Koraïïu ûdens

Aizsāka Uldis 

...
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 14:52
Klâra vai Tev i pieejami zinâtniski pçtîjumi, ka pârçjie sûds vien ir?

Jebðu ar pçtîjumiem jâpierâda tikai koraïïu sûdîgums, pârçjie ir sû.. a priori?
Klâra
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 15:54
Nu pietiek ar to, ka, piemçram, osteonorm gatavo no vârîtu(izrâdâs, ka jâbût nevârîtâm) olu èaumalâm, un no tâ vispâr beigâs nav nekâdas jçgas, jo nepaliek organismâ, bet 100 % aiziet prom. To paðu saka arî par calcigran, neuzsûcâs. Un es jûtu atðíirîbu, jo visus esmu lietojusi.
Un nafig tos zinâtnieku pçtîjumus. Katrs pats sev zinâtnieks :D
No otras puses, katram tas kalcijs tomçr jâpiemeklç, tâpat kâ dzelzs, piemçram.
...
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 15:59
Kas saka? Koraïïu izplatîtâji?
Nedomâju, ka dr. Neimane kas vienu no tiem reklamçja tik duma nu bûtu :-)
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 16:01
Klâra, bet kâ tieði Tu jûti iedarbîbu.
Lietoju "parasto" kalciju. Izmaiòas nejutu.
Lietoju 2 mçneðus koraïïu kalciju. Izmaiòas nejutu.
Atkal lietoju "parasto". Bez izmaiòâm.
Veselîba gan OK in general.
...
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 16:11
Man interesç kas bûs ar tiem nabaga japâòiem, kad korallisti bûs visus tos viòu unikâlos rifus nopostîjuði un paciòâs salikuði?
li
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 16:15
iesaku dzert pienu, kefîru, çst biezpienu un sieru.
Apçdot pâris ðíçles siera katru dienu nekâds kalcijs nav jârij, ja vien nav kâda vielmaiòas kaite.

Nav jâbût íîmijas zinâtòu doktoram, lai apjçgtu, ka ar çdienu un kustîbâm var uzturçt veselu íermeni, un ir skaidrs, ka tas kas kaut ko raþo-to ïoti grib arî pârdot un pçc iespçjas vairâk un vienâ vârdâ tas saucas "bizness". Arî aptiekas ir tikai "bizness" nevis labdarîba, arî UB izplatîðana ir bizness.

Un dakeri mçdz reklamçt to, par ko viòiem samaksâ, lai reklamç. Nevajag bût naiviem un iedomâties, ka ârsti aiz tîrâs þçlsirdîbas klârç par lieliskâ ... produkta unikâlo iedarbîbu.
...
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 16:18
Taisni savâdi. Man likâs, ka reanimçjot pacientu es ievadu adrenalînu/antiaritmiíus tâpçc,ka ir pierâdîts, ka tâ ir visefektîvâk. A izrâdâs tas tâpçc, ka man par to samaksâts. KUR IR MANA NAUDA?????
...
Re: Klâra
09.11.2005 16:20
Tikko nepaslinkoju pameklçt kâ calcigran ir reìistrçts. Tad nu lûk- reìistrçts ZVA kâ medikaments nevis pârtikas centrâ, kâ UB. No kâizriet, ka ir iesniegti arî biopieejamîbas uc dati. JA jau nu akurât neuzsûktos, tad nereìistrçtu. Un vçl- pie blaknçm minçta hiperkalciçmijas iepçjamîba- no kurienes? No iedvesmas, ja jau objektîvi neuzsûcas, mm?
Linards
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 16:22
... par ko Tev naudu? Tu tak visu dienu forumâ vien sçdi!:-) Ar vienu roku reanimç ar otru tekstus raksti?
...
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 16:23
Par ko? Par konkrçto firmu zâïu lietoðanu. 10 gadu laikâ NEVIENS vçl nav maksâjis. vai nav maitas? Tâdçï ar sçþu te, ka nemaksâ ;-) Tev traucç?
rrrrû
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 16:36
....

Tu jauc 2 lietas:
paciens ir reanimâcijâ - tas nozîmç, ka laikam kautkas nav kârtîbâ , kautkas nu jâdara

pacients, kurð patiesîbâ vçl nav pacients, viòð zin, ka dzîve reiz beigsies, pçc tâs bûs nâve, bet ðo tçmu ðajos laikos kautrçjas apskatît, viòâ rodas nemiers. viòð nolemj kautko darît (labs jautâjums: KO ðajâ situâcijâ var iesâkt), un te, kâds prieks, kâda laime, koraïïu ûdens. es to dzerðu, çdîsu, un viss bûs labi. atliek tikai lietot.

kâ redzams, problçma ir eksistenciâla :)))))))

bet vispârîbâ interesç, vai ðie kâdus nodokïus arî maksâ, vai tikai fantastiski pelna?
...
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 16:39
Neko nejaucu. Man visi saka, ka ârstiem maksâ par zâïu lietoðanu. Kâpçc visiem maksâ a man nç- tâds ir jautâjums.
rrrrû
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 16:41
cilvçkam maksâ par darbu. neskumsti. gan bûs labi.
vinis
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 16:43
Vai kâds var ieteikt vçl kâdu kalcija veidu, kurð reâli paceï pH no skâba lîdz 7.0-7,4 ( variet taèu paòemt lakmusu un pamçrît ) ?
vai ir kâds kalcijs, kas var samazinât ORP ( oksidçðanâs- reducçðanâs ) râdîtâju ûdenim no +200 mV ( kâds ir Rîgas ûdenim ) lîdz -50 mV ( paòemiet ORP aparâtu un izmçriet ) ?
vai cits kalcijs var samazinât ûdens virsmas spraigumu no 73 dini uz centimetru lîdz 45 dini ( kâdam tam jâbût organismâ ) - to arî var izmçrît ar aparâtu ?
Kurð vçl kalcija veids vai kâds cits preperâts var nodroðinât organismu ar organiskas izcelsmes kalciju un vçl 69 mikroelementiem organiskâ formâ ( organisks - tas kas ir dzîvs, vai bijis dzîvs )?
Vai ir zinâmi kâdi kalcija veidi, kas spçj strukturizçt ûdeni par kristâliski pareizas uzbûves? Iesaku palasît zinâtnieku pçtîjumus un literatûru par ûdens kâ energoinformatîvu substanci. Ir pçtîjumi, arî bieza grâmata izdota, kur fotografçti tûkstoðiem daþâda veida un izcelsmju ûdeòi, tur arî koraïïu ûdens ar savu struktûru ( papçtiet, salîdziniet, izdariet secinâjumus ).


Neesmu íîmiíis, lai diskutçtu par organiku un neorganiku, bet vienkârðoti ir tâ, ka piemçram daudz mikroelementus no âbola mûsu organisms uzòem pilnîgi, bet kâdu iezi , kurâ arî ir daþâdi elementi , mçs varam saberzt un lietot, bet kas neuzsûcas.
Korallî kalcijs ir organiskâ kalcija karbonâta savienojumâ, lîdzîgi kâ mûsu organismâ.
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 16:44
Îstenîbâ jau tâdi Uldi un vini to vien gaida lai mçs te ðûmçtos un radîtu reklâmu tam japâòu mçslam. Viu gan viòi neparedz - ja bûs nepiecieðamîba pçc kalcija preperâtiem - nekadâ gadîjumâ neieteikðu ðito koraali :)

Man tevi Klara jâapbçdina - kalciju parasti lieto osteoporozes profilaksei un osteoporozi sauc par mûsdienu 'kluso" epidçmiju. Kluso - tâpçc ka to nejût - bet kad sajût ir par vçlu - kaula lûzumi jau klât. Liekas ka tevi ârstç medikamentu dârgums un tas ka preperâts ir no tâlâs Japânas. Bet nu turpini vien letot - ja ir nauda, var darît ko grib. Ir viena problçma - ðeit izplatîtâji nav pat pacentuðies uzzinât kâdos sâïos tas kacijs tais viòu koraïïos ir. Tas jau vien parâda un lîmeni.
rrrrû
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 16:45
vini

aizej izlaizi sev pakaïu
...
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 16:50
Man nav skaidrs kur ir òemta pârliecîba ka visiem nav kârtîbâ skâbju- sârmu lîdzsvars?
Es neapstrîdu, ka kaut ko izðíîdinot (sorre, ðitais neðíîst, bet iedarbojas ar gariem) mainâs ðíîduma îpaðîbas, bet kurð ir teicis, ka tieði ðitâ vajag?

Bet par to tîro kalciju apklusa, nav komentâru :-) Nu jau karbonâta formâ (kas tâtad nav tomçr tîrs kalcijs)
es-e
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 17:11

vini, paskaidro, luudzu
es nesapratu, kâ var izmçrît virsmas spraigumu ûdenim manâ organismâ. ûdens manî ir visdaþâdâkajos ðíidumos, vai ne? tîrs ûdens manî nekur nav, ja vien neesmu norijusi destilçjamo aparâtu. katram ðíidumam cits virsmas spraigums. ja no mana organisma ðíidrumiem tagad sâks izdalît ûdeni - jâda vairs jçga tâ ûdens virsmas spraigumam, un kâds tam sakars vçl ar kristâliem pasaules ûdeòos. tas jauki, ka pasaules ûdeòi ir skaisti utt, bet es jau neriju visu, ar ko var izgatavo skaistas lietas.

man liekas, vini, tu mûs centies aizvilinât no tçmas.
kâda tad ir tâ koraïïïu kalcija formula vai vismaz nosaukums, kas tie par mikroelementiem (arsçns un svins laikam gan nav mikroelementi, bet tomçr).

ta vçl, kurâ vietâ man jâliek tas lakmusa papîrs. un ar lakmusa papîru gan tik mazas atðíirîbas nemçra. (tas paradis tikai, vai tuvaak 7 vai tuvaak 8).
samazinât pH jau var ar visu ko. laukus kaisa ar kaïíi (kalcija karbonâts), ceï ph par vçl daudzâkiem cipariem.

tie citi skaidrojumi arii tev.

>>>> vai ir kâds kalcijs, kas var samazinât ORP ( oksidçðanâs- reducçðanâs ) râdîtâju ûdenim no +200 mV ( kâds ir Rîgas ûdenim ) lîdz -50 mV ( paòemiet ORP aparâtu un izmçriet ) ?

kads tam sakars ar mani? varbut tu rakstisi, ka ar so kalciju var turklaat veel puleet meebeles. sis panemiens ir sens un rupjs - neizgliitotus cilveekus (tjipa mani) apbert ar svesvardiem, par kuriem viniem maza jeega, un tad cereet, ka vini uzreiz baigi noticees.
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 17:16
vinis
Par kâdu pH 7.0-7,4 iet runa? Asiòu, urîna. Asinîs tâ jau ir pH 7,4 +/- 0.05 - ja ar bûtu 7.0 - kâjas jau bûtu baltâs èîbiòas. Urîna pH mainâs viegli - neçd gaïu un bûs sârmais urîns - tikai priekð kam?
Nçesmu dzirdçjis par ORP svarîgumu organismam- bet par sâïu/skâbju balansu gan. Un organisms perfekti to mâks savest kârtîbâ pats. Tâpçc jau ir nieres un plauðas kas ar to nodarbojas. Nevis kaut kâds mçsls kas tagad iemaisîsies organisma iekðçjâ vidç.
Un kâpçc bûtu jaâmina ûdens virsmas spraigumu? Parasti to veic reanimâcija lai mirtinâtu gaisu pie mâkslîgâs plauðu ventilâcijas- lieliski noder spirts ðíîdums :)
69 mikroelementiem organiskâ formâ - Noteiktu tur arî tâdas labas lietas kâ arsçnu , talliju un kadmiju ieskaiti ne? Viòi tâdi tâ kâ mzliet kaitîgi veselîbai. Bet tas nekas - ganvenais ka tik piòis nâk.
Un kâ tev ar matemâtiku? Kalcijs tev tai koraïu þïurgâ ir 100% bet tas tomçr izrâdâs kalcija karbonâts. Kâ tad îsti ir? Varbût ka tieðâm energoinformatîvu substance vainîga? :)))
Pie tam par tiem diniem :) Tâdu mçrvienîbu sen vairs nelieto. Ir tak Òûtons un metru. Ak jâ arî fiziíis tu nçesi - kas tad tu esi?

Vârdu sakot - ja nav sajçgas par lietu bûtîbu tad tâ pat kâ Uldim iesaku mainît darbu.



Ziòojums rediìçts (09-11-2005 17:21)
es-e
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 17:22

jâ, es ari gribeju pavaicaat - kapec man tas virsmas spraigums ir jaamaina?
kas no ta mainaas, ka cipars citadaks? man kaut kâ pilnîgi netraucçja lîdz ðim. vai ir tâda slimîba - nepareizs virsmas spraigums?
vinis
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 17:43
Ticçt vai nç ir katra paða ziòâ. Es noticçju tikai tad, kad ar visu iepazinos, pârbaudîju, saliku kopâ visu zinâmo, izanalizçju, izmçrîju un nonâcu pie secinâjumiem.

Par to ka nav kârtîbâ pH lîmenis var pârliecinâties uzliekot lakmusa papîru uz mçles un uz skalas var redzçt kas un kâ tur organismâ ir ar skâbçm un sârmiem. Kâdam un kâpçc jâbût pH lîmenim asinîs, limfâ, utt.var izlasît jebkurâ medicînas vai bioloìijas grâmatâ.
Ikdienas pârtika , ko lietojam ap 80 % ir skâba un tikai kâdi 20% ir sârmaina; cilvçks lçnâm kïûst "skâbs"; to var neitralizçt tikai ar labu ûdeni - ir jau protams arî labi avotu un aku ûdeòi, dziïurbumu utt.

Par to pilnîgi tîro kalciju pârðâvu pâr strîpu ( korallî ir arî citi makro un mikroelementi ) tâ kâ 100 % nesanâks.

Gan ORp râdîtâju, gan spraigumu mçra nevis organismâ, bet tajâ ûdenî , ko cilvçks gatavojas dzert. ( mçrît var ar mçraparâtiem - tie bez emocijâm parâda ir vai nav )
Kâdu ûdeni dzeram ikdienâ -tâdu vidi arî sevî veidojam, jo 70% mçs esam ûdens.
Ïoti svarîgi ir dzert ûdeni, kas atbilst mûsu organisma prasîbâm - ar noteiktu ph -virs 7,0, noteiktu ORP un virsmas spraigumu, mikroelementiem bagâtu un pareizi strukturizçtu.
Ko tieði nozîmç un cik svarîgs mûsu organismâ ir katrs no ðiem ûdens râdîtâjiem ðeit negribçtu aprakstît - bûs ïoti gari un citiem droði vien ne visai interesanti
Par ðo tçmu ir ïoti daudz grâmatu un neta info.
Ja kâdam ir vçlme par to runât, varam to darît atseviðíâ tçmâ.

Koraïïu kalcija Alka - Mine sastâvu arî var apskatît internetâ ( kâdi un cik daudz katra mikroelementa tur ir ).
Ezitis
Re: Koraļļu ūdens
09.11.2005 17:50
Te tacu visi atzist, ka visadi ub ir galigi garam, da par ko tad diskusija. Es neesmu medikis, nesaprotu kadas kimijas un reakcijas jus te biidat. Bet nu no malas izskatas, ka kaut kas ar galvu nav labi dazam. Jus te gatavojaties muzigajai dzivei? Taisni jabrinas, ka musu nabaga senci paaudzu paaudzes ir spejusi izdzivot, un no kalka trukuma nesalust pa gabaliem.
es-e
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 17:51

tu tiesaam pats liku lakmusa papiiru uz meeles?
pirms eesanas, peec, pirms vaai peec zobu turisanas? vaicaju tapec, ka man garsa mutee atkarga no ta, ko nesen eedu un cik sen zobus tiiriiju. ja sen - bakteerijas saskel mutee esosaas ediena atliekas un tas, protams, saskaabst.

un turpinu brinities, kurs tad musdienas lieto kaut ko tik aptuvenu kaa lakmusa papiiru, jeb ir kaut kadi precizaki lakmusi izgudroti. aizej uz kadu laboratoriju, kur ir ph-metrs.
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 17:53
eziit - tad veel tauta nebija izdomaajusi ka taa var uzdziivoties uz vientieshu reekjina.
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 17:59
Mutes pH nosaka siekalas un mikroflora kas dzîvo mutç, nevis kaut kâds oks-red. Lakmusa çdâjs - mçle nepalika krâsaina?
vinis
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 18:01
Statistika :

Pçc Pasaules veselîbas organizâcijas datiem, osteoporoze un tâs klîniskâs sekas lûzumu veidâ ir otra izplatîtâkâ veselîbas aprûpes problçma visâ pasaulç. Ar ðo slimîbu pasaulç slimo vairâk nekâ 200 miljoni cilvçku. Speciâlisti lçð, ka Latvijâ ar osteoporozi slimo 160 tûkstoði sievieðu vecumâ no 45 lîdz 80 un vairâk gadiem. Otra lielâkâ riska grupa ir vîrieði, kuri sasnieguði 50 gadu robeþu. Statistika liecina, ka vidçji katrs astotais vîrietis pçc 50 gadiem slimo ar osteoporozi, tas ir apmçram seði procenti no kopçjâ slimnieku skaita. Taèu vienotas ðo slimnieku uzskaites nav.

Osteoporoze ir kaulu slimîba ar tai raksturîgu pazeminâtu kaulu masu, kaulu trauslumu un paaugstinâtu risku kaulu lûzumiem. Pçdçjie pçtîjumi liecina, ka ðî slimîba var bût arî iedzimta. Visbieþâk lûst rokas apakðdelms, gûþas kauls un mugurkaula skriemeïi. Tautâ osteoporozi mçdz dçvçt par «klusçjoðo epidçmiju», jo slimîba lielâkoties norit bez simptomiem un mediíu aprûpç visbieþâk cilvçki nonâk jau ar lûzumiem

http://www.zz.lv/arhivs.php?lasit=7961
?
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 18:02
No vinis texta:
"Korallî kalcijs ir organiskâ kalcija karbonâta savienojumâ"
"no CaCO3 - 40 %" (uzsûcas)
koraïkalcijs - "organisms absorbç 97 % no tâ"

Ne kaðíi meklçt, bet nesaprotu.
...
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 18:08
97% ir no tâ tîrâ kalcija, kas tai korallî jonu formâ ;-) pareizi strukturçts un enerìizçts :-)
es-e
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 18:09

es dom., musu senci nesaluuza - jo Latvija vispar ir vieta ar kalkainu uudeni.
mums tuvu zemes virskartai ir kalkaini iezi - kalcijs, dolomiits, arii grants. rezultaataa dzeramie udeni ir diezgan kalkaini - tie suucas caur kalkainiem ieziem.

reala iespeja salidzinat.
skandinaavien, it ipasi zviedriem un norveegiem, dzeramais udens ir daudz skabaks. tur visur ir graniits (deedeejot skaabina vidi). kalkainie iezi tur loti liels retums! tiem zviedriem gan vajadzeja but sen izmirusiem. (ja redzat kadu zviedru, vins patiesiibaa ir beigts.)

to dzeramaa uudens atskiriibu reaali nem veeraa, piemeram, kafijas tirgotaji, katrai valstij piedavajot taas uudenim piemerotakas kafijas skirnes.
dienvidzviedrijaa skoonee ir citadaks udens, nav vairs tik skabs, un tur ir pavisam citas kafijas veikalos.

he, ka taa padomaa, tagad es beidzot visu sapratu. pati ar sevi parunaajos :)
Re: Koraïïu ûdens
09.11.2005 18:14
To es-e
Un tie zviedri, kas vçl dzîvi, lieto koraïïkalciju.
Jâ, nu man ar sajuka...kâ senie zviedri izdzîvoja, kad ar Japânu sakaru nebija...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 7?
Ziņa: