ko mçs dzeram ???///

Aizsāka Skumjâ 

ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 15:36
Cik nu medicînisks / bet domâju, tîri piemçrots jautâjums ðeit. Kâdas Jûsu domas par negâzçtajiem / veikalos pçrkamajiem ûdeòiem. Pamatâ lietoju negâzçto Mangali / kâdçï tâda izvçle / nezinu. Ðodien kolçìe sastâstîja "zilus brînumus" / kâ pârbaudîts / kas tur parâdîjies......./
Cats
Re: ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 15:43
domâju daudz nekaitîgâks nekâ piens.

Nezinu kâ tagad pienu pârvadâ, bet agrâk vadâja padomju piena maðînâs, kurai sûkni darbinâja kaut kâ ar maðînas motoru, un ja motors noslâpa, tad piena tvertnç izveidojies retinâjums no motora iesûca iekðâ benzînu.

Bez tam visas slaukðanas iekârtu trubiòas mazgâ ar kaut kâdu íîmiju, un kas zin cik labi pçc mazgâðanas izskalo tâs trubiòas, lai tajâs nepaliktu lietotâ íîmija.
inese2
Re: ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 15:43
Starpcitu,dzirdçju,ka Mangaïu ûdens ir viss kaitîgâkais,nezinu vai tâ ir taisnîba,bet tâ man teica
Inns
Re: ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 15:48
ha - Cats par padomju pienu - vajadzçtu apskatîties kad darâs tagad Piena kombinâtâ.... un, netikai tur - Rigâs Miesniekâ arî..... strâdâju bûvfirmâ, kura veica nelielus darbus Rîgas Misniekam - ÂRPRÂTS, ko bija sastâstîjuði mûsu darbinieki.. par visâm þurkâm, un pârçjiem dzîvniekiem, kuri bija trâpîjuðies....
Un kaa gan zhurkas var trapiities iekaartaas? Cik gadus tad vinjas nav lietotas?

Mangalji kaitiigi? Esmu paarliecinaats, ka dziivot ir kaitiigi, bet uudens kaitiigaakais naak no kraana...cik nu uudens var buut kaitiigs. Es uudeni maajas pats uzvaaru atzeseju un dzeru....

Par pienu ir taisniiba par vecajaam mashiinaam.
Ko nu par slikto, kaitîgo un neveselîgo,- par to varu pastâstît stundâm:(
Bet labâkie dzeramie ûdeòi, kas veikalâ nopçrkami: Zaíumuiþa, Íekavas avots, vismaz pçc daþiem râdîtâjiem.

:)
kaadiem vel raadiitaajiem? :D
Tur ko...diennakti staav analizators? :)

Dariit nav ko kaa uztraukties par pudelju uudeni :) Variet pashi maajaas un dzerat. Ja ir veelme vel izfiltreejiet :)
Inns
Re: ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 16:06
negribi netici Mateus...
es pçc tâ visa Doktora Desu vairs nepçrku.
Es vispaar desu nepeerku, jo man garsho galja :)
A kam man buutu jaatic? Tu jau nesi paraadijusi nekaadus zinaatniskus petiijumus un analiizhu rezultaatus ar atsauci uz neatkariigu laborotoriju :)

Tik vien kaa reklaama no Tavas puses uz doto briidi ;)
dusja
Re: ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 16:09
Ja veel paskataas sizhetus pa TV, kur dazhas organizaacijas savu uudeni pilda.. :) Neatceors kurai konkreeti, bet vienai kaut kaads pashdarbnieks no kraana leeja kaut kaada buudaa :)) un tad es briinos, ka darbaa vendene peec kraana garsho :D
Es dodu priekshroku Kjekavas avvotam vai Everestam :) Parastie galda uudenji, mineraaluudenji man shkjiet par saalju, nu tas taa - personiigi man :)
"No kraana leeja" bija Karaïavot ûdens, bet reaali tur bij pavisam cita shtelle. Viens ir kaa to paraada, bet otrs kaa ir iisteniibaa. Nez kaadeelj nekad neviena paarbaude vinjiem nav uzraadijusi nekaadus paarkaapumus. Pie kam lielie tirgotaaji kaa reiz visvairaak tiek kontroleti.

Par "galda" uudeni... taa arii nesaprotu... roku nav lai maajaas pats uzvaariitu un atdzesetu uudeni?
Inns
Re: ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 16:12
klau, Mateus, Tev vienmçr bûs ko pretî pateikt.
palasi vispâr ðo tçmu - kuram ir pierâdîjumi no visiem, kas piedalâs ðajâ tçmâ??????? Es jau teicu - negribi - netic!!!! Dissanitarija kâ tâda tieði Rîgas Miesniekâ pastâv.
dusja
Re: ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 16:27
Mateus, nu i dzer to kraana, man riebjas uzvaariits krana uudens, garsho peec diikja :) Ja tev vienalga, peec kaa garso tas, ko dzer - luudzu :) man patiik kaa garsho Kjekavas avots vai Eversts - svaigi :) Katra briiva izveele, negribi naudu teeret, neteeree, bet nebruuc citiem virsuu :)) Kaa skatos, tev tas varen patiik :))
dusja
Re: ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 16:27
aizmirsu piebilst, ka ne roku deelj vai veel kaut kaa deelj to uudeni citi nevaara - nu ne visiem garsho :) neesi aizdomaajies?
Es jautaaju: kur ir pieraadiijumi? :)
Ja nav tad jaaklusee... izdomaat jau var visu ko ;)

Vai man vienmeer buus ko pretii pateikt... ne nebuus, ja buus pieraadiijumi ;)

Inns: taatad Tu saki, ka maajas filtreets uudens un pashu vaariits/dzeseets ir netiiraaks par super duper labo kjekavas uudeni? :)

Tas ir tas pats, kas pateikt, ka desaalj malj tualetes papiiru un tas nekas ka tualetes papiirs ir 10x daargaaks par olbaltumu, skrimshiem, aadaam ko tieshaam gruuzh desaas.

Respektiivi... lai kaadu apvainotu, tomeer ir jaabuus pieraadijumiem, kuru pashlaik kaa redzams nav. Pie kam... pieljauju domu, ka kosmeetika (kuras kaitiigums jau sen ir pieraadiits, bet tik un taa visi lieto) ir daudz kaitiigaaka par miniiti ;)

enomiraam "kashtanu" dzerot krievu laikos (ija arii taada azhiotaazha piena sakaraa :D ), nenomirsim arii tagad 8)
Vai tieðâm kaut reizi nevar iztikt bez kaðíi ???????/
Pamatâ vârîts ûdens ir "nedzîvs". Kâds var ko pateikt par sasaldçtu ûdeni / esmu lasîjusi, ka to atkausçjot ....../ vispâr iesaka.
Inns
Re: ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 16:35
Mateus - Tu neesi riktîgs..... E vispâr par ûdeni kâ tâdu neko neesmu teicis - vispirms izlasi kârtîgi.. kauns..
Dusja: lasi un domaa liidzi nevis kliedz nelasot.... es atbildu uz textu, ka Mangalju uudens ir pats kaitiigaakais. Kur ir peetiijumi par sho kaitiigumu? Jeb tie ir tikai tukshu vaardi? Un vai Kjekavas uudens razhotaaji buutu vieniigie sveetulji, kas ieveero sanitaaraas normas? Tas ir bik smiekliigi ;)
dusja
Re: ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 16:45
Tev pasham probleemas ar lasiishanu, draudzinj :) Es par mangaljiem nevienu cildinaajuma vaardu neizteicu, a tu man par savu chainjiku. Tu vispaar lasi? jeb tu nervozi izlasi visu un tad vienam cilveekam izbreec kaut ko par visiem? taa izskataas :D
Un es teici ka kJekava ir sveetulji? Paraadi kur? :)) es paironizeeju par uudeni, tas arii viss, bet tev kaut kas aizveeraas un pamatiigi :))

Mateus- iemaacies lasiit, nu es nez kur tava probleema, bet tu tachu nesajeedz pats kam un par ko atbildi, taa nav? Man taads iespaids radaas. Un veel - es nekliedzu :) Esi paaraak daudz no sevis iedomaajies, bet nepatiic tu man gan, jo man riebjas nelogjiski cilveeki :))
ezitis
Re: ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 18:29
Mangalos tiesam esot ieksaa brinumi, man to teica kads, kuram ticu. tas jau nenozime, ka tas indigs:) Meginasu uzzinat kas tur isti bija un uzrakstisu.
Ja Mangaïi bûtu slikti, tad konkurenti jau sen bûtu to pierâdîjuði. Probza ir tâ, ka mangaïi maxâ Ls 0,29 daþos veikalos un tas baigi konkurç.
dusja... Tu driixti paraadiit to vietu, kur es apgalvoju, ka TU to teici ;)
uyu
Re: ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 19:50
Es dienâ izdzeru 1,5-2 l Evian minerâlûdens + tçjas. nu dârgs jau tas Evian ir, bet kvalitatîvs un gards:)
piekabe
Re: ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 20:07
par pienu - nesen lasiju, ka Latvijâ viena sieviete saindçjusies un guvusi mutes apdegumus no Latvijâ raþota saldâ krçjuma - izrâdijâs, ka raþotnç iekïuvis tîrîðanas lîdzeklis - tikai nezinu, kapçc par ðito faktu nav plaðâkas runas...
Es no piena produktiem eedu tikai biezpienu un skaabo kreejumu. Retu reizi pienu. Cik var njemu no radiem, lai gan maz sanaak no jamiem :) Bet taa... ir razhotaaji kuri ir "zem lupas", piemeeram, "Daugava".
Re: ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 21:16
Nazinu. Turpinu dzert to "Karaïavotu", kuri no krâna tek, ûdeni i vçl dzîva, i ûdens garðîgs. Tad jau lai lej no kurienes grib...
uyu
Re: ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 21:24
,,, , tev îpatna attieksme...
Re: ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 21:27
Es pati îpatna...
uyu
Re: ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 21:32
njâ, labâkâ aizstâvçðanâs - pretuzbrukums.

hmm, un incanti, kâ uzzinâji, ka esmu siev. dzimums? :D
Re: ko mçs dzeram ???///
06.04.2006 21:34
Lasît mâki?
Kur redzi uzbrukumu, ja godîgi atzinos, ka pati îpatna?
Jeb gaidîji uzbrukumu? ;-)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 18?
Ziņa: