baltie graudi mandelçs

Aizsāka Sanita 

Noela! Tev ir ekskluzîva iespçja pârliecinâties uz sevis par to asins sterilitâti, gribi??? Rîgâ ir diagnostika, saucâs "Tumðâ lauka mikroskops", pagaidâm vienîgâ Baltijâ, bet nupat Lietuva pçrk, tâ ka bûs konkurence:). Un tur Tev no pirkstiòa paòems asinis un pati varçsi redzçt cik sterilas vai nesterilas tâs ir, kas vien tur necirkulç, mîïotâs baktçrijas un sçnes ieskaitot, pie reizes ar dakteri aprunâsies, gan par aknâm, gan nierçm, gan kas vien Tevi interesç. Un vçl arî visu orgânu darbîbu notestçs, pateiks kas kâ strâdâ vai nestrâdâ, kâpçc, kas tam par cçloni un kâ to risinât, un tas viss tikai par 25 Ls.
Jo garas lekcijas ðeit lasît, ar visiem pierâdîjumiem gan netaisos, jo skola, redz, maksâ naudu, pati mâcîjos, maksâju, braukâju un meklçju...,piedod.
Un visi pârçjie, protams, arî var pieteikties, ja ir vçlçðanâs: Inakal@tvnet.lv

cone
Re: baltie graudi mandelçs
07.04.2006 11:43
nelasi garas lekcijas, bet pasaki man, kaa ruupeeties par aknaam, luudzu!
Shçma: vispirms novçrst organismu apgrûtinoðos faktorus - iztîrît. Pçc tam atjaunot bojâtâ orgâna funkciju - iedot to, kas tam trûkst, palîdzçt âtrâk atjaunoties bojâtajâm ðûnâm.
A kas par problçmu, kâpçc tâda doma, ka laiks parûpçties?

cone
Re: baltie graudi mandelçs
07.04.2006 12:07
aa, nee es biju domaajis taa tiiri profilaktiski...cereeju, ka ieteiksi kaadus vitamiinus eest, vai atkal kaadus paartikas drankjus neeest...:)
Vnk lasiiju shito diskusiju un secinaaju,ka ir gan tie baltie drankji bijushi un arii 2 furunkuli, kaa arii kakla saapes man labi draugi!:)
Nç, mîïie, virtuâli nevienam receptes nedodu.:)
Profilaksei: zivju eïïa, nekâdas vainas!

John
Re: baltie graudi mandelçs
07.04.2006 12:17
Es arî kâdreiz dakterim (loram) prasîju, no kurienes tie baltumi rodas. Cik atceros, tad tur dzîvojot baktçrijas, un tie baltumi ir tas, kas no ðîm baktçrijâm paliek pâri. Ja baltumi esot mîksti, tad viss OK. Ja cieti, tad gan vajadzçtu kaut ko darît ar mandelçm.
Re: baltie graudi mandelçs
07.04.2006 15:05
Inâra, saulît, es pati sev esmu dakteris, varbût tev dzîvo asinîs sçnes, manâs asinîs toèna nedzîvo :) Pilnîgi murgi.
Re: baltie graudi mandelçs
07.04.2006 15:10
Â, un par to exclusive dark field microscopy - Inâra, mîïâ, tâdi ir katrâ sevi cienoðâ ðûnu laboratorijâ.
Re: baltie graudi mandelçs
07.04.2006 15:12
Galvenais ir pareizi pasniegt- vienîgais Baltijâ ;-)
K-vâlis
Re: baltie graudi mandelçs
07.04.2006 19:46
Inârai!

Tu ko? Dark field? Fluorescentâ lâzeru skençjoðâ diferenciâlâ interferences mikroskopija to sen ir pârspïâvusi.
juliâna
Re: baltie graudi mandelçs
07.04.2006 19:58
Strutojosa angina, kas sez dzili mandeles;)
pzistama kaiete;(

Re: baltie graudi mandelçs
07.04.2006 19:59
Bet tâds dark field, kâds ir Inârai, laikam it tik vecs, ka Baltijâ tieðâm vienîgais modelis...
Draudzene teica - vienâ institûtâ esot tâds monstrs tiko uzstâdîts, ka tâds toè esot LV vienîgais.
Tâ kâ, Inâra, sorry, atkal Tev garâm...
Viss jauki, iespçjams,ka ir labâki un efektîgâki, tikai man neviens nav stâstîjis, ka kâds ìimenes ârsts kâdu "parastu mirstîgo" uz tâdâm analîzçm bûtu nosûtîjis. Un vai paði sev vismaz esat tâdas veikuði, cik maksâ un kâ pieteikties??? Laikam lieki jautât, jo tad nevienam roka neceltos rakstît, ka asinis ir sterilas, un ka pa asinsriti nepârvietojâs sçnîtes, baktçrijas un pat parazîtu oliòas. Vai neesat vçl redzçjuði filmu par sirds operâciju, kuras laikâ velk ârâ parazîtu, kas tur ieperinâjies? Bet cilvçku ârstçja ar sirdsdrapçm...

Re: baltie graudi mandelçs
10.04.2006 11:44
Btw, Inâra, tas jûsçjais mikroskops taèu nav nomaríçts kâ "for research use only" es ceru? Citâdâk var krietnâs piepçs iebraukt.
Re: baltie graudi mandelçs
10.04.2006 11:57
Jaa, zinaatniskaas fantastikas filmas man arii tiiri labi patiik. Kaut vai CSI, piemeeram... ja gribas atslaabt. Tikai un vieniigi taapeec.

Tvnet adrese jau vien liecina par "uznjeemuma" krutumu.....
Re: baltie graudi mandelçs
10.04.2006 12:35
Jâ, un taisa tos asins uzsçjumus tai jaunâ modç (nu ar tâm aerobi/anaerobâm pudelîtçm, aizmirsu nosaukumu) un neko neatrod, a varçtu taè lçti un çrti... eh nesaprâtîgie medicînas augstie prâti...
Re: baltie graudi mandelçs
10.04.2006 12:37
nu tak laboratorijas ârsti arî neko nesaprot no bioloìijas, kur nu vçl mikroskopijas.. krâmçjas ar visâdam burciòâm un barotnçm... ehh.. akmens laikmets...
Re: baltie graudi mandelçs
10.04.2006 18:59
Â, btw, atradu jauku paskaidrojumu Inâras ekskluzîvajai tumðâ lauka mikroskopijas diagnostikas metodei (îpaði man patika tas, ko apraksta "pacients" raksta beigâs.

http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/Tests/livecell.html
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 20?
Ziņa: