Cista krûtîs

Aizsāka Krista 

Krista
Cista krûtîs
20.03.2004 16:34
Katru gadu regulâri eju uz ginekologa pârbaudçm un pie reizes izeju arî USG (gan ginekoloìisko, gan krûðu). Pçc bçrna piedzimðanas man konstatçja mastopâtiju (tas bija pirms 10 gadiem), tâpçc krûtîm pievçrðu uzmanîbu. Katru gadu man diagnozçs raksta fibroglandulârâ .... precîzi nenodefinçðu, un vairâk neko. Ðogad apmçram pirms pâris mçneðiem sataustîju krûtî mazu graudiòu un aizjozu uz USG (pat uz divâm atðíirîgâm vietâm). Vienâ vietâ man pateica, ka lai es liekos mierâ, ka man viscaur krûtîs ir maziòas cistiòas un es tâs citas vienkârði neesot sajutusi, taèu otrâ vietâ man teica, ka krûtî esot apmçram 6 mm cista. Arî tur man ârste teica, ka nevajag uztraukties un ieteica vienkârði pavçrot. Krûtis pati iztaustu regulâri un tâpçc man ir jautâjums speciâlistam. Ja ðâda cistiòa uzradâs tik îsâ laika periodâ, vai tâ nevar pârtapt kâdâ nopietnâk ârstçjamâ veidojumâ? Kâm man labâk rîkoties - dzîvot un ik gadu tipinât uz pârbaudi, vai tomçr pieprasît kaut kâdus plaðâkus izmeklçjumus?
ika
Re: Cista krûtîs
20.03.2004 16:40
ej pie arstiem un ciinies.blausties ar vinjiem bet lai vinji nes par to atbildiibu ja nebuus arsteejushi
nu gan
Re: Cista krûtîs
20.03.2004 16:52
Tev ir fibroglandulâra mastopâtija. Cista 6 mm nav liela un var îpaði nesatraukties, bet ieteiktu regulârâs pârbaudes veikt nevis pie ginekologa, bet pie onkologa, domâju, ka tie ir pieredzçjuðâki ðâdâs lietâs. Ir onkologi, kas nodarbojas tieði ar piena dziedzeru problçmâm.
Re: Cista krûtîs
20.03.2004 18:53
Es domaju, ka pareizak butu pieprasit kadus plasakus izmeklejumus, tacu par tiem butu jaruna ar onkologu, jo onkologam sados cistu gadijumos ir daudz kompetentaks neka ierindas ginekologs. Lai veicas, konsultejoties!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 4?
Ziņa: