BLAUGZNAS

Aizsāka OPAAA ! 

OPAAA !
BLAUGZNAS
08.12.2005 00:03
JAA - TAA IR SLIMIIBA VAI KAS ?! TIPA TAKSH AR AADU SAISTIITS ! TAD NU JAUTAAJUS - PIE KAA TA ISITI JAAGRIEZHAAS SHAADAA GADIIJUMAA PIE FRIZIERIEM VAI PIE DERMATALOGA !? JO NU SHAMPUUNI MEEGINAATI DAZHAADI - VARBUUT TA ARII TAA SKAADE ?!
NU GALVA ITKAA NENEIZ, BET TAGAD PEEDEEJAA LAIKAA ARII MATI VAIRAAK KRIIT LAUKAA - NU NEESMU UZ VECUUMU, KA SAAKAS PLIKPAURIIBA :)

Re: BLAUGZNAS
08.12.2005 00:11
Pie frizieriem :))) lai nogriezh uz nulli, tad varesi kremus sausai adai smeret.
eredisfunks
Re: BLAUGZNAS
08.12.2005 09:27
Muïíîbas :)
Blaugznas drîzâk ir kaut kâda vielmaiòas slimîba nevis âdas.

Biju armijâ nodziòu matus uz nulli ar þileti, tâ ka pauris spîdçja, likâs nu es tikðu vaïâ no blaugznâm. Nu tad saulç galva tâ iedega, ka âda lobîjâs nost. Kad galva sûrstçja, mierinâju sevi ar domu, ka tagad nu ultravioletie stari bûs visus mikrobus vai sçnîtes nogalinâjuði un kas vçl atlicis ar âdu noies nost. Nekâ nebija, blaugznas kâ bija tâ palika, pat uz plika paura :)
Ðampûni arî uz ilgu laiku nelîdz, tie tikai nomazgâ, atdala atmiruðo âdu un izskatâs, ka nu galva ir tîra tas arî viss. Jap ja atmirusî âda ir taukaina vai mitra, tad tajâ laikam savairojas mikrobi, nu tad blaugznas ir treknas un biezas, labi íepst aiz nagiem. Ja atmirusî âda ir sausa un nav taukaina, tâ vienkârði plçksnîtçm krît ârâ, var pat palielus âdas gabalus izvilkt no matiem.

Tâtad lai cînîtos ar blaugznâm, nav jâcînâs ar ârçjiem lîdzekïiem, tie noòem tikai sekas, bet nenodroðina to, ka âda tik âtri neatmirst. Lai tâ bûtu dzîvelîga, laikam tomçr pareizâk ir atrast pareizo baroðanâs reþîmu, fiziskâs aktivitâtes vielumaiòas regulçðanai, tikt galâ ar citâm slçptâm slimîbâm vai to iedîgïiem.

Tamdçï, jau tie visi ðampûni nekam nederîgi :) Tik kâð naudiòu. Neviens takð neies íçpâties meklçt kas tajâ organismâ vainas, ja ðis funkcionç gana labi, lai cilvçks bûtu darbaspçjîgs.
Re: BLAUGZNAS
09.12.2005 00:56
Eresdisfunk, ea tachu vakar pajokoju par frizieri :))) Mani uzjautrinaja autora doma, ka frizieris varetu izarstet vinju no blaugznaam!
muris
Re: BLAUGZNAS
09.12.2005 09:21
Vienkârði vajag pamazgât ar Nizoral ðampûnu. Tas jâdara pçc shçmas.Dabût var aptiekâs. Cena gan tâda padârga, bet efekts 100%. Man bija ðausmîgas problçmas, ko tik neizmçìinâju un rezultâtâ pçc Nizarol ðampûna esmu aizmirsis kas ir blaugznas
JAAAAA
Re: BLAUGZNAS
09.12.2005 18:54
MURI - TU REAALI !? TAS JAU BUUT KAA SAPNIS :)

BET KAAPEE GAN FRIZIERIS NEVAREETU PALIIDZEET - TIESHAAM PIEMEERAM IETEIKT KAUT KO !!! aaaaaaa ! TAS NU NEMAZ NEBIJ SMIEKLIIGI - KAROTE !
Re: BLAUGZNAS
09.12.2005 22:09
Frizieris var ieteikt kadus kosmetologjiskus produktus, bet nevis arsteshanu! Frizieris no medicinas neko nejedz.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 7?
Ziņa: