Aleluja! Bezmaksas zâlçm bût! Tikai kas maksâs? :-)

Aizsāka dr 

"Lai palielinâtu pacientu loku, kam zâïu piegâde tiek apmaksâta paredzçts rîkot sarunas ar zâïu raþotâju par tâ zâïu daudzuma, kas pârsniedz valsts apmaksâto, nodroðinâðanu pacientiem par raþotâja lîdzekïiem. Veselîbas ministrija norâda, ka tas ïaus paplaðinât pacientu loku, kuriem zâïu iegâde tiek apmaksâta."
(c) Delfi
Gandriz ka komunisma...Gribu redzet, kurs no zalu razotajiem bus tads labdaris.
ogliitess un forlax razjotaajs ;)
ritig labi butu ja forlaks, mnam sicim ir hron aizcietejumi, un problemas ar resno zarnu, mums forlaks 3 reizes diena jadzer... baigi jau dargi.
Re: Aleluja! Bezmaksas zâlçm bût! Tikai kas maksâs? :-)
08.12.2005 22:48
dr.lv saakumlapaa arii ir shaada zinja ielikta
Re: Aleluja! Bezmaksas zâlçm bût! Tikai kas maksâs? :-)
09.12.2005 08:56
vel

Nebaro siici ar to forlax, taisiis biksees uz nebeedu!
Re: Aleluja! Bezmaksas zâlçm bût! Tikai kas maksâs? :-)
10.12.2005 01:50
Padod sîcim krûkïa tçju un nevajadzçs nekâdus forlaksus!
Re: Aleluja! Bezmaksas zâlçm bût! Tikai kas maksâs? :-)
10.12.2005 09:34
vel
piekriitu Uldim
tak pietiekami daudz ir dabiigaaku liidzeklju, atrodi tos paartikas produktus no kuru savienoshanas bernam parauj un lieta dariita, vai ari vasaraa lielaa vairumaa pluumju kompatus sataisi ;)
nu milisi, mans sikais ir slims, hroniskas, nearstejamas slimibas, un tas forlaks ir arstu izrakstits, jadzer visu muzu, nemam jau bez arsta zinas ari pipauzes sim zalem, bet diemzel nevar. tas nav ta ka viendien ir aizcietejums un viss. Protams, ka nedotu zales, bet diemzel, nevar. Un visas krukla tejas, un visu iespejamo esam jau izmeginajusi gadiem, un uzturs vinam ir loti labs. Un visadas dietas utt. Miltu izstradajumus nelieto vispar. Un pat dzerot forlaksu nekaka reizem pat 7as dienas...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 1?
Ziņa: