Kas atbild par ârstu visatïautîbu?

Aizsāka Gigalo 

par to attieksmi pret pacientiem... man regulaari ir jaaiet uz vienu mediciinas iestaadi uz paarbaudeem. visi pacienti seezh rindaa iigni, spriezh par kaiteem & lamaa aarstus. bet es tos aarstus jau ilgus gadus zinu, parunaajamies kaa normaali cilveki, pajokojam. es nerunaaju par aarsteeshanu, bet juusu piemineetaa 'attieksme' viennoziimiigi ir labaaka pret mani nekaa pret paareejiem. tie aarsti arii galu galaa ir cilveeki!
Ðo gan varçtu bût "ïoti patîkami" lasît tiem ârstiem, kas strâdâ pçc vislabâkâs sirdsapziòas... Reizçm liekas, ka dzîvoju citâ pasaulç, jo man kaut kâ ir nâcies sastapt tikai labus ârstus, un daþos gadîjumos pat esmu saòçmusi tâdu pretimnâkðanu un attieksmi, kas ir bijusi pat soli tâlâk par ârsta oficiâlajiem pienâkumiem. OK, es neesmu no tiem, kas ir pilnîgi slimîbu nomâkti, man ir daþas veslîbas problçmas, bet visumâ neesmu slimîga un bçdu sagrauzta. Droði vien jau ârstam ir citâda attieksme pret kâdu, kas ienâk pie viòa smaidîgs un pozitîvi noskaòots, un kâdu, kas ir stresains un nîgrs pret visu pasauli (ne jau aiz labas dzîves, protams), un ârsta profesija ir tâda, kur teorçtiski nedrîzkstçtu ðíirot pçc simpâtijâm, bet nu ir mazliet tomçr negodîgi, ka daudzi, kas paði staigâ pa dzîvi zaïu indi spïaudami, no citiem pieprasa jauku un laipnu attieksmi.

Nekonkrçts gadîjums.Pateicoties Rimi pardevçjai pilsonis X aiziet nakamâ dienâ uz restoranu vçl vairâk izsalcis, pateicoties Stokmann pârdvçjai nosaluðais pilsonis X jûtas arî nemoderni saìçrbies, pie friziera vispâr bail iet, jo viòð neprot pilnîgi neko!
Tad kâda FFF pçc viòiem ir jâpaaugstina algas?
Man nekas neatliek kâ doties uz delikatesu veikalu Y, izsmalcinatas modes veikalu Z, .... maksât normâlu kçð,un tikai tad var bût pârliecinâts par rezultâtu!
Kâpçc valsts nodroðinâtie ârsti ir nekvalificçti??????????????
Man iepriekðçjâ darbâ bija tâ (par to nekvalificçtîbu), ka, vadîba ne par grasi nav ieinteresçta kadru kvalifikâcijas celðanâ. Kursi pieejami par bargu naudu, kurus no savas algas nespçj segt, a iestâde ar nemaksâs. tad nu tâ ir, ar kâdâm zinâðanâm atnâci, ar tâdâm nu sçdi lîdz mûþa galam. Ja neskaita ik pa 5 gadiem simboliskos pamatreanimâcijas kursus. Nav sistçmas kadru tâlâkizglîtîbai. Jâ, lasam þurnâlus un grâmatas, bet tas nav tas, kad Tu jau ar dzîves pieredzi vari noklausîties jaunâko vai to paðu veco, kas piemirsies/tobrîd nav ðíitis svarîgs.
A ej pie vadîbas saki gribu kursus- a viòi- Jums to nevajag -)
Sâkuðâs raganu medîbas,tâpçc esmu nolçmis savus komentârus vairs nesniegt.
Ir sakâmvârds:nepateicîba-pasaules alga...
Ar cieòu dr.Gasiòð.
Priecîgus visiem Ziemassvçtkus.
Nu i nesniedz, baigi jau vajag! Uzpuutiigs liidz beidzamam!
Re: Kas atbild par ârstu visatïautîbu?
21.12.2005 16:23
Aga, dr. Gasinj - nepateiciiba pasaules alga - un nelaime ka shito algu izmaksaa laikaa un regulaari :) Tieshaam zeel.
sirmais dakteris
Re: Kas atbild par ârstu visatïautîbu?
21.12.2005 16:48
Ðai ziòâ man reizumis patîk kolçìu - urologu attieksme, pag, pag gan jau atkal bûs brîdis, kad dikti èurât sagribçsies, bet nevarçsi, tad arî parunâsim
Njaaa
Fui Runcenei!!!
21.12.2005 16:49
Par to ir jaapateicas sanitaarei runcenei!!! :FFF
Dr.Gasinjam-respect!
Autors: Runcene
Datums: 21-12-2005 08:55

Anathema,

Nu nekliedz taa.

Ir visaadi cilveeki, ko lai dara. Arii taadi kaa es. Ljoti personiigi esi pagriezusi sho lietu. Jaa, dazjos tekstos savas vaajaas vietas neesmu sleepusi, bet Tu to neeetiski izmanto. Ljoti labi uztveru Tavus maajienus. Tu par mani patiesiibaa neko nezini. Nav iisti gliiti.

Tici vai netici, viss Tava privaata lieta.
==========

No kaada purva esi izliidusi???
Visupirms pati piebremzee un ja kas-tu esi pieklaigaajusi visas teemas un pat aizbaidiijusi cien. Dr.E.Gasinju. Domaa, ko raksti.. :F
Re: Kas atbild par ârstu visatïautîbu?
21.12.2005 17:33
...

_________________________________________________________________________


Neurotic is a man who builds a castle in the air. A psychotic is the man who lives in it. A psychiatrist is the man who collects the rent. ~ Jerome Lawrence



Edited 1 time(s). Last edit at 16.08.2006 12:53 by Runcene.
Izskatâs,ka sâkas " Ârstu lieta". Tas jau ir bijis.. Ja nemaldos Staïina laikos....
Runcene

...un es arii...

Ziòojums rediìçts (21-12-2005 23:40)
Stulbums. Sen jau bija laiks uztaisit visiem obligato apdrosinasanu, un beigt dzivot cccp. Kada marutka pec nevaretu pacelt iemaksu no 50 sant uz 5ls. Kadam nepietiktu naudas? Nu ja biezi jaiet pie arsta, tad polisi, ja reti, tad kur problema? Mazturigiem pensionariem, lai palidz valsts, a parejie, lai cinas-kapitalisms, visiem ir iespejas. Un ja nepatik kads arsts, var iet pie cita, un ja kaut ko pielaiz, vai ne to nogriez sudzi tiesaa. Bet nah... visparinat un taisit tagad dakterus par mantkarigiem.
I Malaci visi, kas aizbraukushi. Turas! Kad beigsies sitas psrs, jus visi vares braukt apakal:) Priecigus svetkus!
sirmais dakteris
Re: Kas atbild par ârstu visatïautîbu?
22.12.2005 09:17
To Ezitis
Paklau gudriniek!
Vai nevçlies paskatîties, kas tad pulcçjâs pie ìimenes ârstu íabinetu durvîm??
Un tad pateikt kâ tad mîïotai valstij palîdzçt???????????
Patreiz vçl izskatâs ka tas valstij neizdodas.
Valstij nekas neizdods,jo daudzi vel grib,lai valsts par visu parupetos, tobis dzivo cccp
Re: Kas atbild par ârstu visatïautîbu?
22.12.2005 10:18
To Ezitis
Jus domajiet mes no tadas labas dzives braucam prom? Personigi man, ka pedejais piliens bija Jelgavas atras palidzibas stacija. Es vienkarsi sapratu, ka pa ziemu elementari salt naktis uz pussapuvusa divaninja, klausities encefalopatiska prieksnieka murgus, par smagu darbu sanemot grasus nav prieks manis. Es gribu dzivot normali. Negribas jau mirt ap 50 gadiem, jo visus ieksejos spekus atdoti darbam, kuru pat elementari nevar novertet.

Kad mainis apstaklus un algas tad domasu ko darit talak. Tas nesen pienemtais algas paaugstinajumu grafiks, vai plans ir smiekligs. Vins sedz tikai inflaciju. Un ne ko vairak nodrosinat nevar. Negribas stavet ar pastieptu roku. Gribas jau atpakalj. Bet nu laiks iet. Un katrs gadins strada pret Latviju. Pret manu mazo, milo Latviju...

to Dr. Gasins
Kad es pavilkt nevaresu, es sutisu pie jums. Dosu jusu e-mail. Priecigus jums Ziemassvetkus un Jauno gadu.

Bet vispar - visiem priecigus Ziemassvetkus! )))) Siltumu, veselibu un daudz jauno ideju. Veiksmes.
Stulbie aarsti un stulbaa valsts:))))
No juusu runaam nekas nemainiisies. Valsts veel jauna. Jaapriecaajaas,ka tik taalu esam tikushi. Pastieties,kas citaas bij. padomijas valstiis notiek!!! Te vajag laiku. Aarsts arii ir tikai cilveeks,kas grib dziivot labi, jo ir nomociijies n-tos gadus. Ja ne te pagaidaam,tad citur.
Kluudas buus vienmeer, taapee visi jau nav idioti:)
: Dr.asist. Raimonds

Man ir baltaa skaudiiba;) Apraudaajos,lasot... Ja es buutu briiva,noteikti dotos nopelniit kaadu naudu,skumji,ka viss taa ir=

Dievs,sveetii Latviju...
Gaishus Ziemassveetkus... :) un ne tikai...:)
Re: Kas atbild par ârstu visatïautîbu?
08.01.2006 02:04
Ari atvados. Nolemu komentarus vairak nesniegt. Nav laika. Protams pa retam ieskatisos, bet nu tas bus ta...

Paldies vissiem.
Re: Kas atbild par ârstu visatïautîbu?
08.01.2006 03:02
Dr.asist. Raimonds

Kaut kaa skumji...
Ârstu izglîtîbas programmas ir primitîvas , tur slçpjas atbildîba zinâðanas un viss pârçjais...
Vala, primitiivas...??? Tu esi megjinaajusi kaut vienu jebkuru semestri pastudeet RSU MF? Nerunaa par to, ko nezini.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 11?
Ziņa: