kapec cilveki raud?

Aizsāka besk 

eredisfunks
Re: kapec cilveki raud?
02.05.2006 18:30
Mans domât, ka raudâðana ir pieradums no mazotnes. Sâkumâ sîkais ar raudâðanu panâk, ka ðo samîïo, pabaro. Vçlâk iemâcâs ar to panâkt kaut ko vairâk. Vçlâk sâkas atradinâðanâs posms, it kâ jau atradinâs, takð lîdz galam tomçr nevar.
Tos, kurus bçrnîbâ maz þçloja, kad raud, tie arî maz raud arî pieauguði.
strawberry.
Re: kapec cilveki raud?
02.05.2006 19:02
Nç, eredisfunk, es domâju, ka tas atkarîgs , vai slapja vai sausa tâ vieta, kur acis atrodas:-)))
Re: kapec cilveki raud?
03.05.2006 09:22
hehe,ar mani parasti ir diezgan joakini-ja man uzbljauj,es uzreiz ciinos pretii ar savu viedokli un varu arii pamatiigi sabljaut,tad noeju malinjaa un raudu! sanaak,ka esmu tiraanupuris!? :D jaa,es arii domaaju,ka raudaashana ir pieradums no beerniibas,kaut mees jau protam panaakt visu ar vaardiem,darbiem un emocijas izraadiit savaadaak,taapat asaras biezhi vien nav noveershamas. un paliidz,tikai gadaas,ka cilveeks aizraujas ar sevis pazheeloshanu. es arii peedeejaa laikaa biezhi raudu,jo juutu uzmaniibas,miilestiibas truukumu.stulbi,ka biezhi veeeloties ar asaraam iezheelinaat arii otru cilveeku,panaakam preteejo-vinjsh noveershas,jo vinjam kljust saapiigi vai/un nepatiikami.
Re: kapec cilveki raud?
03.05.2006 17:12
Es arî vienâ krievu forumâ to pajautâju:)
Viena sieviete raksta, ka var gan raudâðanu apturçt, gan piebilstot, ka no tâ viòai raduðâs lçrums problçmu. Uz to cita sieviete atbildçja, ka ne visiem izdodas raudâðanu apturçt : "только у социально продвинутых. Непродвинутые либо ревут, либо драться лезут. "

besk, tu rakstîji:
"dazi cilveki beedaas klust bezpalidzigi, citi nee, un vini aizstav sevi aktiivi. "

Te laikam tev ir atbilde, ka tie patiesîbâ viens no otra neatðíiras:)

vispaar parasti tad,ja ir beediiks praac
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 4?
Ziņa: