Psihoterapeits un darba specifika

Aizsāka tetere 

Re: Psihoterapeits un darba specifika
23.02.2006 17:17
Kaads anoniims autors ir izteicis shaadu domu:

"Kad kaapurinsh domaaja, ka vinjam ir pienaakusi peedeejaa stundinja, vinsh kljuva par taureni....."



Edited 1 time(s). Last edit at 29.08.2006 11:50 by Runcene.
taa gan ir fantastiska doma par to kaapuru, es pçdçjâ laikâ tik sûdîgi jûtos, gribçtos cerçt, ka tam sekos straujð uzlabojums, kaut arî kapçc lai tas sekotu, ja es pats necenðos..
? Ka sauc to psihoterapeiti?? No kuras aizgaji!!
tetere
Re: Psihoterapeits un darba specifika
23.02.2006 19:10
kiko - neteikðu. Ne tas attiecas uz tçmu, ne arî man gribas viòu nomelnot. Tâpçc vien, ka man ðî ârste nederçja, negrasos viòu norakstît kâ labu speciâlistu.
Re: Psihoterapeits un darba specifika
23.02.2006 19:19
.



Edited 1 time(s). Last edit at 29.08.2006 11:51 by Runcene.
Bet ja privati uz email? Ari neatsutisi?
Es tikai tadel,lai ari pati kadreiz neiegrabtos:-(
Runcene, paldies tev par labajiem vârdiem. Es ðobrîd esmu tâdâ kâ nelielâ izmisumâ, man besî, ka, lai saòemtos, vajag daudz spçka, bet atkrist atpakaï ir vieglâk par vieglu, tas nav godîgi =( bet es jau netaisos padoties, vienkârði ðobrîd ir tâds melnais periods.
tetere
Re: Psihoterapeits un darba specifika
23.02.2006 21:30
kiko - ðî psihoterapeite nav populâra un diezgan aizòemta ar citiem darbiem, tâpçc ðaubos, vai tev sanâks pie viòas iet. Nu, neesmu es baumotâja un ne pa meiliem, ne citâdi neteikðu ko sliktu, jo man viòa nederçja, bet tas nenozîmç, ka kâdam citam nederçs. Vismaz man izskatâs, ka tu te òemies klaèu lîmenî, jo iespçja, ka tev kâdreiz varçtu sanâkt pie viòas iet, ir 1 pret 30. Ja tik ïoti baidies, izvçlies vîrieti un viss.
Virieti?Kapec tiesi vierieti? Tu vispar doma ko raksti, tada gadijuma japajauta. vai tik man i nejauc ar citu k.
tetere
Re: Psihoterapeits un darba specifika
23.02.2006 22:45
kiko - jâ, domâju. Un atsakos baumot un klaèot kâ tirgus bâba. Ja pati nedomâ iet pie psihoterapeites, tad tev nav vajadzîbas pçc informâcijas. Ja domâ, tad vari nosaukt konkrçtu vârdu un palasît citu atsauksmes, iespçjams, ja tâ bûtu mana psihoterapeite, es arî ko piebilstu, tikai ne tik konkrçti. Ir pilna Latvija ar terapeitiem un iespçja uztrâpît uz mançjo ir ïoti niecîga, tad ko tu satraucies? Un, ja ir tik ïoti bail iegrâbties, ej pie vîrieða terapeita, jo mançjâ bija sievieðu dzimuma pârstâve :p Labâk apgriez savu garo, ziòkârîgo degunu...

Pie tam neuzskatu sevi par tik kompetentu,lai spriestu par speciâlista darbu. Iespçjams, ka ir vesels lçrums ïauþu, kurus viòa ir no nâves un citâm krîzçm izglâbusi, tâpçc manam viedoklim nevajadzçtu bût galvenajam, kas liek kâdu izvçlçties vai neizvçlçties. Viss atkarîgs no cilvçka un viòa saskarsmes ar konkrçto psihoterapeitu.
Hm, ari es butu ieteikusi super profesionali sai joma, bet ja ta izsakies :-((

Bet vispar sapratu, ka tev tiesam realas garigas problemas :-(( Visdzillaka lidzjutiba:-((( Taviem vecakiem, protams, ne jau tev. Jutu lidzi.
izlasiju temu, un sapratu, ka es 100% mani sajaukusi. Ok, man jau vienalga. Un kas attiecas uz tavo pedejo ieteikumu man - da pashla tu un - loooooooooooooooti velu, lai tu neizdzivotu pat lidz 35. neesi pelnijusi kucha, zin!NOPIETNI!
Un vislielakais man kauns, ka tie$am rados TETERI!
tetere
Re: Psihoterapeits un darba specifika
24.02.2006 00:32
kiko - veltîgi ïaunu novçli, tas mçdz atgriezties pie vçlçtâja :( Lîdz tâdai rupjîbai nevajadzçja nonâkt, bet tâ ir tava izvçle, kam tçrçt savas unikâlâs nervu ðûnas un râdît daiïo valodiòu.

Zane - þçl, ka nevçlies ieteikt labu profesionâli, tomçr, ja arî negrasies izpalîdzçt, tad nekas - principâ esmu pieòçmusi lçmumu, kuru speciâlistu apmeklçt. Tava lîdzjûtîba gan man, gan maniem vecâkiem ir maz vajadzîga, tâ nâk no ïaunas sirds, kas òirgâjas par vâjâkiem.

Un jums abâm - man ir psiholoìiskas problçmas, bet vçl man ir arî tolerance un izpratne par çtiku. Es neuzskatu, ka bûtu korekti izpaust manas speciâlistes vârdu, jo - neuzskatu, ka viòa nespçj palîdzçt citiem. Man nederçja, bet tas arî viss. Negrasos graut viòas karjeru tâpçc vien, ka mçs nespçjâm saprasties. Apskatieties kaut vai ðajâ paðâ tçmâ annijas tekstu - arî viòai Loginovs nederçja, bet tâpçc viòa to nenomçtâ ar sliktiem vârdiem. Un tieði tâpçc, ka man sanâca slikti izteikties, es vârdu neatklâðu.
direktors
Re: Psihoterapeits un darba specifika
24.02.2006 15:15
taa kiko kkaada histeerikje??? diivaina, tochna!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 17?
Ziņa: