loti sap roka-plauksta, vai var but no datorpeles vai saistits ar Reino sindromu

Aizsāka coco 

It ka ir Reino sindroma pazimes ari,kad rokas paliek aukstas un balti pirksti un tagad sap pie pirkstiem,ipasi kustinos domaju,ka varbut no datorpeles sap. Esmu vel jauna un no malas neko rokai pateikt nevar, kauns jau iet un teikt,ka sap. Ko jus ieteiktu,kadas domas?
Varbût Reino sindroms, bet varbût cukura diabçts.
Coco:

Pati sev to Reino uzstaadiiji?

Auxtaam rokaam var buut kaudze citu iemeslu arri.

Par datorpeli: to biezhi uzreiz var pateikt, ja shamaa pie vainas, jo saak saapeet vai saap stipraak, kad ar kompi straadaa.

Pie aarsta nav jaakautreejas iet, bet vispaar testam vari paluugt, lai kaads tev sprandu izmasee, kaa arii rokas, saakumaa kaut vai pati, vnk "pamiici", lai asinis paskraida. To var dariit jebkuraa gadiijumaa un vajag; ja darbs ar kompi, masaazhas kursi ir vienkaarshi nepiecieshami, vingro, kusties.

Apskaties, kaa tu seedi, vai pele nav paaraak liela un smaga (dazhas bezvada taadas ir).

Zini cilveeku, kursh ar kompi visu dienu ziimee, taatad roka visu laiku uz peles, vinjam taas ir kaadas chetras vai piecas, kuras vinsh maina, lai nav vienaads sasprindzinaajums visu dienu.
Ne doks pateica,ka Reino sindroms,jo balti un tadi nejutigi dazi ne visi pirksti paliek. A vot uz masazu eju, jo sap plecs. Nezinu pie kada doka iet, varbut aiziet pie gimenes arsta un lai apskata asisn ainu, ka rodas visadas sitadas sapes tada jauna vecuma, varbut ari lai cukuru apskata,ko jus ieteiktu? Pie kada arsta aizvilkties?
Nu bet vai tad tas aarsts, kas Reino diagnosticeeja, neko vairaak neteica? Aarsteeshana, etc? Kaapeec neej pie taa pasha?
prasi paðam ârstam, kas to diagnosticçja - ko lai dara, kur lai iet
diagnozi izstadija fizioterapeite un viss, tapec jau mekleju vel kadu specu
leetaak buus saakt ar gjimenes aarstu, tas nosuutiis, ja vajadzees....
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 2?
Ziņa: