iesakiet ìimenes psihologu

Aizsāka slims 

,,,
Re: iesakiet ìimenes psihologu
05.12.2005 18:34
Nu bet ar lîmi vai pielîmçts esi? Meitene ne tâda, suns ne tâds, attieksme ne tâda... Un vispâr viss Bûtu OK, ja meitene darîtu kâ es gribu...
slims
Re: iesakiet ìimenes psihologu
05.12.2005 18:45
Tu toèna esi dîvains.
Kur es teicu ka meitene ne tâda? Un ka es gribu lai darîtu kâ es gribu?
Vo, vai tik nav paðlaik darîðana ar tik pat lielu pârspîlçtâju?
Pilnîgi apgrieþ kâjâm gaisâ teikto un izgudro to ko es neesmu teicis.

Jâ esmu pielîmçts, lai ar kâda viòai tâ pârspîlçðana , es viòu mîlu un ar to ir daudz kas izteikts, bet Tev noteikti to nesaprast.
,,,
Re: iesakiet ìimenes psihologu
05.12.2005 19:07
"Es jau pirmkârt lai nebûtu tik pârspîlçta uztvere".
(C)

Jebðu tas nozîmç, ka meitene akurât tâda kâ vajag? Tad ko cepies?
slims
Re: iesakiet ìimenes psihologu
05.12.2005 19:12
Bûtu labi ja tu izlasîtu visu, nevis piesietos pie viena teikuma kurâ nekas vçl nav pateikts. Tad pa tavâm domâm iet pie ârsta cilvçki kam ir viss kârtîbâ? :)
Neviens cilvçks nav ideâls. Un man arî ir savi trûkumi.
Bet tu sevi noteikti par perfektu uzskati, ne? :))))
,,,
Re: iesakiet ìimenes psihologu
05.12.2005 19:14
Nç.
Ko nu?
slims
Re: iesakiet ìimenes psihologu
05.12.2005 19:20
Es arî tâ pat kâ tu nesaprotu ko tu visu laiku man centies iestâstît.
,,,
Re: iesakiet ìimenes psihologu
05.12.2005 19:22
Es censhos saprast. pagaidâm nesanâk.
Re: iesakiet ìimenes psihologu
05.12.2005 19:24
to slims
Es ieteiktu Mâri Siliòu. Viòð specializçjies arî uz pâru problçmâm un ar pâriem strâdâ kopâ ar otru psihoterapeiti. Un vismaz mani viòð no paðas dziïâkâs bederes izvilka.
slims
Re: iesakiet ìimenes psihologu
05.12.2005 19:25
Labâk necenties kamçr neesi pârlasîjis ar veselo saprâtu visu, ðis iespçjams ka bûs tas trûkums, nesaprast. ;)
alko
to slims
05.12.2005 19:56
Viòa sunim suòa vietâ; tu viòai suòa vietâ.

Viòa baidâs ka tu viòu pametîsi un tâ nu visâdi provocç? A tu neproties un nepamet?
slims
Re: iesakiet ìimenes psihologu
05.12.2005 20:30
alko
smieklîgi, bet tavâ teiktajâ kaut kas ir par to suni :)

Bet es nesapratu îsti par to pameðanu. Kapçc gan viòai bûtu tas jâprovicç? Tapçc ka baidâs ka pametîðu? Tajâ tak nav loìikas, vai es kïûdos?
alko
Re: iesakiet ìimenes psihologu
05.12.2005 20:41
Tajâ ir liela loìika. Bailes ir spçcîgs dzinulis. Piemçram ir grûti vislaik dzîvot un baidîties: "viòð mani pametîs vai nç?... visi vîrieði ir neleiði... gan jau ðis arî... nç, neticu, ka esmu viòam patiesi vajadzîga, viòð tikai izliekas, jo viòam kaut ko no manis vajag... " utt.
Gadâs ka bailes ir t i k lielas ka labâk izprovocçt to no kâ baidâmies (lai tas beidzot notiek), nekâ turpinât dzîvot bailçs, jo tâs rada pastâvîgu trauksmi.

Kâda viòai iepriekð bijusi pieredze ar vîrieðiem? Sâkot jau ar tçvu?
Ja negatîva, tad ir bailes ka ar katru nâkamo vîrieti atkârtosies tas pats.
Re: iesakiet ìimenes psihologu
05.12.2005 20:43
slims
Tu kaut ko esi sajaucis par mîlestîbu. Ja cilvçku mîl, tad viòa trûkumi vairs neliekâs tik "katastrofâli" un vçrâ òemami. Tos neuztver tik sâpîgi, un nerakâjâs abu attiecîbâs. Vienkârði dzîvo un bauda viens otru. Kas tâ Jums tur par dzîvi, ka Tev te gribâs sev galu padarît, te psihologs jâmeklç? Vai Tu pats esi ar savu meiteni atklâts, vai viòa zin, kâdas jûtas Tevî plosâs? Vai vispâr pasaulç ir kaut viens cilvçks, kuru Tu pieòem bez ierunâm?
slims
Re: iesakiet ìimenes psihologu
05.12.2005 20:48
Njâ ar ìimeni viòai nav paveicies , bet ne tik ïoti kâ man.Viòai mâte nav diezko bijusi un tçvs cik tagad esmu novçrojis ir noslçgts cilvçks.Man vairâk par vecomâti nav bijis. Bet es uzskatu ka tas ir labâk kâ slikti vecâki. Tas vismaz norûda dzîvei bçrnîbâ.
Par iepriekðçjâm attiecîbâm viòai tieðâm nav veicies, pimais kaut kâds biezias kurð maukojies apkârt, a viòa visu piedevusi lîdz izsîcis spçks paciest to visu.
Par otrâm es mazâk zinu, bet utr kaut kas lîdzîgi ir bijis.
Sâku domât vai tieðâm tev nav taisnîba. Bet itkâ esmu pietiekami daudz par to viòu pârliecinâjis ka man viòa vajadzîga, nu nez. Bet doma ir dziïa. Paldies.
alko
Re: iesakiet ìimenes psihologu
05.12.2005 20:53
Slim, tâdi kaðíi parasti turpinâs, kamçr iesaistîtâs personas (abi partneri) nevelk gaismâ, kâdas tad jûtas katram paðam bijuðas pret saviem vecâkiem, kas nav viòiem piedots utt. To psihoterapeits arî dara - palîdz saprast kâpçc mçs rîkojamies tâ un tâ. Pçc pirmâs reizes parasti tas vçl netop skaidrs, bet ar laiku.
slims
Re: iesakiet ìimenes psihologu
05.12.2005 20:56
to Plants
Tu kaut ko jauc, kurð teica ka kâds te galu taisâs darît?
Un nesaki viss, ne par velti ir ìimenes psihologi un ne visiem iet tik labi kâ vçlçtos. Jau teicu ka ne visi ir ideâli, un patiesîbâ katram ir savi trûkumi. Un tas nenozîmç ka tie nav jânovçrð, kamçr tas vçl ir normâlâ stadija. Par tiem trûkumiem "katastrofâlajiem" > es nedomâju ka tu to nenjemtu vçrâ ja tava sieviete pçkðòi izdomâ piesieties reizi nedçïâ pie visâdiem sîkumiem un apgriezt daudz ko visu otrâdi. Kâ jau teicu, sâkuma tam nepievçrsu uzmanîbu, tieði tâpçc ka mîlu, bet ar laiku tas piegriezîsies jebkuram, tici man, mîlestîba nebûs tad priekðmets ar ko aizbâzt kaut kâdus caurumus. Iespçjams ka tev ir paveicies un tev ir ideali viss, bet citiem tâ nav.
zane
Re: iesakiet ìimenes psihologu
05.12.2005 20:57
Tagad vainîgie bûs meitenes vecâki. Es gan sliecos piekrist Planta teiktajam.
alko
Re: iesakiet ìimenes psihologu
05.12.2005 21:02
Zane, nejau vainîgie. Mums sevî jâatrod, kas mums tâds nodarîts kas neïauj atbrîvoties un mîlçt. Viegli pateikt - mîli. Bet ne tik viegli izpildît.
Ezitis
Re: iesakiet ģimenes psihologu
05.12.2005 22:19
Maris Silins pienem kopaa ar Guntu Jakovelu. Abi divi baigi forsie, un pienem Caka 83/85
Re: iesakiet ìimenes psihologu
06.12.2005 00:44
Varu ieteikt vienu cilveku, kursh paliidz gjimeneem bez maksas! Tas ir cilveeks ar religjisku izgliitiibu, kaa arii ir kaut kaada psihologjiska izgliitiiba. Isti nezinu, bet taa kaa vinjam nav ne santiima jamaksaa, tad atraksti man cilveek zem nika- slims! Es aizsutiishu taa gjimenes psihologa koordinatas!
sieviete
Re: iesakiet ìimenes psihologu
06.12.2005 09:36
Scenaarijs veel vareeja buut taads - ja sievietei saak rasties shaubas par to vai tas ir vinjas iistais viirietis, tad vinja tiishi censhas piefikseet katru vinja "nepareizo riiciibu", lai taadeejaadi sev paliidzeetu izlemt vai shiis attieciibas vinjai vajag (taada neizleemiiba raksturiiga, ja cilveeks nav iisti droshs vai miil otru), bet speciaali mekleejot kjuumes, taas protams arii atrodas un tiek pildiits miinuspunktu kausinjsh, kursh kaadaa briidii vinjai tieshaam pliisiis un tad buusiet nonakushi uz shkjirshanaas robezas. Un tad ir divi varianti - vai nu juus tieshaam izshkjirsieties vai nu shkjiroties vinja tomeer konstatees, ka juutas ir stipraakas nekaa vinja pati ir domaajusi un, ja abi viens otram panaaksiet pretim un visu izrunaasiet, tad attieciibas iespeejams atsaakt jaunaa kvalitaatee.

Briizjiem cilveeki dara diivainas lietas, lai saprastu pashi sevi :)
slims
Re: iesakiet ìimenes psihologu
06.12.2005 10:13
to sieviete

Ir jau tâ, ka viss tiek izrunâts un pârunâts krustu - ðíçrsu, un lai ar kopîgs viedoklis tiek atrasts, tad pçc dienas tas tiek lauzsts no viòâs puses, un atkal esam kur bijuði.
Re: iesakiet ìimenes psihologu
06.12.2005 11:26
Manuprât ir tâ, ka uzsâkot kopdzîvi vienmçr bûs grûti uzreiz pieòemt otru cilvçku. Man ïoti ïoti patîk suòi, bet nekad nespçtu mîlçties ar vîrieti, kad gultâ vai pat tikai pie gultas bûtu suns, pat ja tas bûtu mans sapòu suns. Dþekam bûtu jâizvçlas vai nu es vai suns un te gara diskusija pie psihoterapeitiem nebûtu pat iespçjama. Tâpat manam sunim nebûtu vieta virtuvç. Ja otru ciena un jo îpaði - ja mîl, tad vajadzçtu bût lielâkai sapratnei un iecietîbai. Saka, ka mîlestîbas dçï cilvçki mçdzot pieòemt vçlamo par esoðo un ka tâpçc pareizs esot teiciens par to, ka mîlestîba dara aklu.

slims
Re: iesakiet ìimenes psihologu
06.12.2005 11:52
to maiga
beidzot viens cilvçks kas saprot ko nozîmç suns.
Bet es jau nepieprasu , jo man nav tâdu tiesîbu piepraît no meitenes lai izvçlas starp mani un suni. Es esmu viòu pieòçmis ar suni un tâ ar bûs mana nasta, bet tomçr , pat ja manis viòai nebûtu, tomçr ir jâzina ierobeþojumi , ko suns drîkst un ko nedrîkst. Ja konkrçti situâciju ar suni raksturo, tad iespçjams ka tikai tâpçc man ir izstrâdâjusies reakcija pret viòu , dçï tâ ka nespçju pieòemt mîlçðanos suòa klâtbûtnç. Un tas notiek vçl jo projâm. Tik pat labi varçtu vçl kâds treðais vçrot ko mçs darâm. Par virtuvi ir tas pats, visur ir spalvas, gan çdienâ, gan drçbçs, kuras nav jçgas tîrît, jo pçc vienas dienas ir visas drçbes atkal pieputinâtas ar spalvâm, jo suni izklaidç izstabâ ar mantiòas mçtâðanu pa visu izstabu. Par gultu nemaz negribas runât,no gultasveïas nav iespçjams ne izsûkt ar putekïusûcçju ne iztîrît ar birsti, bet esmu atradis kompromisu, reizi mçnesî pirkt jaunu gultas veïu, un veco sviest ârâ, citu izeju es neredzu.
Tâtad saprotiet, ka ne jau sunî ir vaina paðreizçjâ situâcijâ. Problçma grozâs uz nenormâlâs pârspîlçðanas.
Re: iesakiet ìimenes psihologu
06.12.2005 12:14
Es domâju, ka Tu to meiteni pârâk stipri mîli. Suòa spalvas çdienâ ! - man jau tagad nepatîkamas sajûtas to tikai iedomâjoties. man ir radu tante, kurai suns ir cilvçka vietâ u staigâ kâ lielais pa kafijas galdiòu. Cik nu reizes tur aizeju, tik íeru pie vçdera un meloju, ka gripas vîruss vai gastrîta saasinâjums, jo nespçju neko pielikt pie mutes, kur suns siekalojies un oðòâjies, vecs, pretîgs krancis. Viena mana draudzene tik ïoti mîl savu kaíi, ka viòa koþïâ çdienu un dod viòam no savas mutes çst, kad to redzçju, tad man tik preti9gi palika

Re: iesakiet ìimenes psihologu
06.12.2005 12:27
Es domâju, ka problçma ir tâ, ka Tu esi iemîlçjis meiteni, kuru Tu nespçj pieòemt tâdu kâ viòa ir. Pârtaisît otru ir neiespçjami, abiem jâiet kopîgs ceïð uz savstarpçju sapratni. Ja viòa patiesi mîl Tevi un grib palikt kopâ ar Tevi , viòai vajadzçtu vairâk cienît arî Tavas jûtas un izjûtas. Tas tâ teorçtiski, bet praktiski viss mçdz bût daudz sareþìîtâk, jo emocijas un kaut kâdi priekðstati kâ ir labi un pareizi ir katram savi un tad visâdi iet.

Ezitis
Re: iesakiet ģimenes psihologu
06.12.2005 13:00
Nezinu vecit. Panem papiru un uzraksti draudzenei vestuli ar nosaukumu'' kaa es jutos, kopaa ar tevi un tavu suni''. Uzraksti visu savu sapi un jutas par to suni. Var jau protams nerakstit, bet ari izrunat, ja vienigi no ta neizcelas masveida skandals.
slims
Re: iesakiet ìimenes psihologu
06.12.2005 13:20
to Ezitis

jua teicu ka viss ir runaats un paarunaats, bet bez tolka, jo redz vinjas maasiicai arii ir suns un arii tik pat izlutinaats, tikai vinja to neòem vçrâ ka tas krancîtis ir mazîòð un ar 1cm garu spalvu
slims
Re: iesakiet ìimenes psihologu
06.12.2005 13:22
Jâ esmu eilîlçjis meiteni kurai es nespçju pieòemt pârspilçjumus, pârejais bûtu pupu mizas. Tâ arî ir paðreizçjâ problçma, kuru gribu atrisinât.
pelçkâ pele
Re: iesakiet ìimenes psihologu
06.12.2005 14:14
"Cerçðu ka kaut kas mainîsies ja ârsts liks saprast meitenei ka viòa pârspîlç par daudz. Un cerams ka man ar kaut ko pateiks."

Man ðíiet, ka tu jau esi uzstâdîjis "savu diagnozi" Jûsu attiecîbâm un no psihologa sagaidi tikai to, lai viòð to apstiprina un palîdz tev izmainît tavu meiteni. Bet, ja viòð saka kaut, ko kas "nav pa spalvai" un neapstiprina tavas domas, tad viòð a priori ir slikts.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 10?
Ziņa: