Vai ir narkotikas, kuras ir ierivejamas ada?

Aizsāka Sandis 

Sveiki!

Neesmu narkomans, tacu man interese, vai ir tadas narkotiskas vielas, kuras var ieriiveet un ja ir tad ka tas sauc?

Paldies!

S
Bet kam Tev tas? Daudzas sliktas lietas paveic tikai tâdçï, ka UZZINA, kâ to izdarît...
woow,es arii to gribetu uzzinaat......gribu pameeginaat narkotikas,kaut zinu,ka TAS IR LJOTI KAITIIGAS,nu vienu reiz tachu driikst? ko? :D
Re: Vai ir narkotikas, kuras ir ierivejamas ada?
28.03.2004 18:48
Narkotikas, draugi, ir loti kaitigas organismam! Man ka specialistam narkomanijas un tas profilakses jautajumos nekas nav zinams par narkotikam, kas butu ierivejamas ada. Neiesaku meginat un pat domat par narkotikam, jaunie cilveki. Nesabojajiet sev dzivi. Jauniesi, atrodiet sev jedzigu nodarbosanos, hobiju vai valasprieku, un tad nebus ne laika, ne velmes domat par narkotikam. Pats esmu jaunietis un jo vairak daru veseligas lietas, jo laimigaks jutos. Lai Jums pietiek speka attureties no sis postazas!
kokaînu irîvç smaganâs.
ja par kokaiinu arii gribeju rakstiit
ir narkotiskie plaksteri,kurus lieto veeza slimnieki,darbiba ilgstosa un leena,slimniekiem loti labi,bet kaifa keraajiem diezin vai.
Marija,
ar vienu reizi tas viss parasti arî sâkas...
esmu dzirdçjusi , ka esot sievietes, kuras neðòaucot narkotikas, jo deguna skrimli tâ narkotika ar laiku saçd, bet piesûcina tamponu un ieliek attiecîgâ vietâ.
nez, kas darâs tajâ vietâ?
Nu diez vai taisnîba bûs. Lai piesûcinâtu tamponu ar koksu, vajadzçtu vismaz pusgramu, tas ir diezgan liels daudzums vienam piegâjienam. Un, lai tiktu saçstu deguna skrimsli, jâðòauc kudi ilgs laiks un regulâri.
kokaînu starp citu var lietot 7 veidos:
injicçjot zem âdas, injicçjot muskulî, injicçjot vçnâ, smçíçjot, lietojot orâli, lietojot vaginâli, smçíejot.
Smeekjeejot bija 2 reizes :)
aizmirsi - ðòaucot - lietojot nazâli :)
nu,ja pareizi -ðòaucot arî,tad sanâk 7.
Dzeki pameginiet 2-CB reali kaifu var laust. Nevjebjonijs noblieziens. Brutalas sausmas un bailes viarakas stundas.Sandis rakstîja:
Labâk jau paskatîðos kâdu ðausmeni...
Yis
nora
20.07.2004 18:11
nevis kokaiinam, bet gan heroiinam ir tik daudz pielietojumu, kokaiinam ir tikai viens vieniigais.
???????
12.01.2005 17:52
palasiiju loti vecu teemu par taam narkotikaam kuras aadaa ieriivee,bet ne par to ir shis staasts.Tu sevi nosauci par speciaalistu narkomaanijaa un taas profilaksee-no kurienes shaada pieredze?ca-blox
Kaatad kaatad
Re: Vai ir narkotikas, kuras ir ierivejamas ada?
12.01.2005 18:03
Nora, nevis kokaiinu bet heroniinu var lietot dazhaados veidos - piipeejot, injiceejot utt;P
Narkotiku bâðana noteiktâ vietâ tçlaini aprakstîta Trainspotting-â. Þçl ka nav tulkota latviski - varbût atsistu kâdam vçlçðanos vienreiz pamçìinât.
Ir vienas narkotikas,kas tiek regulâri lietotas bez smçrçðanas,durðanas,rîðanas.Vîòas ir diezgan bîstamas.Tâs vecina ziòkâri un tieksmi izmçìinât citas narkotikas,kas nestâv kaifa ziòâ klât augstâk minçtai.Ðis preperâts izsauc iekðçjo siltumu un gaismu.Vîòas iedarbîbas mehânisms izsauc neticîbu pieredzçjuðâko ieteikumiem.Pçc viòu iekïûðanas asins ritç 14_16 gadîgie atsakâs klausît vecâkus un skolotâjus.Vîòas ârkârtîgi efektîvi iedarbojas uz potenci un izsauc ðausmîgu tieksmi pçc pretçjâ dzimuma. Geijiem un lezbietçm tieksmi pçc savçjiem.Mazohistiem ðis preperâts izsauc tieksmi un lielu baudu pçc sâpçm.Sadistiem rodas nepârvarama tieksme kâdu pamocît,nopçrt un apsaukât.Karavîriem rodas nepârvarama tieksme kâdu aizstâvçt.Vispâr ârkâtîgi bîstams preperâts.Galvenâs briesmas ir tâdas,ka viòð izsauc vçlmi izmçìinât citas narkotikas,kas nomâc ðîs narkotikas iedarbîbu.Bîstams preperâts.Es viòu nosaukðu tikai tâpçc,ka viòð neizsauc ,atðíirîba no citâm narkotiskâm vielâm,ieradumu. Otrâ pozitîvâ darbîba,atðíirîbâ no visâm minçtâm negatîvâm sekâm ir arî vçrâ òemama.Mîlestîbas gadîjumâ ðis preperâts organismam liek raþot narkotiku,kas ir viena no spçcîgâkâm vielâm pasaulç.Vîòu sauc par mîlestîbas narkotiku vai endomorfînu.Tâtad, kâ sauc ðo bîstamo preperâtu,kam ir tikai divas labas îpaðîbas.Ðo narkotiku sauc par JAUNÎBU !
2 cb
22.05.2006 03:19
2-cb 1 reizi ok, atkârtot neprasâs, bet arî noþçlot negribâs. Apsolûta psihodçlija, kura darbojas viïòveidîgi. Pirmâ reize ilkst vairâku stundu garumâ. pçc tam ar pauzçm atkârtojas. Tika ieòamts vienâ laikâ ar vçl 5 popajiem. Visiem visas izmaiòas tika novçrotas vienâ laikâ. Sevi atrast ðajâ laikâ nav jçgas, tas ir jâizmirst, jo uzdzen lielas bailes. îsumâ- tiem kam patîk aposolûts ðirminieks un ceïotâjiem, kam nenokâ nav bail. 2cb- tiem, kam nav sevis þçl un tiem , kam patîk ceïot savâ prâtâ, bez sevis.
kokaiinu pats shnjaucu agraak 1.5 gadu no vietas.neriivee smaganaas - shnjauc bet to kas paliek neieshnjaukt ar pirkstu uzslauka un ieriivee smaganaas,tas taa lai netiktu nekas neizlietots :)
uz kokaiina ir gruuti uzseesties,bet VAR.
daarga,labaakaa narkotika manaa skatiijumaa.tiirs kaifs!
Ak ðausmas, palasiiju un sapratu ka liela tautas daïa ir pretiigi narkomaani. Tad jau labaak sev naglas plaukstaas un ne tikai dziit nekaa ðitos íîmiskos atkritumus lietot....Pretiigi.
Un noþçlojami ir tie ïaudis kas nespeej baudiit dziivi bez paliigliidzekïiem....
Taas ir manas domas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 6?
Ziņa: