nu kaaa lai ar to ciinaas??

Aizsāka Xa 

Xa
nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 21:51
esmu parliecinata, ka man ir riktiga depresija.. patiesiba tas stavoklis jau ir vairakus gadus un nekadi pati saviem spekiem netieku galaa.. bet tam klaat vel nakusi shausmiga pshapzinas, pashevrtibas krishanaas.. smiet, ka neko nespeju, ka neko nevar, nevaru pie sevis nevienu labu ipasibu atrast, vispar vairs par sevi neko labu nevaru pateikt.. un ir taa, ka to biezhi pamana man tuvie.. man jau divi draugi ilgstoshi biksta, ka taa tak nevarot, ka es nedrikstot sevi taa noniecinaat..

sodien aizdomajos par darbu .. tu tur stradaa straadaa par tiem suuda grashiem, neviens neko labu nevar pateikt... man prieksnieks viens, koleega neviena.. tu vinam sataisi lietas, bet vinsh pat neapskataas, ko vinam aizsuta, vinsh vispaar neko nekaa neveertee .. kaut ko dari, bet taa vien liekas, ka viss ir slikti, nekas nav labi .. tas manu pashcienu pa siem gadiem ir tik nenormaali graavis, ka saprotu, ka stradaju te tikai del baileem, ka neesmu spejiga citu darbu dabuut .. ienistu vinu par to .. un sevi, par to, ka neko nesmu spejusi mainiit un vel sobrid nespeeju sanemties ..

kaa tad lai es eju kaut kur pieteikties darbam, ja man jau apriori uz pieres rakstits, ka esmu baigaa nelaimes chupa, totaali sagurusi un pilnigi bez pashparliecinatibas.. nu kuram gan taads darbinieks ir vajadzigs ..

turklaat skiet, ka sai darbaa esmu zaudejusi pilnigi jebkadas iemanas, kadas bija agraak ..tagad jau nav ka agraak, ka vareeja pieteikties darbaa un tad meginaat ashi apguut to, ko varbut nemaaki .. tagad tacu klausies tikai, kaa tajaas intervijaas n-tajos limenos veertee un parveertee ... es jau uz slieksna izkritishu ..

ja nebutu to visu kreditu, tad jau varetu pasutit visus uz elli un meginaat mekleet jaunu darbu .. bet shausmas maac jau no iedomas vien, ka sanaaks nokaveet kaut vienu no kreditu maksajumiem ...

atvainojiet, laikam jau vienkarsi izrunat gribeeju .. neko jau neviens manaa vietaa sai dzivee nenokartos.. bet sodien, kad braucu no darba kur biju lidz asaraam ieksaa pardzivojumos, un saaka saapeet sirds (tiesha nozime), pamaniju sevi domajam, ka nemaz nebutu tik slikti, ja nomirtu .. zheel butu pashu tuvaako cilveeku, bet vismaz partrauktu sho eksisteshanu ..

sorry
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 22:03
Tâdiem nolûkiem ir izdomâts psihoterapeits. Var arî psihiatru.
zuze
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 22:10
Sagribçjâs psihoanalîtiía konsultâcijas par velti?
Xa
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 22:11
Paldies, zuze, laikam tev bija gana jautri.
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 22:17
Neòem galvâ ðitâdus gudreïus ;-)
:))
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 22:17
buus labi mees visi taa dziivojam!!!...tik kad nu kurais to saprot!:)) turies!
koko
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 22:20
es varu tev palidzet!
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 22:20
Visi nu gan ðitâ nedzîvo
ai
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 22:24
Varbût tev ur kâda nepiepildîta vçlçðanâs?
Nebûsi izvçlçjusies pareizo profesiju.
Xa
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 22:37
sitaa vispaar nav profesija.. ja nu vienigi kajslaukja profesija... jaa, nepiepildita veleshanas - tikt pron no shi darba uz citu, kur ir normaali koleegji, kur ir normaala attieksme pret padarito - ja sliktil tad saka, ja labi, tad ari saka .. ir tacu jadod kaut kada motivacija darbiniekiem.. pie manis jau taa iegaajies, ka viss notiekas, ka nemaz vairs neinteresee kuraa laikaa tas tiek paveikts . pofig, ka velu bvakaros, pofig, ka brivdienaas... kur taadi cilveki vispaar rodas, kaa vinsh
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 22:38
Labâk lai neko nesaka, nekâ brçc, vai ne? Citi bûtu priecîgi, ka ðefs nebrçc, bet ïauj mierîgi darît savu darbu
Xa
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 22:42
jaa, labi jau gan .. ipashi ja gadu pec kada pasakuma vinsh pasaka, ka tas ko vinsh prezentejis ir bijis tipa baigais suuds .. patekts tika itkaa manis tur nemaz nebutu .. un labi zinu, ka gatavojot, vinsh nelikaas nezinis gar to darbu, nosutot, lai parskata vai ir ok, nebija nekadas reakcijas, patiesibaa esmu parliecinata, ka vinsh bvispaar to neskatijaas.. un atceroties, ka tomer ne mazums darba tur tika pielikts un nervu stress pie visa taa pasakuma ... un tagad suds??? sis un tas un vel kaut kas .. un kad naak valaa viss tas stress, tad rokas triic un asaras birst un gribas vispaar noshauties .. visiem citiem bija labi, bet shis pec gada pasaka, ka suuds .. tiklids liekas, ka nu tacu bisku saac atsperties, ari pavasaris klaat un saule saak uzspiideet, liekas nu tak beidzot vareetu mazliet uzelpot.... bet vinsh tev nem un uzliek kaku...
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 22:49
1) sakârtot domas
2) izdomât ko îsti gribi darît
Un uzspïaut ðefam, tie ir Tavi nervi, ko Tu bendç
dr
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 22:56
vairâk domâ pozitîvas domas..vairâk uzturies svaigâ gaisâ...iegâdâjies sunîti,ar ko parkâ pastaigât...nospraud sev mçríi izdarît 3 labas kâda cita labâ katru dienu..un tici man,bûs labaâka sajûta.
dr
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 22:57
koriìçju,3 labas lietas
dr
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 22:59
jâ,un sunîti paòem no patversmes,vai varbût pat no ielas(kâ es atradu savu sunci,un jau 6 gadus mîlam viena otru ïoti ,ïoti stipri).tici man,nekas nesagâdâ gandarîjumu un prieku par dzîvi,darot labus darbus.
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 23:36
Izskatâs, ka Tavam priekðniekam ir lielâkas problçmas nekâ Tev. Tu par savu dzîvi esi aizdomâjusies, bet viòð laikam nç. Tikai kompleksaini cilvçki tâ reaìç uz saviem kolçìiem un padotajiem. Viòð pats nejûtâs çrti savâ vietâ. Tâpçc arî nespçj novçrtçt citu darbu. Ir tâda cilvçku kategorija, kas nespçj uzslavçt vai pateikties par padarîtu darbu, jo viòiem liekâs, ka ar to viòi atzîst, ka kâds ir labâks. Diez vai ir prâtîgi veltît viòam tik daudz uzmanîbas. Domât, ko un kad viòð teica un ko ar to domâja. Lai tak viòð dzîvo savu dzîvi. Ne katram tâ noveicas dzîvç, ka viòu maizes darbs ir arî sirdslieta. Pamçìini tomçr savâ darbâ saskatîti ko pozitîvu. ja nu pavisam nevar, tad padomâ par to, ka jâbût kâdai jomai, kurâ cilvçks ir profesionâlis. Strâdâ tâ, lai pati bûtu apmierinâta. Ej uz priekðu specialitâtç. Un vçl, par darba maiòu. Tu par daudz baidies un uztraucies. Nav visi ìçniji. Nav Tev jâiet strâdât tur, kur Tevi kaut kas neapmierina. Ir ne tikai darba devçja izvçle, bet arî darba òçmçjam ir sava teikðana.
:(
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 23:44
Ja velies, varu ieteikt labu psihoerapeitu,kas pat mani izvilka no depresijas. PAreizak- palidzeja atrast cellu, ka man pasai no tas izklut. Ja velies- atstaj email. Vismaz kadu.
zzzzzz
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 23:52
lai tas shefs iet dirst, nav ko par taadiem mulkjiem kaa vinsh domaat! kad esi maajaas nedomaa par darbu, neljaujies taam domaa, kad taas atnaak piespied sevi domaat par ko citu.
Xa
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
11.04.2006 23:54
paldies par ieteikumiem .. loti milji no jums .. meginashu nu kaut ko darit lietas labaa.. jamegina kaut kaa savakties, kaut gan ar vardiem iet vienkarsaak nekaa ar darbiem..

mans meils xais@inbox.lv ..
majo
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
12.04.2006 10:33
izlasîju Tavu vçsti un nodomâju, vai dieniò, manus vârdus no mutes izòçma... Man ir tâpat. Ðogad darbu mainîju, nu ir laipns, mierîgs ðefs, lielâka alga. Tomçr esmu sapratusi, ka sakne ir manî. Ðtukoju, ko lai dara. Zinu no pieredzes, ka man vislabâkais lîdzeklis pret depresiju ir sporta (joga, peldçðana, stiepðanâs, vçderdejas) nodarbîbas. Taèu, kad jâiet uz to nodarbîbu, agri no rîta, lai pagûtu pirms darba, vakars jâvelta bçrnam un vakarâ arî galîgi vairs nav enerìijas, ðitjajâ depresîvajâ stâvoklî ir grûti. Saòemos un eju. Tak vaina laikam ir depresîvos gçnos, laikam jau depresija ir jâârstç un kaut kas ar to jâpasâk , citâdi nekas tur nebûs. Tâ lûk. Turies, pavasaris paies, tad parasti ir vieglâk.
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
12.04.2006 11:02
Es iisti nesapratu:"tu vinam sataisi lietas, bet vinsh pat neapskataas, ko vinam aizsuta, vinsh vispaar neko nekaa neveertee"... Tev algu nemaksaa? Darba attieciibaas patiesais noveertejums ir darba alga, kura var apmierinaat un var neapmierinaat. Protams ir jaamaak izveerteet savu potenciaalu un nevajag arii skatiities ar domu: re ku tur UK taadiem kaa man maksaa tik un tik. Te nav anglija un arii cenas sheit (uz nekustekljiem un sabiedrisko transportu un arii degvielu) ir zemaakas...krietni zemaakas. Paareejais gan mums maksaa vienaadi.

Ja izlem ka Tu sanjem neatbilstoshi padariitajam darbam, tad to pieraadiis fakts, ka iesniedzot CV uz shaadu pat amatu, Tev jau nedeeljas laikaa piedaavaas vakanci.

Par pateiciibu no vadiibas... godiigi sakot esmu pamaniijis, ka jo vairaak slavee dariniekus, jo tie kljuust kuutraaki, bet vispaar labaakaa motivaacija un pateiciiba ir darba augljiem atbilstoshs atalgojums. Sekretaares/lietvedes 150-350Ls (peedeejais cipars ir man vienaa zinaamaa straptautiskaa kompaanijaa), programeetaaji 5-10Ls stundaa, juristi 5-10Ls stundaa utt... ir vispaar pienjemtas videejaas amatu veertiibas.

Cilveeki biezhi vien sevi paarveertee un piem bez jebkaadaam sveshvalodu zinaashanaam grib tikt straadaat Hansabankaa par operatoru...

Nezinu neko par konkreeto gadijumu, bet izskataas ljoti klasisks + veel visu darba saapi iepinusi sadziivee.



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Piepe
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
12.04.2006 18:29
Mateus: Nosauc kaut vienu iestaadi, kur videejam programmeetaajam maksaa 5 Ls/h = 5*8*5*4 = 800 Ls/meen ?????
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
12.04.2006 18:33
Zinu tâdu, bet neteikðu ;-)
ezitis
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
12.04.2006 18:39
varbut skanes radikali, bet ej prom no taa darba, jo atrak aiziesi, jo atrak stradasi citur:) Ja taa butu viena tada situacija, tad vel varetu runat un meginat mainit, bet ja tas ilgst jau ilgi. tev tacu tikai viena dzive, vai tu to gribi pavadit sadi?
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
12.04.2006 18:41
Tas nav prâtîgs ieteikums. Mûslaikos ar darba dabûðanu visâdi gadâs...
Protams, viss atkarîgs no izglîtîbas un prasmçm, bet...
Piepe
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
12.04.2006 18:43
Ja zini, tad runaa, ja nezini, klusee :)
Es arii zinu, kur ir Dzintara istaba, bet neteikshu ;-)

Nu 800 Ls/meen. taa jau ir uberkuula programmeetaaja alga, nemaz nerunaajot par tiem 1600 Ls....

Taa kaa, lai tai info buutu kaads segums, lai Mateus iedod kaadu piemeeru...
Kas zin, varbuut patieshaam ir jeega programmeet :)
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
12.04.2006 18:46
Piepe

Tik daru iznâmu, ka IR tâdas vietas. bet ir iemesli tâs neatklât.

Labi programmçt vienmçr bûs jçga. Vismaz man nav zinâmi datoristi (sorry, nu neorientçjos tajos viòu sadalîjumos labi), kas zem kâdiem 700 latiem strâdâtu...
Piepe
Re: nu kaaa lai ar to ciinaas??
12.04.2006 18:51
Ja ir taadas vietas, tad neredzu nekaadu iemeslu, lai algu politika buutu konfidenciaala, ja nu vieniigi tur dod kjepaa !

Njaa... 700 Ls... Tad tu esi saskaaries, laikam tikai ar eliti !
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 19?
Ziņa: