VISION

Aizsāka neziniite 

metaxa_e
Re: VISION
08.11.2005 13:46
Manuprât samçrâ ciniski par to cerîbas doðanu - ja tâ tiek dota ar vienu vienîgu mçríi piespiest cilvçku nopirkt savu produkciju un labi uzvârîties.
Kas attiecas uz ârstiem, tad, cik zinu, viòu - atðíirîbâ no UB izplatîtâju! - rîcîbu regulç likumdoðana un viòiem nav tiesîbu "cerîbas" vârdâ maldinât cilvçku. Un 99.9% cilvçku arî izvçlçtos zinât patiesîbu par savu veselîbas stâvokli.
Un tâ paðiedvesma, kas dara brînumus, ir iespçjama tikai un vienîgi zinot savu patieso stâvokli. Tad, sakopojot visus savus gribas, gara un dvçseles spçkus, daþiem tieðâm izdodas uzvarçt no medicîniskâ viedokïa neârstçjamas slimîbas.
Nu, un ja Vision pielîdzinam pacebo... Varbût tas ir tuvâk patiesîbai, nekâ "aloe" bûtu gribçjies, bet tad tas tikai kïûst vçl jo simtkârt amorâlâk.
st.pçteris
Re: VISION
08.11.2005 14:00
man reidçm dumji kljuust lasot. ko var muldeet pa tuksho. placebo efekts. pat ja taa, lai tad tas cilveeks izveseljojas, ja ub ir vinja vieniigaa ceriiba peec neskaitaamajiem aarstu apmekleejumiem un letaalas diagnozes.
bet nee, labaak visiem nospraagt, nekaa izmantot peedeejo ceriibu,kaut placebo veidaa...
aloe
Re: VISION
08.11.2005 14:02
...
Piedraud ar ko? - pistoli? - sankcijâm? ðausmu stâstus stasta ne tikai Tevis pieminçtie nutriciologi:)
metaxa_e
Un no kurienes Tu zini, ka ar vienu vienîgu mçríi uzvarîties?
Arî medicînâ ir pietiekami daudz strâdâjoðo, kurus interesç tikai peïòa un piekâð viòi likumdoðanu. Un tikai tâpçc, ka gan medicînâ gan wellness biznesâ ir tâdi cilvçki, mçs tagad visus sauksim par amorâliem?
Imants1
Re: VISION
08.11.2005 14:13
aloe!
Tu prasji kapçc man tâds kategorisms?
Tapçc, ka tas ar ko nodarbojies manâ uztverç ir amorâli!
1) Tapçc, ka uz lçeticîgo ïautiòu rçíina kaisi melus par UB!
2) Ðajos melos iepin aizvien vairâk lçtticîgos!
3) Tapçc, ka radi veseliem cilvçkiem atkarîbu!
4) Tapçc, ka Tu nespçj uztvert pretçju viedokli!
5) Tapçc, ka ja es ðmaucos ar nodokïiem tad tikai ðmaucos, bet Tu viòus nemaksâ nemaz!
6) Es uzskatu, ka piramdas tipa mârkeings ir finasiâls noziegums!
7) Tapçc, ka Jûs UB izplatîtâji, kuri iedomâjuðies no sevis baigi gudros bioíîmiíus, dodat tos mçslus arî saviem bçrniem un cenðates to iebarot arî paziòu bçrniem.
8) Tapçc, ka es pats esmu noklausiies UB izplatîðanas piramîdas paplaðinâðanas prezentâciju un zinu tâs filozofiju!
Imants1
Re: VISION
08.11.2005 14:19
aloe!
Tu piemini negodîgus dakterus (indivîdus), bet klûp virsû visai medicînai kâ zinâtnei, nozarei ...!
Bet Tava atraðanâ finanðu piramdâ un iesmçrçðana ir jau Tava filozofija, pamatjçga vçrsta uz krâpniecîbu!
Imants1
Re: VISION
08.11.2005 14:25
Farmaceits lai varçtu tirgot medikamentus iegûst akreditçtu izglîtîbu. Kâdu izglîtîbu iegûst ðie sektanti UB tirgoòi? Viòi ne tikai ir gudrâki par farmaceitiem, bet arî gudrâki par jebkuras specialitâtes dakteri!
Tad sanâk viòi gudrîbas smeïas ïoti padziïinâti un pietiekami apjomîgi?!
aloe
Re: VISION
08.11.2005 14:25
Imant1
0. Un ar ko es nodarbojos?:)
1. Pasaki, ko es tâdu pateicu, kur te bija meli? Citç mani!
2. Kur Tu redzi kadu iepîto? Konkrçti, lûdzu!
3. Paradi man dokumentu, kas pierâda, ka IR atkarîbas vielas un tieði kur?
4. Un kâpçc Tu domâ, ka es neuztveru pretçju viedokli?
5. Un kâdçï Tu domâ, ka es nemaksâju nodokïus? Tu zini, kur es strâdâju, esi interesçjies par mani VSAA?
6. Un kas ir piramîdas tipa mârketings? Es tâdu neesmu redzçjusi:)
7. Kad es teicu, ka esmu izplatîtâjs? Kur es teicu, ka esmu bioíîmiíis? Par bçrniem - piedod, es saviem bçrniem vçlu tikai to labako un gar viòiem Tev nav nekâdas darîðanas tâpat kâ gar manu paziòu bçrniem.
8. Es nezinu, kur esi bijis un ko esi klausîjies un mani tas neinteresç, jo cilvçki, kuri kliedz: "zinu, zinu" manî neizraisa ne uzticîbu ne interesi par sevi.
P.S. Tu savus tekstus pârlasi un spçj kadreiz pret sevi bût kaut nedaudz kritisks??????
Imants1
Re: VISION
08.11.2005 15:33
aloe!
Spçju es bût pret sevi kritisks!
Diemþçl forumâ savus tekstus nepârlasu jo man nav laika! Ja sanâks - vakarâ pârlasîðu!

Tu no manis prasi pârâk laikietilpîgu nodarbi kad parsi atbildçt par tik daudz puktiem, bet labi zidoðu Tev savas minûtes 15.

0. Ar ko nodarbojies ikdienâ nezinu, bet ðeit forumâ esi radîjusi iespadu, ka tirgojies ar UB.

1. Tavs citâts: "Kad ârsts pasaka - nevaru palîdzçt, mirsti, cilvçkam ir tiesîbas jebkâdiem lîdzekïiem glâbt sevi. Un kâdçï ârsts iedomâjas, ka viòam ir morâlas tiesîbas cilvçkam nedot nekâdas cerîbas? Tâdâ veidâ arî daudzi zaudç cerîbu dzîvot un tad ikviens, kurð piedâvâ iespçju izdzîvot tiek uzklausîts".

Ja nepietiek tad tikai paèuksti - es aiz slinkuma un laika trûkuma nemeklçju vairâk, bet cik atceros bija ne viens vie citâts ko izkopçt.


2. Mana tuva radiniece. Divi mani darba kolçìi.

3. Dokumentu Tev ðeit neparâdîðu. Pamatbûtîbâ cilvçkam rodas atkarîba no UB ja viòð viòus lieto pastâvîgi vairâkus gadus pârmçrîgâ daudzumâ, kaut arî viòam tas nav nepiecieðams. Tieði tâ pat kâ smçíçðana, alkaholisms, narkomânija.

4. Tapçc, ka tâ kâ auns skrien sienâ, uzbrûkot jebkuram pretçjam viedoklim. Kautvai visus dakterus un medicînu pielîdzinot negodîgajiem indivdiem.

5. Nç VSAA neesmu interesçjies par tavu personîbu! Tâdu domu pieïâvu jo pieòçmu, ka esi viena no ðiem izplatîðanas sektantiem!

6. Multi level marketing (MLM) - tautas valodâ finanðu piramîdas marketings.

7. ðeit bija 3 jautâjumi:
a) Tu esi radijusi iespaidu par sevi, ka esi izplatîtâjs
b) ticamâkais, ka neesi Tu teikusi, ka esi bioíîmiíis. Es gan teicu, ka esi iedomâjusies no sevis tâdu! Bioíîmiíim gan ar ðo sfçru ir minimâls sakars, bet ne jau Tev to zinât.
c) patieðâm Tev taisnîba - man nav nekâda darîðana par taviem bçrniem
kamçr tu viòus fiziski neiespaido un nodroðini viòiem eksistencei piemçrotus apstâkïus, bet diemþçl man ir ðíermi ap dûðu, ka Tu viòiem labu vçlot nodari pâri!

8. Jâ patiðâm, Tu nezini kur esmu bijs un ko klausijes, un ticamâkas, ka Tev arî nav interses par to. Tevi jau arî citu pieredze neinteresç, ja tâ nav kaimiòiene kura izârstçjusi vçzi ar Vision!

9. Tu pat nenojaut cik paðkritisks es spçju bût, bet arî tas noteikti Tevi neinteresç. Savus texstus ðeit forumâ gandrîz nepârlasu jo esmu darbâ un nav man tik daudz laika lai vel pârlasîtu savus texstus.
li
Re: VISION
08.11.2005 16:42
Lasu ðîs diskusijas par UB un saprotu, ka cilvçki nesaprot vienu vienkârðu lietu- arî vitamînus un minerâlvielas var pârdozçt!

C vitamîns bojâ aknas, no pârdoizçta A vitamîna var asiòot smaganas un izkrsit mati utt. utjpr.

Un ne tikai cilvçki ir vîluðies ârstos, bet daudzi ârsti ir vîluðies pacientos, kuri ïoti vieglprâtîgi izturas pret savu veselîbu - rij taukus, rij visâdus vitamînus un UB bez sajçgas, nesporto, neiet svaigâ gaisâ, ja ir kâdi simptomi- nedodad pie ârsta, ja konstatç kâdu kaiti-cer ka tikai ar zâlçm tiks cauri un ka dzîvesveids jau nav nav jâmaina (ak kungs, tâdu piepûli).

Pat zâïu tçjas nedrîskt dzert kâ ienâk prâtâ! Pat piparmçtru tçja nav piemçrto ikdienai, jo tâ ir zâïu tçja ar noteiktu efektu!
Bet cilvçki pçrk kilogramiem tabletes un çd bez jegkâda apdoma!
Re: VISION
08.11.2005 16:55
Tieði tâ, li! Par vitamînu pârdozçðanu izplatîtâji gan nemîl runât, kaut ticamâks, ka viòu kursos to pat nemâca. Ja ûdenî ðíîstoðos vitamînus var, vienkârði sakot, izèurât, tad vitamîni, kas ðíîst taukos uzkrâjas organismâ un ir viegli pârdozçjami. Tas pats pieminçtais A vitamîns uzkrâjas taukos un var izraisît vçzi!!!
Imants1
Re: VISION
08.11.2005 19:03
aloe!

Kapçc neatbildi uz jautâjumem:
Kâdus tieði UB Tu lieto un kapçc?
Vai ar ðâdu zîmolu "Vision" visi produkti tiek raþoti vienâ uzòçmumâ?
Re: VISION
08.11.2005 19:28
aloe:

vari palsiities te par multi level marketingu ja neesi veel to izdariijusi:

http://www.aferizm.ru/moshen/mlm/vision.htm
protek
Re: VISION
08.11.2005 23:43
aloe.esmu tavâ pusç!bet tas viss,kas ðeit notiek ir''íaíim zem astes''mediíi ir mâcîti ârstçt slimîbas,nevis to cçloòus,lîdz tiem varbût kâds retais ne tik ïoti aizòemtais dakterîts aizdomâjas.starp citu forums tiek izrediìçts pçc kâda prâta!esam VISION lietotâji,tiesa gan ne ikdienâ,bet saslimðanu gadîjumos,par cik tâdu ir pavisam maz,tad mums tas nemaz nesanâk dârgi.neòem to Imantu1 galvâ,viòam vienkârði kâds nodarîjis pâri un tagad'''besîjas''.informâcijai-VISIONÂ ir kriogçnâ tehnoloìijâ sagatavoti ârstniecîbas augi!
aloe
Re: VISION
08.11.2005 23:55
Imant1 es arî esmu darbâ:)
Domâju, ka neesmu tiesas priekðâ un tâdçï nejûtu vajadzîbu Tavâ priekðâ taisnoties, ko, kâpçc utt. Jau iepriekð teicu, ka ikvienam ir izvçles iespçjas, es savçjo izvçli izdarîju jau sen un neesmu vîlusies. Labi, ja arî Tu savçjo. Tikai piezîmçðu, ka nevienam virsû nebrûku.

zb:)
Un tikai vienu lapeli atraduði, ko bâzt acîs ikvienam, kurð piemin Vision. Paskaties, kurâ gadâ tâ lapa ir atjaunota, bet Vision vçljoprojâm strâdâ.... pçc idejas visiem bija jâsçþ cietumâ. Tas pats par Zepter, tajâ paðâ lapâ. Un Tu tici visam, kas nodrukâts vai parâdâs internetâ?????????
Re: VISION
09.11.2005 00:06
aloe:

protams ka straadaa - kameer vientieshi nepietruuks - straadaas. kad pietruuks, saaks naakosho afeeru.
un vai veelies apgalvot ka tur nav atspoguljota taisniiba? un ja ne, kas tieshi nav pareizi?



Ziòojums rediìçts (09-11-2005 00:54)

zbvisus@hotmail.com
aloe
Re: VISION
09.11.2005 02:14
zb:
Par kâdu patiesîbu Tu runâ? Parasts pasûtîjuma saits - tâds pats kâ reklâmsaits. Ir reklâma un antireklâma. Parasta konkurentu nomelnoðana - tas ir kas jauns???? Interesentam parâda klînisko pçtîjumu rezultatus, viòð atrauc, papîrus jau var viltot. Ok, var viltot iepakojumu, sastâvu, rezultatus, atzinumus, visu ko....... Ievietot internetâ viltus informâciju? Vieglâk par vieglu un cilvçki tic. Pat mûsu smieklîgi mazajâ Latvijâ ir cilvçki, kuri maksâ milzu naudu lai par viòiem uzrakstîtu to, ko viòi grib redzçt.....un atkal tic. Un tâdçï es kuro reizi atkârtoju - katram ir izvçles iespçjas - ticçt, neticçt, nu nevar visam teiktajam, rakstîtajam un dzirdetajam akli ticçt. Lai noticçtu vai nenoticçtu, es izmçìinu to, kas mani interesç - man tâ ir vienkârðâk. Ja kâdam tas neder, atsakies, jo ar varu neviens neko nespiez un nevar piespiest.
Re: VISION
09.11.2005 04:13
aloe:

peec visa sava garaa, demagogjiskaa pentera taa arii neatbildeeji uz manu jautaajumu.
Ja nesaprati, paarfraazeeju: kuri fakti tur ir sagroziiti un nepatiesi?



Ziòojums rediìçts (09-11-2005 04:14)

zbvisus@hotmail.com
Imants1
Re: VISION
09.11.2005 09:23
aloe!

Atkârtojos jau 3. reizi!
Kapçc neatbildi uz jautâjumem:

Kâdus tieði UB Tu lieto un kapçc?
Vai ar ðâdu zîmolu "Vision" visi produkti tiek raþoti vienâ uzòçmumâ?
Imants1
Re: VISION
09.11.2005 09:23
aloe!

Atkârtojos jau 4. reizi!
Kapçc neatbildi uz jautâjumem:

Kâdus tieði UB Tu lieto un kapçc?
Vai ar ðâdu zîmolu "Vision" visi produkti tiek raþoti vienâ uzòçmumâ?
aloe
Re: VISION
09.11.2005 11:04
zb: kas Tev nav skaidrs? Ko nozîmç antireklâma? Ja vçl nesaprati, es nevçlos visâ tajâ iedziïinâties, jo jau pirmâs rindiòas ir meli.

Imant1: arî Tev vçlreiz atkârtoju, nav mans pienâkums atbildçt uz muïíîgiem jautâjumiem un apvainojumiem. Vienîgais, ko varu piedâvât, izrunât ðos jautâjumus dzîvajâ. Diezvai Tu man acîs skatoties spçtu pateikt visu, ko saki noslçpies aiz sava nika.
P.S. Ja Tu bûtu tas, kurð lûdz padalîties pieredzç lai pçc tam to pielietotu, ok, bet zinot Tavu nostâju, kâda xsa pçc lai es vispâr Tev jelko stastîtu????
...
Re: VISION
09.11.2005 11:13
aloe, Tavi izvairiigie teksti ir zinaami, uj, kaa zinaami.:)
aloe
Re: VISION
09.11.2005 11:54
...?
Ko nozîmç izvairîgi teksti? Uzskati, ka man vajadzçtu gari un plaði aprakstît produktus, to iedarbîbu un savus rezultâtus? Tu taèu bûtu pirmâ/ais, kurð mani noknâbtu.... ne tâ? Tâ taèu bûtu medusmaize?:)
Skye
Re: VISION
09.11.2005 12:00
> aloe

Izvairiigie teksti ir:

"es nevçlos visâ tajâ iedziïinâties, jo jau pirmâs rindiòas ir meli."
Visvieglaak ir uzbrukt citam, nosaucot visu par meliem, lai gan visionisti arii man ir klajus melus sastaastiijushi.

"Imant1: arî Tev vçlreiz atkârtoju, nav mans pienâkums atbildçt uz muïíîgiem jautâjumiem un apvainojumiem."
Atkratiities, ka nav pienaakums atbildeet uz muljkjiigiem jautaajumiem, ir absoluuti izvairiigs teksts.

Tev vajadzeetu pamaaciities diskusijas maakslu, nevis spridzhiit ar beernudaarza liimenja tekstinjiem...
Vai palikt pie savas paarlieciibas, bet neizraadiit visiem savu glupumu.
Re: VISION
09.11.2005 12:03
mani ar iesaistîja ðitamçjâ VISION padarîðanâ. kârtîgi esmu iepazinies ar to produktu sastâvu. varu teikt, ka nekâ kaitîga sastâvâ nav, bet par palîdzîbu un organisma uzturçðanu -- starp VISION un svaigu gaisu var likt vienâdîbas zîmi. tikpat labi varçtu rît kapsulas pilnas ar parastiem miltiem. lielâko efektu nodroðina ticîba, nevis sastâvs. tam, kurð tic palîdz. arî tas, ka jâlieto ilgi un bûs rezultâts -- ir tikai arguments, lai cilvçku pçc iespçjas ilgâk noturçt. un stâstot, ka noteikti palîdzçs saskalotu smadzenes tik tâlu, ka tieðâm cilvçks jût, ka ir palîdzçjis, bet tâ jau ir paðiedvesma. savukârt lietojot ðo produkciju bez ðîs smadzeòu skaloðanas pat ilgâku laiku lietojot efekta nav nekâda.
Imants1
Re: VISION
09.11.2005 12:08
aloe!

Kâda Xsa pçc tad Tu stâsti to ko stâsti?
Ko konkrçti Tu stâsti?

Kurð no ðiem jautâjumiem ir pats muïíîgâkais:
1. Kâdus tieði UB Tu lieto un 2. kapçc?
3. Vai ar ðâdu zîmolu "Vision" visi produkti tiek raþoti vienâ uzòçmumâ?

Piedod man ja esmu Tevi apvainojis - tas nav bijis mans mçríis!

Varu arî tikties dzîvajâ - nekâdu problçmu! Neesmu tas tipâþð kurð aprunâ tikai aiz muguras, jeb bïaustâs tikai no neaizsniedzama attâluma. Parasti cilvçkam acîs pasaku vairâk kâ aprunâjot.
Diemþçl lielâkoties tas netiek novçrtçts un par to saòemu "pa galvu".

Tas ir ne tikai mans niks, bet arî mans vârds. Pievienots vieninieks tapçc, ka niks bez vieninieka jau eksistç.
aloe
Re: VISION
09.11.2005 12:09
Skye; interesanti, kam mâcîties diskusijas makslu? lai ârstu forumâ strîdçtos un pierâdîtu savu taisnîbu?
Varbût pârmaiòas pçc pamâcîsi arî kâdu tradicionâlâs medicînas pârstâvi, vai arî tie visi ir ir speciâlisti Tevis pieminçtajâ jomâ?
P.S. Tu izlasîji visu diskusiju, ieskaitot to, ko runâ Imants1? Tu palasîji to, ko raksta zb pieminçtajâ interneta saitâ???? Un Tev ðíiet, ka Imanta1 teiktais ir gana argumentçts?
aloe
Re: VISION
09.11.2005 12:14
Imant1 Ok, tatad dzîvajâ. Bet e-mail?
Re: VISION
09.11.2005 12:17
Pçc "dzîvâ" ar aloe Mums bûs zombçts Imants1:)))
Skye
Re: VISION
09.11.2005 12:22
aloe

Zini, ar interesi lasu visu sho diskusiju jau paaris nedeeljas, bet, goda vaards, neredzu jeegu tagad veelreiz visu paarlasiit, lai apmierinaatu vienu histeerikji, peec kaadas Tu izskaties. Agresiivie UB tirgonji te visur sit pie kruutiim, kaadi mees labi. Nu jau man naak smiekli par tiem "argumentiem".

Tu gribi zinaat:
"interesanti, kam mâcîties diskusijas makslu? lai ârstu forumâ strîdçtos un pierâdîtu savu taisnîbu?"
Ne tikai. Vareesi labaak paarliecinaat savus upurus :)

"Varbût pârmaiòas pçc pamâcîsi arî kâdu tradicionâlâs medicînas pârstâvi, "
Sauliit, audziesti!!! Es te nevienu nemaacu! Turklaat neviens jogas, reiki vai veel ka cita piekriteejs man nav bizojis pakalj un staastiijis, cik tas ir labi, un cik slikti es dziivoju, jo ar to nenodarbojos, ka man bez jogas draud veezis visaas vietaas un kaa es atljaujos bojaat savu un savu beernu veseliibu bez jogas. Tachu visionisti ir. Nesaukshu vaardaa, vinji pashi tam baigi tic, nu lai tic.

Ja kas, es te neaizstaavu Imantu1, mani sasmiidinaaja Tavi beernishkjiigie aizstaaveeshanaas panjeemieni, par ko arii nokomenteeju.
aloe
Re: VISION
09.11.2005 12:26
Alstere: atliek tikai pabrînîties. Tu taèu ðeit arî dalies sava pieredzç, stâstot cilvçkiem par to, kâ labi saglabâ savu veselîbu - tatad arî nodarbojies ar zombçðanu sev par labu?????
Jâ, Imantam1 jâsagatavo aizsargtçrps, jo visi, kas nokïûst manâ tuvumâ patiesi kïûst par zombijiem:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 13?
Ziņa: