Inârai, kas atgriezusies forumâ

Aizsāka anja 

anja
Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 12:04
Inâra, welcome back, jûs te atkal tik daudzâs tçmâs tik jauki un prâtîgi runâjat, un ïoti korekti un ar labsirdîgu zinoða cilvçka pârâkuma apziòu pârmetat "rçjçjiem", kurus, jûsu vârdiem runâjot, tracina tas, ka kâds kïûs vesels.
Viss bûtu vienkârði brîniðíîgi, ja nebûtu tikai viena vienîga maza nelaime, proti, tas, ka nu, nepalîdz, nepalîdz diemþçl tie UB, ne Koraïïi, ne Visioni, ne kâdi citi, ne pie vienas nopietnas kaites, NEPALÎDZ. Tos var dzert, ja grib uzlabot kopçjo organisma stâvokli, bet kad ir kâda kaite, tad jâiet pie ârsta, nevis uz mistiskâm diagnozçm (kas daudzos gadîjumos ir absolûti neuzticamas) un pie UB izplatîtâjiem.
Gribçju vienkârði pateikt, ka, protams, neviena spçkos nav visus cilvçkus pasargât no apmuïíoðanas, bet vismaz ðeit medicînas forumâ gan ârsti, gan cilvçki, kas nâkuði saskarç ar UB mâniju, neïaus jums netraucçti muïíot cilvçkus. Nu, protams, katra paðu ziòâ paliek izvçle, kam ticçt.
anja!!!
Neviens nevienu nemuljkjo!!! FitLine var VISU!!! =)
mellene.
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 12:52
Anja, gribu biki oponeet, kaut neesmu lietotaaja. Kaite nenokriit no debesiim, to rada organisma vispaareejais staavoklis. Es jau ilgaaku laiku veeroju koleegi, kas lieto Vission UB. Nu ir nokrities vinjai tas asinsspiediens, kaut ieprieksh ar zaaleem to nevareeja nosist. Nav gluzji kaa jaunai meitenei, bet ir ieveerojami zemaaks.
mellene: opoziicija kljuudaas ;) paaugstinaats asinsspiediens nav slimiiba, bet gan simptoms un taa krishanaas nenoziimee, ka arii iemesls ir izaarsteets.
Sevgilim
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 13:03
Taapeec, ka daudzaam kaiteem izcelsme ir "smadzenees", tb mees pashi ar savu paarlieciibu, ka esmu slims vaajsh utt varam izsaukt sev dazhnedazhaadus spoiedienus, paaugstinaatas t, reibonjus, nelabumus, nervozitaates, dedzinaashanas kungjii, problemaatiskas aadas utt... Un ar pashsugjestiju dazhkaart tieshi shaadas kaites var "izaarsteet". Ja cilveeks tic, ka vinjam tas konkreetais liidzeklis paliidz, tas arii "saak" paliidzeet - vienalga vai tie ir cenu zinjaa saskruuveeti UB, vai kuutsaukshaa sagraabti sikspaarnja meesli vai tikko kauseets snieguudens no Briiviibas ielas 2. staava palodzes... Un, ja tieshaam slimiibas izcelsme ir bijusi "smadzenees", tad ir ok - lai tie Visionisti utt njemas ar attieciigajiem cilveekiem, ja vinjiem ir vajadziigs tieshi shaads stuumiens no malas, lai atrastu speeku sevi atveseljot. Jo, tieshi shiis "smadzenju" izcelsmes kaites jau parasti aarsts normaali nevar izaarsteet - jo, kaite jau patiesiibaa ir iedomaata. Nepatikshanas saakas tajaa briidii, kad Visionaa, Koraljos utt sharlataanismos kaa pie pirmavota nonaak cilveeks, kuram ir iista slimiiba, kura shajaa gadiijumaa dodot veltas ceriibas tiek ielaista veel dziljaak...
mellene
Te atgrieþamies atkal pie jautâjuma bûtîbas. Jautâjums ir ne jau par to, vai UB vispâr ir labi vai slikti, bet gan, vai cilvçks, kuram kas kaið, bûtu sûtâms pie ârsta jeb uz alternatîvo diagnostiku un pie Koraïïu izplatîtâjiem.
Kas attiecas uz UB kâ tâdiem, es pati viòus periodiski lietoju un domâju, ka tas man ir ïoti uzlabojis paðsajûtu un stiprinâjis imunitâti. Bet tai pat laikâ esmu kopumâ kâdus 4 gadus lietoju brînumlîdzekïu "kompleksus" gan savâm iekðu problçmâm, gan vairogdziedzerim (un, protams, bija solîjumi, ka visas problçmas pazudîs kâ nebijuðas) un tas nu bija nulles vçrtîbâ. Bet te no Inâras puses kâ reizi bija teksti gan iekðu problçmu, gan vairogdziedzera sakarâ.
Un atkal – jautâjums jau nav tikai par to vien, vai tas ðajâ gadîjumâ palîdzçtu, vai nepalîdzçtu, bet par to, vai drîkst cilvçkiem ðâdi radît iespaidu, ka nevajag iet pie ârsta, Koraïïi visu nokârtos un sadakterçs.
Interesanti, ka ðajâs diskusijâs visas runas vienmçr pavçrðas uz to, vai UB kâ tâdi ir labi vai slikti, un novçrðas no galvenâs tçmas, vai UB izplatîtâji drîkst uzòemties ârstu funkcijas – gan diagnostiku, gan ârstçðanu.
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 13:15
Garâmejot teica, ka drîkst un pat vajag
Sevgilim
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 13:19
Vienmçr jau bûs kâds, kurð uzòemsies Zilâ kalna Martas funkcijas, un vienmçr jau bûs, kâds, kas ticçs tam un turpinâs uzturçt leìendu par vârdotâ ûdens spçku pretstatâ ârstu bezspçcîbai... Ðî industrija ir nemirstîga... Saprâtîga cilvçka tiesîbâs ir izvçlçties... "Reklâma - jûsu tiesîbas izvçlçties"
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 13:25
Piekrîtu Sevgilim, labi pateikts. :)
Ja tas, ko pie psihosomatiskâm slimîbâm var ieteikt ârsts- reþîma ievçroðana, veselîgs uzturs, normâla fiziskâ slodze, stresa situâciju risinâðana tiktu uztverts ar tikpat brînumos atplestu muti un arî izpildîts, rezultâts neizpaliktu.
Tâ jau tâda anekdote- "dakter, nestâstiet man bulðitu par dzîvesveidu, iedodiet tableti"
Sevgilim
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 13:27
Bet par ðo izplatîtâju industriju kâ tâdu - Fitline, Vision utt. Vienvârdsakot MLM biznesu es kkaut cik, necik loìiku un zinâtni cienoðiem draugiem, iesaku palasît info vai http://www.vandruff.com/mlm.html un http://www.mlmwatch.org/, lai izprastu cik totâli ðíçrs un nodefinçts paðiznîcîbai jau savâ bûtîbâ ir ðis "biznesa" paveids. Kurâ peïòu rada nevis kaut kâds X produkta apgrozîjums, bet gan kâda noteikta lîmeòa izplatîtâju zaudçjumi. Un, ja vçl tad, kâds vçlas pakïaut sevi riskam bût par "Buratîno Muïía zemç", tad, lai nu viòam arî tiek:)
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 13:28
Njemot veeraa to, kas patlaban notiek mediciinaa, iespeejams, ka pat labi, ja UB jau laiciigi ienjem savu vietu. Kazi, nebuus to dakteru vairs un naaxies vien pie shamanjiem griezties. Tie UB niknie izplatiitaaji jau tikai taadi muusdienu shamanji ir...

A, ja nopietni, iisteniibaa taa buutu sodaama lieta, par ko buutu kaartiigi jaanovelk pa aadu, jo taa ir kraapshana, ja cilveekam ar smagaam slimiibaam shito piedaavaa kaa aarsteeshanas liidzekli, jo cilveeki izmisumaa baigo naudu izmet. Tie nelieshi jau lozhnjaa arii ap onkologjijas centru....



Ziòojums rediìçts (07-04-2006 13:30)

_________________________________________________________________________


Neurotic is a man who builds a castle in the air. A psychotic is the man who lives in it. A psychiatrist is the man who collects the rent. ~ Jerome Lawrence
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 13:31
Man joprojâm atklâts paliek jautâjums par to, kâpçc sevi tik labi pierâdîjuðâs metodes un preparâti netiek pienâcîgi reìistrçtas, sertificçtas un iekïauts normâlâ praksç un vadlînijâs. Kur âíis?
mellene.
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 13:33
Anja, cilveeks jau nav taads auns, kas buutu kaut kur suutaams. Katram pasham ir jaaizveelas, ko dariit. Veseliibas garants nav biezja aarsta apmekleeshana, tas nu arii ir skaidrs.
Redzi, tu raksti par savaam iekshu probleemaam, nu ej tachu pie aarsta un izaarstee! Bet nesanaak, vai ne?
Sevgilim
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 13:45
hmm:
Taapeec, ka neviens jau negrib atziit, ka vaina ir pasha smadzenees. Vieglaak ir pateikt, ka aarsts nejeedz neko praatiigu atrast, pateikt vai izrakstiit, taa vietaa runaajot kaut ko fiziski netveramu par dziivesveida sakaartoshanu, nekaa atziit - "jaa, manas slimiibas ceelonis ir manas iedomas, mana gariigaa nestabilitaate." Nevienam jau negribas atziiit sevi par "traku". Vieglaak vainu un risinaajumu mekleet kaut kur aarzemees. Un luuk UB izpaltiitaaji jau darbojas kaa taads atbalstoshais speeks - vinji vienmeer buus gatavi pateikt "jaa, jaa - tavs aarsts ir pilniigs mulkjis, tu tieshaam esi slimish un vaajinhs, bet muusu tabletiites tev neliks pasham ne pie kaa piepuuleeties - atliks tikai samaksaat un iedzert...". Cilveeks, ja savu atveseljoshanaas formulu nevar aptaustiit ar roku un izmeeriit ar reaaliem izdevumiem macinjaa - negrib ticeet, ka var kljuut vesels. Turklaat visvieglaak jau ir "atpirkties" no slimiibas - nevis pasham kaut ko papuuleeties dariit - biezhaak izskrieties pa mezhu, pavingrot, atsleegties kaadaa pashdarbiibas kolektiivaa vai intereshu grupaa no ikdienas darbu stresiem un steigas... Taa vietaa vieglaak ir ticeet, tai vienai ripinjai, kuru var iedzert seezhot vakaraa pie televiizora starpaa starp chipshiem un Colu:)
Sevgilim
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 13:48
tb bija domaats nevis vainu mekleet "aarzemees", bet "aarpusee" - taa ir, ka domas lido aatraak par pirkstinjiem:)
plants no cita PC
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 14:02
Ja ârsts nepareizi ârstç un nodara ïaunumu, ir iespçja viòu nosodît. Viòð ir profesionâlis, kura nodarboðanâs ir ârstçt cilvçkus. Pie normâlas lietu secîbas par kïûdâm var saukt pie atbildîbas. Pie kâdas atbildîbas var saukt Inâru? Par labo sirdi un vçlmi palîdzçt? Par neslavas celðanu? Viòa te bârsta bezsistçmiskas zinâðanu pçrles, kuras apjucis cilvçks var uztvert par pamatotu viedokli. Tik tieðâm, katram ir sava galva un savs plâns, ko iesâkt ar dabas doto rumpîti. Pçc manâm domâm ir neçtiski un sodâmi izmantot cilvçka neinformçtîbu un atkarîgo stâvokli, personîgâs iedzîvoðanâs nolûkos. Ja to dara ârsts, viòu nosoda. Izplatîtâju gadîjumâ mçs moralizçjam. Viduslaiki.
Tiem, kas teiks, ka es noliedzu UB. NÇ NENOLIEDZU. Bet skaidri zinu to nozîmi.
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 14:06
Kad tad bizness ir bijis çtisks? Pirmais likums kâdâ biznesa psihologa manuâli- aizmirsti, ka par Tevi kâds grib parûpeties. Laba attieksme un respektabls izskats ir tikai smuks iesaiòojums vçlmei Tevi apzagt. Nu zelta vârdi.
plants no cita PC
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 14:11
Nu Inâras gadîjumâ par izskatu nezinam, labâs attieksmes brîþiem tâ pamazâk. Viena vienîga vçlme parûpçties.
mellene.
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 14:12
Plant, manai veseliibai no taa labaak nepaliks, ja vareeshu saukt kaadu pie atbildiibas:)

Sevgilim, nu vispaar to sauc par progresu. Tiek dariits viss, lai cilveeks vareetu slinkaak dziivot:)
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 14:14
plant

Nu bet cenðâs tak, no visas sirds. Ko nebût neteiksi par vidçji statistisko ìimenes ârstu... Mançjais ðitâ noteikti no âdas ârâ nelien, lai tik man palîdzçtu ;-)
plants no cita PC
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 14:18
Mançjais pavisam noteikti tâ nedara. Kad izsaucu, atnâk, liek dzert medu, avenes, nâtres utt. utj., aiziet un droði, ka aizmirst par mani.
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 16:07
a kur inaara?
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 16:11
Strâdâ ;-) Vai arî kaut kur sûdzas par mûsu tumsonîbu ;-)
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 22:32
Nevajag ticçt solîjumiem, ka kaimiòu sunim ðis UB palîdzçja, bet lietot to UB , ko paða organismam reâli vajag. Skat. Jauna metode ... elementu deficîta analîzei.
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 22:41
Vai, kas par teemu:)))))))))) Kur jus visi redzat tos UB visas malaas? Es pirms sii foruma pat nezinaju, kas tie taadi ir, un nekadu Inaaru arii neesmu manijusi, vismaz tadu aktiivu Inaru, kas man baaztos virsuu.....
mellene.
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 23:05
Nu es arii neko daudz ieprieksh nezinaaju. A nu jau man ir konkreets priekshstats:)
Es iepazinos ar FitLine-istiem, kuri mani laikam tagad visu muuzhu mochiis :DDD
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 23:25
koa, Mateus, vçljoprojâm viòi Tevi vajâ?
Man draugiem.lv nemitiigi naak jauni aicinaajumi "draudzeeties" un veestules ar dumjiem textiem :) Buus jaaizveido kolekcija laikam :) nu shodien iisteniibaa tikai 2 veestules bija, attieciigi progress IR! :)
Re: Inârai, kas atgriezusies forumâ
07.04.2006 23:28
Ârprâts :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 14?
Ziņa: