asinsspiediens

Aizsāka Feja 

Feja
asinsspiediens
25.03.2004 12:46
Vai paâtrinoties pulsam, paaugstinâs arî asinsspiediens? Ja tâ, tad jau iznâk, ka pat pie nelielas slodzes vai uztraukuma, kad sirds sâk straujâk sisties ir arî paaugstinâts asinsspiediens? Laikam asinsspiedienu vajadzçtu mçrît pilnîgâ miera stâvoklî?
ineshuks
Re: asinsspiediens
25.03.2004 14:06
Taa jau arii ir, ka paaatrinoties pulsam pieaug spiediens (liidz zinaamai robezhai protams, ja pulss pieaug ljoti, piem 200x/min, spiediens samazinaas). Lai buutu objektiivi- spiediens jaameera mieraa.
Re: asinsspiediens
27.03.2004 23:12
Ja, asinsspiedienu objektiviem rezultatiem jamera miera stavokli. Tad rezultati ir visobjektivakie. Vadoties no asinsspiediena merisanas vadlinijam, pie arsta asinsspiediens butu jamera vispar tris reizes, bet sakara ar arstu noslogojumu Latvija, tas nav iespejams. Vadlinijas teikts, ka asinsspiediens jamera pec 5 minusu atputas pirmo reizi, tad konsultacijas vidu un beigas, un par objektivu jauzskata videjais merijums.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 4?
Ziņa: