vai liposukcijai ir labi rezultati,ja ciskas ir izteikti RESNAS??

Aizsāka ELIZABETE 

Mani nomoka liela probleema.Esmu nometusi svaru,pusgada laika 18kg..Bet ciskas nokritushaas baigi minimaali.Izskatos neproporcionaali.Baigi kompleksi.Sakait,vai ir veerts gukties zem naza??
Noteikti nç. esmu redzçjusi atbaidoðus rezultâtus.
Aprunâjies ar labu treneri. Ar sportu to iespçjams piekoriìçt.
Jâ, sports, vingrojumi ir daudz dabiskâks attîstîbas veids. Var iet uz vingroðanu mazâs grupâs vai privâti. Domâju, ka tur nâk cilvçki ar lîdzîgâm problçmiòâm.
Nu nezinvai ar sportu man bus kas lidzets..Ciskas ir ATBAIDOSHAS
Mçìinâts nav zaudçts. Atrodi profesionâlu treneri, kas muskuïus pieregulçs.
Tauku atsûkðana nav vienmçrîga un bûs Tev ciskas ar atbaidoðiem grubuïiem - kur tievâks, kur resnâks.
esmu gadiem gajusi uz aerobiku,bet nekadau rezultatu manam ciskam
Elizabete, runa nav par vienkârðu sportoðanu (aerobiku), bet par profesionâïa padomu, ko un kâ darît tieði ar Tavâm ciskâm.
Pabrauc vçl ar riteni, bûs vçl trakâk ;(((
Attiecîbâ uz taukiem uz kâjâm. Ja jau to vçl tik daudz, tad jâturpina vçl pavâjçt arî.
Bet vispâr dari taèu kâ pati gribi, liela meitene esi :)))
Alstere,esmu novaajeejui pietiekami,pie mana auguma 168 sveru tagad 58kg,kur nu man veel vaajeet.Kg maz,bet ciskas paliek resnas
Varbût tâs ir tavas iedomas? Varbût pie tâda svara un auguma ir jâuztraucâs, ka rokas par tievu, kâjas par îsu, bet galva par mazu?? Varbût tu vienkârði kompleksç?
Masâþu, limfodrenâþu esi mçìinâjusi?
Dûda,masazas un citas tamlidzigas proceduras dod iislaiciigu efektu.Kameer eju uz proceduram,apkartmers minimali samazinas,kad beidzu,viss sakas no gala.
elizabete
Re: to:plants
19.04.2004 16:22
Ne,tas nav manas iedomas,jo peerkot pat tadu elementaru leitu kaa bikses,man taas muuzigi ir par apspiletu tieshi ciksaas.Kaaju potiites ir slaidas.Aj,noriebies
Tas ir pie mums ievesto drçbju ðuvçju, vai to iepircçju know-how. Es domâju, ka veikalos mums piedâvâ bikses, kas nav ðûtas Eiropas iedzîvotâjiem. Tâs ir, piemçram, íînieðu bikses, priekð íînieðu meitençm. Vai arî ðûtas, kaut kur aiz krâsns, taupot drçbi kur var. Rezultâtâ ir tas kas ir: Izstrâdâjums, ko sauc bikses un kas domâts bûtnçm ar makaroniem kâju vietâ. Tu neesi vienîgâ, kas ar to mokâs. Kas interesanti, ja shopingo kaut kur ârpus Latvijas veikalâ, kas orientçts uz cilvçkiem ar vidçjiem (protams un vairâk) ienâkumiem, tad augums automatiski kïûst tuvs ideâlam un drçbju izmçri prognozçjami. Var izvelçties, kas patîk, nevis kas der.
elizabete
Re: to;plants
19.04.2004 20:50
Var jau buut,var jau buut...It kaa saaku aizdomaaties,bet kaapeec tad manam draudzenem nav tik resnas ciskas kaa man?Eh,bet laikam jau katram savs defekts..
Visvairaak patiesiibaa mani izbriiniija fakts,ka te,aarstu portaala..neatsaucaas neviens plastikas kjirurgs,lai aicinaatu uz operaaciju..Diivaini,vai vinji pashi tic tam,ko dara,vai arii taa ir sagadiishanaas,ka neviens no vinjiem te nebija ieluukojies..A SAAPE un KOMPLEKSI ta paliek:-(((Ak,kaa gribas miileet savu kjermeni un justies briivi!
Man ir radiniece, kurai tagad ir 79 gadi. Protams man viòa ir mîïa, lai kâda viòa bûtu vai nebûtu. Kaut kur 45 - 47 gadu vecumâ viòai veica vairâkas plastiskâs operâcijas- kur nepiecieðams pavilka, kur vçl kaut ko. Bûtîbu nemaina. Nenoliedzami, toreiz viòa izskatîjâs gandrîz ïoti labi, bet tagad.... ne ta rûíîtis, ne ta meþa gariòð. Nu nav normâli. Ka tikai tâs plastiskâs operâcijas ir nevis galîgs notikums, bet gan nebeidzams process. Iesâc tik, un nemûþam netiksi vaïâ. Tas ir kâ ar remontu. Iesâkt var, pabeigt nevar, var tikai pârtraukt.
To:plants
Taisniiba jau Tev ir savaa zinjaa,betvecam cilveekam jau nav tik saapiigi,ja vinjsh izskataas ne visai.Bet jaunam..Gribas tak moderni apgeerbties un patikt ne tikai preteejam dzimumam,bet galvenais arii sev.
Re: vai liposukcijai ir labi rezultati,ja ciskas ir izteikti RESNAS??
20.04.2004 09:02
Milja Elizabet, tu neuzklausi nevienu padomu, ta vien shkiet ka tu gribi lai kads piekrit tavai idejai un neko citu tu nevelies.
Sheit ir daudz labu padomu, bet tu protams vari darit tikai ta ka pati tiesham velies.
Re: vai liposukcijai ir labi rezultati,ja ciskas ir izteikti RESNAS??
20.04.2004 09:04
Patikðana sev nav atkarîga no gurnu apkârtmçra. Varu saderçt, ka arî pçc plastiskâs operâcijas vai cita veida, kâ samazinât cisku lielumu, tu atradîsi kaut ko savâ augumâ, par ko èîkstçt. Sevi mîlçt ir jâmâcâs, saulît. :)
Pçc tiem parametriem - 168cm un 58 kg - jâjautâ tad, cik tev tâs ciskas ir apkârtmçrâ tik grandiozas, vai tik tev nav krietni saasinâta uztvere!!!
Starp citu, profesionâli plastikas íirurgi nereti savus potenciâlos pacientus sûta pie psihologa uz konsultâciju. Un, ja ðis speciâlists saka nç, tad atsakâs veikt operâciju.
Tas nav rets gadîjums, kad cilvçks sevi redz "nepareizi" vai ir íerts uz sevis pilnveidoðanu.
Jau pierakstiijos pie treneres klubaa a+s.Laikam tomeer klausiishu juus un paciiniishos visupirms ar sportu.Var jau buut,ka darbs vainagojas panaakumiem.
Sone,manas ciskas ir 67cm.Dietologs saka,ka iespeejams,organisms nav veel paspeejis paarkaartoties,jo esmu nometusi pusgada laikaa gandriiz 20kg.
Re: vai liposukcijai ir labi rezultati,ja ciskas ir izteikti RESNAS??
21.04.2004 09:28
Bet noteikti uzraksti par rezultatiem :)
Kad bus rezultati,sen jau tema bus aizmirsta.Trenera teica,ka pirmie vera njemamie rezultati buus tikai pec 3 meneshiem.
Elizabete, ar kaa paliidziibus izdevaas nomest ~ 20 kg?
Buu,gaaju pie Tupinja un uz masazu
Eeeem, si dikusija tika veidota pirms 5 gadiem, un es gribetu pajautat, ka ir tagad? ;]]
Re: vai liposukcijai ir labi rezultati,ja ciskas ir izteikti RESNAS??
24.04.2009 21:16
Tā kā ekonomiskas krīzes dēļ valsts ir atmesta kā minimums 5 gadus atpakaļ, tad jādomā, ka tagad ir tā pat =)
sāpošas locītavas
24.04.2009 23:41
Lūdzu dodiet padomu ko darīt ,sāp locītavas-kreisās kājas ceturtais pirksts un spilventiņš ir pat ļoti sapampis,labās rokas otrais pirksts,kreisais plecs un labās puses kakla spranda.Biju pie reimatologa ,pie dermatologa dakteri netiek skaidrībā,izrakstīja zāles metotraksu un movalis,bet nekas nelīdz,kur griezties vairs nezinu, sāpes ir drausmīgas it sevišķi kājai, aizdomas uz artrītu , bet analīzes ir labas .Paldies par atbildi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 15?
Ziņa: