raidijums "Palîdzîbas Formula"

Aizsāka serea 

raidijums "Palîdzîbas Formula"
02.05.2006 09:26
Ko jûs domâjat par ðo raidijumu?
konkrçtâkâ Dr. Phil kopija, tikai psihoterapeits ir tâds nekâds. Vakar noskatîjos pirmo reizi ðo raidijumu. Leksika ïoti zemâ lîmenî, lai neteiktu vairâk!
doctus
Re: raidijums "Palîdzîbas Formula"
02.05.2006 14:45
Es liidz galam nevareeju noskatiities;)
Jautajums
Re: raidijums "Palîdzîbas Formula"
02.05.2006 14:47
MAN GAN LIKAAS TIIRI TAA NEKO :)
doctus
Re: raidijums "Palîdzîbas Formula"
02.05.2006 14:49
Man krita uz nerviem. Bet Aina man arii kriit uz nerviem. Man sitaadi laikam raidiijumi pashi par sevi kriit uz nerviem, taapee man laikam nav viedoklja kaa taada:))
jaa,Tev taisniiba,serea! tas vadiitajs man likaas taads draudiigs,uzbaaziigs,takaa meegjinaaja paarliecinaat viesus par preteejo tam,ko viesi apgalvoja! nu,riktiigs perdelis,bet taa jau bija interesanti.
Vai atkârtojumu râda? Kad, cikos?
Radâs interese!
Garlaicîgi... Dtudija vnk riebîga. Pats vadîtâjs tieðâm - nekâds. Kârtçjais nekam nederîgais ðoviòð. Tad jau labâk ainu skatîties...
Re: raidijums "Palîdzîbas Formula"
03.05.2006 09:13
raidijumu râda pirmdienas vakaros LNT kanâlâ 21:00
Ainas ðovs no sâkuma arî bija tâds patizls, bet tagad es to labprât skatos.
tajâ vakârâ, kad skatîjos PF, man gribçjâs izslçgt TV, bet tad nodomâju, ka jânoskatâs lîdz galam tas murgs, paðai jautrâk.
kas zin, varbût ar laiku psihoterapeits, kas vadîja ðo raidijumu, uzvedîsies savâdâk!
es vakar naktii noskatiijos.
Saapiigi bija redzeet, kaa Ingmaars meegjinaaja pateikt, ka ir veselaaks, nekaa izskataas. laikam domaaja - atnaaks uz shovu, paraadiis, ka ir veselaaks par paareejiem speelmanjiem, tacju Alksnis sho momentaa atkoda, vareeja just arii, ka ja nebuutu publikas priekshaa, veel riktiigaak shim "nodotu"....

Vieniigais, kas mani kaitinaaja - ka shis visu laiku luureeja tajaa savaa mazajaa blocinjaa...
Re: raidijums "Palîdzîbas Formula"
03.05.2006 09:35
man jau gan likâs, ka Ingmâram biki nepatiesi uzbruka. Ja jau cilvçks saka, ka spçj sevi kontrolçt, tad nevajag viòu par galîgi slimu pataisît.

Un vçl kas - tas psihodakters, kas sçdçja zâlç teica, ka ar gribasspçko neko nevarot izârstçt un kâ piemçru minçja plauðu karsoni. kas attiecas uz atkarîbâm, tad gribasspçkam ir pati galvenâ nozîme! Tu taèu neatmetîsi smçíçðanu, ja to nevçlçsies! Jâbût gribasspçkam, bet Lielam!

Un tie Psihoterapeita vârdi - es Tev ticu! uhh kâ nokopçja no Dr. Phill.
un tas - es Tev ticu skançja tâ pârâk uzspîlçti!
aha,:). kad Ingmaars teica,ka var ieiet speeljuzaalee un nospeeleet noteiktu summu,lai tikai izmeegjinaatu jaunu automaatu u.t.t.,vadiitaajs shim uzbruka"ko tu man tagad centies ieskaidrot?" nu,fuj!es Ingmaara vietaa saniknotos un nosleegtos,nerunaatu ar to vadiitaaju. nu,bljin,taads niknums,kad cilveeks pasaka,ko domaa,ko uzskata,kaa ir un vinjam bezmazvai saka-nu ko tu te lej? daaaah! un Aina arii tieshaam saakumaa bija ljoti kaitinosha!!!tagad taada jaukaa tante.. :) cerams,ka Ervins arii nomierinaas nervus un meegjinaas ar zaales viesiem mieriigi risinaat situaaciju,nevis ar nejauku tekstinju paliidziibu.
Re: raidijums "Palîdzîbas Formula"
03.05.2006 09:55
Aina ciemojâs arî manâ pilsçtâ. Biju aizgâjusi - nu ÏOTI patîkama un vienkârða sieviete!
Es palieku pie taa, ka vadiitaajs "pa ìçlu" uzbruka Ingmâram.
Vienîgi - varbût nebija ne îstâ vieta, ne laiks. Viòam obligâti jâiet individuâlajâ terapijâ, jâ, un jâârstçjas no savas atkarîbas. Gribesspçks ir ïoti svarîgs, protams, bet jâzina arî, kâ to pielietot, un speciâlista vadîbâ tâ lieta noteikti bûs produktîvâka.

Ingmârs patieðâm acîmredzami skaïi mçìinâja pârliecinât, pirmkârt, pats sevi, un arî pârçjos. Skumji.
prichom te nokopeeja dakteri filu. mosh taapeec ta ateica, ka taa psihoterapeiti dara? jo cilveekam, kas griezhas pie psihoterapeita ir svariigi lai vinjam tic, jo vinsh pats sev biezhi nespeej ticeet. Ko ta shitam psihoterapeitam dikti vajadzeetu atshkjirties? runaat par matemaatiku?? Jociigi juus cilveeki.
Un starpcitu - tas dakters fils ir veel lielaaks suuds, ar kaut kaadaam amerikaanju probleemaam, tad jau labaak shito skatiit, kgalu galaa dazham taa ir ikdiena, nevis amerikanju probleemas vai kaadas tur veel
Re: raidijums "Palîdzîbas Formula"
03.05.2006 11:44
ar ko tad amerikâòu cilvçki atðíiras no mûsçjiem? arî viòiem ir atkarîbas un citas nelaimes!
pirmaakrt - cita mentalitaate, otrkaart - cits dziives liimenis, liidz ar to arii, probleemas. Logjiski ka citai kultuurai raksturiigi citi uzskati un arii probleema sun to risinaajums. No meeness nokritusi?
Re: raidijums "Palîdzîbas Formula"
03.05.2006 11:52
Labrît! ja runa ir par pçcdzemdîbu depresiju, tad tâda ir jebkurai mentalitâtei. un tieði tâpçc, ka te ir cits attîstîbas lîmenis, proti, zems, tad noder arî paskatîties ârzemju ðovus. cita sieviete varbût nezin, kâ risinât ðo problçmu, ja viòai uzmâcas doma par sava tikko dzimuðâ bçrna nogalinâðanu. jo LV varbût tas nemaz nav tik aktuâli!
Re: raidijums "Palîdzîbas Formula"
03.05.2006 12:49
Visiem viss notiek. Visas taas pashas kjezas. Amerikaanji ir taadi pashi, tieshi taa -- atkariibas utt. Un tas, ka vinjiem apdroshinaashana sedz bezmaz visu psihoterapiju, nenoziimee, ka visi atkariigie vai depresiivie tur skrien. Un amerikaanji vispaar gruuti par mentalitaati saucami. Tur aiz katra stuura ir sava mentalitaate.
madcynics
Re: raidijums "Palîdzîbas Formula"
03.05.2006 14:22
...raidîjums lumpeòiem...ar ko arî apsveicu...kârtçjâ maldu nostiprinâðana...
Re: raidijums "Palîdzîbas Formula"
08.05.2006 09:34
viens cilvçciòð kâdas 15 min. paskatîjâs to ðovu un pçc tam pârslçdza kanâlu, jo nespçja izturçt!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 6?
Ziņa: