîts)) uzsâka savu ðo biznesu! Starpcitu viòð bija izsludinâts meklçðanâ, bet Lielbritânija, kâ parasti, izcçlâs lai viòam dotu patvçrumu. Krievijâ viòð varçja atgrizties tikai tad kad bija nokârtojis "rçíinus" Un tie kas domâ, ka VISION ir Francijas uzòçmums tie ïoti maldâs! Franèu afçrists Fabriss Kererve tikai uztaisija shçmas un izveidoja tîklu kamçr Buraks nevarçja râdîties krievijâ. Bet kad Buraks jau bija uzaudzçjis muskuïus un bija spçjîgs norçíinâties un atgriezties Krievijâ - tâ nabaga francûzis tika konkrçti uzmests ....!
silga
Re: VISION
04.11.2005 19:54
zanda,te manâ vârdâ kâds ir pacenties,ïoti asprâtîgi!es nevienam neko nepârdodu ,tikai dalos pieredzç,tie kas runâ ðos murgus,paði nav neko darijuði!manâ praksç nekas tâds nav gadîjies un man ir 2bçrni.
...
Re: silga
05.11.2005 01:39
Nu, 2 bçrrni- tie ir pârâk mazi pierâdîjumi efektivitâtei....
aloe
Re: VISION
07.11.2005 19:57
Tur, kur ir nauda, tur arii kari - ðobrîd karo farmâcija ar wellness industriju. Vienâ ierakumâ sçþ "...", Imants1, metaxa_e un citi tamliidziigie, otrâ - sesam Vision, LILU, Inâra un citi tamlîdzîgie. Pilnîgi neauglîgas diskusijas. Ar tâdâm pat sekmçm varçtu runât par to, kurð labâks - Putins vai Buðs. Runâjot par negodîgumu - visa mûsu medicînas sistçma ir negodîga, aptiekas un farmaceitiskie uzòçmumi rauð sev pilnas kabatas, bet par to neviens neuzdroðinâs runât. Paskaitiet, cik ir Latvijâ aptieku un cik kompâniju, kuras piedâvâ UB un tamlîdzîgas lietas. Vçl ir jautâjumi? Un nevis izplatîtâjiem jumts aizbraucis, bet ðeit daþam labam tas nekad vieta nav bijis pat bez zombçðanas.
Nupat parâdîjies jauns prikols: Dâvanu kartes jûsu mîïâkaja aptiekâ - tieði latvieðiem:))))))))))))
Re: VISION
07.11.2005 20:40
Nesapratu Tavu sarkasmu, aloe. Kâda Tev problçma ar dâvanu kartçm aptiekâ? Tur pârdot arî ârstnieciskos ðampûnus, kosmçtiku kâ arî vitâli nepiecieðamas zâles patieðâm slimiem cilvçkiem, kam var arî nepietikt savas naudiòas to iegâdei! Katrs cilvçks saskata to, ko grib redzçt.
Re: VISION
07.11.2005 20:48

Neatziistu tos UB kurus izplata distributori. peec piramiidas principa.jo tur tikai dominee materiaaalais ieguvums.
Peec pieredzes varu teikt ;dzeriet kirbju +aabolu sulu== faantastiski garðiiga un vienreizeeji attiira organismu. Viss naak grabeedams aaraa. Nezinu kursh visions vai fitlains taa attiira.Peec fitlaina dzeeriena trauki paliek neatmazgaajami no kraasvielas kas pastaaavejis. Naivie cilveeki, atverieties!!!!!
aloe
Re: VISION
07.11.2005 20:49
Nekas nekas, ir ok, man tikai nedaudz smiekls parâva:) Tu, Plant, arî esi tajâ ierakumu pusç, kuru es nesaprotu un negribu saprast:) Starp citu vislabâkâ ârstnieciskâ kosmçtika aptiekâ nemaz nav nopçrkama:)
Re: VISION
07.11.2005 20:53
Daudz kas nav nopçrkams mûsu aptiekâs.
Es neesmu nevienâ ierakumu pusç, nav te nekâdu ierakumu. Katrs bendç savu veselîbu kâ var un grib.
is
Re: VISION
08.11.2005 01:07
bravo aloe,man patîk tavs domu gâjiens.
Re: VISION
08.11.2005 01:16
domu gaajiens viltiigs. redzees vai nostraadaas :)))
is
Re: VISION
08.11.2005 01:19
laikam jau jâiet gulçt!saldu dusu!
Imants1
Re: VISION
08.11.2005 09:42
To: aloe
Tavs komentârs:
Tu, Plant, arî esi tajâ ierakumu pusç, kuru es nesaprotu un negribu saprast

Tur jau tâ bçda, ka Vision lietotâji un izplatîtâji pat negrib saprast!!! Diemþçl arî Tu esi ðai vientieðu vienvirziena domâðanas pûlciòâ. Sçþat mistiskos ierakumos un taisat mistisku kariòu!;)

Vai tad kâds noliedz, ka farmacija ir bizness?

Priekðkam Tu lieto UB? Kurus konkrçti produktus lieto un priekðkam?
metaxa_e
Re: VISION
08.11.2005 10:16
Nu nav vis gluþi tâ, aloe. Vismaz es noteikti neesmu iesaistîjusies cîòâ starp farmâciju un wellness industriju. Esmu veselîgâ dzîvesveida 100% piekritçja, sportoju, un, izòemot bçrnîbu, kad bija nopietnas slimîbas, kas -paldies Dievam un ârstiem - ir izârstçtas, esmu vienu vienîgu reizi lietojusi antibiotikas pie smagas gripas ar komplikâcijâm. Citâdi íîmiskâs zâles vispâr neatzîstu un turklât periodiski lietoju UB. Es esmu ðajos "ierakumos" pavisam cita iemsla dçï - mani tracina tas, ka tiek muïíoti bezcerîbâ nonâkuði cilvçki, kam tiek apgalvots, ka ar nepârbaudîtiem un neizpçtîtiem apðaubâmas kvalitâtes UB var izârstçt smagas slimîbas, ieskaitot vçzi pçdçjâs stadijâs. UB, kas pat attiecîgo firmu mâjaslapâs tiek reklamçti tikai kâ imunitâti stiprinoði, spçcinoði, utt. lîdzekïi, izplatîtâju interpretâcijâ kïûst par spçcîgu brînimainu ârstniecîbas lîdzekli. Turklât lielâkâ daïa izplatîtâju papildus saviem UB nebût nesludina veselîgu dzîvesveidu - pilnîgi pietiek ar kârtîgu UB kursu. Tâpat lielâkâ daïa izplatîtâju noliedz tradicionâlo medicînu, reklamç nepilnîgas diagnostikas metodes kâ absolûti nekïûdîgas un dara citas absolûtu nepieòemamas lietas. Protams, var vilkt paralçles ar, piemçram, Doppelhertz reklâmâm, bet ir tomçr atðíirîba starp stulbu reklâmu un speciâli apmâcîtu UB izplatîtâju armâdu, kas nevainîgâm acîm stâsta par to, kâ ar UB visu ìimeni dabûjis uz kâjâm - mazdçlam izârstçts tas un tas, paðam atkal tas un draudzenei ðitais. Bet vispâr jau tas viss jau te 100x ir izrunâts, un gribas atzîmçt, ka UB izplatîtâjiem un viòu aizstâvjiem ir gluþi apbrînojamas spçjas apgriezt visu pilnîgi ar kâjâm gaisâ un viòu interpretâcijâ no visâm diskusijâm beigu beigâs sanâk íîmijas rijçju cîòa pret veselîgâ dzîvesveida piekritçjiem.
aloe
Re: VISION
08.11.2005 11:35
metaxa_e Vision ir nepârbaudîti? No kurienes tâda informâcija? Man ðíiet, ka zâïu izplatîtâjus arî speciâli apmâca, pie kam lai piesaistîtu ðim biznesam, viòiem tiek izsniegti dienesta auto, ir liela pamatalga, apmaksâts mobilais telefons utt. Bet par veselîbu - mani bçrni iet uz skolu arî tad, kad visa pârçjâ klase gripas epidçmijas laikâ ir slimi. Protams, lîdztekus vitamîniem ir arî sports, miers mâjâs un veselîga pârtika. Piekrîtu uzskatam, ka vispirms ir jâmaina domâðana un uz visâm lietâm jâcenðas skatîties kaut nedaudz pozitîvi. Laimîgs cilvçks ir tas, kurð spçj saglabât mieru arî ðai nesakârtotajâ valstî /punkts/.
Imants1
Re: VISION
08.11.2005 11:52
Es tomçr nenocietos un nokomentçðu Tevi aloe.;)

Laikam daudziem cilvçkiem ir saglabâjuðies Padoju Soceâlisma deficîta stereotipi!
Veikalos un aptiekâs nopirkt neko nevar - viss labâkais tiek tirgots zem letes jeb no Forsâm.
Aptiekâs pârdodas tikai mçsli, bet labais mistiskais onkulis tirgo visu krutâko.
Un vispâr Kaðpirovskis ir vis krutâkais jo dziedç no jebkâdâm kaitâm caur TV - ne tâ kâ tie stulbie dakteri kuri neko nejçdz un tikai baro ar to stulbo íîmuju. Un manas kaimiòiens tantei pat viòas labais, gudrais dakteris teica, ka Kaðpirovskis izârstçs viòas radu no vçþa ... utt...

Ar ko atðíiras Tava domâðana? Da ne arko! Viss tas pats tikai mûsdienîgâk izmantoti tie paði stereotipi!;(
Imants1
Re: VISION
08.11.2005 11:58
aloe!
Kâdus tieði UB Tu lieto un kapçc?
Cik noprotu tev ïoti patîk logo (zîmols) Vision? Vai ar ðâdu zîmolu visi pulverîði tiek raþoti vienâ uzòçmumâ?
aloe
Re: VISION
08.11.2005 12:02
Imant1 "sociâlisma" Tu gribçji teikt:)
Tu izpildîji to, par ko runâja metaxa_e t.i. sagriezi visu kâjâm gaisâ, sabâzi visus vienâ maisâ un iztaisîjies par guru. Ikvienam ir izvçles iespçja - nevçlies - nepçrc, negribi - neçd, esi muïíis - Tevi apèakarçs un starpîba ta kâda - Tavs ìimenes ârsts, ârstçjot neesoðas kaites, izplatîtâjs, iesmçrçjot Tev sûdu vai banka, uzmetot Tevi. Tu cilvçkiem piespçlç nepareizu informâciju par to, ko pats nemaz nezini. Kâ vârdâ? Pats esi strâdajis kâdâ no pieminçtajâm kompânijâm vai lietojis kâdu no to piedâvâtajiem produktiem? Kâpçc tâds kategoriskums?????
metaxa_e
Re: VISION
08.11.2005 12:57
Par to, cik lielâ mçrâ Vision ir izpçtîti kâ uztura bagâtinâtâji, negribu strîdçties. Man no lasîtâ un no izplatîtâjiem dzirdçtâ izveidojies priekðstats, ka faktiski NEKÂDI nopietni pçtîjumi nav veikti, bet savu galvu par to íîlâ likt negatavojos. Bet lai man necenðas kâds iegalvot, ka jebkad ir pçtîta to ârstçjoðâ iedarbîba, piemçram, tas, vai ir kaut mazâkais pamats apgalvot, ka ar Vision var izârstçt vçzi. Vai jebkuru citu slimîbu. Bet izplatîtâji to apgalvo.
Par farmâcijas biznesu - vai kâds jebkad ir apgalvojis, ka tur viss ir kârtîbâ? Bet zâïu firmu negodîgâ un nekaunîgâ konkurences cîòa nekâdâ veidâ neattaisno UB izplatîtâju darbîbu. Tas ir pilnîgi cits jautâjums un tâ bûtîba ir pilnîgi citâda, jo zâles tomçr ir zâles un pirms zâïu izlaiðanas tirgû tiek veikti gadiem ilgi pçtîjumi, par kuru eksistenci nevienam pat neienâk prâtâ ðaubîties.
Un par to brîvo izvçli "nevçlies - nepçrc, negribi - neçd"... Ciktâl tas ir strîds par to, vai labâk çst burkânus vai UB un vai cilvçks uzòem ar pârtiku pietiekami daudz vitamînu jeb tomçr kaut kas jâuzòem papildu, un vai labâki aptiekas vitamîni jeb izplatîtâju piedâvâtie, tiktâl viss ir jauki. Bet diez vai var runât par "gribi çd, negribi neçd" situâcijâ, kad cilvçks ir neârstçjami slims un UB izplatîtâjs viòam stâsta, kâ viòa kaimiòiene tieði no tâdas slimîbas izârstçjusies tikai un vienîgi ar Vision vai citas firmas lîdzekïiem. Par to ir runa, manâ izpratnç.
...
Re: VISION
08.11.2005 13:14
Parakstos zem katra metaxa_e vârda.
aloe
Re: VISION
08.11.2005 13:25
Bet arî tantiòai ir izvçles iespçjas vai ne?:)
Padomâju, kâdçï ðâda situâcija radusies. Laikam gan tâdçï, ka cilvçki vîluðies savos ârstos un mûsu medicînâ kopumâ. Ir apnicis staigât ar norîkojumiem pie desmitiem speciâlistu un gaidîto palîdzîbu nesaòemt - nav dûmu bez uguns:) Kad ârsts pasaka - nevaru palîdzçt, mirsti, cilvçkam ir tiesîbas jebkâdiem lîdzekïiem glâbt sevi. Un kâdçï ârsts iedomâjas, ka viòam ir morâlas tiesîbas cilvçkam nedot nekâdas cerîbas? Tâdâ veidâ arî daudzi zaudç cerîbu dzîvot un tad ikviens, kurð piedâvâ iespçju izdzîvot tiek uzklausîts.
Tepat forumâ var lasît "mierinoðus" tekstus "ar tâdu diagnozi ilgi neizvilksi". Ar kâdâm tiesîbâm? Visi zin, cik liels spçks ir paðiedvesmai un ðeit bieþi runâ par placebo. Es saprotu, ârstiem mazas algas, grûti darba apstâkïi, kas cinismu vien vaino...... un tomçr, tantiòa pie tâ nav vainîga.
...
Re: VISION
08.11.2005 13:29
Vai Tev tâs ðíiet izvçles iespçjas? Ja tantiòai godîgi pasaka, sorry, bet nekâ (k'ato nosaka pacienta tiesîbas nosakoðie likumi)... un uzrodas Inâra, kordija vai kâd scits un sola par Ls200 mçnesî izârstçt da jebko- arî vçzi 4. stadijâ. Vai tâs ir izvçles iespçjas? Nç! Tâ ir izmisuða, bezcerîbâ nonâkuða cilvçka izmantoðana. Esmu to atskatîjusies lîdz mielçm. Tik rezultâtus DZÎVÇ redzçt diemþçl nav sanâcis ;-(
aloe
Re: VISION
08.11.2005 13:33
...
varbût neesi gribçjusi/is redzçt? Es te nerunâju par 4.stadijas vçþa izârstçðanu un ðaubos, ka saprâtîgs cilvçks ko tâdu piedâvâs.
...
Re: VISION
08.11.2005 13:42
Hm, ja cilvçks galâ tomçr nomirst kâ jau bija gaidâms... Kas ir tas, ko es negribçju redzçt?

Bet piedâvâ gan. Tepat forumâ. Agresîvi. Un rupji.

PAr ko tad runâ? Kurð liedz sliòíim frî kartupeïu çdâjam rît saujâm Visionus/herbalaifus/koraïïus, da kaut kûtsmçslus ar pienu. neviens. Runa ir par UB piesaukðanu priekðâ un pakaïâ ar domu, ka visi ðausmâs neveselîgi, C vitamîna kâpostos nav (citâts no ðî paða foruma, ne manis izdomâts), ârsta vienîgâ domâ ir kâdu uzsçdinât uz íîmiskâm (smîdina mani ðis apzîmçjums) zâlçm... un te nâk nutriciologs kâ gaisma tuneïa galâ... un sola, sola, sola. Un ja nepieòem, tad sâk draudçt ar tâdâm un ðitâdâm nâves kaitçm ïoti tuvâ nâkotnç.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 5?
Ziņa: