Gremoshanas trakta probleemas:(((

Aizsāka Tulpe 

Paldies.. Kaut kad jau meegjinaaju taas kapsulas, bet isti nevareju saprast, dazhbriid pat nelabak bija. Ar zupam gan man arsts ieteica neaizrauties, neesot labi.
Man pirms trim gadiem bija visi Tavi simptomi - sâkâs ar asâm sâpçm, domâju aklâ zarna jâoperç. Tam sekoja jau plaðâkas problçmas, pat temperatûra, auksti sviedri utt.. Mocîjos ilgi, izgâju visus ârstus, dzçru zâles. Nekas! Beigâs pat parakstîjos uz laparoskopiju, lai paskatîtos "kas lâcîtim vçderâ". Konstatçja, ka ir izveidojies neliels vçderplçves iekaisums, bet kâ iemeslu tam ârsts minçja KZS un vâju zarnu darbîbu. Zâïu vietâ ieteica trîs mçneðus palietot FITLine Basics plus un daudz ðíidruma. Lîdz ðai dienai esmu pateicîga Dr. O.Kaju par ieteikumu. Es ïoti cienu ârstus, kas neizraksta kaudzi zâïu, lai tikai mazinâtu simptomus.
Re: Gremoshanas trakta probleemas:(((
28.04.2006 19:17

drîkst jautât kurð ârsts bija tas, kas tev fitline ieteica?
doctus
Re: Gremoshanas trakta probleemas:(((
28.04.2006 19:54
Ooo, Fitline atkal visu aarstee:)))))
Re: Gremoshanas trakta probleemas:(((
28.04.2006 20:04
Buus jaapaintereseejas par Fitline:)

Re: Gremoshanas trakta probleemas:(((
28.04.2006 20:36
Vçderplçves iekaisums no KZS?
doctus
Re: Gremoshanas trakta probleemas:(((
28.04.2006 20:39
,,, strutas iet no visurienes uz veederpleevi:))))
Ai,man atkal peec hipohondrijas izskataas nedaudz. Galvinjaa vaina
bijabija
Re: Gremoshanas trakta probleemas:(((
28.04.2006 21:15
Tev noteikti jâsâk domât par kaut ko citu, jâdara kaut kas tâds, kas aizòemtu tavas domas un noteikti jâiet pie psihoterapeita, jo âtrâk, jo labâk.
Jaa,protams, ja vareetu kaut ko padariit un nebuutu kaa idiotei jaaskraida tikai uz tualeti, tad varbuut arii vareetu..
FitLine man ieteica Olevs Kaju - íirurgs. Un man tieðâm palîdzçja. Es neòemos apgalvot, ka tas ârstç., bet sastâvâ ir ïoti daudz daþâdu ðíiedrvielu un liels daudzums organismam labvçlîgu baktçriju, kas sakârto zarnu traktu. Tâs nav zâles tradicionâlâ izpratnç. Un nevajag gaidît brînumus pirmajâs divâs dienâs. Uzlabojums man parâdîjâs pçc divâm nedeïâm, bet tieðâm vajag izdzert visu kursu, citâdi nav vçrts sâkt.
Man gan tas vaardu salikums Fitline vien jau uzdzen shermuljus..
Tulpe! Tu lûdzi padomu vai viedokli, bet viss, ko Tev piedâvâ ir nederîgs. Man ïoti þçl, bet liekas, Tev bûs ïoti grûti tikt vaïâ no savas problçmas ar tik negatîvu noskaòojumu. Cilvçki Tev neko ïaunu nevçl. Varbût tieðâm problçma nav jâmeklç vçderâ. Atrodi ko interesantu. Ja nav otras pusîtes, varbût jâpameklç. Zini, mîlestîbai arî ir liels dziedniecisks spçks.
Re: Gremoshanas trakta probleemas:(((
28.04.2006 23:36
Lili, ja Tev uztura bagâtinâtâji izârstçja vçderplçves iekaisumu, tas vien nozîmç, ka viss sçdçja Tavâ galvâ.
Un tieðâm labâk neòemies spriest, ka FitLine ârstç, jo LV ir ar likumu aizliegts piesaukt UB kâ kautko ârstçjoðas vielas (diemþçl izplatîtâji par to aizmirst).
Miiljaa, LIli. Es taa nepavisam nedomaaju, un negribeeju, lai tas viss taa ar negatiivu noziimi..Bet es tieshaam esmu tik taalu izmociita,ka vairs nespeju..Viss ir izmeegjinaats,arii miilestiiba..jaa,jaa..Gribu beidzot mediciiniski izaarsteeties un saprast,ko dariit,kas ir kas, kaads eediens ir panesams daudz maz kungja un zarnu traksta iekaisumu gadijumos..Galva,ta nervi,zinu to visu..nu bet kaa var cilveeks nenervozeet, ja juut,ka var nomirt,vismaz ta liekas..kad ir briizhi nesaproti,vai saukt atros vai ne:( un pats sev esi mediciinisko izmeegjinaajumu zhurka,visu laiku meegjini,meegjini un gaidi..nu kaa tad buus shoreiz vai labaak vai sliktaak. Es tachu sheit runaaju paar veseliibu nevis par maniem hobijiem, nodarbeem utt. Neseezhu tachu kastee.
Es no sirds novçlu Tev atrast savu ceïu uz veselîbu!!! Tev noteikti izdosies, jo esi vçl jauna. Un es ïoti labi saprotu, ka esi pârbijusies un tâpçc nervoza. Es vai cik spilvenus pieraudâju, jo domâju,ka neredzçðu izaugam savus mazos. Bet tagad viss ir OK. Kaut kam Tev tomçr vajadzçs uzticçties lîdz galam.
bijabija
Re: Gremoshanas trakta probleemas:(((
29.04.2006 01:18
Beidz mocîties,ârsti tevi ir izmeklçjuði ,tu esi fiziski vesela! Es zinu,ka ir grûti,man bija kas lîdzîgs,sarunâ vizîti pie psihoterapeita, izraujies uz pâris stundiòâm un aizej!Ari tur ir tualete,ârsts taèu tevi sapratîs.Uzmeklçðanâm tu taèu ej. Cik ilgi tu mâjâs sçdçsi un gaidîsi brînumu?

Starpcitu ir tâda atkarîba no tualetes,kuru ari ârstç psihoterapeits!!!
Bija bija, tur jau taa lieta, ka fiziski neesmu vesela, visu laiku atrod kaut kaadus nelabumus zarnas un kungji..
Man bija lîdzîgi,-pieïauju, ka katram cilvçkam ir kâds produkts, izejot no viòa individuâlâs vielmaiòas, ko nevar lietot. bet ir taèu izvçlç liela. Es çdu vistiòas gaïu, nevis liellopu, no kuras slikti. Un îstenîbâ loti reti pçdçjâ laikâ, jo virsroku gûst zivis. Labs veids, lai samocîts vçders zivi pieòemtu (zivî ir viss nepiecieðamais), -sutinât. Agrâk çdu tâs þâvçtas, marinçtâs visas stiprâs, ïoti garðoja. Tad sapratu, ka nu puncis saka -pietiek.
Vislabâk saldçtas zivis sutinât. Es lietoju heksu, putasu, talismanu. Ïoti maigas, kad ar eïïu un ûdeni pannâ izsautç. Un spçks arî ir.
Bet vçl labâks paðsajûtas uzlabojums panâkams (man bija ïoti smagi ar vçderu), ja likvidç vçdera saspringuma cçloòus-psiholoìiskos. Nepârçdas, neçd stresâ un niknumâ vai neapmierinâtîbâ. Kad paasinâjums, lieto mazâk pârtikiuvai mierîgâku. Vai pat atturas laiciòu, kamçr paliek vieglâk. (katram savs tas laiciòð-cik ilgi, man pus diena , viena diena)
Ðobrîd neçdu etiíainus marinçtus çdienus, þâvçtus. Pienu nç. Bet cietos , sierus, kefîru- jâ.
Tu redzçsi-Tev izdosies lçnâm sakârtot savu vçderu!! Varbût Tu dzîvç liedz sev ko patîkamu? Un pildi tikai pienâkumus? Padomâ par to!
Tu izveseïosi savu vçderu! Es zinu !
Paldies Tev, Zaale:)..Lai gan briizhiem paarnjem pilniiga bezceriiba, jo tomeer 7gadi mociibu un dazhnedazhaadu meegjinaajumu apkaart, bet kaut kaa ticu, ka buus..buus veseliba.. Par galju, peedeejaa laikaa nu ljoti reti to lietoju un ari tad tikai vistu. Ari agrak nekad neesmu ipashi edusi citu galju, negarshoja isti. Kaads ieprieksh rakstiija par piena produktiem, jaa, no tiem ari ir drankjigak, bet siers un biezpiens tachu ari ir no taas seerijas, bet tie taa kaa skjiet daudz maz..nezinu..Par maizi sanjemu pretruniigus ieteikumus. Man gan ta pilngraudu maize iet pie sirds. Lai gan tagad, atskkaitot to,,kas notiek peec tam zarnas, kungjis nenjem pretim gandriiz neko. Un no ljooti mazas porcijas,kas normaalam cilveekam buutu knaabaajiens man jau ir kaput. Nu nevar jau uzrakstiit to bbaiso izjuutu gammu,kas ir 24h diennakti. Lai gan visvairaak jau sagaadaa probleemas gaazes, un ne normaalas, bet skjiet, tonnaam gaiss iekshaa..
Bet vai uz celiakiju esi parbaudijusies? Pazimes norada uz to pusi. Un helikobakteriju??? ari lidzigi simptomi.
Nee,neesmu gan..Man gan pasen to bakteeriju atrada, bet taa arii nekas iipashs netika teikts.
Re: Gremoshanas trakta probleemas:(((
01.05.2006 21:52
Ko tad tev vispaar paarbaudiija?

Es tachu jau ieprieksh esmu uzrakstiijusi visas kliiniskaaas diagnozes visu gadu laikaa..kaut kur saakuma atbildees..
Tulpe, izlasîju ðo tçmu, jo paðai ir KZS.
Atklâti sakot, man tieðâm mulsina jusu rakstîtais... Pçdçjâ komentârâ jûs rakstat, ka iepriekð esat uzrakstîjusi savas diagnozes, bet palasiet pati uzmanîgi savus iepriekðçjos tekstus - jûs tikai rakstat par savâm cieðanâm un par to, ka "visi ieksheejie gremoshanas sisteemas orgaani ir pagalam", bet kur tad ir tâs diagnozes? Palasiet pati uzmanîgi, nu kur tad jûs esat minçjusi kâdu konkrçtu kaiti?! Pati taèu rakstat:
"...aarsti,paarbaudes,kaa vienmeer neko iisti neatrod..."
"Esmu bijusi jau uz 3 izmekleeshanaam,pilniigaam,gan kungja,gan zarnu traktu,nu neko iipashu neatrada..tagad ieshu atkal juulijaa..bet nu,ari aarsts teica,ka visticamaak neko jaunu neatradiis..."
No jûsu apraksta par to, kâ sâkat savu dienu, man paliek baisi:
"...katru riitu dzeru daudz uudens,kafijas un smeekjeeju un tad tik skraidu uz tualeti un ntaas reizes..."
Kas var bût vçl briesmîgâks kuòìim, kâ kafija un smçíeðana turkðâ dûða?!
un vçl turklât:
"ESu dzeerusi tonnaam zaalju..."
Kâdas zâles pie KZS, pret to nepalîdz nekâdas zâles.
Jûs taèu pati mçrítiecîgi dzenat sevi postâ:((((((
Re: Gremoshanas trakta probleemas:(((
02.05.2006 00:50
Nu ja, es jau ar gribçju rakstît, ka to diagnoþu tur nav, bet noklusçju...
Jaa,tiesa, savas diagnozes esmu uzrakstiijusi zem segvaarda damdam, tamdeelj varat veelreiz paarluukot. Tas ir visas,kas uzstaditas. Zales esmu tik tiesham dzerusi ljooti daudz, un ir jau arii taadi aarsti,kas tik raksta un liek dzert un iipashi neiedziljonaas..dzeeru vairaak,kas bija domaatas zarnu darbiibas reguleeshanai, kungjim,aizkungja dziedzerim, kaut kaadas kreon arii,omeprzolus,sulfazaliinus, loperamiidus utt,ko tik man nav izrakstiijushi sho gadu laikaa.. Par kafiju un cigareteem..piekriitu, bet diemzheel tas vieniigais man daudz maz paliidz miikstinaat to visu un tik t uz tualeti..jo no riitiem iekshaa ir taaaadas saapes un gaazes,ka vieniigais ir meegjinaat dabuut aaraa:(..Es patieshaam censhos kaut kaa meegjinaat uzrakstiit taas sajuutas, bet nav jau iespeejams..jo diemzheel, nevar cits izprast taas sajuutas, ja nav uz savas aadas.. var tikai meegjinaat saprast, bet ne izjust:(
Nu paklau, meitene!! tev ir atrasta helikobakterija!!! kaa tas var but, ka neko ipasu arsti neieteica?? ta tacu ir briesmiga lieta, kas noteikti jaarste! Un ja ari vienreiz tikusi it ka izsarsteta, ja nepatikamas sajutas atgriezas, jaiet parbaudities vai nav atkal uzradusies, jo vina medz atgriezties. Tad nu taa - klausi manam padomam - tudalj pat zvani piemeram Aldim Puíîtim uz Stradiòiem un saki, ka velies viziti pec iespejas atrak, jo tev ir loti slikti (vins vares pienemt kaut vai rit). Rekinies, ka ta bus individuala maksas vizite - kad es gaju pirms gada , liekas ka bija Ls 10 jamaksa. Zvani uzreiz pa taisno 9253394. Ja vins necel, zvani velak - vins pacels, kad bus brivs. Loti jauks arsts (neiemilies tik ;)). Izstasti visu, noteikti piemini ari par helikobakteriju! Faktiski domaju, ka tev ar to savs stasts ari jasak. Nebaidies, Stradinju gastro nodaljaa stradalaipns personals un jauki arsti.
Ja, un man tads zinkarigs jautajums - pie kura arsta (gastroent.) Tu lidz sim gaji??
Re: Gremoshanas trakta probleemas:(((
02.05.2006 10:35
Saiva

Tu ar to helikobakteerijas briesmiigumu drusku paarspiilee. Ir daudzi cilveeki kas izjuut masu nepatiikamu sajuutu peec sho zhaalju lietoshanas. Ar to es negribu teikt ka nevajag neko dariit bet arii kategoriskums te ir lieks.
Sorry, you can't reply to this topic. It has been closed.