Draugs negrib bieþi mîlçties!

Aizsāka Mitrâ :/ 

Mitrâ :/
Draugs negrib bieþi mîlçties!
04.01.2006 22:04

Es nekad nebiju domâjusi, ka man var skart ðâda problçma - draugs ar mani nevçlas mîlçties bieþi!
lai kâds bûtu situâcijas paradokss - gultâ esmu lieliska, viòs'to ir teicis, orgasms viòam notiek vçl turpinoties trîsâm, baudas kliedzieni, elsas.
Arî esmu seksapîla, seksîga un uz seksu nekad nebiju uzsatâjusi - draugam tas patîk!
Lîdz kamçr es pçdçjo 2 nedçïu laikâ paliku kâ traka- man vajadzçja mîlçties 3 reizes minimums dienâ.
Tad draugs, cenðoties mani nesâpinât, sâka stâstît, ka:
- mçs, laikam, esam vienîgais pârîtis, kas tik bieþi mîlçjas, citiem pietiek 2x nedçïâ ( es attaisnojos- nu ar to mçs atðíiramies!)
- Tu pçdçjâ laikâ ïoti gribi mîlçties ( es- nu un? tas jau labi, ka nav pienakuði tâdi laiki, ka man "sâp galva")
- Piedod, esmu noguris (es - nu un , pamîlçjoties atpûtîsis - bûðu pa virsu!)
- Man uzmetuðâs TUR pumpiòas ( es-tas droði vien no lubrikanta, nekas, neizmantosim)
-Davai mïçsimies rît no rîta, man no rîtiem labâk patîk ( es- nu labi, tulît un no rîta arî)
UTT.
Apmçram tâdi ir viòa attaisnojumi un manas atrunas...

Kad mani uztrauca tas viss pavisam un mîlçties gribçjâs tâ, ka gulçt ejot raudâju, jautâju puisim:
- Nju tâ stâsti, kas ir!

Saòçmu korekti atbildi uz sasâpçjuðo jautâjumu:
- Negribu tik bieþi, jo sexx sâks palikt par rutînu un sâks apnikt, tapçc jau pâri ðíirâs, jo ir seksâ rutîna! Tikai nepârproti, mîïâ, es negribu ðíirties no Tevis, tikai palûgðu nemîlçties tik bieþi:)

Liekas esmu samierinâjusies ar sajûtu, ka mîlçðanâs gribçðana man bûs jâapslâpç, un jâgaida tas lieliskais brîdis, kad nu mans draugs gribçs mîlçties.
Un ko man?? Kâ aitai piekrist, vai spîtçjot savai kaislei, atteikt un palûgt , davai, tomçr, rît no rîta, esmu nogurusi!

Es varu gaitît mîlçðanâs mirkli un zinu tâ mums abiem bûs labâk - viòam gribçsies un man jau bûs sakrâjies lielajam "O"!
Kapçc un kâ to rutînu pavçrt azartâ, lai puisim gribçtos arî bieþâk kâ 2 -3x nedçïâ mîlçties!??
Vai vaina manâ uzbâzîbâ pçdçjâs 2 nedçïas, vai arî viòð grib aiztaupît lielâ orgasma mirkli?
Kâ to rutînu apspiest?
Ïoti priecâðos par atbildçm , paðlaik jau jûku prâtâ, domâjot tikai par ðo problçmu:(
Ezitis
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
04.01.2006 22:10
A ko puisis dara pa dienu? Vai nav traki parguris? Darbs, sporta zale, stress, vel kaut kas. Un ja jus agrak mileejaties 2x nedelaa, varbut tas ir tas pie ka vins ir pieradis.
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
04.01.2006 22:11
ku es butu laimigs ja man butu tada meitene :))) 3x diena joptvai, dzeka sapnmis :D
Mitrâ :/
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
04.01.2006 22:13
Pisis pa dienu neko nedara - sçþ pie Tv, interneta, piekompja un ap mani paèubinâs... Ir iekðçji ðâdi tâdi stresiòi, sporta zâle viòam palîdz atpûsties...nu nav viòam slodzes nemaz!!
Un viòð nesûdzâs un ir laimîgs, ka esmu tik griboða tikai...viòð negrib...
Mitrâ :/
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
04.01.2006 22:14
Un agrâk mçs abi burzîjâmies 2x dienâ!! tad retâk, retâk... Tagad jau nu noplacis lîdz minimumam!
Nevarçtu bût, ka viòam sâkuðâs problçmas ar erekciju vai arî pçdçjâ laikâ par ârtu beidzis vai t.mldz. tikai kautrçjas par to runât un tipa bçg no problçmas?
Tikai minçjums.
Mitrâ :/
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
04.01.2006 22:23
Erekcija viòam ir, visu laiku draudziòð uzbudinâtâ stâvoklî, nu ne visu laiku, bet no rîtiem un zem sekas garantçts! Beidz viòð vienmçr 1x âtri, esmu tâ pieslîpçjusies, ka beidzam reizç!
Nu bet cil ilgi çdîsi kûkas 3x dienâ?
knîpa
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
05.01.2006 00:04
viòam vienk. zemâks libido nekâ tev. tâ gadâs. :)
Rutina???
Es esmu kopa ar sauvu miljoto vairak ka 2 gadus un mes vel joprojam milejamies pa 3x diena, ja sanak kopa pavadit vairak briva laika un neesam pargurushi, tad ir ari vairak..
Protams ir atsesvishkji iznjemumi - peimeram, kad vinjsh ir komandejuma, vai ari sesijas laika..
Godigi sakot man shkjiet, ka jums ir dziljaka problema.. Jo meitene ka Tu, manupart ir katra puisha sapnis - seksuali aktiva un, ja vel milosha un seksiga, tad vispar super! Mileshanas process nevar parversties rutina, ja vien jus to nepieljaujat.. - noperc kamasutru (vinjas daudz un katra savadaka) pietiks pozu un jaunu sajuta muzha garuma.. ;)
Novelu Tev nokartot ar savu miljoto attiecibas, tachu mans viedoklis ir tads, ka tur nav nekada sakara ar rutinu (ja vien vinja prat ta jau nav iestajusies), mekle problemas sakni.. Iesaku ieiet kopigi vanna, panjemt kadu viiinu un mierigi aprunaties! :) Lai veicas!
tp PuMa
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
05.01.2006 00:43
2 gadi, o jç
Vot kad bûsiet kopâ 10 gadus, tad arî parunâsim.

Ko var meklçt problçmu tur, kur tâs nav. Sekss 2x nedçïa ir pat ïoti OK. Un nav jâseko nekâdiem standartiem vai PuMu ieteikumiem tîmeklî, kas proklamç, ka redz drâziens retâk kâ reizi 8 stundâs ir DZIÏA PROBLÇMA. Var jau, ja neko citu dzîvç nedara.
A pârçjais- tîòu murgi :-) Paaugsies, i pâries tâs dumâs domas.
Hmm.. Izradas, ka esi diezgan rupja..
Un manu domu, galigi neesi sapratusi, tachu pec Tavas atbildes ta vien liekas, ka Tev ir kada psihologjiska trauma vai ka? Principa jau mani tas neinterese, tachu sheit, ja neesi aizmirsusi ir forums - tu raksti problemu, cilveki izsaka savu viedokli.. Ljoti labi, ja kads palidz, ja ne, tad ta ar nav problema vai iemesls ta aizsviltos..
Mitrâ :/
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
05.01.2006 01:52
Es esmu rupja?:/
Bet lai nu kâ Jûsu viedokïus òemu vçrâ, ceru, ka man tik tieðâm pâries dumâs domas, bet gribð, ak ..kâ lai to apspeþ? Paaugtiews? Varbût, bet tâ taèu ir dabiska vajadzîba, es paaugðos un tad ma nvairs negribçsies, vai tas bûs tas NORMAS STANDARTS?Muïíîbas! Nu jâ, kûkas çst 3x dienâ nevar, bet daþâdas kûkas, pa gabaliòam dienâ nobaud't jau var!
Tikai kâ?
uu,man ir tieshi otraadi...mans puisis labpraat miileetos visu dienu,bet man negribas tik biezhi....taa gadaas,ka jums ir dazhaadi organismi,kas dazhaados laikos pieprasa seksu,,,muljjkiigi skan,bet taisniiba.taapat kaa man..citreiz ljoti gribas,citreiz negribas un ja veel partneris paarmet,ka negribu-iespiiteejos veel vairaak!!! driz juus pieradiisiet viens pie otra seksuaalaa ritma un bus ok :D
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
05.01.2006 03:11
manas domas ir shaadas.
sexuaalaa aktivitaate un libido ir atkariigs no viiriesha testosterona liimenja organismaa.jo vairaak jo augstaaks.ne pa velti kultuuristi kas seezh uz steroiidiem draazh visu kas kustaas jo vinjiem staav visu laiku un libido ir griestos.
taalaak skatiisimies kaa dabiigaa veidaa un kur rodas testosterons.
---
Testosterons - tas ir vîriðíais hormons, ko producç vîrieða dzimumorgâni sçklinieki. Ðim hormonam ir milzîga nozîme vîrieða dzîvç.
Visbeidzot, jâatzîmç ðâ hormona svarîgâ loma dzimumdzîvç. Vîrietim ar samazinâtu testosterona koncentrâciju asinîs strauji krîtas vai pilnîbâ zûd dzimumtieksme (ko seksologijâ sauc par libido), samazinâs erekcija (dzimumlocekïa piebriedums ), mazinâs locekïa jutîgums uz dzimumkairinâjumu, vâjinâs arî orgasms jeb patîkamâs sajûtas sçklas izsïâkðanas laikâ. Vîrieða dzimumloceklis un sçklinieki samazinâs izmçros un apjomos. Bieþi novçro ðâdu vîrieða izskata îpatnîbu: liels vçders, mazs falls un mazi, sîki, pat atrofiski sçklinieki. Un - jo lielâks vçders, jo mazâki dzimumorgâni. Ðo parâdîbu tautâ sauc par “spoguïslimîbu“, ar ko bieþi sirgst alus dzçrâji.
---
taatad secinam ka tavam viiram ir zems testa liimenis ---> zems libido.luuk lietas kar var paaugstinaas testu ko atradu te mekleetaajaa:

-Kontrast duða
- nesât ðortus bet nekâdâ gadîjumâ cieði pieguïoðas peldbikses
-erotiskas domas un ainas
-B6 vitamîns piedalâs olbaltuma sintçzç un tâtad arî visâ pârçjâ.
-biostimulâtori zem ârsta kontroles ârsta kontroli
-viegli piparoti çdieni,ðokolâde,rieksti9Saka ka pistâcijas rieksti

Un pats galvenais kaa izstraadaajas tests ir sports,kautvai aizejot uz sporta zaali un paskrienot pa celinju.Es pats peec svaru treninja parasti esmu gatavs kaadu parraut :)


Vari veel palasiit sho diskusiju:
http://dr.lv/forums/read.php?f=3&i=98068&t=97689#reply_98068

Ja tavs viirs seezh maajaas un luur tv,neko nedara,vinjam nav fizisku aktivitaashu tad arii negaidi neko no vinjam gultaa.

Ceru ka kautkas noderees:)



Ziòojums rediìçts (05-01-2006 03:11)
Mitrâ :/
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
05.01.2006 12:32
Oho-paldies autoram!
Piekrîtu visai teorijaipar tostesterona nozîmi un iedarbîbu uz vîrieða organismu, man gan liekas, ka manam puisim vaina nav hormonâlajâ lîmenî!
Protams piekrîtu, ka hormonu svârstîbas ietekmç arî uzvedîbu, attieksmi, domas, un arî gribçðanu, par ko arî ir ðî diskusija!

Puisis iet uz svaru zâli, çd veselîgi , izklaidçjas pie kompja un starp draugiem! Vienîgi te man nesen bija konflikts ar viòu - iesâcis pîpçt zâli, bija aizrâvies jau mçnesi no vietas, tad un pat neilgi pirms tam ir arî mainîjusies viòa dzimumaktivitâte(pieïauju iespçju, ka zâle neietekmçja viòa dzimumtieksmi un arî neesmu lasîjusi nvienu teoriju, kas paredz, ka zâlîtes pîpçðana samazina gribçðanu pçc seksa).

Es lîdz ar to baidos jautât draugam, lai pamîlçjamies, jo nevaru sagatavoties atteikumam, lai cik iejûtîgs un saudzîgs tas bûtu!
Es nespçju aprast ar domu, ka man kâ aitai, goda vârds, zosij vai pîlei, sauciet kâ gribat, jâpiekrît viòa aicinâjumam pamîlçties( jo es to patiesi vçlos), ikreiz, kad to sagrib viòð, un, tad gaidît pârmetumu:"Bet Tu jau nekad neprasi man, lai pamîlçjamies, varbût Tu negribi un man izdabâ, kad es tieði gribu!"
tad man jâsaka:"bet es jau nezinu, kad tev gribâs!!" ???
Mitrâ :/
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
05.01.2006 13:06
Nu man ir galîgi besis, nupat, mîlçties gribas, bet ðis pamostas, iedod buèu un aizlaiþ pie TV!:(((
zâlîte
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
05.01.2006 13:14
Jums ne vienam, ne otram uz darbu nav jâiet ? Viens guï lîdz plkst.13, otrs to vien dara kâ sapòo par mîlçðanos 3 x dienâ.
Aiz gara laika tas viss.
burbuliitis
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
05.01.2006 13:34
Bet varbût daþreiz nevajag pat jautât vienkârði, kad esi uzbudinâta un Tev gribas, pamçìini viòu kautkâ savaldzinât, iekârdinât, nu var taèu visâdi, ja jau Tu viòam vienkârði saki nu tagad es gribu pamîlçties skaidrs, ka ar to vien reizçm var nepietik....arî viòam ir vajadzîgs uzbudinâjums un diezvai no tâda teikuma viòa draudziòð uzreiz bûs gatavs darboties... nezinu tâdas ir manas domas;-)))
Lai Tev veicas!
Varbût noder vecâ labâ metode ar malkas skaldîðanu, kâ Èelentâno?
Mitrâ :/
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
05.01.2006 13:55
:DD Kas tas ir?
Mitrâ :/
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
05.01.2006 13:56
Nu tur tâ lieta, ka viòð nestrâdâ, man darbs ir 3 reizes nedçïâ...Tâ jau slinkojam liidz 14.00, varbût az gara laika...varbût, bet vai tad aiz gara laika var mîlçties pçkðòi negribçties!
Mitrâ :/
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
05.01.2006 14:18
ghgmgmgmm...
Kâ ir malkas skaldîðana kâ Èelentâno?
Nezinu, vai tas ir prikols, bet man smiekli neneâk!!!
knîpa
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
05.01.2006 14:25
tas nozîmç, ka katru reizi, kad tev gribas mîlçties, tu tâ vietâ lai apmierinâtu sevi, piemçram, ej skaldît malku. :)


tâ ir epizode no itâïu komçdijas "Spîtnieces savaldîðana" ar Adriano Èelentano galvenajâ vîrieðu lomâ. jauka komçdija un smieklîga epizode. ja kâdreiz ir iespçja, iesaku noskatîties.
Mitrâ :/
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
05.01.2006 14:26
Tûlît pat meklçðu rokâs - paldies!:D
Parâdîðu arî draugam!
Nu nezinu tiki kâ man tâ filma palîdzçs, bet nu...ar humoru, ja to uztver, tad ok:)
Mitrâ :/
Re: Draugs negrib bieþi mîlçties!
05.01.2006 14:40
nu nevienam tâdas filmasnav, jâgaida Valentîndiena, kad pielîdîðu blakus draugam pie TV, kad ðo filmu râdîs pa 3.kanâlu!:)
Tikai atkal besis, es visu laiku besos, arî raudu, jo man vajag...
Man ir gan kauns, gan neçrtîbas sajûta par sevi, bet no apslâpçt nevar!
Jûtos kâ pavasara kaaíene, kas bïauj zem loga, kamçr negaidîti mans kâds uzlies karstu ûdens spaini! Nu, bet...daba sauc!
vai esi meegjinaajusi saakt sevi apmierinaat draugam redzot.Vinjsh skataas TV,bet Tu apseedies blakus,paplet kaajas un saac ar roku sevi glaastiit.Pameegjini.....drauga reakcija buus super!
man jau liekas ka temata autore dzen vellu :)
nu neizklausâs ticami ka tâdas dâmas eksistç
To Martins_R....zini,ir taadas sievites gan,pati piederu pie taam,kaa rezultaataa ar pirmo viiru izshkjiiros,toties tagad ir draugs un viss notiekaas katru dienu,un ja sanaak,tad arii biezhaak.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 9?
Ziņa: