kas noticis ar manu muguru?

Aizsāka treðdiena 

treðdiena
kas noticis ar manu muguru?
27.12.2005 10:22

vakar peksni saka sapet. vienkarði darbojoties pa mâju, bez jebkadas traumas. kaut kur no lapstinam uz augsu un pa kreisi. kaut kur pa kresi no lielaa kakla skriemela. tagad visu laiku saap, nevaru bez saapeem atliekt galvu, kustinat kreiso plecu, liekties. gulet var tikai dazaas pozaas - uz muguras vai labajiem saaniem. saap visu laiku.

agrak man ta nekad nav bijis.

man 36, esmu diezgan kalsna, uzskatu sevi par diezgan lokanu - varu uztaisit tiltinu no augsas (ar to gan neesmu pedeja laikaa nodarbojusies), varu rokas aiz muguras (vienu no augsas, vienu no apaksas) salikt kopaa tik taalu, ka pirksti parklaj plaukstu utt.

lai "atdabutu vaïâ", vakar izpildiju visadus staipiðanas vingrojumus uz daþâdâm pusçm, atvieglinâtâ veidâ, no viena jogu vingrinajumu kompleksa.
bet pa nakti nav labak kïuvis.

pie kâ man tagad jâiet?
parastais poliklînikas ceïð varçtu prasît nedçïu (rinda uz pierakstîðanos, 2 dienas jâgaida ìimenes ârsts, nosûtîjums pie íirurga pçc nedçïas, tas pateiks, lai gaidu 1 gadu un pienâku, ja nekas nemainâs; tieði tâ man bija ar pçdu, kuru ârstçt beigâs gâju pie ortopçda)

vai man vajag specializçtu ârstu, jeb uz masâþu jâiet? iesakiet, lûdzu, kaut ko! vispar jau nesap tik ïoti, lai nevarçtu neko darît. tagad mierîgi sçþu darbâ un par muguru pat aizmirstu, tikai smaidît nemaz negribas. bet uz vakaru varçtu atkal kïût sliktâk :(
Re: kas noticis ar manu muguru?
27.12.2005 10:26
Kad man taa bija noticis, tad pa taisno gaaju pie savas pazinjas fizioterapeites, un vinja man to kaklu "dabuuja valjaa". Pirms tam es tieshi taapat nevareeju pakustinaat kaklu, ne arii galvu pagriez nemaz.
gh
Re: kas noticis ar manu muguru?
27.12.2005 10:32
man arii taa bija pirms nedeeljas...
paaries kaadaas 4 dienaas (ja nav kaada nopietna kaite).. droshi ka kaads sastiepums, iekaisis nervs, utc. pasmeeree kaadu fastum gel, dolobene vai ko tamliidziigu.

neesmu speciaalists, bet man liekas, ka "dazhaadus jogas vingrinaajumus" pagaidaam labaak nepildiit...
treðdiena
Re: kas noticis ar manu muguru?
27.12.2005 10:39

paldies! ak tad fizioterapeiti ir tie, kas man vajadzigi! kur viòi atrodas? tie nav kaut kâdi arstnieciskie vingrotaaji?

vispar ar to kaklu bija taa, ka pedeja pusgada laikaa es vinu dazreiz jutu. kaut kadas neertaas pozaas, islaicigi un nedaudz. bet tagad - peksni saap un viss!
man liekas, tas nav kauls, bet drizak kads muskulis? varbut man vinu sildiit?
Re: kas noticis ar manu muguru?
27.12.2005 14:29
Ja domaa, ka driizaak muskulis, kaut kas sastiepts vai sapusts, tad noperc aptiekaa kaadu sildosho ziediiti, arii vajadzeetu paliidzeet.
treðdiena
Re: kas noticis ar manu muguru?
27.12.2005 17:27

paldies!
pirms kadiem 7 gadiem biju aiz zinkaribas aizgajusi pie ekstrasensa. vins teica, ka man kreisais plecs ir ar caurveju sapusts. iespejama taisniba vinam bija - sedeju un ari tagad seezu darbaa ar kreiso pusi pie loga. bet tie vienmer man likaas tiirie nieki, jo lidz sim (ieskaitot tos 7 gadus), nebija nekadas ar plecu vai kaut ko tamlidzigu.

laikam vajadzes logu aizlimet ...
:(
Re: kas noticis ar manu muguru?
27.12.2005 20:29
Aizliimee logu un arii aizej pie fizioterapeita:)
Man paliidzeeja ar sho lietu tikt galaa...
Zinu labus fizioterapeitus Elitç - tas imantaa.
Vari zvanît uz turieni 741193 - rehailitaacijas nodalja
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 15?
Ziņa: