Koraïïu ûdens

Aizsāka Uldis 

Koraïïu ûdens
08.11.2005 17:00
Negribçjâs meklçt iepriekðçjo tçmu, tapçc iesâku jaunu

http://www.nra.lv/pielikumi/maja/article.php?id=107920

Atbilde skeptiíiem :))
Re: Koraïïu ûdens
08.11.2005 17:03
Re: Koraïïu ûdens
08.11.2005 17:08
Tipisks bla, bla, bla...
Re: Koraïïu ûdens
08.11.2005 17:09
Bet reklamç ta aptiekas...
Re: Koraïïu ûdens
08.11.2005 18:26
Uldis

> Ðâ koraïïa klâtbûtne ûdenî paaugstina pH lîmeni, veicina skâbju un sârmu lîdzsvara atjaunoðanos cilvçka organismâ, lîdz ar to asinis spçj saòemt pietiekamâ daudzumâ brîvo skâbekli, kas pçc tam nonâk visos audos un orgânos.
---veìetârs uzturs padarîs tavas asinis ar tik augstu pH ka vairâk pat negribçsies, tas attiecas arî uz skâbju un sârmu lîdzsvaru.

>Lietojot ðâdu ûdeni, neorganiskâs minerâlvielas uzkrâjas, nogulsnçjas uz asinsvadu sieniòâm un ar laiku var izraisît daþâdas slimîbas.
---ja runa iet par aterosklerozi kâ slikto slimîbu - tad jâsaka ka tas nu toèna neveidojas no slikta ûdens. Svarîgi ir holesterîna frakcijas, augsts asinsspiediens, diabçts, homocisteîns asinîs utt.

>Tajâ paðâ laikâ cilvçkam ik dienu nepiecieðami minerâlsâïi – to trûkums iespaido zobu, kaulu veselîgumu, negatîvi ietekmç sirds un asinsvadu sistçmu.
--- litrâ piena ir tika daudz kalcija ka pietiks visai diennaktij. Vçlams ar piens mazu tauku saturu.

>arbût tieði tâpçc irsvarîgi uzzinât, ka koraïïu ûdens piesâtina organismu ar 69 dzîvei nepiecieðamâm minerâlvielâm, piemçram, ar kalciju, magniju, dzelzi, varu, cinku, jodu, selçnu, un tas viss organiskâ, tâtad asimilçjamâ formâ.
--- baidos ka kâds no 69 elementiem ir toksisks cilvçkam :)

>bet kâlijs un magnijs padara asinsvadus elastîgâkus.
---pirmo reizi kaut ko tâdu dzirdu. Kuri ir tad tie asinsvadi ko ðitâs lietas padara elestîgâkus? Un ko nozîmç elestîgâkus? Tâdus kâ pie Marfâna sindroma - tâ ka aorta sistolç uzpûðas?

>Dzerot koraïïu ûdeni, organisms atbrîvojas no ðlakvielâm, notiek visu orgânu un sistçmu paðatjaunoðanâs. Tâdçï to iesaka sirds un asinsvadu slimîbu gadîjumâ, diabçta un osteoporozes slimniekiem, arî citu slimîbu gadîjumâ, ko izraisa kâlija un magnija deficîts
--- kas par ðlakvielâm? Nçsmu dzirdçjis ka ðito kâds lietojot - paildzinâtu dzîvi. Kâlija un magnija deficîts neizraisa nevienu no augðminçtâm slimîbâ, ja nu vienîgi sekundâri no izmaiòâm renîna un minerâlkortikoîdu lîmenî asinîs.

>Speciâlisti zina teikt, ka tas palîdz paplaðinâtu varikozo vçnu gadîjumâ, nostiprina imunitâti, ðíidrina asinis.
---speciâlisti? UB speciâlisti? Ko nozîmç stiprina imunitâti - izraisa autoimunitâti vai ko vçl ïaunâku. Ðíidrina asinis - moð tomçr aspirînu lietot - tâ efekts vismaz ir pierâdîts + vçl daþâdi labi efekti

>Der zinât, ka kalcijs un magnijs asimilçjas tikai kopâ ar citâm minerâlvielâm un tikai jonu formâ.
--- jâ der zinât ka D vitamîns to dara 100x labâk

Nu Uldi - tu saprati :)
Avîzçs ja grib var nodrukât viss ko, aptiekâm arî pafig - ka tik nauda.



Ziòojums rediìçts (08-11-2005 18:48)
...
Re: Koraïïu ûdens
08.11.2005 19:07
:-)

Copy no tâ paða
"Pagatavot ðo ûdeni ir pavisam vienkârði – ûdenî ievieto paciòu ar Sango koraïïa kristâliòiem (ar vienu paciòu pietiks 1–2 litriem ûdens, vislabâk òemt krâna ûdeni)"

Nu re, cînîtâji par veselîgo, tîro ûdeni uzturâ ;-) Vai tieðâm Jums tâds no krâna tek? Man diemþçl ne ;-(
Re: Koraïïu ûdens
08.11.2005 19:08
A ja ûdens hlorçts - vçee..
Re: Koraïïu ûdens
08.11.2005 19:22
cik maksaa aptiekaa?
Re: Koraïïu ûdens
08.11.2005 20:31
Ievietijot ðo linku un piebilstot par aptiekâm gribçju vçrst domas uz nesen izteiktajâm domâm, ka UB var un labâk pirkt aptiekâs, nevis no izplatîtâjiem.
Kâ redzams no Rix komentâra, tad arî aptiekâs tirgo vien nekam nevajadzîgus un pat kaitîgus UB...
Ja, pçc daþu domâm, ir skaidrs, ka izplatîtâji "uzvârâs" uz naivu, nezinoðu, nomâktu un visâdi citâdi dzîves apdalîtu cilvçku rçíina, tad kurð bûs tas, kas izvçrtçs aptieku piedâvâjumus? Vai Tu Rix?
Izplatîtâju piedâvâjumi ir nenormâli dârgi...!? Vai tiesa? Sazvanîju pieminçtâ koraïïu kalcija izplatîtâjfirmu SIA Sango Imports. Aptiekâs produkts ir nopçrkams ~Ls 5.- lîdz Ls 5.40
Kâ Koraïïu kluba biedrs Jûs varat ðâdu iepakojumu nopirkt par 5,6$ (~Ls3,27). Vai 7,2$ (~Ls4,21) mazumtirdzniecîbas cena.
Re: Koraïïu ûdens
08.11.2005 20:36
un par cik juus paardodat?
...
Re: Koraïïu ûdens
08.11.2005 20:44
OK, tas ir viens kalcijs, kuru strap citu kâ te minçja korallisti tikai CCI tirgo licencçti, pârçjie ir viltojumi. Tâ ir?
Un cik maksâ pârçjie brînumi? Neways katalogâ katrs ðtrunts atseviðíi starp 30-50 dolâriem velk. Jums stirpi lçtâk?
Re: Koraïïu ûdens
08.11.2005 22:35
skiet ka uldis ruupeejas par tautas veseliibu ne tikai sheit :)

http://www.draugiem.lv/hot/read.php?2745
...
Re: Koraïïu ûdens
08.11.2005 22:55
Visi viòi tur rûpçjas- Uldis, Inâra, kordija un pârçjâ kompânija.
Ik pa nedçïai jauna paðreklâma.
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 00:07
Nç Uldis - es jau neieðu cînîties ar aptiekâm, jo kâ râda pieredze - ja ir aita ir arî cirpçji. Pie tam aptiekâs ir daudz labu zâïu un aptiekâri atðirîbâ no visâdâm salaðòâm - UB tirgotâjiem ir 5 gadus pavadîjuði augstskolâ kur mâcijuðies par vielâm ko taisâs pârdot.
Vienu gan es apsolu - ja vien bûs laiks es puïíçðu katru idiotu kas ienâks ðai forumâ un kaut mazliet sâks reklamçt kaut kâdus UB.
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 09:36
Rix, man þçl, ka Tev bijusi grûta bçrnîba, un tagad Tu mçìini savu þulti un aizvainojumu izgâzt pâr tiem kas nedomâ tâ kâ Tu :))
Vienalga no saviem mazvçrtîbas kompleksiem vaïâ Tu netiec...
"...es jau neieðu cînîties ar aptiekâm, jo kâ râda pieredze - ja ir aita ir arî cirpçji. Pie tam aptiekâs ir daudz labu zâïu ..." Nu ko te pieblst... Tu pats atzîsti ka aptiekâs var nopirkt daudz un daþâdu draòíîbu, pie tam atzini to jau 2x pçc kârtas!
Nav jâbût psihologam lai saprastu, kaz zemapziòâ Tu nemaz neesi tik pârliecinâts par to ko saki. Protams, vislabâkâ aizsardzîba ir uzbrukums! Bet tas neatrisina problçmu.
Veiksmi Tev sevis meklçjumos :))
Skye
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 10:47
He, he, he! Klasiskaa ciinja starp to, kas ar putaam uz luupaam piedaavaa savu preci un to, kas redz cauri paardeveejam. :)))))
Uuuu, labs teikums:
"Nav jâbût psihologam lai saprastu, kaz zemapziòâ Tu nemaz neesi tik pârliecinâts par to ko saki. Protams, vislabâkâ aizsardzîba ir uzbrukums! Bet tas neatrisina problçmu. "
Nu, nu, Uldi, Tu nu gan esi psihologs.... Tik viedas domas izteicis, ka vai prieks!
Pilniigi piekriitu Rix-am - nevajag uzbaazties ar savu miilestiibu. Ja Tev liekas, ka no smilshu graushanas Tev uzlabojas dziives kvalitaate, - grauz vesels, tachu NELIEN VIRSUU CITIEM!!!!!
Ik pa laikam palasos te visionistu kaujas. Ir jau smiekliigi, kad cilveeks, izlasiijis vinjam iedoto bukletu, un paklausiijies dazhu "augstaakstaavoshu personu" priekshlasiijumus, meegjina paarliecinaat citus, ka bez UB dziive ir galaa, turklaat gvelzh tik pamatiigas muljkjiibas, ka vai smiekli naak (fizikas kurss pamatskolaam, ko dazhi ir aizmirsushi, bet dazhi tomeer atceras!).
Liecieties mieraa, izplatiitaaji, ja jums teica te nebaazties ar savu miilestiibu, tad arii nebaazieties!!!!
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 12:02
Uldi

Nu kurð tad te uzbrûk? Tu jau tos mçslus tirgo. Mûsdienu ðarlotâns.
Saprotu arî tavu riebumu pret aptiekâm - konkurents kâ nekâ, pie tam nopietns - bet tev vajadzçtu pamâcîties no viòiem - viòi nelien vienîgajâ jçdzîgajâ Latvijas medicînas forumâ ar saviem vitamîniem uz zâïu tçjâm.
Man ieteikums - pameklç citu darbu, psihologs atradies...
vinis
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 12:59
Vai Jums Rix ir kâdi konkrçti dati, pçtîjumi utt. par Koraïïu kalcija Alka- Mine (ko Latvijâ izplata SIA Koraïïu klubs) kaitîgumu vai negatîvu ietekmi uz veselîbu ?
Vai ir kâdi personîgie novçrojumi un salîdzinâðanas dati ar citiem kalcija veidiem?
...
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 13:00
Par negatîvu ietekmi neviens neko nav teicis. Par bezjçdzîbu gan.
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 13:14
vinis
Nç nav, bet jazin ka kalcija uzsûkðanos stimulç D vitamîns un visi kalcija sâïi nonâkot kunìî reaìç ar sâlskâbi un rodas kalcija hlorîds kas lieliskim disociç un attiecîgi uzsûcas. Kâpçc jâpçrk mçsls no Japânas ja te pat dabûjamie kalcija preperâti ir tik pat efektîvi un lçtâki.

Nevis man jâpierâda ka tas Koraïïu mçsls ir siktâks, bet Jums- ka tas ir efektîvâks par parasto austeru kalciju un ka ilgstoði lietojot nerodas problçmas. Ja tâdu dokumentu Jums nav - diskusija nevar turpinât.



Ziòojums rediìçts (09-11-2005 13:26)
vinis> mums nevienam nekas nav jâpierâda...
ja viòi nav spçjîgi ieiet dotajâ linkâ un paði izlasît ko piedâvâ iegâdâties aptiekâs, ko paði izreklamçjuði kâ vienîgo un pareizo iepirkðânâs vietu, pie viena apgalvojot, ka arî tur tomçr tirgo bezjçdzîgas, viòuprât, lietas, tad par ko te vispâr var bût runa...?
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 13:20
Uldis
Tu vienreiz aizvçrsies? Protams jums nekad nekas nav jâpierâda - ðarlatâns savu darbu padara un nozûd krûmos...



Ziòojums rediìçts (09-11-2005 13:25)
rixa
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 13:23
ðarlatâns, Rix, ðarlatâns:)
vinis
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 13:31
Neesi slinks un paskaties literatûrâ cik daudz no daþâdiem kalcija savienojumiem satur kalciju un cik daudz no ðî esoðâ kalcija mûsu organisms spçj uzòemt.
Par to ir daudz zinâtnieku pçtîjumi. Tikai daþi piemçri -no Ca3(PO4)2 - organisms absorbç 10% kalcija; no CaCO3 - 40 % ; no CH3CH[OH]COO)2Ca - 33 %; no Ca3(C6H3O7)2 - 50 %.
Var jau pirkt un maksât par kalcija laktâtu , kurâ ir tikai 37 % kalcija un no tâ mçs uzòemam tikai 33 %, bet var pirkt koralli, kurâ ir 100 % i tîrs kalcijs un organisms absorbç 97 % no tâ. Izmaksas vari parçíinât pats.
Vajag tâ loìiski visam pieiet, izanalizçt un tad izdarît spriedumu.
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 13:38
Esmu redzçjis 100% tîru kalciju un kâliju - viòi gan izkatîjâs pçc metâla un ieliekot ûdelî tie òçmâs kâ traki kamçr pârvçrtâs par ðo metâlu hidroksîdiem. :)
Es pat savam vislielâkajam ienaidniekam neieteiktu lietot tîru kalciju...

Pasaki saviem UB lektoriem ka viòi ir idiòi un lai iemâcâs 9 klases íîmiju iesâkumam.



Ziòojums rediìçts (09-11-2005 15:00)
...
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 13:41
Skye
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 13:53
Paldies, Rix!!!!

Nebiju iedziljinaajusies, bet nu gan paraava smiekli. Nebiju slinka un panjeemu palasiities:

"Kalcijs sastopams [...] kaljkjakmens un kriita, kaa arii marmora nogulu veidaa [..]. Kalciju briivaa veidaa ieguust galvenokaart peec elektroliitiskaas metodes, parasti izdarot kalcija hloriida kauseejuma elektroliizi. Ieguutais metaals piemaisiijuma veidaa satur CaCl2. Taapeec to paarkausee, bet ljoti tiira metaala ieguushanai to paartvaicee; abus shos procesus realizee vakuumaa. [..] Kalcijs ir balts, diezgan ciets, kaljams metaals. Gaisaa tas aatri paarklaajas ar oksiida kaartinju [..]. Ar aukstu uudeni kalcijs reagjee sameeraa leeni, bet no karsta uudens tas strauji izdala uudenjradi, veidojot kalcija hidroksiidu.

Gljinka N. Vispaariigaa kjiimija. Riiga: Zvaigzne, 1981. 581.–582.lpp

Domaaju, ka kjiimijas pamati pa 20 gadiem nav mainiijushies.
Korallistu "100% tiirais kalcijs", kaa redzams, ir kaarteejaa tufta... :)))))
Kâds sakars tam visam ar neorganisko íîmiju?
Cik atceros no bioloìijas, tad korallis ir augs, un tad jau sâkas organiskâ íîmija...
varbût kïûdos...?
Skye
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 13:57
Koraljlji tad koraljlji, bet kalcijs ir kjiimisks elements. Taapat kaa sudrabs, ogleklis, hlors u.c. Un neorganisko kjiimiju neviens nav atceelis. Visa organika no neorganikas vien sastaav. Ogle ir ogle, nevis tiirs ogleklis.
Koraljlju paarkaljkjojumos droshi vien ir kaut kaadi kalcija savienojumi, neesmu speciaaliste, bet tas nu nekaadi nav 100% kalcijs.
Klâra
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 13:58
Neesmu izlatîtâjs, bet man vislabâk patîk ðis Koraïïu kalcijs. Pârçjie aptiekâ tâdi sûdi vien ir.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 12?
Ziņa: