VISION

Aizsāka neziniite 

neziniite
Re: VISION
10.11.2005 22:05
VISS ÐO TÇMU SLÇDZAM, REDZU KA NEKAS PRÂTÎGS TÂPAT NETIEK RAKSTÎTS
Re: VISION
10.11.2005 22:16
taa ir, neziniite, no visaam puseem ir paraadiits kas tas vision ir par putnu un no vsionistiem vairaak par bezpaliidziigu lamaashanos dzirdeet vairs nevar.
Slava Korallim!
Re: VISION
10.11.2005 22:42
http://www.doctormurray.com/articles/CoralCalcium.htm
Re: VISION
10.11.2005 23:23
jaa, bet labie aug tikai pie japaanas. :)

kaarteejais pieraadiijums. vajadzeeja gan ielikt teemaa par koraljiem..
aloe
Re: VISION
11.11.2005 01:00
zb: man ðíiet, ka ðeit ir citi, kas lamâjas...ne tâ?:)
Re: VISION
11.11.2005 01:09
aloe:

ko tu ar to gribeeji teikt?
aloe
Re: VISION
11.11.2005 01:21
zb:
domâju, ka Tu saprati.
Re: VISION
11.11.2005 01:34
aloe:

kaa vienmeer - no tevis nevar dabuut nekaadas tieshas atbildes. bet es par to nebriinos ;)
Sevgilim
Re: VISION
11.11.2005 12:59
Man liekas, ka tiikla zemaako liimenju izplatiitaaji, tb, kas pashi tikko iesaakushi kaa lietotaaji - tieshaam arii tic. Mana bijusii kursabiedrene uzaicinaaja mani uz seminaaru, kaa vinja teica saistiibaa ar veseliigu dziives veidu. Nu taa kaa pret izgliitoshanos un veseliigu dziivesveidu, man liekas, nevienam nebuutu nekas pretim, aizgaaju. Nu ziniet - pirmajaas 15 minuutees man jau radaas izjuutas, it kaa es buutu iekljuvusi kaut kaadaa sektantu biedriibaa - briinos, ka neviens nekliedza peec katra briinumainaa dziedinaashanas gadiijuma "Aleluja"... Tajaa dienaa vinji apbalvoja centiigakos pirceejus - daavinaaja kaut kaadas piespraudiites, kas noraada iipasho statusu. Tad nu katram lietotaajam vajadzeeja pateikt savus iespaidus - nu visi centaas teikt standartfraazes - "liidz tam mana dziive bija elle, bet pateicoties VISION es beidzot dziivoju utt". Bet tad vinju strapaa bija tantinja, kas produkciju lieto tikai otro meenesi - turklaat peec tantinjas, vaarda tieshajaa noziimee, truukuma sagrauztaa apgjeerba, bija skaidrs, ka tur pat maiziites vai piena naudinja tiek izgruusta, ka tik vareetu nopirkt shos drankjus. Nu un shai tantinjai arii tiek uzdots jautaajums - un kaa tad ar Jums, juus tachu piekriitat, ka juusu dziive mainiijusies. A ko lauku tantinja saka - ziniet nee, mani no shiem medikamentiem moka nelaba duusha, reibonji utt. Jums buutu jaaredz tas olipmieshu cieniigais aatrums ar kaadu tantuks gandriiz gruuzhus tika atgruuzts atpakalj vietaa un apklusinaats. Izbiilis vakara vadiitaaju sejaas, un paarmetuma pilnais virsvadiitaaja skatiens vinju virzienaa - "par shito juus man samaksaasiet". Visvairaak ausiis grieza, kaadas man gan liidz shim muusu pilseetaa neredzeetas gjimenes aarstes teiktais - "jebkuram pacientam es vairs nerakstu parastaas receptes, bet gan izvelku no savas sominjas kaadu no VISION produktiem un piedavaaju nopirkt". Nu ja taa persona tieshaam bija aarste, un tieshaam taa dara - tad aarstes licenzi taadai atnjemt buutu par maz.... Bet mana kursabiedrene, arii izplatiitaaja, seezh tik blakus un maaj sveetlaimiigi ar galvu - taa kaa TV redzeetajos "jaunaas paaudzes" "dievkalpojumos". Es peec seminaara uzreiz vinjai atklaati pateicu - ka tas ir viselementaaraakais agresiivais maarketings - spriezhot vien peec "seminaaraa" izmantotajaam klasiskajaam fraazeem - "juus bez shii medikamenta nevarat dziivot, Juus visi esat SLIMI, pat ja to veel neizjuutat utt" Viss tas sharlataanaiskais pasaakums ir viens vieniigs labi noorganizeets tiikla menedzhments - kur paaris apsviediigi ljautinji pelna lielu naudu uz bezmakas fanaatu darbu - zemaakaa liimenja izpaltiitaaju ticiibas reekjina. Cerams, ka shie prepareeti vismaz neko ljaunu nevar nodariit kaa jau vairums uztura bagaatinaataaju, cerams...
Skye
Re: VISION
11.11.2005 13:04
> Segvilim

Aha. Kaut kur ljoti redzeeta aina! :) Turklaat vinjiem pasaakumi notiek regulaari - neljaujot smadzeneem atslaabt un padomaat, uzgaazh jaunu zombeeshanas porciju. Veel klasiskais teksts: es arii neticeeju, biju ljoti skeptisks/-a, bet pameegjinaaju un... [aleluja, enjgjelji zvana, lalala...]
Re: VISION
11.11.2005 13:17
Sevgilim

Ljoti labi uzrakstiits. Man un domaajams ka vairumam sapraatiigu cilveeku nav nekas pret vitamiiniem un uztura bagaatinaataajiem. Taa ir reaala lieta ar ko uzlabot dziives kvalitaati tikai man ir ljoti zheel ka daudzi cilveeki (in ne jau visi ir turiigi) maksaa ne tikai par produktu bet veel uztur tos afeeristus kas vinjus tirgo. Iegaadaaties analoghiskus produktus aptiekaa tomeer buutu daudz izdeviigaak un arii droshaak.

Bet citaadi teema labaa. Ierindojas uzreiz aiz pedofiilijas, asinsgreeka un klizmaam :D
Sevgilim
Re: VISION
11.11.2005 14:53
Tieði tâ - vitamîni un uztura bâgâtinâtâji nav nekas slikts. Un ganrîz katram kâdreiz pienâk reize, kad organisms pats caur pçkðòiem izsitumiem, pârlieku trausliem, matiem, nagiem, neirotiskiem sârtajiem pleíiem, hiperuzòçmîgumu pret jebkuru slimîbu, kas plosâs apkârt utt. pasaka priekðâ - "viss mîlît, aizej uz "Drogâm" vai aptieku un nopçrc man kaut ko, jo pats es galâ vairs netieku". Bet to pasaka organisms pats - nevis no malas man kâds centîsies iekodçt - ka tev VISU laiku ir jâdzer tieði ðis konkrçtais preperâts, savâdâk tev piemetîsies kaites par kurâm tu nemaz nenojaut. Muïíîbas - nevienu, pat it kâ paðsalasîto nekaitîgâko zâïu tçju nedrîkst dzert nepârtraukti bez apstâjas. Visam ir savs laiks un deva. Tâpçc agresîvi uzmâkties ar kaut kâdiem preperâtiem nevar - kur nu vçl ar tik populistiskâm reklâmas frâzçm. Un tieði tas ir tas, kas mani atgrûda no ðî VISIONA. Es tieðâm neòemos apstrîdçt par paða produkta kvalitâti - vai tas ir labs vai slikts. Bet es apðaubu ðî uzòçmuma darbîbas çtiku - liekas, ka viòiem mçríis (lasît peïòa) attaisno jebkurus lîdzekïus - tajâ skaitâ apzinâtu manipulçðau ar cilvçka apziòu/zemapziòu, lietojot tekstos speciâlas kodçtas frâzes.
Lai nu kâ, bet, ja es atkal reizi vai pâris reizes gados sadzirdu, ka mans organisms atkal sauc palîgâ - es labâk aptiekâ vai "Drogâs" nobraucu ar acîm pâr uztura bagâtinâtâju, minerâlvielu, vitamînu stendu - un izvçlos vienu no lçtâkajiem produktiem - jo pieredze râda, ka rezultativitâtes ziòâ vçrâ òemama atðíirîba starp daþâdu firmu piedâvâjumu nav. Tad kâpçc man vçl jo vairâk uzturçt caur savu pirkumu kaut kâdus Visionistus un viòu mâkslîgi radîto kopienu...
Bet protams, tâ ir katra paða izvçle - un òemot vçrâ, ka virkni slimîbu var ârstçt tieði ar cilvçka paðiedvesmu, var jau bût, ka ir labi, ka kâds no malas tev spçj iestâstît - "iedzer, celies un tu bûsi vesels...". Nu ja, ja reiz kâdam tikai un vienîgi spçj palîdzçt ðis sektantiskais iedvesmas grûdiens no malas - nu tad lûdzu, par to arî maksâjiet... Ne par velti arî Âfrikâ un Dienvidamçrikâ visi ðamaòi, cilts dziednieki - îstenîbâ bija lieliski psihalogi, kas ar iekodçtâm frâzçm varçja tik tâlu pârliecinât cilvçku, ka viòð pats sev varçja apstâdinât sirdsdarbîbu un nomirt, tikai tâdçï, ka ticçja - "Jâ', ðamanis man pateica, nolâdçja - "Tu mirsi", tad nu man arî patieðâm jâmirst". Un kamçr mûsu sabiedrîbâ bûs ðâdi pârliecinâmie cilvçciòi - tikmçr tâdas firmas kâ VISION&co varçs plaukt un zelt.
Sevgilim
Re: VISION
11.11.2005 14:58
Strap citu, toreiz pçc sava pirmâ un pçdçjâ VISION seminâra apmeklçjuma es viòu interneta mâjas lapas viesu grâmatâ ierakstîju savas skeptiskâs pârdomas un izjûtas. Komentârs no turienes tika izvâkts 2 dienu laikâ.... Par sevi un savu produkciju pârliecinâta kompânija tâ nerîkotos, jo nebaidîtos no kritikas....
Re: VISION
11.11.2005 14:59
Sevgilim

Kur ðitâs orìijas Latvijâ notiek? Pilnîgi parâdâs sportisks prieks kaut kad, kad bûðu Latvijâ aiziet uz kâdu no ðitâm lietâm un paârdîties :) Bûtu jautri :)

Jâ un vçl - kura ir oficiâlâ Vision mâjas lapa? Kur var apstîties visus tos "produktus" un galvenais sastâvu...



Ziòojums rediìçts (11-11-2005 15:02)
Skye
Re: VISION
11.11.2005 15:20
> Rix

Neesi iesvaidiits, nebuus Tev vinju gudriibu smelt! :)
Ja Tev panjems liidzi kaads, kas izplata, tipa kaa savu naakamo apakshizplatiitaaju, tad vareesi paklausiities izraadi. Taa no malas nesanaaks.

www.vision.lv
(A pats nevareeji aizdomaaties? ;)))

www.visionstore.net
www.vipgroup.net
www.vip-doctor.ru
Re: VISION
11.11.2005 15:25
Skye

Nç - nezi kâpçc biju iedomâjies vision.com , bet man arî vision.lv never vaïâ. Laikam nojauð manus netîros nolûkus :)
Skye
Re: VISION
11.11.2005 15:27
Nezinu, man nupat atveera (paarbaudiiju, pirms ieliku adresi!)
A ja copy - paste? ;)
Sevgilim
Re: VISION
11.11.2005 15:31
Rix: saprotu tavu azartu. Toreiz kâ jau tobrîd centîgs menedþmenta/sociâlo zinâtòu students, pârvarot pirmo dusmu un vilðanâs vilni par to, ka draudzene ir ar pus viltu mani uz ðâdu pasâkumu atvilkusi, sâku izmantot lietderîgi apkârt redzçto. Attiecîgi sakoncentrçju savu uzmanîbu tieði uz visiem mârketinga, PR, menedþmenta trikiem - tâ nu es centîgi sçdçju un pierakstîju uz laipòas savas atziòas - vienvârsakot izbaudîju praksç lîdz ðim tikai teorçtiskâjâs lekcijâs aprakstîto "agresîvo mârketingu". Protams, ka vadîtâji to piefiksçja, no sâkuma laikam priecâjâs - redz, cik ieinteresçti viens pieraksta mûsu produkcijas aprakstu. Bet tad kafijas pauzîtç pienâca apsveicinâties (laikam negribçja riskçt atlaist no âía potenciâlajai zelta zivtiòu, kas uzíçrusies) - redzçju, kâ viena no vadîtâjâm ieinteresçti cenðas izlasît manus pierakstus - drîz pçc tam man tika dots mâjiens, ka otrâ pasâkuma daïa vairâk ir orentçta uz jau esoðajiem izplatîtâjiem un lietotâjiem, skaidri liekot noprast, ka mana klâtbûtne te vairs nav vçlama.
Â, strap citu - vçl, kas man "ïoti iepatikâs" - "seminâra" sâkumâ visiem bija bija obligâti jâpierakstâs apkârtlaistajâ sarakstâ - norâdot savu vârdu, uzvârdu, pilnu kontakadresi un telefonu, ja nemaldos kontakadresi, kâ arî personas vârdu uzvârdu, kas mani uz turieni attaicinâjusi.
Rix: man liekas, ka tikðanâs vietas viòiem mainâs - kur nu izdodas telpas noîrçt. Es toreiz pirms tiem diviem gadiem tiku aizvilkta uz Jelgavas Ledus halles seminâru centru (starp citu, tobrîd viena no prestiþâkajâm un dârkâkajâm iespçjamajâm seminâru vietâm - un varbût arî tâpçc uzíçros, ka pasâkums bûs nopietns). Bet, ja tieðâm kâdreiz vçlies izbaudît îpatnçjas izjûtas un redzçt ðo farsu - tad drîzâk ieraksti kaut kâdâ TVNET diskusiju forumâ nevainîgu jautâjumu "Kur notiks tuvâkais VISION produkcijas prezentâcijas seminârs?" Es domâju, ka tevi momentâli uzmeklçs kâds izplatîtâjs. Par mâjas lapas adresi negribu sameloties, liekas, ka tâ arî bija www.vision.lv, bet tâ kâ tas jau bija pirms gadiem diviem, tad labâk pârliecinies caur kâdu meklçtâju.
Re: VISION
11.11.2005 15:33
Veras lapa. Tikko paskatîju, nelabi palika;(((
Sevgilim
Re: VISION
11.11.2005 15:35
Rix: man piemçram arî ðobrîd never vaïâ www.vision.lv, bet pieïauju tâpçc, ka man interneta pieslçgums pieïauj pa dienu lietot tikai uz latvijas serveriem izvietotas mâjas lapas, bet ðî visticamâk, kâ jau ðâda veida kantori, karâjas uz kâda sveðzemju servera. Pçc seðiem vakarâ paskatîðos, vai manas aizdomas ir pamatotas.
Re: VISION
11.11.2005 16:41
nez kur visionisti paliksuhi....
Imants1
Re: VISION
11.11.2005 17:47
zb!
Es te Visionosts:
çdu Vision ðaibas ar pavarnîcâm - tapçc esmu pârvesels.
Nçsâju krutâs þinsas ar vara diegiem - tapçc mans daikts tâ pârbriedis, ka tulît pârsprâks.
Lîmçju pie pieres plasmas bïembukus - tapçc manas galvassâpes pâriet.
un un un..... vo bïaviens pat neatceros visu ðo superjauko piedâvâjumu klâstu.;)))
Aleluja, aleluja .......
hehehehe
Re: VISION
11.11.2005 17:52
Nç, viss kârtîbâ. Serveris muïíojâs :) Vispâr interesanti. :))
Re: VISION
11.11.2005 19:10
Tieðâm tas VIsion Antiox+ ir interesants :)
http://www.envisionyourhealth.com/Products/Classichit/antiox.html
Sastâvs (lejâ):

Гинко билоба (Gingko biloba L.) 26,5 мг.
Бета-каротин 5 мг. (съответства на съдържание на витамин А 2766 МЕ)
Витамин Е 10 мг.
Витамин С 65 мг.
Цинков окис 18,5 мг. включително цинк 15 мг.
Дрожди със селен 50 мг. включително селен 50 мкг.

Kur tad ir tie superantioksidanti?

Ginko - supper!
C vitamîns - parasta dienas deva
E vitamîns - parasta dienas deva
Zn - parasta dienas deva
Se -tas pats
Par A vitamînu nav skaidrîbas:

(Harrison`s Iekðíîgo slimîbu pamati 15 izdevums):
The retinol equivalent (RE) is used to express the vitamin A value of food. One RE is defined as 1 ug of retinol (0.003491 mmol). In the past, 1 RE was considered to be equal to 6 ug of b-carotene, but additional studies indicate that 1 RE may, in fact, be equal to 12 to 20 ug of b-carotene from a dietary source. In older literature, vitamin A was often expressed in international units (IU), with 1 RE being equal to 3.33 IU of retinol and 12 IU of b-carotene, but these units are no longer in current medical or scientific use. The RDA for vitamin A is set at 1000 RE for adult males and 800 RE for adult females.

Prosts vitamînu un mikroelementu maisîjums :) Par ko tâda cena? Kur tas krutums?
Sevgilim
Re: VISION
11.11.2005 19:55
Nu tieði par to jau arî iet runa - ka preperâts, visticamâk nav ne ar ko labâks vai sliktâks, par citiem lîdzîgiem UB aptieku plauktos. Tikai atðíirîga ir pilnîgi absurdâ cena un veids, kâdâ produkts tiek klientam pasniegts - gandrîz ar varu, turklât radot pârliecîbu, ka lîdz ko pârtrauksi viòu lietot tu bûsi mironis, tev neveiksies biznesâ, mîïotais kanârijputniòð no tevis novçrsîsies un tomâti siltumnîcâ sapûs...
Un vçl jo vairâk, tas ir riskanti, ka tev pilnîgi ar medicînu nesaistîti cilvçki izskalo smadzenes, ka tev vajag lietot gandrîz visus no piedâvâtajiem preperâtiem, turklât regulâri, neðíirojot vai tev kas kaiðs, vai nekaiðs.
Jâ, var jau teikt - no dabiskiem produktiem, neviens vçl nav nomiris, tur viss ir naturâls. Bet....piemçram, ja virknç UB esoðais aroniju ekstrats vairumam cilvçku palîdzçs, vai neietekmçs, mani pat saujiòa aroniju ogas var novest lîdz reaminâcijai labâkajâ gadîjumâ... Citam, iespçjams tâ ir ar kâdu citu augu, ja tas organismâ nonâk koncetrçtâ formâ - jo no dabas NAV izplânots kâdu augu grûzt sev iekðâ tik koncentrçtâ formâ, kâdâ tas ir virknç UB. Ne par velti ir teiciens, kas par daudz, tas par skâdi. Jâ mûsu sentçvi lietoja dabas veltes, íînas gudrie arî lietoja, to visu parasti bukletiòos viòi piemin pareizi - bet ne jau tik mistiski koncentrçtâ veidâ. Tâlâk - virkne no dabîgajiem augiem, tajâ skaitâ latvieðu iecienîtas zâïu tçjiòâs izmantotie, kâ arî piemçram no auïiem greifrûts, koncetrçtâ formâtâ - samazina orâlâs kontracepcijas efektivitâti. utt. Tâs visas ir sareþìîtas un komplicçtas lietas, kur nevar sastrebt karstu, íerot un grâbjot kaut kâdu medicînâ absalûto pofânu pârgudros ieteikumus. Un tas mani tracina viss vairâk - ka grupiòa âtri "uzvârîties" griboði tipiòi - var sâkt sevi afiðçt par medicînas speciâlistiem.
Imants1
Re: VISION
11.11.2005 19:55
Klausies, Rix!
Vari pat nemeklçt tâs krutâs sastâvdaïas - neatradîsi!
Tie visi ir prarasti (visparastâkie) uztura bagâtinâtâji, tâdi paði kâ kâ tie kas tirgojas Drogâs un visâs aptiekâs, tikai 50 reizes dârgâki.

Kapçc es te niekojos pa forumu?
Tapçc, ka viòi tiek izplatîti tâdâ veidâ un smçrçti visiem pa labi un pa kreisi.
Tapçc, ka ja cilvçkam trûkst viens vitamîns un kopâ ir 10 cilvçki kuriem katram trûkst cits vitamîns - tad ar ðito draòíi var trâpît pa visiem 10. Viòi pat jutîsies labâk, tikai viòi uzòems arî to kas viòiem nav trûcis un varbût pat ir problçmas ar viòu izvadîðanu, un turpinâs to darît gadiem - kamçr viòiem jau bûs atkarîba. Kamçr nieres, aknas, zarna vairs nespçs to visu uzòemt no parastas pârtikas. Kamçr bûs sakrâjuði sevî oksiidus un tad viòiem jau varçs ar pârgudru ìîmi tirgot visvisâdus specifiskus antioksidantus utt...

Koroèe - kamçr govs dod pienu - viòa ir jâslauc.
Imants1
Re: VISION
11.11.2005 20:05
Tad vel sviests tie dþinsi ar vara diegiem - nenormâli uzlabo potenci!
Tie visparastâkâs plastmasas breloki - kuri tipa noòem galvassâpes
Baigi gribas pateikt kâdu smagu rupjîbu!
Sevgilim
Re: VISION
11.11.2005 20:10
Visu cieòu Imants1, smalkâ ironijâ ievîta trâpîgi skarbâ realitâte:)
Tikai skumji, ka diezgan daudz VISION slaucamâs govis atrod padzîvojuðu cilvçku vidû - kuri ir visvieglâk apstrâdâjamie upuri, jo:
pirmkârt, viòiem parasti tieðâm arî ir kâda kaite, otrkârt, viòiem trûkst pieeja alternatîviem informâcijas avotiem, lai varçtu vispâr radît ðaubas par to, ka sasolîtais arî varçtu nebût patiesîba, treðkârt tâ ir vçl tâ latvieðu paaudze, kurai pateik "Nç" un pilnîgi neko nenopirkt liekas nepieklâjîba pret tirgotâju.
Nâkamâ "apstrâdes" grupa ir bçrnu mâmiòas - slavenais sauklis "jûs taèu vçlaties dot bçrnam visu to labâko". Kura to negribçs?
Treðâ apstrâdes grupa - daþâdu kompleksu un dîves likstu (tikai ne finansiâlu) nomocîtie - garlaicîbas mâktâs "salmu atraitnes", mâjsaimnieces utt.
Skye
Re: VISION
11.11.2005 20:16
Par maaminjaam un gruutnieceem iipashi - tieshaam gandriiz visi visiona UB tiek ieteikti gruutnieceem un barotaajaam. Tikai neviens no pirceejiem laikam nav izlasiijis ar maziem burtiem un burcinjas uzdrukaato "contrindications: [..] pregnancy", un gandriiz neko pat vinju literatuuraa neiesaka baroshanas laikaa.
Toties ar Vision UB varot aarsteet neaugliibu (no visionistu tekstiem).
Sevgilim
Re: VISION
11.11.2005 20:21
Hmm, a tâdas viesu grâmatas, par ko es ieriekð minçju, tagad izskatâs, ka nemaz vispâr vairs nav mâjas lapâ - laiakm apnika regulâri attîrît no man lîdzîgu sketiíu prâtulâm.
Rix: nu re viòu paðu mâjas lapâ ar pasâkumu kalendârs - vari mçìinât iefiltrçties kâdâ no tiem:) http://www.vision.lv/news.php?cid=23
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 21?
Ziņa: