Pârtikas piedevas

Aizsāka Imants1 

vinis
Re: Pârtikas piedevas
09.11.2005 12:52
Nevajag jaukt divas daþâdas specialitâtes dietians un nutritionists; tâs ir ïoti atðíirîgas.Jâ, lai saòemtu ðâdu nutriciologa diplomu un sertificçtos ir jâmâcâs apmçram 4 gadi, tad prakse utt.
Tomçr ASV un Kanâdâ ïoti daudz ir arî nurition consultants - nutriciologi, veselîbas saglabâðanas konsultanti un lai strâdâtu ðajâ profesijâ - augstskolas diploms nav obligâts ( var bût medicînas skolas vai konkrçtu kursu sertifikâts ).

Kas attiecas uz tiem sertifikâtiem, kas ir vairâkiem cilvçkiem Latvijâ, tad tie pamatâ ir Krievijas Tautu Draudzîbas Universitâtes diplomi. Ðî universitâte ir akreditçta un arî kurss "Natural nutritional and health consultant" un diploms un sertifikâts ir atzîti vairâk kâ 30 valstîs. Tam ir visai maz tieða sakara arîar Koraïïu klubu ( ja nu vienîgi tas, ka daþi kursa pasniedzçji ir ðî kluba biedri ). Tâ ir neatkarîga Krievijas Federâcijas augstskola. Ir nâcies redzçt ðo diplomu un sertifikâtu un papçtît kas un kâ un nav ne mazâkâ pamata apðaubît tâ derîgumu un juridisko pamatu.

Ieteiktu visiem ðajâ forumâ - pirms par kaut ko kliegt, noliegt, lamâties un mçtâties apvainojumiem - vispirms iepazîties ar konkrçto jautâjumu lîdz paðiem dziïumiem . Tad visiem bûs patîkamâk ðeit apgrozîties un diskutçt par daþâdiem jautâjumiem.
...
Re: Pârtikas piedevas
09.11.2005 13:03
Tad, kad beidzot visi tumsoòi dzers koraïïûdeni, pasaulç zâle bûs zaïâka un debess zilâka. Âmen!
vinis
Re: Pârtikas piedevas
09.11.2005 13:14
Vienkârði ir neinteresanti diskutçt ar cilvçkiem, kuriem nav neviena konkrçta argumenta, fakta, datu par vai pret; ir tikai plikas emocijas....
...
Re: Pârtikas piedevas
09.11.2005 13:33
Ðeku fakts iz delfiem kopçts

"The data supplied and the information available to the Committee provided no evidence for special health benefits of Tahitian Noni juice which go beyond those of other fruit juices."

(c) http://europa.eu.int/comm/food/fs/sc/scf/out151_en.pdf#search='tahitian%20noni%20opinions'
Re: Pârtikas piedevas
09.11.2005 16:34
vinis:

"Kas attiecas uz tiem sertifikâtiem, kas ir vairâkiem cilvçkiem Latvijâ..."

vai ta katrs visionists uc. izplatiitaaji nebija sertificeeti nutriciologi?
...
Re: Pârtikas piedevas
09.11.2005 16:37
Pârbaudîju coral-club.com saitâ- Inâra melo. nekâdas papildus mâcîbas. 7 dienas, 280 Y.E. (dolâri) un esi speciâlists ;-)
vinis
Re: Pârtikas piedevas
09.11.2005 17:15
to ......

Paldies , ar interesi izlasîju ðo rakstu netâ.
Vispâr jau labi, ka ir tâdi raþotâji, kâ ðie kas tik sîki visu pârbauda un pçtîjumus izklâsta, jo tad patçrçtâjam rodas skaidrîba, ko tad viòð lieto.
Þinâmas aizdomas rodas par ðo biezeni, kas pasterizçts tikai 3 sek. 87 grâdos, iepakots sterilâ traukâ - tomçr augïi satur tik daudz fermentu, labvçlîgo baktçriju utt., ka svaigam produktam pçc loìikas bûtu jâsabojâjas pâris dienu laikâ - 3sek. pasterizçðana dzîvo mikrofloru neiznîcina - organismam tas labi, bet priekð tirgotâjiem tas neizdevîgi - neviens dzîvs produkts neglabâjas ilgâk par 3-7 dienâm, ja tam nav pievienoti kâdi konservanti .
Tas tâ manas pârdomas'- îzlasîju rakstu pârâk neiedziïinoties, droði vien ja papçtîtu dziïâk , daudz kas tiktu skaidrâks.

Varu piedâvât palasît lîdzîgus pçtîjumus par daudziem Royal Body Care raþotajiem UB - ir gan viegli lasâmi, gan tieðâm dziïi specifiski zinâtniski ( par Mikrohidrînu, mikroklâsteru tehnoloìiju, ko RBC lieto raþoðanâ, spirulînu, aloju, koloidâlo sudrabu utt. )
Ko pçrk UB lietotâji? Cik noprotu - viòi pçrk mistskas vielas ar mistisku iedarbîbu, par neadekvâtu cenu, kas palîdz viòiem bût veseliem.

Patiesbâ tehnoloìija ir pakârtots jçdziens, bet diemþçl reizçm gan liekas, ka tas ko viòi pçrk ir produkts kurð raþots pçc krutâs tehnoloìijas.
Vai viòi uzdod sev jautâjumu vai tâs visas vielas tâdâ koncentrâcijâ viòiem papildus uzòemt ir nepiecieðamas? Diezvai!

Ar noþçlu esmu kârtçjo reizi sapratis - sektantus nevar pârliecinât, ka viòi ir vientieði. Ðeit jau ir runa par to, ka UB lietotâji ir tâdâ kâ savâ reliìijâ (ne visi - izòemot sportistus un cilvçkus ar vielmaiòas traucçumiem - tie kuriem patieðâm tas ir nepiecieðams un pamatoti zin kapçc un ko lieto)! Skumji!;(
Pamçìiniet atòemt baptistam reliìiju - viòð aizskries pie katoïiem utt... jo bez reliìijas viòð nevar.
st.pçteris
Re: Pârtikas piedevas
09.11.2005 19:08
sportisti... tad kaada velna peec vinji spraagst kaa mushas?
Re: Pârtikas piedevas
09.11.2005 19:17
st. peeter - vai tad vinji taa dara?
sesam Vision
Re: Pârtikas piedevas
09.11.2005 22:11
IMANTAM1
<Vai viòi uzdod sev jautâjumu vai tâs visas vielas tâdâ koncentrâcijâ viòiem <papildus uzòemt ir nepiecieðamas? Diezvai!

Uzdod gan!
Kâpçc vienu dienu gribas rozînes, citu - riekstus, bet pçc nedçïas - siïíe?
Darbojas nezinâma intuîcija. Pçc intuîcijas + nedaudz prâta un viss kârtîbâ!
Re: Pârtikas piedevas
09.11.2005 22:17
gyyy, intuiicija saka - mmm, gribas superkalciju shodien....mmmm.....57gramus...... :D

un vecmaaminjai taapataas iestaastat kas vinjai vajag - peec intuiicijas?
jo taalaak jo trakaak....
...
Re: Pârtikas piedevas
09.11.2005 23:01
zb beidz, citâdi no krçsla nokritîðu...
To: st.pçteris

Tavçjais jautâjums:
"sportisti... tad kaada velna peec vinji spraagst kaa mushas?"

Mana atbilde: Tavçjais jautâjums slçpj sevî melus, jo viòð skan kâ apgalvoums, ka sportisti sprâgst kâ muðas!
Starpcitu savos pirmssâkumos UB tika radîti tieð sprtistiem kâ papildus proteina, vitamînu un minerâlu maisijums. Jo augsta lîmeòa sportistam tieðâm ir grûti vusu nepiecieðamo uzòemt no ikdienas uztura. Viòam jau tâ kuòìis ir lielâks par nesportistu un çd 3x vairâk.
Tad vel - smagatlçti un viglatlçti lieto pilnîgi kardinâli atðíirîgus UB!! Bet ne Tev to saprast.
To: sesam Vision

Tavçjais komentârs:
Kâpçc vienu dienu gribas rozînes, citu - riekstus, bet pçc nedçïas - siïíe? Darbojas nezinâma intuîcija. Pçc intuîcijas + nedaudz prâta un viss kârtîbâ!

YESSSSSS mums ir radusies ìeniâla formula:
intuîcija + nedaudz prâta (pavisam nedaudz (reflexu lîmenî)) = viss kârtîbâ.
Mana atbilde: man intuîcija saka - Tu esi "ìçnijs"!;)

Stiep ðurp tos visus Vision - aprîðu kâdus pâris kilogramu uz vietas. Tikai neaizmirsti paíert lîdz pavârnîcu jo nevarçðu nociesties çst ar mazâm karotîtçm.....!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 3?
Ziņa: