45=vîrietîbas noriets?

Aizsāka ðlovòika 

jana
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 01:25
ku!
:)))
Nu man tiesham nak smiekli par to ko tu raksti! Tas TEV liekas,ka TEV kreems nav vajadzigs.Tas TEV liekas,ka izskaties jauns,bet patiesiba varu iedomaties,,ka izskaties pec veca kjema!!! Tad ja tu butu tads skaistulis, tad nemekletu sev beibi internetaa!!!Esi beidzot to atradis,ko a??
Man ir 24 gadi un nespeju sev blakus iedomaties vecu sakaarni! Mana mamma ir sieviete pari 40, bet izskatas jaunaaka daudzreiz. Sporto, valka 38. izmera apgjerbu un izskatas super! Papins vakte vinu kaa traks :))
Vecas chibas izskatas padumjo laiku sievietes, kuras pazina tikai kremu niveja un dzintara lupukrasu un ilgvilnjus:)) Tagad ir citi laiki.Atmosties!!!Tas sievietes, kas tagad ir jaunas un sevi jau kopj TAGAD, izskatisies super ari gados pec 40!!!Un tici man, ja tu tos kremus lietotu, tad tu izskatitos daudz, daudz labak :)) Un jo ipashi, ja butu pasacis lietot daudz, daudz agraak.
Tas ir provincialisms iedomaties,ka virietim nav sevi jakopj. Jakopj sevi ir visiem un kosmetologs virietim nav nekads bubulis, bet normala nepiecieshamiba!

'Kad es biju jauns arii nevareeju iedomaaties vecaaku seksa partneri bet dazhaam sievieteem tas ir pa speekam un vunjaam tiiri labi patiik viirietis gados." ku! (c)
Ja, tieshi taa tas ir pa spekam DAZHAM sievietem un ne jau tam forshakajaam.Tikai tam, kuram no sava vecuma chaljiem nav piekrishanas, vai tadam, kuraam TIKAI vechu maks interesee, ja, protams, tads vinjiem ir :))
jana
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 01:27
ku!
Un vel padoma kads tu izskatisies blakus tai jaunajai beibei pec gadiem 10..NOZHELOJAMI.
Piemeram, Kogans ar Ievinju...un Zagorskis ar Lieniti..Paskats NOZHELOJAMS..
prove
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 01:58
nu tie viirieshi ir jokaini. Kad man bija 20+ , es pat nespeeju iedomaaties sev viirieti 40+ pat 30+ :F
prove
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 02:03
nu bet atrodas arii jokainas ''beibes'',man domaat,ka tur taa miilestiiba maskeejaas ar vaardu nauda.
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 02:16
jana

Atklaati sakot man no tava emocionaalaa raksta ne silts ne auksts. Es taadus esmu jau lasijis kaudzeem. Tas kas MAN liekas labs un pareizs ir prieksh MANIS pats svariigaakais un to arii es dariishu. Jo ES esmu ES nevis tu, tava mamma vai tavs teetis. Un sieviete kuru es izveeleeshos buus labaakaa un es noteikti zinu ka vinja nebuus tik stulba kaa tu. Patiesiibaa es esmu pat drusku paarsteigts par to ka 24 gadiiga jauniete var buut tik debiila. Bet var buut ka tas ir interneta deelj vai tiinju vecums tev ir ieildzis un reaalajaa dziivee esi daudz sapraatiigaaka kaut gan nekas labs no tevis buut nevar ja tev ir taada sraana attieksme pret citiem cilveekiem.
Dusma no cita PC
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 09:49
Agresija pret vecâkiem cilvçkiem (vienalga - pret sievietçm vai vîrieðiem) ir bailes no tâ, ka pats arî nenovçrðami tuvojies savîðanas vecumam.
Mûsdienu pasaule (tv, þurnâlu vâki, mode, utt.) ïoti neþçlîgi diktç auguma perfekcijas un jaunajâm beibçm ir pamatîgs stress, jo pârsvarâ jau cilvçki neiekïaujâs tajos uzspiestajos skaistuma râmjos.

Un ðîs bailes rada visâdas agresijas, bulîmijas, depresijas un triviâli, bet arî sliktas sekmes mâcîbâs ...
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 10:36
Dusma, viedi vardi!!!! ;)
man arii besii, ka tas vecums naak virsuu, paaraak nenoveershams tas process, un saakas jau no dzimðanas brizha.
Nu nez, jaunîbâ jau domâ, ka nekad vecs nebûsi...
aritma
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 11:15
Nu stulbums! Kâds vçl noriets?! Nu oki, ja runâjam par tiem exemplâriem, kas ar savu dzîvesveidu sevi nodzinuði lîdz vecu kleperu lîmenim, tad jâ, bet nu normâlam vîrietim lîdz norietam vçl tâlu.
raimis
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 11:23
pats uzstâdîjums ir aplams
un ir lieki te taisnoties, ka var bût labs sex arî 50 un vairâk gados bez viagras
esmu saticis sievietes, kas visu laiku taisa vecim eksâmenus, sali'dzina utt
bet paðâs nejçdz ne atslçgties no ikdienas sviestiem , ne pabeigt, ne vispâr zijna, kas tas t;âds
laimiiga un seksâ apmierinâta sieviete veèus nekritizç un nepiesienasðlovòika rakstîja:

> Kâ îsti ir ?
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 12:16
Nabaga Jana!
Cik Tev grûta dzîve! Kâdas problçmas Tevi nomoka! Tas tieðâm ir pârdomu vçrts: kâ bûtu ar vecâku vîrieti, pie tam nekoptu un kurð galîgi nav lîdzîgs ne Tavai mammai, ne papam!
Un pçc tam vçl mçs brînamies par statistiku, ka katrs otrais pâris ðíiras...
dansiga
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 15:19
Jana!
Ja Tavai mammai ir pari 40 ... tad vinja arii ir padumjo laiku sieviete, kas savaa laikaa bija laimiiga, dabuujusi kreemu Nivea ..... taa kaa nenoliedz citas shhii laika sievietes! Bet Tavs koleegjis tev ir neizdevies exemplaars un tapeec nevaig visus pareejos viirieshus peec 40 mest par to pashu kaarti! Ir gan jauni , gan veci cilveeku sastopami dumi/truli/nejuutiigi/bez emocijaam utttt ..... tas nav atkariigs no vecuma , bet no dveeseles staavoklja.
Taa kaa es arii esmu nekopta, nolaista sieviete (jo joprojaam nelietoju kreemus pa 100 ls - pierasts jau pie taas Nivea ;-pppp, netaisu kosmeetiskaas operaacijas), tad ari mani ir probleema dabuut sho viirieti peec 40 ,kuri skatas tikai uz taam "jaunajaam un koptajaam", bet nez kaapeec nevaru atkauties no jaunekljiem ..... diez kaapeec? Tu man nevareetu paskaidrot?
To ka jaunam meitukam ir labi ar jaunu puisi, kursh ir perfekti apguvis sexa tehniku , un ar to pietiek .... taa tas ir .... Jo gan jaunaa meitene, gan puisis vienkarshi nezina, ka varbuut ari kaut kas labaaks. Iistaas emocijas viirietis var sniegt tikai , kad ir zinaama dziives pieredze, kas arii sievietei (pieaugushai vai ari ijauniibaa kuat reizi to izbaudijushai) ir vajadziigs. Jo sieviete vecaaka, jo mazaak ir vajadziigs tikai shis plikais sex, kad var lieliigi uz sitienu atrast klitoru, turpu/shurpu dragaat stundu no vietas ..... ne jau tur tas kaifs .... Lielaaks kaifs ir speejaa saprast vienam otru no skatiena, viiriesha nejaushajiem (it kaa ) pieskaarieniem, dzirdeet PAREIZOS vaardus ... uttt ..... kam seko arii sex ... un tad liidz orgasmam nemaz nav ilgi jaagaida . Un runas par to - cik kuram ilgi staav - pupu mizas ..... abiem rezultaataa vajaga orgasmu - kaut vai peec 5 min ...... Bet shaadu kvalitatiivu orgasmu var sniegt tikai viirietis ar dziives pieredzi un veelmi saprast sievieti (jaunieshi varbuut arii veelaas, bet vienkarshi nespeej - to no graamataam nevar iemaaciities). Taapec nav ko briiniities par Koganu un Ievinju un tml. paariem .... Ievinja ir ieguveeja divtik - jaukas emocijas un veel daudz naudas ..... Kogans nomirs. .. Ievinja buus sanjeemusi jauku dziives pieredzi, buus uz to briidi izaugushi arii vinjas vecuma puishi liidz speejaam sniegt arii emocionaalu orgasmu un atkal viss buus ok .....
P.S. Ieskau izlasiit 10.janvaara "Patiesaa dziive" 10-11.lpp par tiem vecajiem vechiem, kuri "ne uz ko nav speejiigi"....
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 15:36
jana>

var padomât, ka tev/tavam partnerim nekad nebûs 45... kaut kâda infantila domâsana..
un kas vainas vîrieðiem 45? manuprât pats "yummy" vecums :)
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 15:41
Dusma no cita PC

O jaa, tu ljoti labi uzrakstiji. Es sapratu ka janai ir tieshi taada probleema kaa tu aprakstiji bet nepratu vakar to noformuleet. Taapeec ljaavos dusmaam un saaku rakstiit riebekliibas:)

Protams ka vecums neizbeegami naak virsuu un kad biju 24 gadiigs tad man likaas ka 45 gadi ir taads vecums kuraa nav vairs nekaa. Varbuut ka ir taadi cilveeki kas 45 sevi ir taa nodzinushi ka patieshaam viniem nav ne aizraushanaas, ne miilestiibas, ne seksa bet man laikam ir veicies:) Vispaar to taa iisti var saprast tikai tad kad kaads vecums jau ir sasniegts.
prâtîgs vîrietis
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 15:47
Es gan , lai arî vîrietis, nespçju iedomâties sev blakus gadus 15-20 jaunâku sievieti. Nezinu, kam bûtu jânotiek, lai es dçï tâdas svilpastes pamestu ìimeni. Mana sieva man pçc laulîba nodzîvotiem 12 gadiem, vçl liekas skaista, pievilcîga, esam abi kopâ auguði gan garîgi, gan materiâli. Kopîgas atmiòas, krîzes, bçrni..tas viss attiecîbas SACEMENTÇ , es nudien nespçju iedomâties tos âkstus, kuri spçj nodot un aiziet no saviem tuvâkajiem kaut kâdas jaunules dçï. Protams, es te nerunâju par tiem gadîjumiem, ja sieviete ir nolaidusies, sevi nekopj un sex ïaulâto starpâ ir tikai svçtkos.

Es arî uzskatu, ka tâm jaunajâm pret tiem sirmajiem âkstiem, piedodiet, nav nekâdu mîlestîbas jûtu. Vienîgâ mîlestîba ir pret naudu, kura parasti ðiem sirmajiem kungiem tomçr ir..

Sitiet nost, bet NETICU, ka jaunajâm sievietçm tas nav aprçíins.

Bet laikam es te ne pa tçmu. Es teikðu tâ, ka katram vecumam ir savs skaistums. Jo vecâki kïûstam, jo gudrâki un nav jau teikts kurð skaistums ir vçrtîgâks dzîvesgudrîba plus krunkas jeb gluda sejas âda un naivums, stulbums.
Neesmu jutis, ka manai sievai piemçram interesçtu jaunâki puikas, un man arî uz jaunajâm kâres nav..
zâlîte
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 15:53
Prâtîgais vîrieti

Davai tiekamies, toè noþmiegðu :), kaktâ iespiedîðu un mezglâ sasieðu, lai tev nav jâmokas ar tik tizlâm domâm !
Zâlîte, a kas, tev skauþ, vai?:-)))
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 16:19
prâtîgs vîrietis

Es tev zinaamaa meeraa piekriitu bet taa ir sanaacis ka kopdziive ar savu sievu, ar kuru kopaa (juridiski) nodziivoju 24 gadus ir beigusies. Man patika mana sieva un ja vinja nebuutu alkoholu iemiileejusi stipraak par man mees joprojaam buutu kopaa. Katraa zinjaa bija periods kad mees ljoti labi vareejaam saprasties bet tas ir beidzies un man ir gan tiesiibas gan iespeejas mekleet citu sievieti. Un izveeleeties es gribeetu jaunaaku.
Kas attiecas uz apreekjinu tad taads noteikti pastaav. Un pastaav vinjsh jebkuraas lauliibaas. Gan viirietis gan sieviete reekjina ko vinja no taa ieguus un ko zaudees. Bet tas nenoziimee ka tas ir kaut kas slikts.
Ku! Tas ir apmçram tâ, kâ veikalâ izvçlçties kâdu preci:)
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 16:35
Mellene

Nee, tas ir drusku savaadaak:)
Nu, tikai drusku:-)))
prâtîgs vîrietis
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 18:25
ku!
Es pilnîbâ piekrîtu Tev! Tas arî ir tas gadîjums, kad sieviete nav tâ vçrta, lai ar viòu paliktu kopâ. Mani vecâki arî ir ðíîruðies un ne jau tâpçc, ka viens vai otrs bûtu aizgâjis pie jaunâka partnera, bet gan tçva alkoholisma dçï. Kad mâte ðíîrâs, es viòu sapratu un neko nepârmetu.

Pçc 45 vai vçlâk norietam mçs visi. Tâds ir dzîves likums. Bet man smieklîgi ðíiet tie sirmie âksti, kas ar jaunu miesu pie sâniem, domâ, savu mûþîgo jaunîbu iegût. Man tas izraisa smînu un noþçlu. Tâpat smînu izraisa sievietes gados, kas ìçrbjas kâ padsmitnieces un uzvedas kâ lçtas padauzas.

Un nav godîgi teikt, ka noriet sieviete vai vîrietis âtrâk. Katram savs, tas atkarîgs no tâ kâdu dzîvi piekopjam un arî no gçniem lielâ mçrâ. Katrâ ziòâ es uzskatu un mana sieva ir vienisprâtis, ka ìimene pati par sevi ir vçrtîba, krîzes ir jebkurâ laulîbâ, arî manâ tâdas ir bijuðas, bet pçc tâm mçs esam kopâ vçl saliedçtâki, vçl cieðâk satuvojuðies. Un nespçju iedomâties, ka varçtu nodot savus tuvos cilvçkus dçï gludâkas âdas vai garâkâm kâjâm. Laikam to sauc par personîbas briedumu.

Lai visiem stipras ìimenes!
prâtîgs vîrietis
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 18:48
ku!

ÐÍirteòiem bez ðaubâm atrast sava vecuma sievietes ir grûti. Jo tâs labâkâs ir aizòemtas. Viòâm parasti ir stabilas ìimenes,Atliek tikai jaunules.

Cik jaunâku tad Tu gribi izvçlçties???Katram jau savs.

Mani jaunâkas nevilina, jo cik pçc nostâstiem un jâteic arî nedaudz pçc pieredzes varu teikt, ka viòas ir pârâk neinteresantas gultâ, man ir svarîgi lai cilvçks ir nobriedusi personîba, ar kuru es varu pârrunât visu, kurð spçjîgs dot man padomus , saprast, ieklausîties, sagaidît mani mâjâs tâ, lai es uz turieni steigtos..Ìimenes pavarda turçtâja ir un paliek sieviete, bet jauna svilpaste to nespçj dot, viòâm prâtâ tikai tusiòi un izklaide. Kâpçc man pavadît kâdus 5-10 savas dzîves gadus kopâ ar svilpasti, viòu apmâcot gultâ, izskolojot dzîves gudrîbâs, gaidot, kamçr viòa nomierinâs, piezemçjas un saprot, ko vajag vîrietim ìimenç??Tâdas attiecîbas nerullç un domâju, ka tie, kas tagad ar tâm svilpastçm ir aprecçjuðies.... Pagaidîsim gadus 10 un tad skatîsimies, cik pâru vçl ir kopâ.:))
jaunule 20gadi
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 19:10
Man ar nepatik vecie virieshi! Manai kursa biedrenei jau ilgaku laiku ir tads biezs, bet vecs brutgaans. Varu isuma pateikt, ko vina man stasta par to virieti. Ka saprotams,ka nemil vinju, bet izmanto un izmantos, jo vinjai ka studentei tas ir izdevigi,vinjai nav jastrada,ziemas laika,kamer mes ar troljuku braucam uz lekcijam,vinja ar taxiti . Kamer mes pa sanitarem slimnica nakts mainjas piestradajam, vinja tikmer brutgana noirteja dzivokliti pa gultu miicaas.
Patiesiba man to virieti ir zhel,jo ja vinjsh zinatu,kaa vinja par sho izsakas.
Esam bijushi kopa tusaa, tas viritis jutas stulbi un neerti un godogi sakot, ari meitene izskatijas sakaunejusies,ka vinai tads vechuks pie saniem.
Lady
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 19:15
Kaut kaads stulbums :( Liidz 45+ vajaga nodziivot un tikai tad muldeet.
jana> tu esi pokemons!
Dziivosim katrs savaa vecumaa...bet tas ir atkariigs ne no gadiem, bet no pasaules uztveres...no dveeseles staavoklja un tt. Apbriinoju taas jaunaas un jau iepuvushaas...-)
aaa
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 19:19
To ''jaunule'''
=vinja tikmer brutgana noirteja dzivokliti pa gultu miicaas.

Bet nu redz,kas notiek ar tavu neveselu draudzeniiti........
=Par visu maxaaju es daargi.......=
zâlîte
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 19:23
ðajâ tçmâ man nepatîk viena lieta _ vispârinâðana !
45 gadi - veèuks (impotents, nespçjîgs, naudasmaiss)
20 gadi - dura (nav naudas, izmantotâja, pavedçja)
Vai jums neðíiet, ka dzîvç nav identisku cilvçku un situâciju ? katrs esam atðíirîgas, neatkârtojamas personas ar saviem dzîves stâstiem un dzîves pieredzi. Piedodiet, bet muïíi, ïaunprâði ir starp visu vecumu un stâvâvokïu cilvçkiem !!!! Domâjiet, ka precçtie ir ïoti godîgi, nekrâpj, neaprunâ savas otras puses ????
Esat naivi, vai kâ ?....
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 19:46
prâtîgs vîrietis

Tu labi uzrakstiji. Runaajot par to cik jaunu es gribeetu jaasaka ka cilvji sheit forumaa kaut kaa pilniigi greizi izprot manas velmes. Laikam tas saistiits ar cilveeku primitiivismu. Lielaakaa dalja domaa ka es par katru cenu gribu atrast sev 20 gadiigu jaunieti. Domaaju ka tas saistiits ar to ka savulaik biju nosaucis veelamo vecumu intervaalu no 21 liidz 31 gadam. Bet tas ir veelamais nevis obligaatais turklaat domaaju ka nosaucot sho intervaalu esmu drusku paarcenties:) Shajaa laikaa esmu saticis superiigas 35 un 37 gadiigas sievietes un kontakteejoties ar vinjaam man nekad nav bijusi doma ka vinjas buutu par vecu. Es mekleeju nevis vienkaarshi sievieti kas buutu gados jauna bet galvenokaart taadu kas ir garaa jauna. To ir gruuti aprakstiit bet es to labi izjuutu. Un nav runa par to ka sievietei buutu jaabuut beerna praataa.
Un veel par svilpasteem. Var buut ka tev taada slikta pieredze bet man ir gadijies sastapt meitenes kas ir jaunas un tai pat laikaa gana nopietnas, kas visu saprot un ar kuraam var runaat visu un par visu. Taadu nav daudz bet ir. Vinjas biezhi ir nesaprastas no savu vienaudzhu puses.
prâtîgs vîrietis
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 19:58
jaunule -

par to arî es ðeit runâju. Normâls pâris var sanâkt tikai ar lîdzvçrtîgiem cilvçkiem, kur ðeit iet runa par atbilstoða vecuma partnerîbu. Mana sieva ir 5 gadus jaunâka par mani. Domâju, ka tâ ir normâla gadu starpîba.
Un mums tieðâm viss ir ok.

zâlîte -

Protams ka krâpj precçtie un ne jau tikai precçtie, arî precçtâs. Cilvçks taèu ir tâds radîjums, ka patîk paganîties arî sveðâ pïavâ un parasti jau pçc tâs paganîðanâs vçl vairâk saproti, ka tas kas ir Tev mâjâs ir tas labâkais, mîïâkais. Un tad tik saproti, ka tâ sieva ir VISVIS. Atzîðos, ka manâ laulîbâ arî ir gâjis visâdi. Neesmu enìelis. Bet tâdu aizrauðanos jeb tikai plika sexa dçï taèu nepamet ìimenes!Patrako , paskaties, ka nu nav nekâ tur labâka, pat sliktâk ir ârpus savas pierastâs pïavas..un laulîba tad vçl stiprâka paliek, vçl vairâk mîli to savu otru pusi, jo saproti, ka varçji viòu pazaudçt...Ja tâdu kreiso soïu dçï visi ðíirtos, tad uz zemes bûtu maz laulîbu.:))
A par tiem 45 gadniekiem un 20 gadnieCÇm..tiek òemts vidçjais aritmçtiskais..
Nu runâjiet ko gribat, bet NEVAR 20 gaDÎGS cilvçks bût tik nobriedis, cik 40 gadîgs..Nu kâda gan tur var sanâkt partnerîba..Smieklîgi un naivi tâ domât.
Tajâs attiecîbâs ir tirgus un no mîlestîbas ne smakas.
Re: 45=vîrietîbas noriets?
14.01.2006 20:04
prâtîgs vîrietis

Lai taa arii buutu kaa tu saki. Galu galaa es neesmu kopaa ar 21 gadiigu jaunieti un par to ne nieka neskumstu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 23?
Ziņa: