Dilemma(par epilepsiju)

Aizsāka Ineska 

Ineska
Dilemma(par epilepsiju)
19.12.2005 21:35
Sveiki! Ir tads www.eiplepsija.lv tur-


Darbojas bezmaksas konsultatîvais epilepsijas kabinets

Izveidots sadarbîbâ ar Latvijas Epilepsijas Slimnieku Asociâciju un Latvijas Neirologu Asociâciju

Pieòemðanas laiki:

Bçrniem: treðdienâs 13:00- 14:45

Pieauguðiem: ceturtdienâs 13:00- 15:00

Adrese:

Diagnostikas centrs, Grebenðèikova ielâ 1, 247. kabinets.

Iepriekðçjâ pierakstîðanâs pa tel.: 7144031

Ar cieòu, LESA valde.
*******************
Ja, ari man ir epilesija.Un veletos aiziet uz sadu konsultaciju,bet - lai gan ta skaitas anonima, tur tik un ta prasa izrakstus no ieprieksejas arstesanas. Ko man darit?Jo tur kur mani reali arsteja, mani oficiali neierakstija ka epileptiki. Labi,ja to ieraksta- var dabut invaliditates pensiju,bet tas tomer ir zimogs uz muuzu. Nevairs auto reali vadit(es nekad nesmu vadijusi,bet nu tikai principa pec piemineju), +vel kadi ierobezojumi.
***
Vai lamasiet tos arstus,kas mani lidz sim arsteja, ka to visu oficiali nenokartoja,vai atbalstisiet,ka tomer varetu but sadas konsultacijas pilnigi anonimi,balstoties tikai uz manis teikto(izstastot ka un ko man darijussi,kadas zales lietojusi utml). Tiesam, dilemma.
***
Jeb varbut no mussas taisu ziloni.Paldies.
dr.V.
Re: Dilemma(par epilepsiju)
20.12.2005 17:23
Te nu gan Tu sarunâji galîgi ðíçrsâm. Ir personas datu konfidencialitâtes likums, kas neïauj izpaust pacienta datus. Ârsti-konsultanti pçc pacienta apmeklçjuma neskrien un neko neziòo daþâdâm instancçm - viss notiek uz labprâtîbas principiem. Piespiedus ârstçðanâs un sekojoði - ziòoðana notiek tikai daþu infekcijas slimîbu gadîjumâ (piem. atvçrta tuberkuloze), kad reâli pastâv draudi aplipinât citus. Pat galîgi nodzertu dvçseli, par kuru visiem ir skaidrs, ka alkoholiíis - nevar izolçt, ja viòð pats negrib ârstçties, un pat narko-dispansera uzskaitç tâdu automâtiski neviens neòem. Bez tam - epilepsijas izpausmes lielâkoties IR ârstçjamas, tâpçc neatsakies no konsultâcijas. Lai veicas!
Re: Dilemma(par epilepsiju)
20.12.2005 18:14
...



Edited 1 time(s). Last edit at 16.08.2006 12:58 by Runcene.
,,,
Re: Dilemma(par epilepsiju)
20.12.2005 18:34
Epilepsija nav zîmogs, bet gan diagnoze, kura tâpat kâ daudzas citas diagnozes objektîvi ierobeþo cilvçku daþâs sfçrâs- profesijas izvçlç, autovadîðanâ. Sevis un citu cilvçku droðîbai.
Ineska
Re: Dilemma(par epilepsiju)
20.12.2005 19:22
Liels,liels jums paldies. Par iedrosinajumu laikam!Nu nav jau ta, ka man tas lekmes katru (menesi),bet tomer savos 19gados,konkretak -pedejos 4 gados ir bijusas 4 tadas nopietnas lekmes, vairakas (laikam ta tas sauc)-miega. Tiesam - Dr.V, Runcene - jus mani atbalstijat. ,,,- nu neesmu jau gluzi spitaliga,bet saprotu ari tavu attieksmi. Ne, transportu nevadu, nekadus svarigus darbus ari nedaru, kas varetu traucet apkartejai sabiedribai. Vismaz es ta domaju. Sliktakais, kas man bijis - bija lekme sabiedriska vieta.Par laimi atradas labi cilveki, kas izsauca medikkus. Paldies labiem cilvekiem.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 15?
Ziņa: