Kauns lasît cik vîrieði mçdz bût...,

Aizsāka copy 


Makâ kâdi pçdçjie 4Ls lîdz algas dienai, sûtu viru uz veici... lai nopçrk paðu nepiecieðamâko- dzert, maizi, kâdu desiòu, sieru utt. Ðis atnes vîna glâzes....esot bijusi akcija!!!!!
Vîrs dzirdçja, kad ar draudzeni runâjam, ka gribam dzert balzâmu ar upeòu sulu (balzâms ir mâjâs). Vîram pasaku, lai aizbrauc uz veikalu un nopçrk upeòu sulu un citronu. Ðis atbrauc, dod maisiòu un saka:
-nopirku upeòu un greipfrûtu sulu, jo citronu nebija.
(ðis bij domâjis, ka man citronu sulu vajag). Bet man taèu augli vajadzçja!

Uzlieku mazgâties veïu, tâ kâ sakrâjusies bija kaudze tâda pamatîga, tad saðíiroju otru porciju un nolieku uz grîdas blakus veïas maðînai. Paðai jâbrauc prom, atstâju vîram norâdîjumus - smalki - kâda programma jâliek, kâda temp. nu visu kâ pienâkas. Pulveri nolieku uz maliòas, lai îpaði "kristu acîs". Atbraucu mâjâs, skatos – veïa izmazgâta, nu drusku tâda jocîga... Vçl nesaprotu, kas par lietu, nu tâda apmuïïâta liekas, bet nu mazgâta ir. Nu beigâs izrâdîjâs, ka vîra kungs pulveri nav iebçris otrajai porcijai - es, redziet, nebiju pateikusi, ka jâieber... Pulvera paku ðis bija pabîdîjis tâlâk, lai nenokrît no maðînas zemç...

Kad gulçju slimnîcâ, vîram palûdzu izspiest burkânu sulu. Ðis atved ar prâvu pudeli. Es pagarðoju - tâda jokaina garða. Prasu kas tie par burkâniem, kâ spiedis. Stâsta, bet nekâ aizdomîga. Beigâs jautâju -vai burkânus notîrîji? Vîrs - "vai tad bija jâtîra???? Tâs mizas taèu tâpat sabirst biezumu tvertnç!"

Sûtu savu vîrieti vakarâ uz veikalu. Saku lai nopçrk arî tomâtus, salâtiòiem. Ðis atnes citronu. Prasu, kur tomâti. Esot bijuði nesmuki. Tâ arî nesapratu - kâ man vajadzçja taisît salâtus no citrona.

Mîïotais aizgâja ar draugu uz pusstundiòu alu iedzert. Paiet stunda, zvanu viòam - kur esi? Esot jau tramvajâ pusceïâ uz mâjâm...Fonâ pîkst spçïu automâti tik skaïi, ka ðo gandrîz nedzirdu. Nu bûtu vismaz pa durvîm izgâjis....

Atceros sava vîra visblondîgâko joku: Vçl pavisam nesen viòð man stâsta, cik tîòu gados (gandrîz Padomju laikos) viòam bija kruts divritenis - no Austrâlijas sûtîts, visi klases biedri viòu ielenca, kad viòð atbrauca uz skolu, visi gribçja izbraukt utt. Ritenis bijis kruts, râmis - tâds polsterçts, lai nesavainojas, kad krît. Ðajâ brîdî viòð sâk smieties...meklç vecas fotogrâfijas.....un atrod. Protams, ka polsterçjums bija putuplasta iepakojums, domâts, kamçr riteni atsûta no Austrâlijas.

Atnâk pie mums draugi ciemos. Kâdâ brîdî mana draudzene iedod savam vîram savu 1.6 g veco dçlu un tîru krekliòu un saka "pârìçrb puikam tîru kreklu". Viòa atnâk apmçram pçc pusstundas un skatâs, vîram tîrais krekls rokâs, a sîks skraida ar to paðu netîro. Prasa vîram "ko Tu puikam kreklu nepârvilki?". A vîrs saka "Â, a es kaut kâ nepiefiksçju."

Brauc cilvçki uz kaut kâdu ralliju. 2 puiði un 2 meitenes. Iesûta vienu no dþekiem veikalâ, lai nopçrk : karti rallijam, ûdeni ðoferim un meitençm saldçjumu. Pazûd dþeks veikalâ uz savu pusstundu. Beidzot pçc laba laika iznâk, nopircis ðampi meitençm, sev poròuku un ðoferim
cigaretes.

Gatavojam vakariòas, paredzçts arî kartupeïu biezenis. Vîrietis mizo kartupeïus un li
"Mîïotais aizgâja ar draugu uz pusstundiòu alu iedzert. Paiet stunda, zvanu viòam - kur esi? Esot jau tramvajâ pusceïâ uz mâjâm...Fonâ pîkst spçïu automâti tik skaïi, ka ðo gandrîz nedzirdu. Nu bûtu vismaz pa durvîm izgâjis...."

a ðitais gan ir tipiski... pamçìini vienkârði nelikties ne zinis un nezvanît. ;)
Nu, ko lai tur saka...Dieva pirmais meegjinaajums radiit cilveeku nebija tik veiksmiigs kaa otrais...:-)))
Re: Kauns lasît cik vîrieði mçdz bût...,
22.04.2006 13:06
mellene.

Nu nevajadzeetu lieki kustinaat sho jautaajumu jo teema man personiigi liekas aizskarosha ja to meeghina attiecinaat uz visiem viirieshiem un ir pieredze kas liek apshaubiit sievieshu gariigaas speejas. Taa kaa labaak nevajag.
ku! neuztver tik personiski:-)))
Re: Kauns lasît cik vîrieði mçdz bût...,
22.04.2006 13:34
Censhos :)
man liekas dalja probleemu atkristu, ja iepirkties ietu pati sieviete un veshu arii mazgaatu sieviete.
ja mani aizsuutiitu uz santehnikas bodi peec kaut kaadiem ventiljiem, es ar nezko atnestu... utml.
vispaar shai konkreetajai sievietei tieshaam nav ko dariit, ja internetaa var taadus monologus drukaat, buutu labaak iepirkusies vai beernam kreklu nomainiijusi.
(zinu, zinu, es pati taada, zinu)
Kopçts no calis.lv
Re: Kauns lasît cik vîrieði mçdz bût...,
22.04.2006 14:21
Nu es jau shajaa forumaa to esmu lasijis, man taa liekas.
Ja cilvçks apreces ar idiotu un vçl visiem to stâsta, tad arî viòa prâta spçjas ir stipri ierobeþotas.
Nu, kaapeec uzreiz taa, Moljer:) Cilveeks ir viilies, cereejis uz kaut ko citu un tagad izsuudz savas beedas.
es tam visam cauri redzu citu stulbumu, citas nianses. par to, ka var rakstît tâ, tas pats par sevi. Bez tam tas liecina, ka autore dzîvç slîd visam pâri virspusçji jeb nav nopietnas attiecibu problçmas piedzîvojusi, ja lielâkâ problçma, ka vîrs tâds padumjð (tâ, protams, ir smaga problçma, bet tâds tâdu atrod, nez vai gudra sieviete precçtu tâdu losi, saprastu âtrâk) ai, sviests, ðitâdu mçslu nav vçrts komentçt
turpinâjums par dumjiem vîrieðiem:


Gatavojam vakariòas, paredzçts arî kartupeïu biezenis. Vîrietis mizo kartupeïus un liek lieeeelâ plastmasas bïodâ.. Es pie sevis nodomâju: nafig viòð to lielo bïodu izvilcis un smçrç, bet
neko nesaku.. Skatos, kartupeïi bûs samizoti un nâku ar katlu. Mans mîïotais paskatâs uz mani, tad uz katlu, atkal uz mani un prasa: „Vai tad mçs tos kartupeïus vispirms vârîsim?” Viòð bija domâjis, ka vispirms bïodâ zaïie kartupeïi bûs jâsaspaida.. Ilgi lûdzos, lai parâda, kâ viòð bûtu spaidîjis, bet atteicâs...

Pielûdzçjs, kaut kad agrâ jaunîbâ, protams, ciemojâs pie manis mâjâ un mana mamma piedâvâ ðim pusdienas...uz ko viòð, kautrîgs bûdams, atbild - paldies, es jau vakar çdu!

Man nupat pirms nedçïas bija statistiskais gadîjums – sûtu vîrieti vakarâ uz veikalu ar skaidru uzdevumu "nopirkt kaut ko, no kâ var uztaisît siltâs vakariòas". ðis atnes divas bundþas alu, kilogramu persiku (pacietu), kilogramu tomâtu, trîs pakas èipsu...

Ðodien vîrs izcçlâs... Saka man, lai pazvanot b/d audzinâtâjai un pajautâjot, kurâ dienâ îsti jânes cienastiòð jo bûs rudens svçtki dârziòâ. Viòð neatceroties pirmdien vai otrdien, jo tie vârdi - pirmdiena un otrdiena skanot vienâdi

Tâtad sûtu uz veici pçc produktiem, sarakstâ arî cepamais pulveris. It kâ vecis sakarîgs, lasît prot, parasti +/- visu nopçrk. Atnâk mâjâs, it kâ viss ir, bet nu nevaru to cepampulveri atrast (a man mîkla jau izrullçta stâv uz galda). prasu- kur tad ir?? Viòð - vannas istabâ! Kâ tâ vannas istabâ?? Viòð - nu tu tak prasîji pulveri vârîðanai!!! Izrâdâs nopircis veïas pulveri, pie tam baltajai veïai ... nu tipa lai var "vârît" (augstâs temperatûrâs mazgât).

Kâdu dienu aizsûtu vîram uz darbu meilu, kurâ saku, ka gribâs ko interesantu vakarâ padarît, piedâvâju lai izdomâ viòð. Vakarâ atbrauc mâjâs un momentâ pie datora un strâdâ. Es atgâdinu ko pa dienu rakstîju viòam uz ko viòð: " Vai ta mçs tagad neko interesantu nedarâm?"

Par brokastîm arî man ir stâsts. Kad mûsu mazajai bija pâris mçneði un es no rîta pieceïoties varçju stâvus aizmigt no noguruma, vienu rîtu mans dârgais aiziet uz virtuvi un sauc - ko es çdîðu. Padomâju, ka nekas tur îpaðs nav, taisît neko negribas, atbildu, ka laikam jau siermaizes. Dzirdu, ðis baigi òçmâs, kaut ko gatavo (parasti no rîtiem mâjâs neçd, jo vçl nevar ieçst, aizbrauc uz darbu un tur dzer kafiju). Es tâda priecîga òemos ar mazo. Ieeju virtuvç, ðis çd vârîtas oliòas, ceptu gaïiòu. Prasu - kur mana porcija. A ðis man atbild - tu taèu teici, ka çdîsi siermaizes. Varat iedomâties kâ es no dusmâm rççççççççcu? Tas toèna vairs nebija joks.
copy, varbuut pietiek nodarboties ar plagiatismu, un kopeet forumieshu staastus no www.calis.lv??? Nu nav tas smuki. Buutu labaak par sevi vai savu viiru te pastastijusi!
laaabs :DD
Re: Kauns lasît cik vîrieði mçdz bût...,
22.04.2006 19:56
Vîrieði ar var bût blondi! It îpaði, ja sievas blondas. Tas tâ, saskaòai. Interesanti, "bet nu nevaru to cepampulveri atrast (a man mîkla jau izrullçta stâv uz galda)" , priekð kam izrullçtâ mîklâ likt cepampulveri?
Jâ, Plant, cepampulveris izrullçtai mîklai tikpat kâ mironim plâksteris:-)))
Man gan nav nâcies sastapt tik dumjus vîrieðus! Ja nu vienîgi, kuri ir neprecçtu un jau pieklâjîgâ vecumâ. Nu nav vîrieði tik dumji!
baac kaadas stulbiibas,jaajautaa-kaadas tad taas attieciibas vispaar,ja cilveeki regulaari tragjiski nesaprotas
jâcer, ka vîrieði atturçsies ievietot kâdu pastâstu par sievieðu gudrîbu :)
Tikai nelejiet ja? Jauki!(ja zinat to ani.. ;)
Vispaar ieniistu cilveekus kas apliek preteejo dzimumu - vinji kkaadi "pii" ar novirzeem parasti tad sanaak ka ir..(p:geji, u.tml.)
shis tas par sievieshu 'gudriibu' ;)

Uz datoru apkalopshanas salonu zvana sieviete. Vinjai prasa kas pra lietu. Shameejaa atbild, ka programma izvada pazinojumu 'press any key', vinja nospiezh k-kaadu taustinju uz kompis sleedzas aaraa. Operators prasa kaadu taustinju vinja spiezh. A vinja atbild - NU TO LIELO UZ SISTEEMBLOKA :))

Dzekam braucot ar mashiinu beidzas benziins. Vinsh nobrauc malaa un iesleedz avaarijas signalizaaciju. Mashiinas vinju apbrauc. Atrerieties - deg avaarijas signalizaacija (svariigi!!!!). Nu apbrauc vinju mashiinas, a te viena damiite njem un apstaajas. Shis prasa - ko neapbrauc. A vinja - nu jaa apbrauksi tevi - TO LABO TO KREISO PAGRIEZIENU RAADI :))
mellene88
prièom te kauns?
23.04.2006 18:04
ðausmas cik visi te sâpîgi uztver ðito:))))
Nu ko, paði vainîgi...
es gan, saklausîju lîdzîbu ar daþiem dabâ dzirdçtiem un redzçtiem gadîjumiem... un nesaku,ka vîrieði ir glupi vai kâ savâdâk dîvaini, bet nu, gadâs, gadâs viòiem ðitas...
P.S mâku veikalâ nopirkt gan ventiïus,gan skrûves(ja vajag)
Re: prièom te kauns?
23.04.2006 19:34
mjaa:-)))
kaut kâ atceros vienu lîdzîgu. tikai nezinu, kurð no mums tajâ situâcijâ tas blondais bija...
zvana draugs (sçþ pie pc, raksta kaut ko tur):
-laur, kâ var burtus lielâkus par 72pt dabût?
(es automâtiski domâju, ka viòð apmçram sapratîs par ko runa, jo es stâvu veikalâ rindas vidû...)
-nu kâ, iezîmç un ieraksti 92 vai kâdu tev tur vajag...
-... bï**, uzkârâs!!!
-kas tur var uzkârties?
-man teksta vietâ 92 râdâs!
(man sâk uzaust gaisma, KO tieði cilvçks ar "iezîmç" saprata) -ej uz "undo"!
(pçc maza brîtiòa) -es tâdu programmu nevaru atrast...

un tâdâ garâ visu ceïu lîdz maðînai es lççççnâââ garâ stâstu, kura bildîte, kurâ rindâ, ko iezîmçjot jâspieþ.
p.s.â, cilvçkam skolâ inormâtiku mâcija.

tikpat jautri bija reiz vienu paziòu palaist manâ dzîvoklî, lai sapakâ man âtri somu un paòem otru, jau gatavo koferi. (traka diena, laika maz - tâtad darbu dalîðana)
Ja nebûtu dzîvç ðâdu muïíîgu un smieklîgu pârpratumu, bûtu taè tik nenormâli garlaicîgi.
Vienreiz ar draugu braucâm autobusâ cauri vienai apdzîvotai vietai, un viòð stâstîja, ka esot ðeit apmçram lîdz viena gada vecumam dzîvojis. Un es paprasîju, un tu kautko no tâ atceries? Viòð paskatîjâs uz manîm un teica "KO?" Un man bija tâds kauns!
Vairâkums aprakstîto pârpratumu raduðies, ja vîrietis saòem ïoti nekonkrçtu uzdevumu vai arî sieviete ir iedomâjusies, ka viòam tas ir automâtiski jâzina - kâ spiest sulu no burkâniem, taisît kartupeïu biezeni vai kas ir cepamais pulveris. Vai piemçram, "Nopçrc kaut ko vakariòâm", "gribas ko interesantu padarît" - bûtu pateikuðas ko tieði, neizpaliktu arî konkrçts rezultâts.
Fulnet
13.05.2006 21:10
Hello, before i have been on this sites:
[url=http://bmw-orange-county-.blogspot.com/]BMW Orange County[/url] [url=http://bmw-san-jose-california-.blogspot.com/]BMW San Jose California[/url] [url=http://bmw-new-york-.blogspot.com/]BMW New York[/url] [url=http://bmw-part-.blogspot.com/]BMW Part[/url] [url=http://bmw-m5---.blogspot.com/]Bmw M5[/url] [url=http://bmw-oakland-.blogspot.com/]BMW Oakland[/url] [url=http://bmw-motorcycle.blogspot.com/]BMW Motorcycle[/url] [url=http://bmw-washington-dc.blogspot.com/]BMW Washington DC[/url] [url=http://bmw-san-francisco-.blogspot.com/]BMW San Francisco[/url] [url=http://bmw-san-diego--.blogspot.com/]BMW San Diego[/url]
But didn't find necessary information! On your site i have found all needed info! Thank you!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 16?
Ziņa: