Alcheimera slimîba -bernam?

Aizsāka draudzene 

draudzene
Alcheimera slimîba -bernam?
29.03.2004 13:26
draudznes bernins 5 gadu vecuma nerunaa, veikti izmeklejumiun pec pedejiem datiem vinjam ir konstateta si slimiiba!
esmu blakus siem cilvekiem un tapec ari mekleju visu iespejamo info par to ka vinjam palidzeet...

BET! lasu info internetaa un visur iet runa par so slimibu vecumdienaas!!!! kad paliek arvien launak un ljaunaak...
bet ka tad ir ar bernu? vai ir ceriba ka vinjam paliks labak?

un ko es varu darit ka liidzcilveks sada berna labaa? vins nekontaktejas ar citiem berniem, nemaz, iet vinjiem garam ka tuksai vietai.... varbut censties but vairak blakus?? jo man ir 2 berninji ar kuriem vins varetu but kopaa, varbut vins ar laiku pierastu pie vinjiem?
Miljie cilveki kam ir kada saskarsme ar sadu lietu, varbut varat dot kadu padomu?
paldies!
Re: Alcheimera slimîba -bernam?
29.03.2004 15:43
Es stradaju ar veciem laudim ar Alcheimera slimibu nodala un varu pastastit par vecuma demencem, bet man tas ir jaunatklajums, ka ari mazliem berniem var konstatet Alcheimeru... Kaut gan pastav iespejamiba, ka si slimiba ir parmantota, jo Alcheimera slimibu var parmantot un ari parmanto. Ja ir velme uzzinat ko sikak par demencem, ludzu rakstiet uz mailu!
ineshuks
Re: Alcheimera slimîba -bernam?
29.03.2004 21:43
Nedaudz taa kaa apshaubu Alcheimera slimiibas diagnozi.
Bet vai tas beerninjsh pirms tam ir runaajis un bijis kaa citi beerni vinja vecumaa un tagad taads kljuvis vai tas ir jau kopsh dzimshanas?
Re: Alcheimera slimîba -bernam?
29.03.2004 22:06
Isteniba es ari apsaubu, ka ta varetu but Alcheimera slimiba....... Nu nezinu, vai maz Latvijas medicina ir registreti gadijumi, ka mazam bernam diagnostice Alcheimeru, nu neticas, bet nu mediki jau zin labak.....
Neesmu ârsts, taèu esmu ðo to dzirdçjis par iespçjâm cînîties ar ðo slimîbu.
Pirmkârt jau tieðâm jâapðauba vai tieðâm uzstâdîta pareizâ diagnoze, jo kas tad ir Alcheimera slimîba - smadzeòu ðûnu sabrukðana ... (nezinu) iespaidâ. Taèu kam gan citam ja ne bçrnam taèu ir vislielâkais potenciâls jaunu ðûnu ìençzç.
Nu labi, tas tâ. Taèu ârstniecîbas metodes bûtîba slçpj sevî tieði bçrna iespçju izmantoðanu, proti - atgrieðanos vçl tâlâkâ bçrnîbâ, to primâro ... (vot neatceros) ðûnu lîmenî, no kurâm vçl mâtes miesâs esot, augïa attîstîbas pirmajâs stadijâs attîstâs visas pârçjâs topoðâ organisma ðûnas. Ârstniecîbas metode principâ nav nekas cits kâ ðo ðûnu íirurìiska transplantâcija smadzeòu bojâtajâ daïâ, kur tâs tâlâk attîstâs par organismam nepiecieðmajâm smadzeòu ðûnâm.
Ârstniecîbas rezultâts kopumâ esot atkarîgs no gadîjuma, tomçr vairâkiem pacientiem pozitîvs.
Informâcijas avots - televîzijas raidîjums (iespçjams vienâ no Discovery kanâliem).
Ï.cien.draudzene!
Tas mazumiòð,ko uzrakstîjât par bçrna uzvedîbu drîzâk norâda uz bçrnu autismu. Bçrniòð noteikti kârtîgi jâizmeklç-jâveic gan galvas smadzeòu kompjûtertomogrâfija,elektroencefalogrâfija,psiholoìiskâ izvçrtçðana,un jâkonsultçjâs pie bçrnu psihiatra.Noteikti jâòem vçrâ protams,kâda ir bijusi mâmiòas grûtniecîba un dzemdîbas,vai nav kâdi organiski traucçjumi.
Bçrnu autisms ir ârstçjama lieta,bet tâ prasa lielu pacietîbu no vecâku un lîdzcilvçku puses.Iesakiet bçrna mâmiòai griezties pie speciâlistiem.Lai veicas!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 22?
Ziņa: