Pârtikas piedevas

Aizsāka Imants1 

lietotâja
Re: Pârtikas piedevas
03.11.2005 20:35

plant, varbut navajag. tu peec sevis spried, vai?

esmu lietojusi visadus vitaminus un vispar visu ko; siem vienigajiem ir bijis tads efekts. tam nav sakara ar autoritatem. vienkarsi izmeginaju visu ko, gan drogaas noperkamaas kapsulas, gan dazadus multvitaminus. savos 38 gados man ir pieticis laika gan izmeginat, gan lasit gramatas.

luudzu citas versijas.

jaa, un vel liidziigs efekts bija zensena preparatiem, bet tas ar laiku paargaaja (pieradums laikam, izmeginaju tos pirms stipri daudziem gadiem)

pasaku tagad "alko", ka vinai no antidepresantiem arii labi kluva aiz cienas pret autoritaati! nekluusti nu smiekliigs.
Ezitis
Re: PÄ?rtikas piedevas
03.11.2005 20:39
Kad pirmo reizi ienacu seit forumaa, man likas, ka te visi ir praktizejosi dakteri. Un starp citu pirmo reizi dzivee par ub uzzinaju tiesi seit. Tas manaas medicinas studijas bus kaut kaa paslidejis garam. Medicinu studeju no zurnaliem, tadiem ka Ieva, Marta un vel visadi meitenu vardi. Vairak gan interesejos par psihologiju, esmu izlasijis pat dazas gramatas par psihologiju, bet galvenais nodarbojaos ar zinatniski petnieciskn darbu analizejot savus pazinas. :)
Re: Pârtikas piedevas
03.11.2005 23:32
to lietotâja
Nesprieþu vis pçc sevis. Ja bûtu viegli ietekmçjams cilvçks, par daudz vairâk lietâm varçtu stâstît no savas pieredzes. Bet tas, ka Tu tik asi reaìç uz bûtîbâ nevainîgu pieòçmumu, gan liekâs dîvaini. Ja jau Tev ir 38 gadi, tad Tu atceries Kaðpirovska un Èumaka çru. Tad jau Tu atceries cik daudzi cilvçki sajutâs veselâki no nez kâdiem lâdçtiem krçmiem, ûdeòiem un mistiskâm "ustanovkâm". Ja cilvçks pakïaujâs viòaprât autoritâtei nav nekâds brînums. Tâdi nu mçs esam. Un lasît tieðâm profesionâlu medicînas literatûru normâlam cilvçkam nav prâta darbs. I nesapratîsi, i pârpratîsi, i pârbîsies. Profesionâlis atsijâs nebûtisko un atstâs svarîgâko Tavas veselîbas novçrtçjumâ. Un beigu galâ, ja Tev bûtu ïoti izteikts kâda vitamîna trûkums, gan jau Tu to skaidri samanîtu. To nu pârprast nevar. Un ðo es saku tik tieðâm no savas pieredzes.
Sviests ar jums visiem visu labu lasot so murgu gribas vemt.Kaut jus aizritos ar saviem vardiem tad jums nedz dakters palidzes ne ub ne ari tabletkas.Adios.
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 09:00
Kaspars izrâdîjâs vârgulis:)
Inâra izturçja daudz ilgâk :))
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 09:42
Ne ta molodezh poshla, ne ta...
zane
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 10:47
Inâra tagad draugiem.lv sûdzâs, par to cik ârstu forumâ visi stulbi tumsoòi :-)
li
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 11:17
vitamînu trûkumu 1) var novçrtçt pçc cilvçka paskata vien, ârsts tomçr zin- ja trûkst A vitamîna ir noteiktas pazîmes, ja trûkst kalcija-tâdas pazîmes, ja trûks Bgrupas vitamînu-tâdas pazîmes (izskatâ, paðsajûtâ, orgânu funkcijâs).

Farmâcija, tai skaitâ "dabiskie un unikâlie" uztura bagâtinâtâji tomçr ir bizness (ja tas bûtu tikai humânisms, tad diez vai figurçtu tâ miljardu peïòa farzmâcijas firmâm)- un viòi protams grib, lai noteiktâ raþotâja produktu pçrk vairâk patçrçtâji. Protams noteiktaam cilvçku skaitam zâles un vitamîni tieðâm ir vajadzîgi, bet nu tirgus ir tirgus- jo vairâk nopçrk, jo lielâka peïòa un tâ patçrçtâja veselîba daudzreiz jau vairs nav svarîga.

Ne tikai UB ziòâ, cilvçki pçrk un dzer zâles kâ traki- paskatâs reklâmu, redz, ka, piemeram, çdot Mezymforte var ðtopçk kûkas un desas un jau vairs nedomâ, ka veselîgi jaçd ne tikai tâdçï, lai nebûtu smaguma sajûta un dedzinâðana kuòìi, bet lai nebûtu infartks un liekais svars.

VAlsts varçtu laist reklâmas "bietes- unikâls un dabisks produkts zarnu darbîbas veicinâðanai un asinsritei" un "Tikai velospiçds -ðis unikâlais rîks, ïaus iegût slaidu figûru un stipru sirdi tikai 4 nedçïu laikâ" utt. utjpr. Kaut kâdu pretreakciju tâm nenormâlajâm tableðu reklâmâm un izplatîðanai vajag.
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 14:28
lietotâjai
kâds ir tavs dienas reþîms? cik stundas diennaktî guli? cik uzturies svaigâ gaisâ? kâds ir tavs darbs - sçdoðs? stresains? garlaicîgs vai gluþi otrâdi? cik stundas pavadi darbâ? cik daudz tavâ dzîvç ir fiziskas aktivitâtes? vai tu pilnvçrtîgi atpûties?
Ja saki, ka çd salîdzinoði veselîgi, domâjams, nogurums nav no vitamînu trûkuma (ja vien tev nav kâda slimîba, kas kavç vitamînu uzsûkðanos organismâ). Nogurums var bût arî no tâ, ka vitamînu par daudz vai no nepareiza dienas reþîma, dzîvesstila (galvenokârt).
...
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 16:32
Zane> pastâsti kurâ vietâ draugiem.lv notiek tâ sûdzçðanâs , es arî gribu palasîties... :))
st.pçteris
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 16:42
bljin... juus te caurkritushie dakteriishi... purkshkjinaat tikai maakat... pashiem sajeegas tik cik melns aiz naga, a maaciit taisaas nu pa pieci lati... iemaaciijushies paaris terminus no savas slimiibas veestures un nu tik teelo daktermeistarus... seviski jau taa ( ... ) izbijusii visioniste...
taada sajuuta, ka puce, plants, ... , iamants1 un veel dazhi sacenshas savaa starpaa kursh vairaak kaadu apdirsiis...
pag, pag, paskatiishos to briidi kad viens otram riikli kodiisiet pushu, ja vien neesat viena un taa pati persona...
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 17:12
st. peeteris

ja gribi atstaat komentaaru ko citi uztvertu kaut cik nopietni (ieskaitot kritiku), vajadzeetu iztikt bez rupjiibaam un gudru pudeljviiru valodas. :)
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 17:19
st.pçteris

Liekas ka paðam problçma ar lielajiem burtiem :P Tos tak 1. klasç iemâca...
Imants1
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 17:36
To: Uldis
Ðâda iemaksa 380 Ls ir Fitline izplatîtâjiem.

Labi, atzîðos - Amway es pielipinâju klât tikai tapçc, ka man tâ likâs, bet patiesîbâ tas bija tikai minçums! Patiesîbâ par viòiem es zinu tikai to, ka viòus arî izplata izplatîtâji un tikai tapçc pieskaitiju viòus pie piramîdistem!
Atvainojos par Ameay!


Tavçjais texsts: Ja ir vçlçðanâs - varu noziedot kâdu stundiòu un pastâstît daþas nianses par MP un arî par produktiem! Vienkârði informâcijai, nekas vairâk.

Ja MP bija domâts Marketinga plâns.
Mana atbilde: Jâ interesç gan, varbût nafig vusu - un jâsâk vçrienîgu biznesu?!;)) Paraugies apkârt cik daudz cçrpamo aitu - tad kapçc viòas neapcirpt, ja viòas par to pat lamîgas ...:))
Imants1
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 17:44
To: st.pçteris
Nu vecît - Tu gan esi intelektuâlis!
Teici, ka es te kâdu apdirðu - piemçram kuru personîgi? Izòemot Tevi.
Liekas Tu pat nesaproti par ko ðeit runa, bet tâ Tava problçma!
...
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 18:16
Eu, sentpçteri a prièom man visions? Mans nekad tur nav bijs!
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 18:19
Zini Imant, es ne uz vienu neturu ïaunu prâtu, vienîgi skumji paliek, kad sarunâs pavîd, pat ne pavîd, bet tiek atklâti spiests uz "...viena tante teica...". Un vçl, ja Fitlainam ir tâda politika (bçdîgi), tad tas nenozîmç ka pârçjâs kompânijâs ir tâ pat... Pats esmu ielidojis uz infas trûkumu, tapçc cenðos ievâkt max. infu par tçmu par kuru izsakos. Bet cilvçks nav dators un visu savâ galvâ sabâzt nevar... Esmu ielidojis arî uz vienu "superkompâniju" tapçc mçìinu ievâkt infu par vairâkâm kompânijâm, lai bûtu ar ko argumentçt, Kaut arî nav manâ dabâ kâdam ko pierâdît vai kâdu pârliecinât.
Amway esmu lietotâjs, ir daþi partneri...
CCI veidoju biznesu.
Ðîs divas kompânijas ir tâdçï, ka tajâs nav nosacîjumi (minçju iepriekðçjâ komentâ).
Par ðo tçmu var diskutçt ne tikai stundu... , bet tad ir jâatmet sereotipi un jâgrib dzirdçt visu, ne tikai atseviðías detaïas.

Sruktûra ir otrðíirîga, to nosaka doma, un nekad nav otrâdi, struktûra domai nevar izdarît neko.
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 18:29
uldis:

labs saakums. tagad dod kaadus argumentus par labu shiim kompaanijaam....
Buce
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 18:34
Tas ka te daþs izsakâs, ka Fitline arî ârsti strâdâ un saviem pacientiem jau nemelotu.. - smaidît gribas :)
Tad jau vajag apgalvot arî, ka ârsti no saviem pacientiem pirms operâcijâm aploksnîtes arî neprasîs.. :)
Tas viss ir netîrs bizness, un nauda...
Mani piem. nomâc, ka ârsts pie kura Tu ej vairâkus gadus, un kuram Tu uzticies, pçkðòi ir iesaistîjies ðajâs sektâs, un mçìina Tev iestâstît, ka vajag dzert Fitline produktus vai Vision... To jau nu gan vajadzçtu aizliegt.. Vai arî tam ârstam jâpârkvalificçjas par dziednieku :)
st.pçteris
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 18:47
( ... ) diemzheel tas nav vieniigais kur tu identificee sevi kaa vision darbinieku/ci
un taada muldonja veel meegjina te kaadam paarmest un pamaaciit???!!!

Autors: ...
Datums: 02-11-2005 10:18

sesam vision:

neko Tu nezini! Vienkaarsi pati esi sapinusies sajaa melu kantorii un viss!
Visiem izplatiitaajiem ir "sapoteets" viens un tas pats. Tad nu staigaa, kaa taadi sarijusies narkotikas, un saklo smadzenes citiem leettticiigajiem ljautinjiem.

Saki man, vai Tev arii ap roku ir gumija, kaa tai vienai vaajpraatiigajai, kad es pati veel biju visionaa? :)))
Imants1
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 19:17
To: Uldis
Lieta tâda, ka es atzîstu savas kïûdas! Godîgi atzîstu par ko neesmu kompetents un palûdzu piedoðanu, ka atïâvos izmantot "viena tante teica".
Nu vecît, bet Tev laikam par maz ar vienu atvainoðanos un patîk vel uzdot pa virsu ...!
ATVAINOJOS velreiz, ka pieminçju Amway! Man NEBIJA taisnîba un tiesîbas pieskaitît ðo kompâniju pie piramîdâm jo neesmu kompetents par ðo kompâniju!!!!
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 20:26
> Imants1>
Atvaino par atkârtoto uzbraucienu. Bet rakstot tas tâ netika domâts... Mçìinâðu labot; atseviðíâs tçmâs figurç nevis konkrçti argumenti, bet pârsvarâ noliegumi tiek balstîti uz ðo "v.t.t.", retâk- uz savu bçdîgo pieredzi. Bet slavinâjumi tiek balstîti pârsvarâ uz emocijâm vai brîprâtîgâ piespiedu kârtâ, jo jâbût lojâlam pret savu "darba devçju" . Bet tie, kas jau sasnieguði zinâmu statusu, tiem viss ir pie kâjas. Ðeit varu bût vienisprâtis ar daudziem komentu autoriem, kuri nosoda ðâdu biznesa veidu, ka " "kaujâ jebkurð lîdzeklis ir labs" , lai tikai atgûtu ieguldîto naudu, pat ja tas notiek uz citu veselîbas rçíina". Lûk tapçc man ir skumji, ka daudzi ir spiesti (nosacîti), bet daudzi apzinâti (iedzîvoðanâs nolûkâ) ir gatavi darît jebko, lai tikai tiktu pie kârotâs naudiòas vai lai atgûtu ieguldîto.
Tapçc ir jâmâcâs! Un ne tikai tas ko pasniedz kompânija kâ "vienîgo un pareizo"... Rît, piemçram, es dodos uz Viïòu uz seminâru ko vadîs profesionâla ârste ar vairâk kâ 20 gadu stâþu, kardioloìe, endokrinoloìe, Odesas MU pasniedzçja klîniskâs terapijas un klîniskâs farmakoloìijas katedrâ- Marina Fedorenko.

Par Amway Tev nav jâatvainojas (otrreiz), jo es teicu, ka neturu ïaunu prâtu :))
audra
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 21:16
Jautâjums Uldim
Uldi, jûs esat viens no retajiem UB izplatîtâjiem, kas neizklausâs bezcerîgi sazombçts, turklât esmu ievçrojusi, ka jûs atðíirîbâ no citiem izplatîtâjiem lîdztekus UB propogandçjat arî veselîgu dzîvesveidu. Tapçc gribçtu dzirdçt jûsu domas - vai jûs arî ticat, ka ar UB var ârstçt smagas, grûti ârstçjamas slimîbas, es te izrakstîju nedaudzus piemçrus - slimîbas, kuras UB izplatîtâji ðeit forumâ piedâvâjuðies izârstçt labâk par tradicionâlo medicînu: herpes, hepatîts, psoriâze, olnîcu cistas, smags laringîts, helikobaktçrija, leikoze, astma... Tie ir tikai daþi piemçri. Vai jûs arî uzskatât, ka jûsu UB var izârstçt ðîs kaites? Un kâ ðî ârstçðanas ideja vispâr iet kopâ ar UB bûtîbu - bagâtinât mûsu ne vienmçr pilnvçrtîgo uzturu?
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 23:27
Labi jautâjumi... :)) Bet tâ kâ neesmu labs orators, tad neòem ïaunâ, ja kas nebûs tekoði sakarîgi. Galvenais ir doma.
Mçs ïoti labi zinam, ka cilvçks ir vienîgâ dzîvâ radîba uz Zemes, kas uzturâ lieto termiski un íîmiski apstrâdâtu pârtiku un dzer ne tikai ûdeni. Pamçìiniet kâdreiz audzçt zelta zivtiòu ûdenî kurâ ir pielieta cola... (starp citu ir doma uzòemt reklâmas rullîti par ðo tçmu, tikai jâsaskaòo ar dzîvnieku aizsardzîbas biedrîbu).
Par cik man nav pamatizglîtîba medicîniskâ, tad ir pagrûti orientçties visos terminos. Par smagiem gadîjumiem neòemos spriest, tam domâti ârsti. Tapçc uz diagnostiku pierakstu cilvçkus pie rezidçjoða ârsta. lasîju jau atsauksmes par ðâdiem ârstiem. bet varu pateikt, ka Jevgçnijs nepiecieðamîbas gadîjumâ nozîmç gan asinsanalîzes, papildus izmeklçðanas, pieslçdz aptiekas medikamentus, iesaka masâþas, baseinu, kam vieglu fizisku slodzi, kam aktîvâku. Protams, pamatâ ir UB. Ikdienas straujais ritms, stress, piesâròotais gaiss (pilsçtâs), neregulârs, nekvalitatîvs uzturs... tas viss atstâj zinâmu iespaidu, jeb sekas uz jebkuru no mûsu orgâniem. Un tad jau sâkas íçdes reakcija- ja ir bojâta kâda ðûna, tad lai to atjaunotu, ir jâatòem barîba citâm ðûnâm. Tas ir tâpat kâ zobratam- bûs izlûzis viens zobs- slodze gulsies uz blakus zobiem; bûs ieìipsçta viena kâja- slodze lielâka bûs uz otru kâju.
Nerunâðu tagad par pârtiku un tâs kvalitâti, tâpat zinam, ka tâ varçtu iztikt bez tiem daudzajiem "E" . Ikdienâ reâli cilvçks nevar apçst ~4-5 kg kâpostu lai uzòemtu nepiecieðamâs ðíiedrvielas. Ex, japâòu ârsti kopâ ar uztura speciâlistiem ir izskaitïojuði, ka MAZÂKAIS daþâdu produktu saits, lai cilvçks uzòemtu dienas devu ar vitamîniem, aminoskâbçm, minerâïiem, ir 30 produkti! Jebkurð cilvçks, kam ir pieejams kalkulators var izskaitïot cik daudz kas ir jâçd lai uzòemtu nepiecieðmo uzturvielu daudzumu. Daïu var aizvietot ar UB, bet tas NEDRÎKST kïût par pieradumu.
Veselâ miesâ vesels Gars!
Runâjot par ârstçðnu, varu pateikt ka sieva ar UB palîdzîbu 4 mçneðu laikâ normalizçja vairogdziedzera darbîbu! To uzrâdîja gan atkârtota IMAGO diagnostika gan asins analîzes.
Helikobaktçrija jeb kuòìa èûla paðlaik tiek ârstçta manam draugam. Tâ pati diagnostika, tika sastâdîta programma no UB iekïaujot iepriekð izrakstîtos medikamentus. Pçc mçneða Normunds nelietoja 2 no 5 medikamentiem... paðlaik (pçc 3 mçn) pa reizei lieto 2 medikamentus. Sintizçtâs antibiotikas iznîcina ne tikai ïaundabîgâs, bet arî labvçlîgâs baktçrijas, tapçc pieslçdzâm programmai UB Megaacidofilus- labvçlîgâs baktçrijas. Pats viòð jûtas labâk, jâiziet tikai atkârtota diagnostika lai redzçtu kas mainîjies bildç un ko darît tâlâk.
Bez kreòíiem cilvçkiem varu ieteikt melnâ rieksta lapas (pretparazitârâ progr), koloidâlais sudrabs (traumas, elpoðnas ceïi), skudrukoks (vîrusiem), ehinâcija, lucerna (imunitâtei), No3 (bronhiem)... Bet tie ir atseviðíi UB atseviðíiem gadîjumiem. Ja grib ârstçties, tad jau tas process ir stingri ilgâks un komplicçtâks. Nevar savest kârtîbâ visu uzreiz tas jâdara pamazâm, bet atcerieties par to zobratu... :))
Tâ ka mans viedoklis ir- lai varçtu ârstçt smagus gadîjumus- nevar païauties tikai uz UB vai medikamentiem- IR JÂMAINA dzîvesveids un PIRMKÂRT - domâðana!
Tâtad, ja mûsu organisms normâli funkcionçs, tad arî slimîbâm nebûs varianti...
Viens no iemesliem kapçc rodas daþâdas kaites ir piesâròots organisms un galvenais- zarnu trakts. Asinis sastâv no 90% ûdens, pat kaulos ir ~13% ûdens. Ûdens organismâ uzsûcas caur resno zarnu. Tâtad- cik tîra tâ bûs tik tîras bûs mûsu asinis, starpðûnu ðíidrums, limfuâlâ sistçma. Zivis, zivju eïïa, E vitamîns, attîrîs un nostiprinâs asinsvadus, tâtad arî sirdij bûs vieglâk. Ðûnâm vajag ûdeni, nieres filtrç visus ðíidrumus ko mçs iedzeram, bet tâs sâks par sevi atgâdinât (sâpçt) tad kad bûs piesâròotas par 70%. Galva nesâpçs, ja tâm pietiks skâbeklis; to pievada asinis. Ar vienvârdsakot- riòía dancis :))
Domâju ka îsumâ domu esmu pateicis.
Veiksmi un veselîbu Jums visiem! Un lai retâk jâsveicina savi ìimenes un citi dakteri :))
Un tomçr ir patîkami, ja pçc pâris dienâm cilvçks piezvana un pasaka paldies :))



Ziòojums rediìçts (04-11-2005 23:36)
Re: Pârtikas piedevas
04.11.2005 23:51
no shaa var secinaat ka mazaas devaas , laiku pa laikam jaauznjem kaads papildus vitamiins un jaauzvedas godiigi.
kaapeec UB izplatiitaaji shaadi nesaka? (skiet ka ir 1 iznjeemums)



Ziòojums rediìçts (04-11-2005 23:53)

zbvisus@hotmail.com
Re: Pârtikas piedevas
05.11.2005 00:03
Uldis

Viss tas ir jauki, diemþçl jâatzîstas ka "nopietnâ" jeb tradicionâlâ medicîna ïoti seko lîdzi visiem ðîm netradicionâlâs medicînas procesiem. Ir daudzas nopietnas slimîbas kuru ârstçðana ir neapmierinoða - tad nu tiek skançts cauri viss - man ir paziòas ka tûlkojuði krievu autoru darbus angïu profesoriem un citi brînumi. Kad savâc ðo informâciju - to arî pârbauda, diemþçl maz kas no alternatîvâs medicînas ir reâli òemems.
Tâs apvârdoðanas no sçrijas "es esmu baigi labs un saprotoðs" pietaupi citiem forumiem.
...
Re: Pârtikas piedevas
05.11.2005 09:51
Njaa...viltiigs tas Uldis gan...:)
Imants1
Re: Pârtikas piedevas
07.11.2005 11:08
To: Uldis

Nu gan Tu izplûdi teorijâ! Bet kâ jau zinam puspatiesîba nenozîmç patiesîba!

Nepatiesas informâcijas izplatîðanas pamatu pamats:
Politiíi nekad nemelo visu faktu, bet samelo tikai sîkumiòu (sîkumiòu kurð parasti slçpj visu bûtîbu) apmçram 2-5% no visas daiïâs runas! Kapçc tas ir tâ?Tapçc, ka cilvçks sçþ pavçris muti un klausâs - jâ - viòð visu ko es zinâju teica taismnîbu - tâtad pieòemu, ka tâ visa bija taisnîba!;))
Ir vel viens paòçmiens - pasaka visu taisnîbu pa visiem 100%, bet noklusç pamatbûtîbu, jeb noklusç pamatjçgu! Un atkal efekt tas pats.
Man domât Tu Uldi izmantoji ðo pçdçjo (nezinu vai apzinâti vai neapzinâti, bet tas nemaina bûtîbu! Tikai ceru, ka tas Tev sanâca neapzinâti) Neòem galvâ ja man sanâca Tevi aizskart, bet tas nav mans mçíis!

Pamatbûtîbâ teoriju jau teici smuki un labi! Tikai ðî teorija ir nepilnîgi izteikta.
Rodas jautâjums - kâ cilvçce ir izdzîvojusi visu ðo laiku bez UB? Ja pareizi sapratu tad UB lietoðanas nepiecieâsmîba ir parâdijusies 20 gadsimta otrajâ pusç kad nâkuði klât papildus faktori - pârtikai tiek pievienoti daudzi E, augïiem izmainîti gçni, gaiss piesâròots, Cococolla ...! Graudos pazuduðas ðíiedrvielas, kalcijs pazudis no ûdens, bietçs vairs nav dzelzs, ðòabî vairs nav alkahola ...
Un vispâr mistiskais japânis ir pierâdijis, ka ja mçs katru dienu neçdîsim 50 produktus tad pçc 40 gadu vecuma mums noteikti bûs jâdzer Gentos - jo sieva bûs neapmierinâta, negulçtas naktis, priekðnieks...!

Secinâjums - un ðeit nâk mûsu glâbçjs UB kurð mûsu orgânismu padara imûnu pret ðîm kataklizmâm.
Es pamatjçgu sapratu pareizi?

Varbût paturpini tâlâk teoriju - kâds racions ir Kaukâzietim? Kâds racions ir Èukèam? Kâds racions ir vidusmçra Amerikânim? Kâds racions ir Etiopietim? Vai tieðâm domâ, ka visiem ðiem cilvçkiem ir nepiecieðamas viens un tâs pats?

Kâds racions ir augstâkâs klases sportistam un cik kalorijas viòð nodedzina. Cik sportistam (cikliskaos sporta veidos) ir nepiecieðams uzòemt minerâlvielas lai viòam nodroðinâtu sirdsdarbîbu pie 150-200 sitieniem minûtç 4-5 stundas dienâ (gandrîz katru dienu). Cik tâds nieks kâ kâlijs, vairâkos paveidos, viòam nepiecieðams lai nodroðinâtu normâlu sirds starpkambaru darbîbu? Un cik daudz tas pats kâlijs ir nepiecieðams pie galda sçdoðam ierçdnim?
Cik liels joda daudzums ir nepiecieðams cilvçkam kurð dzîvo Jûrmalâ un cik tam kurð dzîvo Bauskâ jeb Maskavâ?
Kur paliek visas ðîs liekâs - nesadedzinâtâs jeb neizsviedrçtâs, neizelpotâs ... vielas? Kur paliek liekie vitamîni?
Vai Tev ir nojauta kâ tiek izmçìinâjuma þurkâm ierosinâti audzçji utt...?

Uldi, nu nav tas viss tik viennozîmîgi skaisti kâ ðeit rakstiji. Viss ir nepiecieðams ar mçru un jçgu. Nav vajadzîbas çst pulvera veidâ ðíiedrvielas, kura izcelsme ir apðaubâma. Protas izòemot pârmçrîgi augstas fiziskâs slodzes darîtâjus (sportistus), jeb cilvçkiem ar vielmaiòas traucçjumiem. Nejau ðie UB tirgotâji ir spçjîgi noteikt kas kuram cilvçkam ir nepiecieðams, jo viòi saòem tikai vienpusîgu "izglîtîbu"!
Daudzâm no ðîm pulverîða vielâm ir arî blaknes par kurâm ðie tirgoòi pat nenojauð, jo viòiem par to neviens nav teicis.
Tas pats tautas valodâ briesmîgais nikotîns kurð nelielos daudzumos ir vitamîns, bet lielos inde. Tas pats briesmîgais alkahols kurð nelielos daudzumos ir antioksidants, bet lielos inde utt...

Uldi, visu cieòu, cilvçks Tu neesi slikts un pârdevçjs ïoti labs!;))
li
Re: Pârtikas piedevas
07.11.2005 16:41
Nu gan te sarakstîts.
1) gribu iebilsts, ka helikobaktçrija NAV kuòìa èûla, bet baktçrija, kas var veicinât gastrîta, èûlas un kuòìa veþa attîstîbu. Tâ ir slimîbas ierosinâtâjs. Helikobaktçirju un jau jau ir -kuòìa èûlu var iznîdçt nedçïu dzer0t zâles, tâs gan ir antibiotikas, bet efekts parasti ir labs un uz ilgu laiku. Nav jâlieto dârgi UB pusgada garumâ.
2) par vairogdziederi- ja problçma ir joda trûkums, tad UB protams ðo problçmu var atrisinât, bet citas diagnozes ir ârstçjams ar specfiskiem medikamentiem, kas nekâdi nevar bût UB (no savas pieredzes).

Piekrîtu, ka ne tikai mâkslîgi sintezçtas vielas ârstç, bet pirms lietot jebko-zâles vai "nevainîgu" uztura bagâtinâtâju ir jâzin sava diagnoze-ïoti precîzi un precîzi jâizvçlas ârstniecîbas lîdzeklis. Ieteikt kâdam UB, jo kâds mans draugs tâ ârstç kuòga èûlu- bezatbildîbas kalngals un ðaubos vai kâds UB izplatîtâjs uzòemtos atbildîbu, ja cilvçks nomirs ar kuòìa vçzi, jo lietojis UB nevis gâjis pie gastroenterologa un ârstçjies ar klasikâm metodçm

Galvai skâbeklis jâpiepludina nevis rijot UB, bet ðo skâbekli ieelpojot- ârâ pastaigâjoties, un vingrojot-lai tâs asinis skrien mazliet âtrâk.

Te jautâja vai UB var ârstç visâdas kaites- psoriâzi neârstç (no paðas pieredzes saku), vîrusi (C hepatîts) jâârstç ar pretvîrusu lîdzekïiem nevis UB, un nupat bija raksts, ka ir atrasts herpes ierosinâtâjs, bet diemþçl vçl nav atrast lîdzeklis kâ herpes izârstçt.

Olnîcu cistas visbieþâk rodas no hormonu lîmeòa svârstîbâm-ðeit palîdz nevis vitamîni, bet regulârs sekss un hormonu lîmeòa stabilizçðana, vai íirurìija.

No asisnvadu un sirdslimîbâm var izvairîties vienkârði, bez tabletçm- nerît holesterînu un kustçties. Ja cilvçks rij bulkas un tup visu dienu pie datora- nekâdâ zivju eïïa negâlbs.

Ar to visu gribu teikt, ka UB ir vajadzîgi, bet tas nav nekâds joks, ko bez apdoma var rîtkad ienâk prâtâ, païaujoties uz iplztîtâja teikto (kuram nav nekâdas medicîniskâs izglîtîbas). Un nopietnu slimîbu gadîjumâ ir jâiet pie ârsta, nevis jâpaïaujas uz daþadu UB izplatîtâju tesktiòiem.
...
Re: Pârtikas piedevas
07.11.2005 17:10
Nu, herpes ierosinâtâjs ir atrasts krietni sen ,nevis nupat
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 7?
Ziņa: