atkarîba

Aizsāka Teroriste 

Teroriste
atkarîba
02.05.2006 08:31
Tâ jau jûtos pçdçjo pus gadu!
Es aizliedzu savam mîïotajm vîtietim spçlçt datorspçles,bet viòð tikai atrod jaunas un spçlç joprojâm! Manas histçrijas un asasru plûdi ir amazinâjuðas viòa spçlçðanu lîdz minimumam - tas ir - pa pusdienu mazâk pavada laiku pie kompja, un tas priekð viòa ir milzu varoòdarbs. Bet es to nevaru novçrtçt, jo viòð atkal un atkal spçlç.. man apnicis skatîties viòam pakausî, ïoti.. Iestçjusies tâda kâ apâtija, jau pretîgums pat to ðeit rakstît, bet jûs ceru saprotat, ka jûtos ðausmîgi..
Vai ir vçrts tâdam cilvçkam, kurð sauc sevi par atkarîgu no datorspçlçm, vçl bût kopâ? Man tas ir apnicis, un vismaz ieskatoties nâkotnç, ja man tâ bûs jâpavada kâds laiks vçl, es sajukðu prâtâ, jo jau par savu emocionâlo lîdzsvaru sâku ïoti baidîties - neparedzami dreb rokas un raustâs balss...
ezitis
Re: atkarîba
02.05.2006 08:44
a ko vins pats saka? vai atzist atkaribu, vai ir doma arsteties? man liekas, ka tev butu viram jauzstada ultimats, vai nu, vai nu.. un tad, ja vins turpina spelet, tad ej prom. un domaju, kat tev ari vajadzetu aprunaties ar psihoterapeitu.
Teroriste
Re: atkarîba
02.05.2006 09:20
Viòð atziist, ka ir atkariigs un nedomaa aarsteeties..
Ultimaats tikai izveidos pretreakciju un spiitiibu viòâ - ir jau darîts arî tas!
Un prom pa visasm noteitkti aizieðu, ja nekas nemainiisies, ma npatieðâm ir slikti.
Ja darospçles vien varçtu aizvietot ar ko citu viòâm tik pat aizraujoðu, bet ko?
Kapçc man bûtu par to jâdomâ, ja viòð nedomâ parmani, lai esbeigtu ðitâ uztsraukties, ka nevoed pie drebuïiem, asarâm , roku trîces, elpas trûkuma..
daudz ko esmu darîjusi, apsîkst spçlçðana, bet tad atkal sâkas viss no gala...
Man burtiski paðlaik atkal ir slikti..........
Re: atkarîba
02.05.2006 10:12
Maini viirieti.
madcynics
Re: atkarîba
02.05.2006 10:16
..maini sevi!!!...izmazgâ rîtasvârkus...uzvelc mâjâs ko labâku par izstaipîtâm trennûzençm...dþekam varbût ne velti zudusi interese par Tevi??
Teroriste
Re: atkarîba
02.05.2006 10:25
OOO, nç... Vienmçr staigâju, pat pa mâju skaista - skaists iedegums, svârki, nekâdas izstaipiitas trennuuuuzenes - nedod Dievs!
Re: atkarîba
02.05.2006 10:30
zini? lai tad labâk spçlç datorspçles, nekâ spçïu automâtus! bez viòa vçlmes ârstçties tu neko neiesâksi! un sapratîs viòð savu problçmu tikai tad, kad tu patieðâm no viòa aiziesi , nevis tikai draudçsi ar to! cik ilgi tev jau tâda dzîve ir?
Re: atkarîba
02.05.2006 10:39
zini? lai tad labâk spçlç datorspçles, nekâ spçïu automâtus! bez viòa vçlmes ârstçties tu neko neiesâksi! un sapratîs viòð savu problçmu tikai tad, kad tu patieðâm no viòa aiziesi , nevis tikai draudçsi ar to! cik ilgi tev jau tâda dzîve ir?

Teroriste
Re: atkarîba
02.05.2006 10:44
Nu jau pusgadu BEZ PÂRTRAUKUMA! ja ne diena, tad pus diena, ja ne pusdiena, tad liidz vçlai naktij!
Re: atkarîba
02.05.2006 10:46
Nu, pagaidâm jau liekas, ka tâ ir TAVA, ne viòa problçma...
Teroriste
Re: atkarîba
02.05.2006 10:54
Re: atkarîba
02.05.2006 10:55
Protams, ka Teroristes problçma, jo viòa no tâ cieð!
nezinu, varbût ar laiku pâries, bet tâdas lietas patiesi ir lipîgas, mçìini ar viòu vçlreiz, bet mierîgi, bez strîda aprunâties!
nu...
Re: atkarîba
02.05.2006 11:22
Teroristei jâpainteresçjas par lîdzatkarîbas problçmâm...
Re: atkarîba
02.05.2006 11:36
Jap, nu... taisniiba....

Viena no lietaam, ko Teroriste var saakt meegjinaat apskatiities -- vai neesi saakusi vinja vietaa dariit lietas, ko vinjsh agraak dariija pats, bet nu speeleeshanas deelj tas ir apstaajies... Nav jaaskataas uz to pakausi, aizej kaut kur.... Neesi maajaas. Sagribees eest, saax varbuut domaat. Dazhus gadiijumus var izaarsteet tiiri labi ar savu attiexmi vien. Shaadaa situaacijaa jebkursh kaut kaadaa meeraa kjuust liidzatkariigs. Tas, ko Tu raxti par savu uzvediibu un reakcijamm -- hm... tas nestraadaa....
besk
Re: atkarîba
02.05.2006 11:52
es dom., ja kâds te ir traks, tad tâ ir teroriste.
spçïu atkarîba nav íîmiska atkarîba. spçlçs cilvçks aiziet, ja viòam ïoti nepatîkama ir apkârtçjâ reâlâ pasaule. piem viòu pilnîgi ielenkusi kâda teroriste, ar kuru kopâ pavadît laiku ir tik nepatîkami, bet aiziet no viòas arî grûti saòemt spçkus, ka galîga depresija piemetas...
Re: atkarîba
02.05.2006 11:56
besk, kâdas muïíîbas tu te stâsti?
domâ ko runâ! meitenei jau tâpat grûti!
nu...
Re: atkarîba
02.05.2006 11:59
Bet vai AR VIÒU (ðo meiteni) ir viegli? Jau frâze "Es viòam aizliedzu spçlçt..." vien par kaut ko liecina... Vismaz par lielu kontrolçðanas tieksmi.
Re: atkarîba
02.05.2006 12:04
un ko darît tad, ja tas aiziet daudz par tâlu? uzmanîba taèu arî no mîïotâ vajadzîga!
b.
Re: atkarîba
02.05.2006 12:07
serea - esi dzirdçjusi par lîdzatkarîbu. ka tuvinieki provocç un uztur cilvçka atkarîgo uzvedîbu. mainoties apkârtçjiem, mainâs arî atkarîgais.
un - jâ, tâdi ir mani novçrojumi par ieieðanu neíîmiskâs atkarîbâs. tâpat kâ nepatîkamos skatos cilvçks piever acis - nepatîkamâs situâcijâs cilvçks aiziet citâ pasaulç. bçg, no problçmâm, kuru vidû varçtu bût arî teroriste.
Re: atkarîba
02.05.2006 12:33
shii probleema tieshi nav Teroristes probleema.taa ir vinjas puisim,kursh atkal veseliibas probleemas un emocionaalo diskomfortu rada vinjai. varu apgalvot,ka Teroriste nav vainiiga ne pie kaa! besk,protams,ka datorspeeles nav kjiimiska atkariiba,bet taapeec to nevar deeveet par vieglaaku un novelt taas saakshanos uz Teroristi-sak "vinja mani ierobezho,a es tagad meegjinaashu novirziit domas no realitaates un vinjas ar datoru".. nu..! kaa lai dusmaas un izmisumaa neizsaka aizliegumu speeleet?tas tachu ljoti bojaa vinju kopdziivi un galugalaa miiljotaas meitenes DZIIVI! cik tupam jaabuut lai to nesajeegtu un turpinaatu?tad protams Teroriste kjeeraas pie asaakiem vaardiem ar ceriibu uz situaacijas mainju. Teroriste,ja jau Tavam miiljotajam tieshaam nepielec un vinjam nav svariigi,ko Tu saki,aciim redzot vinjsh neuzskata to,ko Tu vinjam saki par tik svariigu,lai saaktu izbeigt savu atkariibu. iesaku Tev riikoties-aizej prom no vinja vismaz uz laiku un redzeesi ,ko laiks raadiis. shitaa mociit sevi nav jeegas,nu nekaadas! lai Tev veicas!
Re: atkarîba
02.05.2006 17:04
Teroriste ir vainîga kaut vai pie tâ, ka joprojâm tusç ar pusi, kura uzvedîba viòai rada cieðanas. Nu tak ej, kur Tev labi...
madcynics
Re: atkarîba
02.05.2006 17:14
...kodçjiem - Maskavas ielas rajonu ar brandava krânu forðtates vidû...narkomâniem - kaòepju vai magoòu lauku kaut kur ârpilsçtâ...ðamçjiem, kas tup pie zilâs acs - lielu çku, kur var dragât lîdz prâta aptumsumam...ko gribçju teik:)) runât jau vari, bet vai dzirdçs???...izvçle Tava...
Teroriste
Re: atkarîba
04.05.2006 00:38
Aizgâju no viò, lûdzâs lai atpakaï nâku, saprata savu vainu,,ierobeþos laiku spçlçm lîdz minimumam un solîja mainîties ar laiku nevis uzreiz..Un tas viss, tikai bez asaraam un histeerijaam..Kâ bûs tâlâk, to laiks teiks, íerðanâs pie tâ paða biedç, bet viòam es tik tieðâm esmu kâ plauða- vajadzîga elpoðnai un dzîvoðanai..
Nebija teisnîba daþiem ,kas nosodîja mani...
Paldies samtai,b. un citiem , par dzilô lîdzjûtîbu
Re: atkarîba
04.05.2006 07:14
ei dirst,kaza
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 11?
Ziņa: