sirds niíojas

Aizsāka snowblind 

sirds niíojas
26.12.2005 18:47
tagad man pedeja laika ir problemas ar sirds darbibu(man ta liekas)
dazreiz neno ka sak spiest uz sirdi, kruts rajonaa, pec briza sak bisku tirpt kreisa roka, tad abas rokas notirpst pats esu apjucis nezinumkur likties, slikta dusa biezi vien uzreiz paradas, kad pielieku klat roku pie sirds liekas ka iet savaa ritmaa, bet dazreiz no lenas pukstesanas parsledzas uz atru ta loti strauji.
Dazkart kad ir slikti guleets nakamaja dienaa sirds lec, mierigi pukst kad peksni tads ka specigs sitiens no iekspuses.
No ka tas varetu but? Varbut es parak daudz lietoju cukuru,vai ari mana kermeni ir parak daudz holesterina? mazkustigs dzives veids?
kautgan 3x nedela eiju uz zali.VArbut vienkarsi ka saka augosam organismam visadas kaites metas. :)
man pasam liekas neveseligs uzturs, dazreiz maz gulu, agrak bija mazkustigs dzives veids burtisi pirms menesa veel.
kauka negribetos dabut sirds trieku vai ari nomirt, jo vel tikai 16 gadi, vel japaviec dazas lietas :)

Re: sirds niíojas
26.12.2005 20:19
Aizej pie aarsta, izstaasti beedu, dabuun nosuutijumu pie kardiologa: veloergometrija, kardiogramma, ehokardiogramma, pilnaa asinsaina, cukurs, tiroiidie hormoni. Ja viss ok... nekjer krenkji... pareizi treneejies un buus ok.
Re: sirds niíojas
26.12.2005 21:31
rit pat iesu pie arsta agrak ta leita bija tiri labi parciesama tagad tas "lekmes" mani sak biedeet jo paliek nepajokam slikti.
Re: sirds niíojas
26.12.2005 21:38
ej gan...katrs simptoms kas rada suudziibas/diskomfortu ir jaapaarbauda... pat ja aarsts par Tevi pasmietos (shajaa gadijumaa taa 100% nebuus), sirdsmieram :)
Re: sirds niíojas
26.12.2005 21:45
pie arsta isteniba jau esu gajis pa divi lagi
tikai tas bija pirms 2 gadiem tad ari bija itka problemas ar sirdi bet savadaki simtomi, tikai dzelsana sirds rajonaa slikta guleesana, parbaudju itka neko neuzradija izrakstja reboxinu un nomierinosos lidzeklus, palika uz laiku labak taga atnaca tie jaunie simptomi kuri jau man nepatik, ispejams ta ir taa pasa roblema tikai jau vairak atisitjusies
Re: sirds niíojas
26.12.2005 21:49
bet iespeejams nervi tikai :)
es piem biju iedomaajies ka mirstu ar sirdi no sporta paarslodzeem un taa ka 8meen laikaa uzdzinu sev +~25kg... bet nekaa... vis oki :) stresa deelj tikai nometu svaru uz saakotneejo un viss :D
Re: sirds niíojas
26.12.2005 22:12
ceru ka viss bus okeij, ceru ka atlaus iet man sportot talak lidz vasarai jaiztaisa forma :D
exe
Re: sirds niíojas
26.12.2005 23:16
kautgan 3x nedela eiju uz zali

Prieksh kam? Taa ir taa kljuuda. Un arii vaina.
Re: sirds niíojas
27.12.2005 00:45
nav, zale es nezimejso un necelu nez cik tur kg. bet kaite jau bija pirms zales
pirms zales man bija sudigi biezi, bet kad gaju uz zali nebija ilgu laiku slikti, bet taga akal. nekas rit aiziesu pie arsta tad jau redzes.
ka priekskam? lai uzaudzetu biskit muskulus, un parak nekustigs dzives veids tapec vaijaga biski pavingrinaties, zini kadas problemas sagadaa nekustigs dzives veids, piem nekvalatitiva sperma, sirds slimibas, muguras problemas u.t.t
exe
Re: sirds niíojas
27.12.2005 00:54
Dari, kaa veelies. Tas esi Tu pats un taa ir Tava veseliiba. Ko tad prasi sheit padomu, ja pats arii atbildi uz savu jautaajumu un esi TIK gudrs...;)? Vai Tev nav paranoja, ka esi monologaa? ;)
Esmu studeejusi medicinu un daudz zinu. Kontrast&cirkulaaraa dusha arii var liidzeet. Un muskulji nav jaauzaudzee. :(
Re: sirds niíojas
27.12.2005 01:07
nu es pats ta domaju ka zale ta nav, bet ko arsts teiks ta jau ir cita runa,es nebiju domajis ta izteikt ka Tu to uztveri uzbraucosi. un muskuli ir vaijadzigi nejau parspileti. Nu es esu lasijis ka fiziska aktivitate tiesi nak par labi sirdij un vispar kermenim, protams to visu nevajaga parforseet.
mm ta jau tu vari moska man pastastit kas ir labi un kas nav, ja esi studejis medicinu es vel esu tinis takaa daudz neko nezinu, tikai maku gudri dirst :D
exe
Re: sirds niíojas
27.12.2005 01:24
Visupirms konsulteejies ar savu aarstu. Sirds var streikot 100&1 iemeslu deelj...taa kaa... Katram tas ir individuaali. Iesaku izmekleeties.
Re: sirds niíojas
27.12.2005 18:50
exe... Tu jociiga... 3x nedeeljaa zaale kljuuda? :D
1x nedeeljaa ir driizaak kljuuda, ja jau esi studeejusi mediciinu, Tev tas buutu jaazin ;) Lai muskulji buutu gan noslogoti gan nepaarslogoti 3-4x nedeelja ir normaals treninju cikls (katru 2. dienu).

Muskulji ir jaaudzee ja patiik!!! 100x kaitiigaak ir lietot alkoholu, smeekjeet, lietot jebkaadas apreibinoshaas vielas, eest stipri garshvielotus vai stipri ceptus, treknus eedienus, neguleet naktis utm. Ja ar sirdi viss kaartiibaa njefig liet uudeni, ka sports ir baigi kaitiigs. Taa ir viena no nekaitiigaakaam nodarbeem ko jaunietis vareetu dariit! ...vienam patiik audzeet riepu un dzert konjaku, citam patiik trenet sevi un nelietot sho konjaku!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 3?
Ziņa: