asiòo smaganas

Aizsāka zobite 

zobite
asiòo smaganas
30.11.2005 23:11
Man pastâvîgi asiòo smaganas.. ik pa brîdim lietoju speciâlu zobupastu, tad palîdz, bet lîdz ko beidzas tûbiòa un citu sâku lietot, parasto, tâ atkal asiòo.. smçíçju, bet vai tad tas bûtu vienîgais iemesls? Varu jau to zobupastu visu laiku lietot, bet varbût vajag pârbaudît? Higiçnists teica, ka tas dçï smçíçðanas.. bet ko man reâli darît?
Re: asiòo smaganas
30.11.2005 23:17
reaali aizej pie periodontista. stomatologjijas instituutaa.
Noela
Re: asiòo smaganas
01.12.2005 09:13
Es arî smçíçju, un man arî asiòoja smaganas pâris gadus atpakaï (bet tagad jau stipri mazâk un daudz retâk), un arî higiçnists teica ka tas no smçíçðanas (lai gan man liekas ka tomçr no zobakmens - tagad jau tâ pretsmçíçðanas kampaòa aiziet pilnîgi èau).
Bet ko es darîju - 1) gâju pie higiçnistes (ïoti labas!!!) 2x gadâ nevis vienu - t.i. no zobakmens ne vçsts, 2) nopirku elektrisko zuzinâtâju un speciâlu zobpastu, kas ir pret zobakmeni. Un tici vaj nç, tâ lieta paliek labâka (vai nu tas zobakmens nepaspçj izveidoties, vai arî smaganas izmasçjas). Bet nu aizej pie ârsta, varbût vçl kautko varçs ieteikt, es tikai savu "pieredzi" uzraxtîju.
alko
Re: asiòo smaganas
01.12.2005 14:16
Zobîte, skatoties kâdus medikamentus lieto.
Re: asiòo smaganas
01.12.2005 20:04
nu re, noela saak jau izjust ko noziimee laba higiena. veel vajag paarbaudiit vai smaganu kabatas nav par dzilju jo tad birste un pat higienists bez anesteezijas nevar iztiiriit aaraa to akmeni.

smeekjeeshana pati par sevi neizraisa smaganu probleemas (iznjeemot smaku un veezi), bet neljauj smaganaam atkopties jo duumi satur daudz indes un samazina asisnriti kas nu galiigi neveicina smaganu dziishanu.
Noela
Re: asiòo smaganas
05.12.2005 14:54
aizmirsu piemetinât ka kad sâku elektrisko birsti lietot, kâdu pirmo nedçïu smaganas asiòoja stiprâk , bet vçlâk viss ok :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 10?
Ziņa: