Kâ vîrieði novieto biksçs savus krâniòus?

Aizsāka a? 

nu, cik man izdevies noskaidrot (aptaujâjot), tad krâniòð vairumâ gadîjumu tiek novietots uz sâniem (tik nekad nevaru atcerçties, uz labo vai uz kreiso pusi, ðíiet, kreiso)
:)
nu man liekas, ka novieto jau daþâdi. arî atkarîbâ kâdu apakðveïu nçsâ. man visvairâk patîk variants uz augðu ;)
Esmu dzirdçjusi / ka nogrieþ un ieliek somâ/ kabatâ (kâ nu kurð)!!!!!!!!!!
Kâds jautâjums / tâdas atbildes.
Re: Kâ vîrieði novieto biksçs savus krâniòus?
01.05.2006 23:16
Man patiik kad briivi shuupojas. Labo vai kreiso staru izveelos peec noskanjojuma. Biezhaak laikam labo jo draugs drusku liiks uz kreiso pusi. Vajag kompenseet :)
draudziòu kopâ ar olâm vai vienu paðu?
Re: Kâ vîrieði novieto biksçs savus krâniòus?
02.05.2006 11:00
nenovieto, pats iekârtojas!
Izlasîju ârzemju mediíu atzinumu,ka vîrieðiem valkât apakðbikses esot kaitîgi,paaugstinoties tur tempretura un rodoties visadas saslimðanas,prostatas un citas.Turpat arî bija rakstîts,ka sievietçm vajadzçtu atradinaties no krûðtura nçsâðanas,jo arî tas rada pârkarðanu un linfas atteces traucçjumus,kas savukârt rada cistas un citus veselibas traucçjumus.
Pati nu jau treðo menesi staigâju bez krûðtura jâsaka sajuta ir ïoti laba ,sâkumâ gan bija tâ jocîgi.
Re: Kâ vîrieði novieto biksçs savus krâniòus?
02.05.2006 11:35
hmm... cielavinja, atvainojos par jautaajumu - kursh Tev izmeers? ;)
Re: Kâ vîrieði novieto biksçs savus krâniòus?
02.05.2006 11:36
Cielaviò, un pçc tam attapsies ar noðïukuðâm krûtîm un vçlçsies, kaut bûtu nçsâjusi to krûðturi! vîrieðiem ieteicamâki ir bokserðorti.
Draudziòam patieðâm ir jâkarâjas brîvi, tas arî potenci nesaðíoba kâ apspîlçtas biksîtes. Un vçl kas! Labâk nçsâk kokvilnas veïu nevis sintçtiku.
to pluume

85 C,ja tev tas ko izsaka..


to serea


Labâk staigâju ar veselâm,kaut nosïukuðâm krûtîm,ko lidz vinas visu laiku spîlçt krûðturî un pçc tam mocîties ar mastopâtiju un cistâm.Neizskatâs,ka man te kas butu noðïucis,vis vçl smukâk stâv nekâ senak:)) Par to,ka kaut kad vasara varbut kâdreiz bûðu spiesta uzlikt krûðturi domâju ar lielu nepatiku,daudz patîkamâk ir bez..
Re: Kâ vîrieði novieto biksçs savus krâniòus?
02.05.2006 12:01
un diez kâ tu jutîsie pret tâm sievietçm, kurâm dabîgas tvirtas krûtis, bet tev veselas desas.
un krûts nav jâspîlç krûðturî, bet gan jâpçrk atbilstoða lieluma krûðturis, lai krûts çrtî tajâ iegultos, nevis tiktu saspiesta.
Pat nezinu ko tev atbildçt uz tavu rupjîbu,biju iedomâjusies,ka esi kulturâls cilvçks ar kuru intresanti padiskutçt,bet diemþçl kïûdîjos.

Piederu pie tâm sievietçm ,kurâm gadiem bija dabîgas un tvirtas krûtis krûðturî,taèu diemzçl ne vienmçr arejais skaistums laicîgi signalizç par krûðu neveselibu,kad man daktere atrada mastopâtiju un pilnas krûtis ar cistâm,meklçju tam iemeslu un arî atradu,tieði ðinî gadu desmitiem ilgajâ krûðtura valkâðanâ.Tagad pamazâm manu krûðu veseliba uzlabojas,cistas samazinâs,mastopâtija ir pazudusi,ârstes atzinums pçc USG.Ne jau aiz izlaidîbas bez krûðtura staigâju.
Tapçc tomer palieku pie sava,labâk lai ir tâs veselas desas,(pçc taviem vârdiem),neka slimas krûtis ar visâm tâ izrietoðajâm sekâm.
Re: Kâ vîrieði novieto biksçs savus krâniòus?
02.05.2006 12:40
No taa kruutis ir briivas vinjas tochna nenoshljuuk. Driizaak jau vinjas noshljuuk no kruushtura neesaashanas ho tas izraisa to saistaudu atrofiju kas vinjas notur vietaa.
Re: Kâ vîrieði novieto biksçs savus krâniòus?
03.05.2006 09:09
redzi, Cielaviò! tad jau visâm pasaules sievietçm bûtu slimas krûtis. es neko nesaku, pilnîgi piekrîtu tam, ka mazâkas iespçjas saslimt ir tad ja vispâr nençsâ krûðturi, tikai kâ jau iepriekð minçju - krûðturim ir jâbût pietiekami brîvam, tâ lai pa stîpiòas apakðu krûts nenâk ârâ un lai viòu nesaspieþ. neteicu, ka esi izlaidîga. tikai paraugoties Âfrikas sievieðu foto, kur viòi staigâ ar kailu íermeòa augðdaïu, krûtis izskatâs ne visai glîti. tad jau viesâm man apkârt esoðajâm sievietçm bûtu cistas un vçl kaut kâdi tur draòíi. tu varbût esi viena sieviete no tâm daudzajâm veselajâm, kurai vienkârði rodas tâdas nejaucîbas krûtîs! un es ieteiktu lietot regulâri A vitamînu.
He,he, ka nu nesanâk kâ tajâ anekdotç par profesoru ar garu, garu bârdu, kuram studentiòð izpatikt gribçdams, apjautâjâs - bet kâ jûs pa nakti savu skaisto bârdu liekat - zem segas vai virs? Profesors samulsa, teica ka nekad neesot par to domâjis, taèu ðonakt noskaidros. Tâ nu gulçt ejot sâka domât - nç, virs segas nav çrti, pamçìinâja zem - nu atkal slikti... Tâ nu nomocîjâs visu nakti, no rîta neizgulçjies un pikts, studentiòu izgâza... Bet morâle - ka nu kâdam krâniòð ðodien nejûtas slikti, vçrojot kâ nu îsti tiek novietots....
Kâda starpîba kâ krâniòð biksçs novietots, galvenais, lai labi funkcionç.
Re: Kâ vîrieði novieto biksçs savus krâniòus?
04.05.2006 00:30
Es zinu tâdu aòuku par studentiòu un profesoru, kad profesors jautâ, cik garð ir krâniòð? Studentiòð biku sajauca un saka -16 metri. Profesors tâ nervozi sagrozîjies un jautâjis, kâ tad tu domâ, es sçþu te, bet krâniòð ir aiz durvîm?:-)))

a kaads atceras par ko bija diskuss?
Visiem veèiem, kas demonstrç þurnâlos apenes, daiktiòi ir uz augðu.
Nav jau nekas stulbs jautajuma. Uzfrisina forumu :). Manejais saka, ka sim stavot taisni uz leju :))) Isti nepieleca man ta par tam biksu staram... bikses jau nav tik sauras un kajstarpe ne tik augstas, ka sim butu jastav viena vai otra puse. Nu vismaz manam milumam sis smuki pa vidu ar stav!
Par krutim - pasai loti patik staigat majas bez krusstura. Ir pavisam cita sajuta. Darba gan uzlieku, jo skiet bisku nesmuki, ka galini izspiezas :), bet ir znaudzosa sajuta un ne jau tadel, ka butu par mazu. Nevilksu tak tadu, kas ap vederu kulajas!

Par viriesu biksu prieksu izvertesanu - vai tad domajat, sie uz sieviesu krutim neskatas?!!! Kas tur slikts, ja ieveroju, ka vienam lielaks, citam galigi neka nava!? Es tak klat neeju un neko nesaku!! Vajag tak lietam ari ar humoru pieiet, bet pienemu, ka trakas si temata nosoditajas ir sievietes gados, jo senak jau sitadas tema sbija fui fui fui! :)
veèi makðíerç. vienam visu laiku íerâs, otram ne.
ðis jautâ pirmajam: uz ko tu íer?
tas atbild: ..nu, ja no rîta pamostoties, krâns guï uz labo pusi - òemu uz sliekâm, bet ja uz kreiso pusi - uz maizi.
otrs jautâ: bet ko tad, ja stâv?
pirmais: ha. kâda tad vairs cope?! -palieku gultâ ar sievu
Re: Kâ vîrieði novieto biksçs savus krâniòus?
30.08.2007 02:22
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 19?
Ziņa: