Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.

Aizsāka Liberty 

Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
11.02.2006 23:53
mana muteriite arii regulari lasa zurnalu Dziednieks, un domaa, ka tur ir visa patiesiiba, pec tam vina saskatas Discovery un Animal planet un zin visu par jaunakajam medicinas tehnologijaam, pie normala gimenes arsta vinu ar uguni nevar dabuut. izgliitots cilveeks, 2 augstakas izgliitiibas, bet spiitiiga kaa beerns:))))))
Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
11.02.2006 23:55
Ko pie tâ ìimenes ârsta viòa darîtu?
Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
12.02.2006 00:02
nu nebuutu smuki, ja es te saktu savas mates slimibas paarcilat, bet vinaspraat dakterim pietrukst dziives VIEDUMA, lai vins varetu tik smalki izjust visas vinas organisma ipatibas, un ta ka vina sevi pazistot vislabaak, tad ar nelielu meediju paliidziibu vina aarsteejas pati, no dajebkuras vainas:))))) nezinu, varbuut tas nav slikti, jo vina ta jutas labi, bet es protams satraucos par vinu:)
lailuk, rinda jau ir tas placebo efekts, ja saproti par ko es.
Redz interesanti sanâk, pati saki "Un nekad nevajag aizmirst - vienam var paliidzeet, citam nee jeb kas der vienam, tad var nedereet citam!" tomçr paziòo, ka Rolands labâks. Man atkal palîdzçja tieði Artûrs. Interesanta mums te saruna par brâïiem dziedniekiem. :)
Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
12.02.2006 10:11
ezîti, rûpçties par savu veselîbu, tas nenozîmç regulâri apmeklçt ârstus. Tas nozîmç darît visu, lai ârstu palîdzîba nebûtu vajadzîga.
Garâmejot
Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
12.02.2006 10:23
Tieði tâ, mellene! Precîzâk vairs nepateikðu! Jo tu jau pateici- îsi, konkrçti un skaidri.Vairs nav ko piebilst!
Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
12.02.2006 10:28
,,, rakstîja:

> Bruka samazinâjâs par 80%- atpakaï iespieda un domâ, ka
> izârstçjis? Nu gan sviests.


ko domâ par lipomas samazinâðanu?
apmçram vairâk kâ uz pusi. domâju, bûtu pazudusi pavisam, ja turpinâtu iet uz seansiem. un tas ir man, veselam skeptiíim... :)
(tas nebija tas Tiltiòð, bet cits, neteikðu, kas, a to man jau te vienâ tçmâ gandrîz "pieðuva" Herbalife izplatîðanu :)) )



Ziòojums rediìçts (12-02-2006 10:30)

__________________
dr.puce@gmail.com
Bieþi organisms pats tiek galâ ar slimîbu - iesnas, angîna, arî 10 % apendicîtu izveseïojas.
Agrâk arî tbc ârstçja ar svaigu gaisu un arî daudziem kïuva labâk.
Taa ir juusu izveele - gribiet ticiet, gribiet neticiet dziedniekiem!!! Un, ja neticiet dziedniekiem, tad gan neejiet, jo 100 % nepaliidzees, jo te ir svariigs taads faktors, kaa ticiiba!!! Vismaz man taa shkjiet!
,,,
Re: puce
12.02.2006 12:15
Par lipomu domâju to, ka manai mâsai tâ stipri samazinâjâs bez jelkâda dziednieka. Kamçr mâsa brieda izgrieðanai, ðamâ samazinâjâs, laikam nobijâs :-)
Bet es neesmu pret dziedniekiem tiktâl cik cilvçks pats iet savas enerìijas lietas vai ko citu kârtot, bet nesâk to sludinât par panaceju smagos, bet ârstçjamos gadîjumos citiem.
Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
12.02.2006 12:31
Nez , es savu lipomionju jauki varu reguleet - ai laikaa kad nav laika kartiigi paaeest un noskrienies kaa suns - lipoma samazinaas taa ka gandriiz maniit nevar.
Kas tad taa lipoma ir - tie pashi taukaudi kas iespiesti starp saistaudu shiedraam. Kad pieaug kopeejaa tauku masa- palielinaas arii lipoma.
Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
12.02.2006 13:00
Rix, tas, ko tu saki par lipomu, attiecâs arî uz jebkurâm citâm veselîbas problçmâm, kas iegûtas dzîves laikâ- kaut kas jâmaina dzîvesveidâ.
Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
12.02.2006 13:05
es domaju, kad ir kada kaite, tad jaiet pie arsta, tad ir par velu domat par dzivesveidu. to var darit paraleli asta apmeklejumam. man no dziedniekiem ir pat nedzudz bail:))0
Es kaut kâ nespçju lipomu uztvert kâ veselîbas problçmu...
Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
12.02.2006 13:08
,,,
Atliek man tev novçlçt iespçjami daudz lipomu:-)))
Un kâ ðis iet kopâ ar labajâm domâm?
Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
12.02.2006 13:16
,,,
nu, bet ja tâ nav veselîbas problçma?:-)))
Man mâðinai sajûgs jâmaina, domâju, ka tas daudz vieglâk nekâ lipomas likvidçt, nezinat kâds dziednieks neòemas to atjaunot ?
Un kanalizâcijas trubu vajadzçtu iztîrît, arî tam vajadzçtu bût daudz vieglâk kâ aknas iztîrît.
Es labi samaksâðu, ja kâds dziednieks to izdarîs.
Par sajûga atjaunoðanu solu 500Ls.
Par kanalizâcijas trubas mazâk, kâdus 25.
Labâk izlasiet to, ko Mr. Palabs Jums te visu laiku iesaka!
Tâ nav veselîbas problçma. Jebðu Tavuprât tas kaut kâ tarucç bût veselam? Tas ir kosmçtisks defekts, kas neveselu nepadara. Bet Tavas akcijas manâs acîs kaut kâ strauji kritâs, þçl ;-(
Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
12.02.2006 13:23
Manaas aciis lipoma aii ir labaakais variants ar ko var "silmot" :)

Kaut gan viss atkariigs kur taa lipoma atrodas - atceros vienu viirinu kas aiz priekiem leekaaja liidz griestiem kad izgriestais veidojums no iliocekaalaa lenkja bija lipoma bet ne kaartiigs audzeejs :)



Ziòojums rediìçts (12-02-2006 13:38)
Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
12.02.2006 14:29
,,,
man kaut kâ likâs, ka esi ar medicînu saistîta. Tad tomçr nç? Lipoma ir labdabîgs audzçjs(!) un ja tâds rodas, tad tomçr tas ir saistîts ar pârmaiòâm veselîbas stâvoklî.
Uzkatît lipomu par labdabîgu audzçju bûtu pârspîlçti.
Piemçrs-mana mamma, netic nevienam ârstam, bet ir viòai laba draudzene dziedniece. Kas gadîjâs, kas nç, sâka tâ sâpçt mugura, ka lçkmju laikâ bïaudama krita uz cietas lîdzenas vietas, lai kaut cik mazinâtu sâpes. Sâpes bija tik lielas, ka pat piekrita, ka aizvedam pie ârsta. Skatîjâs gan íirurgs, gan neirologs, nosûtîja uz datortomogrâfiju, atrada kâdas tur nobîdes un verdikts-vai nu visu mûþu ar bandâþu vai nu operâcija. Padzçra viòa kâdas 3 dienas pretsâpju zâles, tad izlidinâja miskastç. pa apmçram 2 nedçïâm bija vesela ar draudzenes dziednieces palîdzîbu. Spriòìo pa laukiem kâ kalnu kaziòa.
Esmu daïçji ticîga:)) uz ðâdâm lietâm Bet viens gan ir-tiklîdz mani bçrni stiprâk nokrît un galvenais, ja sasit galvu, tad obligâtu kontaktçjos ar ðo sievieti dziednieci. Un lai kâdas bûtu bijuðas diagnozes no medicînas viedokïa, viòas skaidrojums vienmçr bijis vistuvâk patiesîbai.
Bet ir cilvçku grupa, kuriem vairs nav ko zaudçt un attiecibâ uz kuriem tradicionâlâ medicîna ir sevi izsmçlusi, tâpçc viòi pareizi dara, ka meklç dziednieku palîdzîbu. Tik vien, ka jâatrod sevî ticîba ðai lietai un arî îstais, tikai tev derîgais dziednieks.
pîrâdziòð
Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
12.02.2006 16:32
Dziednieki Latvijâ ir ïoti daudz,bet atrast tos îstos nav nemaz tik viegli.Kârtîgs dziednieks darbojas Dieva vârdâ un par savu pakalpojumu naudu neprasa.Cik jûs tâdus zinât? Visi lîdzðinçjie uzreiz parâda savu cenu lapu.Man ir zinâma viena dziedniece-cepuri nost,pateicoties viòai es esmu tikusi uz kâjâm un atbrîvojusies no daudzâm likstâm.Un tagad vçl vecaimâtei palîdzçja tikt galâ ar kaulu rozi.Ak jâ,un manai krustçva sievai nevajadzçja operçt krûti-viòa paklausîja viòai vârds vârdâ,darîja visu ko lika un rezultâtâ neko nevajadzçja griezt nost.
Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
12.02.2006 18:01
Bet ko juus te blaustaties, ejiet pie saviem dziedniekiem, atdodiet visus kas veel palicis. Viem tak ir savi forumi utt. Laimiigu tacinju...
Kas attiecas uz briinumdziednieibu - gadaas ka cilveeks pats izaarsteejas, pietam tas notiek sameeraa biezi, protams ja tas gadaas ar dziednieka paliidziibu - visi lauri vinjam, protams ar juusu naudu. Pilniigi pienemami ir ka dziednieki nemas ar tiem kam "nav labi ar galvu". Taadiem - jo ekstereemaaks dziednieks jo lielaaks efeks.
Vienu gan vajadzeetu ieviest - ja taads atrod veezi un solaas aarsteet, bet cilveeks aiziet kapaa - tad taads ir jaaliek cietumaa.
Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
12.02.2006 18:02
.



Edited 1 time(s). Last edit at 26.08.2006 14:16 by Runcene.
Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
12.02.2006 18:06
Man, parunajoties ar daziem cilvekiem, ir radies priekstats, ka dziedniekus dazi izvelas tapec, ka bail no taa ko arsts varetu dariit. Bail no operacijas, no narkozes, no skalpelja, no kimijas terapijas, no realitates, no sliktas diagnozes, no slimniicas uttt, utt. Dziednieki, to visu piedavaa diezgan nespiigi(cik es saprotu). bet kaa to mainiit es nezinu, jo skaidrs, ka saslimt ir riebigi, bet tada ir dziive...
Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
12.02.2006 18:14
Nu bet gribaas ticeet briinumam, diemzeel briinums ir jebkas kas kaadam ienaak praata, jaamak tik pasniegt.
reiz mees kojaas dziivodami arii domaajaam apr dziednieka praksi - zinaahanu nevajag daudz, eksaameni smiekliigi, atbildiibas nekaadas, bet nauda....
pîrâdziòð
Re: Un tomçr... vçlreiz par dziedniekiem.
12.02.2006 18:16
Nu zini,kad mani aizveda pie babkas es viòai neko neteicu,kas man kaið,arî tas,kas aizveda neko nezinâja par manâm vainâm.Viòa man perfekti nosauca visas nebûðanas un vçl daþas privâtas nebûðanas par kurâm zinâju tikai es pati.Mana babka naudu neprasa un neòem,un nekad nevienam nav aizliegusi,kâ piem.citi dziednieki,griezties pie sertificçtiem ârstiem.Un manai tantei,kurai bija krûts vçzis un bija jâiet uz operâciju-bija jâgaida mçnesi-un tajâ laikâ tâ babka viòu dabûja uz kâjâm.un,kad viòa pçc mçneða aizgâja pie ârsta un uztaisîja atkârtotu pârbaudi-viòai pajautâja,ko viòa tur darot.,ka viss ir ok.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 16?
Ziņa: