vai tieðâm vîrieði vâjâki ðai ziòâ?

Aizsāka velvele 

Guï man puisi slimnîcâ pçc operâcijas, tâds galîgi vârgs. Vakar viòam 11:00 bija laparoskopiskâ diagnostika vçdera dobumam, 17:00 biju apciemot, tad vçl knapi modâs un neko nevarçja parunât... vakarâ ap 20:00 esot gâjis uz WC un atpakaï neticis. Ðodien visu dienu nav runâjams, galîgi sanîcis. Þçl jau man viòa, bet ir arî nedaudz uzjautrinoði, îpaði palasot tçmas par to, kâ iet sievietçm pçc laparoskopiskajâ operâcijâm, krietni vieglâk..
pati esmu pârdzîvojusi 2 operâcijas, neviens ar mani neauklçjâs, modos stulbi - ar ârdîðanos un bïauðanu, bet jau nâkamajâ dienâ mani mierîgi aizsûtîja mâjâs..
Ir bijuðâs vairâkas lokâlâs anestçzijas, reiz pçc tâdas uzreiz piecçlos no galda un gâju mâjup. Mâsiòa vien pajautâja, vai labi jûtos un noteica, ka vîrieði pçc identiskâm manipulâcijâm parasti kâdu laiku vçl paguïot uz galda un tad vçl pasçþot atpûsties, jo jûtoties savârguði. Bet sievietes mieºîgi ceïoties un ejot..
Kautkaa man liekas tas taac bulshits, jo ne jau no dzimuma shaadas lietas atkariigas.
Re: vai tieðâm vîrieði vâjâki ðai ziòâ?
05.04.2006 19:06
Viòi fiziski spçcîgâki, bet mçs- izturîgâkas. Lîdzsvars :)
Re: vai tieðâm vîrieði vâjâki ðai ziòâ?
05.04.2006 19:07
Prakstiskâ dzîvç tâ kaut kâ sanâk, ka i no potçm veèi vairâk baidâs, i slimoðanu sliktâk panes...
Mateus,
bulshits nav gan!
Manejais ar pat ar vienkarsu temperaturu noliekas gulta un SLIMS ir! A ja man ir kaut kas viegla forma, kustos, maju tiru, est taisu un i nevaidu! Kur nu par gulesanu gulta un pateiksanu - netrauce mani tagad! Viriesi ir paklausigaki slimnieki pec butibas un iespejams atrak izveselojas :).
Nu ir tie veèi vârguïi, tâpçc ka viòiem nav jâdzemdç. Sievietes tâpçc ir izturîgâkas pret lielâm sâpçm, asins zudumu utt. Ja vîrieðiem bûtu jâdzemdç, reti kurð to izturçtu, un normâlas dzemdîbas praktiski nebûtu.
...normâlas dzemdîbas praktiski nebûtu...ïoti asprâtîgi par vîrieðiem
Es pçc vispârçjâs narkozes pâris stundâm pagulçju un aizvilkos mâjâs. Protams, ne jau pçc ilgas un sareþìitas operâcijas, bet nu tomçr. Autopilotâ, protams, bet citas izejas nebija.
mana mamma arî vienmçr uzsvçrusi, ka sievietes ir izturîgâkas... tâ tas dabâ ir iekârots - lai sieviete varçtu piedzemdçt (un pat vairâk nekâ tikai vienu reizi)...
protams, ka tas atkarîgs arî no konkrçtâ cilvçka - ir jau arî vîrieði tâdi, kas viegli panes medicîniskas manipulâcijas...
vçl panesamîba ir atkarîga no cilvçka noskaòojuma - ja cilvçks bûs noskaòojies nomirt, tad nomirs pat no lauztas kâjas (reâls man zinâms gadîjums), bet ja noskaòosies,ka tas tâds nieks vien ir - tad nieks arî bûs...
Man bija laporoskopiska apendoktomija, operâcija beidzâs ap 16, ap 18 jau pieòçmu viesus, nâkamâ dienâ visu laiku vazâjos pa slimnîcu un îdçju, ka gribu çst:)
Protams, esmu sieviete!
izlasiet koòec feminizma. :)))))))))))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 12?
Ziņa: