Pederasti uzbrûk!!!

Aizsāka Kârlis Romanovskis 

Kârlis Romanovskis
Pederasti uzbrûk!!!
27.04.2006 19:11
Arî ðovasar, no 21. lîdz 22. jûlijam (nu jau divas diennaktis) Rîgâ ir paredzçts vçrienîgs pederastu marðs, ko ðie nelaimîgie ïautiòi lepni dçvç par „Latvijas - Rîgas praids 2006”. Ðajâs orìijâs savu lîdzdalîbu apsolîjuði ne tikai Latvijas, bet arî kaimiòvalstu – Zviedrijas, Krievijas, Lietuvas, Somijas un Igaunijas aktîvâkie kaku stumdîtâji. Tiek solîts, ka pasâkumâ piedalîsies arî Eiropas Parlamenta noturîgâkie taisnâs zarnas operatori. Tâtad viss pederastu perçklis solâs ierasties Rîgâ, lai divu diennakðu garumâ pasçdçtu pie apaïâ galda (varu iedomâties to apaïo galdu), noskatîtos filmiòu, kurâ laikam tiks atspoguïota locekïa ievadîðana tûplî...un tad visi dotos uz kuìîti, lai tur slçgtâ personu lokâ atrâdîtu sagatavotos mâjasdarbus!
Tâ kâ ðie „izredzçtie” atkal ir nolçmuði marðçt Rîgas ielâs, slçpjoties aiz milièu (mûsu valstî nav policijas) mugurâm, tad mums ir jârîkojas (jâizsaka savs nosodîjums masu medijos, jâraksta amatpersonâm utt.), lai savlaicîgi novçrstu ðo ïembastu. Pilnîgi iespçjams, ka arî Vaira Vîíe-Freiberga (turpmâk – VVF) atbalstîs ðos iznireïus, jo ïaudis mçïo, ka arî Pionieru pilî notiek ðâda veida orìijas. Mçs nedrîkstam klusçt – mums ir jârîkojas!
skorbuls
Re: Pederasti uzbrûk!!!
27.04.2006 19:12
Tu jûties apdraudçts?
Moljers
Re: Pederasti uzbrûk!!!
27.04.2006 19:23
Sitam zilos, sitam komunistus, sitam bijuðos leìionârus, sitam narkomânus, sitam èigânus, sitam AIDS slimos, sitam visus krâsainos, sitam skûtgalvjus.
Tikai nevajag brînîtie, kad kâds sit normâlus latvieðus.
.
Re: Pederasti uzbrûk!!!
27.04.2006 19:33
man ar nepatiik , ka shie iet ielaas un taa daraas, bet, kas man atliek?seedeet maajaas un nelikties ne zinis, nesatraukties, par to, nedomaat un aizmirst, domaaaju, taa ir vispareizaak!
Moljers
Re: Pederasti uzbrûk!!!
27.04.2006 19:44
Mçs esam iestâjuðies EU , manâ sapratnç tâdçï, ka mums patîk viòu noteiktâs dzîves normas. Un viena no galvenajâm ir cilvçka tiesîbas pulcçties un izteikt savu viedokli.
Pulcç savus domubiedrus un ej ar plakâtiem ielâs pçc nedçïas ar saukli - atbalstâm tradicionâlas seksuâlas attiecîbas.
Beigsim reiz cînîties pret, sâksim cînîties par.
Re: Pederasti uzbrûk!!!
27.04.2006 20:19
Mani kaut kaa neuztrauc tie tipinji bet ja kaads apdraudeets juutaas var ielikt katla vaaku biksees.
XS
Re: Pederasti uzbrûk!!!
27.04.2006 21:24
Re: Pederasti uzbrûk!!!
27.04.2006 23:57
tieði tâ, nevis pret viòiem, bet PAR tradicionâlo orientâciju
Re: Pederasti uzbrûk!!!
28.04.2006 00:32
ak ðîs homofobu fantâzijas.........nu jau prezidentes kundzi iekâro....Uzraksti viòai vçstuli,Kârli!Varbût viòa Tevi ielûgs uz tçju,kâ mazos bumbotâjus.....
kaarli,kaarli, a pac?
Re: Pederasti uzbrûk!!!
28.04.2006 07:50
Pionieru pils.......... :)

Nu ja, Kaarli, nebaidies tik ljoti, a ja baidies, tad ku! padoms buus vietaa...
Re: Pederasti uzbrûk!!!
28.04.2006 09:40
Zini, Karli Romanovski - dziive meedz buut nezjeeliiga, tu tacj nezini kaada orientaacija bus vai izveidosies taviem tuviniekiem, taapec viss jaunais vienmeer ir jaapienjem kaa norma.
Re: Pederasti uzbrûk!!!
28.04.2006 09:45
sargi savu tûplîti!
kaarli, a moska paproveejam? nu sakuma tikai man pasukaa...tad,ja iepatiksies,paicinasim specus,lai smaca ari citas lietas!
Re: Pederasti uzbrûk!!!
28.04.2006 10:16
seezen, un ja nokodîs tev? ko tad tu darîsi?
muris
Re: Pederasti uzbrûk!!!
28.04.2006 12:04
Pazîstu vairâkus kârïa radiniekus kuri ir homoseksuâli, un par viòu jau ar ir aizdoma .....
Tâ lûk......
.
Re: Pederasti uzbrûk!!!
28.04.2006 16:58
Dakteris
Re: Pederasti uzbrûk!!!
28.04.2006 17:14
Pats Streips 80.gadu vidû kâdam trimdas mâcîtâjam uzdotâ vçstulç,kura publicçta trimdas þurnâlâ,nebût nebija tik pârliecinâts par pederastu tiesîbâm piekopt savus netikumus.Viòð toreiz skaidroja,ka bijis ASV kongresmeòa palîgs,bet gandrîz visiem no viòiem esot tâ dçvçtie pâþi-t.i.jaunekïi seksuâlo tieksmju apmierinâðanai un arî viòð tâ kïuvis par homiíi.Toreiz Streips lûdza mâcîtâju izvçrtçt savu orientâciju un saòçma negatîvu atbildi. Streipa grçksûdzi atradâm èekas objektâ Puðkina ielâ 14 kur ar to bija intensîvi strâdâjuði.Viss raksts bija izraibinâts ar daþâdu krâsu zîmuïiem no kâ varçja spriest,ka kâ jau daudzi citi homo arî Streips bijis èekas acîs potenciâls ziòotâjs.Tagad,20 gadus vçlâk, Streips kïuvis par gejisma aktîvu propogandistu,mçìinot attaisnot savas vâjîbas pats savâs acîs un sabiedrîbas vidû.Viòð pat mçìina uzòemties Dieva funkcijas paskaidrojot viòa ganiem, kas ir pareizs un kas nepareizs kristîgs uzskats.Tomçr viòa absolûti tukðâ, zemas kvalitâtes demagoìija nevienu normâli domâjoðu cilvçku pârliecinât nespçj.Îstenîbâ vòð pats arî uz to daudz necer,jo redzams,ka viòð savus argumentus vairâk velta domubiedru pârliecinâðanai nevis mçìinâjumiem diskutçt ar sabiedrîbu.No tâ arî histçriskais tonis un uzslavas mums nezinâmiem baznîcas kalpiem, kuri kristîgo vçrtîbu vietâ ir gatavi pieòemt labumus kurus tie saòems kâ maksu par reliìijas jçgas nodevîbu.
Johans
Re: Pederasti uzbrûk!!!
28.04.2006 17:19
Maikls Svifts – Gay Community News. Ðajâ ðokçjoðajâ manifestâ bija rakstîts:

„Mçs pârvçrtîsim jûsu dçlus, jûsu vârgâs vîriðíîbas, seklo sapòu un vulgâro melu simbolus, par pederastiem. Mçs viòus pavedinâsim jûsu skolâs un kopmîtnçs, sporta zâlçs, ìçrbtuvçs, sporta laukumos, jûsu seminâros, jaunieðu grupâs, kinoteâtru tualetçs, armijas kazarmâs, jûsu diennakts degvielas uzpildes staciju çstuvçs, jûsu vîrieðu klubos, jûsu kongresa namos, visur, kur vîrieði ir kopâ ar citiem vîrieðiem.
Jûsu dçli kïûs par mûsu rokaspuiðiem un izpildîs mûsu pavçles. Viòi tiks pârveidoti mûsu lîdzîbâ. Viòi sâks iekârot un dievinât mûs.
Visi homoseksuâlie aizliegumi tiks atcelti. Tâ vietâ tiks pieòemta likumdoðana, kas veicina mîlestîbu starp vîrieðiem.
Visiem homoseksuâïiem ir jâbût vienotiem kâ brâïiem; mums ir jâbût vienotiem mâkslinieciski, filozofiski, sociâli, politiski un finansiâli. Mçs triumfçsim tikai tad, kad parâdîsim savu seju netikumîgajam heteroseksuâlajam ienaidniekam.
Ìimene – melu, nodevîbas, viduvçjîbas, liekulîbas un neþçlîbas augsne – tiks likvidçta. Ìimene, kas nomâc iztçli un ierobeþo brîvo gribu, ir jâizskauþ. Ìençtikas laboratorijâs tiks ieòemti un izaudzinâti nevainojami zçni. Viòi augs kopâ komunâlâ vidç, homoseksuâlu zinâtnieku uzraudzîbâ un vadîbâ.
Visas draudzes, kas mûs nosoda, tiks likvidçtas.
Trîciet, hetero cûkas, kad mçs parâdîsimies jûsu priekðâ bez maskâm!”
Nesaprotu
Re: Pederasti uzbrûk!!!
28.04.2006 17:21
Nesaprotu - vai pederasti un homoseksuâïi ir viens un tas pats?!
.
Re: Pederasti uzbrûk!!!
28.04.2006 17:23
bet biseksuaalus cilveekus tak var pavedinaat un novirziit no pareizaa celja, un tas ir slikti....
bçrnus vajag sist. Kamçr var noíert.Ar karli romanovski tas nav darits kvalitatiivi, tomer vinjs varetu mums patikt.
madcynics
Re: Pederasti uzbrûk!!!
29.04.2006 11:25
...lîdz tam mirklim, kamçr pediòi nesâka karot par, tâ saucamajâm tiesîbâm, nostâja bija neitrâla - nu ir viòi...pie tam personîgi tâdus pazîstu...mirklî, kad viòi sâka uzspiest man savu filozofiju - tieði uzspiest, jo savâdâk nevar to nosaukt ïembastu ap nabaga apspiestajiem - man nostâja sâk mainîties uz negatîvo pusi...man viòi sâk nepatikt ar savu agresîvo nostâju...next par savâm tiesîbâm sâks iestâties zoofiili, virinâtâji, pedofîli...tâ ja..
Re: Pederasti uzbrûk!!!
29.04.2006 11:47
Tad nu gan probleema... gaajienus riiko lai pieeveerstu uzmaniibu, bet ja neviens neietu skatiities... :D vot i viss.. lai kliist vienatnee pa ielaam :D



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
acce
Re: Pederasti uzbrûk!!!
29.04.2006 13:00
no homoseksuâliem parasti baidâs: a) tie, kam paðiem ir slçptas homoseksuâlas tieksmes, kurâs tie ïoti baidâs atzîties; b) tiem, kam ir bijuði stingri ar sevi neapmierinâti vecâki, kas sev par mçríi izvirzîjuði izaudzinât perfektus bçrnus, kas pierâdîtu, ka viòi ir perfekti vecâki, tas ir atbrîvotu no viòu paðu kompleksiem. parasti gan ðâdi cilvçki ienîst ikvienu cilvçku, kas nepieder pie viòu paðu ìimenes un loka- homoseksuâïus, prtçjo dzimumu, citas tautîbas, citas âdas krâsas, citas pârleicîbas - ikvienu cilvçku, kas ir savâdâks.
Ticam
Re: Pederasti uzbrûk!!!
29.04.2006 13:19
nâvi visiem. nedod dievs man rokâs nâkotnç nonâks vara. par mani runâs gadsimtiem ar naidu, bet toties es padarîðu pasauli tîru. man nesagâdâtu problçmas visu pederastu masu iznîcinâðana. ar lçtâkiem lîdzekïiem - hlors, arsçns, skâbe. dajebkas. galvenais lai ir âtri, lçti un efektîvi! pasaulei ir jâkïûst tîrai!
Re: Pederasti uzbrûk!!!
29.04.2006 13:58
Ticam: vieniigi kursh ir defineejis kas ir tiirs? ;)
Tikai cilveeks lietaam pieshkjir melnu vai baltu kraasu... nedod dievs ja geji izdomaatu shitaa "padariit tiiru" pasauli :D



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
madcynics
Re: Pederasti uzbrûk!!!
29.04.2006 22:43
...bija pederasti, palika par gejiem...bija þîdi, palika par ebrejiem...senâk zaga, tagad fenderç...agrâk cilvçki mira dabîgâ nâvç, tagad pieliek pie sistçmas un nelaiþ ne uz turieni, ne atpakaï...komunismu nevienâ valstî nenosoda, nacismu gan...bomþus mçìina ievilkt vannâs un saìçrbt, kaut gan viòiem to absolûti nevajag...vardarbîba kâ dzîves norma...lumpeòu dzîves uztvere kâ vienîgâ pareizâ...labais un sliktais ir sen noformulçts visâs reliìijâs...arî mûsu, latvieðu...redzîgie lai redz, dzirdîgie lai sadzird...pederastijas problçma ir tikai viena no...un tâ ir daudz plaðâka, nekâ te daþi stumj...lumpeniskâ domâðana diemþçl iesakòojas aizvien vairâk ...viena galçjîba izðaut, otra - pieòemt par normu...domâjiet, ïautiòi, nevis maliet, kâ acce, kaut kâdas frâzes bez seguma....
laura+
Re: Pederasti uzbrûk!!!
30.04.2006 00:18
un atkal lezbietes diskrimnç! tikai par gejiem un gejiem... vai tad lezbietes nav cilvçki un tâ tâlâk, ar visâm no tâ izrietoðajâm sekâm? viòas tak arî tajâ gâjienâ bûs, vai ne?

anyway, es ïoti ceru sadomazohistu uzvaras gâjienu. vismaz bûs interesanti, tie, kad ðamiem ar akmeni metîs teiks: "jâ, dari tâ, tâ ir labi!!!". :)

p.s. katla vâks priekðâ dupsîtim neglâbs no mineta. :DDD
Re: Pederasti uzbrûk!!!
30.04.2006 00:53
nu tad jau jâliek 2 katlu vâki - priekðâ un aizmugurç, un jâsasien ar striíîti ;)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 8?
Ziņa: