bçrns naktîs svîst

Aizsāka eh 

eh
bçrns naktîs svîst
18.02.2006 19:28
mâsa sûdzçjâs, ka viòas dçls naktîs pamatîgi svîst un grozâs, lamâjas (!) un staigâ.. viòa domâ, ka tas ir stress. viòð gan arî pa dienu ir tâds diezgan graþîgs, ïoti bieþi neapmierinâts, îpaði no rîtiem, visu laiku strîdas ar mâsu. mâjâs jau arî atmosfçra diezgan saspringta. viòam 8.g. mâsai 6,5.g. (mâsa tiek uzskatîta par paraugbçrnu, îpaði apdâvinâta, asprâtîga, pat bçrnudârzâ grupiòas lîdere...)
vai bçrniem ir îpaði psihologi?
,,,
Re: bçrns naktîs svîst
18.02.2006 19:32
Ir gan psihologi, kas vairâk orientçti darbam ar bçrniem, bet konkrçti nepateikðu.
Re: bçrns naktîs svîst
18.02.2006 20:05
Nu es neteikshu ka taa buutu psihologa kompetence. Pietiekoshi nopietni izklausaas. Domaaju ka vajag ar psihiatru vai psihoterapeitu konsulteeties.
www
Re: bçrns naktîs svîst
18.02.2006 20:31
Diemþçl psihologa konsultâcijas vien neko nelîdzçs. Vecâkiem paðiem jâbût tieðâm gataviem kaut ko kardinâli mainît savâ attieksmç pret bçrniem, ikdienâ utt. Tikai tad kaut kas var mainîties uz labo pusi. Reizçm gadâs, ka vecâki paði apmeklç psihologu, jo apzinâs, ka viòiem ir problçmas saskarsmç ar bçrnu un tad, kad ir tâs apzinâjuði un maina savu attieksmi, arî bçrns kïûst mierîgs un viss ir kârtîbâ (bçrni = vecâku spogulis).
Re: bçrns naktîs svîst
18.02.2006 20:37
Es veel piebilstu, ka te tomeer visiem jaaiet, pie gjimenes psihoterapeita, jo beerns no kaut kaa ir traumeets, vinjam laaljauj to izpaust.

Psihoterapeits, kas ir sagatavots straadaat ar beerniem, paliidzees vinjam to izdariit. Varbuut arii psihiatrs, bet nebuus jeegas, ja vecaaki nemeklees probleemu maajaas un kaut kur stieps tikai beernu. Taapat buus par maz, ja vecaaki ies vieni. Varbuut to var dariit pakaapeniski, bet te cietushi ir visi. Psihologs par iisu.

Peec skopaas info un taa uz dullo uzmetot aci -- maasas statuss var buut probleema. Zeens varbuut juutas apiets un apdaliits, pirmrindniece visaas vietaas un lietaas, bet vinsh atstaats kaa maleejais.



Ziòojums rediìçts (18-02-2006 20:44)

_________________________________________________________________________


Neurotic is a man who builds a castle in the air. A psychotic is the man who lives in it. A psychiatrist is the man who collects the rent. ~ Jerome Lawrence
eh
Re: bçrns naktîs svîst
18.02.2006 21:42
skaidrs, ka mâjâs ir reâlas problçmas.. es tikai vienmçr biju cerçjusi, ka bçrni to kaut kâ neievçro (cik naivi!) bet man nav spçka par to rakstît sîkâk. bûtiski ir tas, ka mazâkâ mâsa sâka iet pie psihoterapeita un tas ieteica ìimenes seansus. laikam bûs jâpârkâpj sev pâri un jâatbalsta ðî ideja; jâsâk risinât jau ieilguðas problçmas.

paldies visiem par viedokli!!
Lo
Re: bçrns naktîs svîst
19.02.2006 14:34
Kâ ar hemoglobînu? var bût arî kalcija trûkums
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 5?
Ziņa: