Cik ilgu laiku vîrietis var just kaisli

Aizsāka kiksa 

pret neauglîgu sievu?
Laulîbâ 25 gadi, bçrnu kâ nav, tâ nav.....
kaislei nav nekâda sakara ar bçrniem!!!!
sieva tâdâ ziòâ super ja tik ilgi pievelk savu vîru:)))
Stulbs jautâjums!
Kas tad tu esi?Vîramâte?
Mans domât, ka nepârtrauktu kaisli, ne vairâk par 16 stundâm, ja nedabû tuvîbu. Ja sex ir tad kaisle varçtu bût vçl îsâka. Daþiem tâs ilgums pat nesasniedz 1 minûti.
man iisti nav skaidrs-ja sieviete ir neaugliiga,vai vinja pati neizjuut kaisli un gribu miileeties?? ja izjuut,tad kaapeec shaads jautaajums?
kiksa grib to veci savaakt.
Jautâjums noteikti radâs izejot no teorijas, ka vîrieðiem patîk sievietes reproduktîvâ vecumâ, tâtad tâdas, kas spçj radît bçrnus. Tas arî redzams, izpauþoties tâ sauktajai èetrdesmitgadnieku krîzei, kad veèi sâk meklçt gados jaunas draudzenes. Daþkârt vîrietim pâriet vçlçðanâs mîlçt sievu, ja viòai tiek izoperçti iekðçjie sieviðíie orgâni, pçc piedalîðanâs dzemdîbâs u.t.t.
Bet jautâjums ir vairâk psiholoìiskas dabas un atkarîgs no katra konkrçta vîrieða. Kiksa, galvenais nemokies vainas apziòâ, tu ne pie kâ neesi vainîga. Ja vîrs tevi mazâk iekâro, tad viòð acîmredzot ir kïuvis par 25 gadiem vecâks kâ jûsu laulîbas sâkumâ. Dauzdiem veèiem tâ gribçðana ar gadiem iet mazumâ, bet daudzâm sievietçm aug augumâ. Te arî rodas disbalans.
Re: Cik ilgu laiku vîrietis var just kaisli
03.05.2006 09:24
ja vîrietis Tevi mîl, tad viòu netturçs tas, ka esi neauglîga. normâls, mîloðs vîrietis tevi tâdâ stâvoklî nepamestu. ir taèu tik daudz bâreòu, ko var adoptçt. manas mammas brâlis ar savu sieviòu adoptçja vienu jauku meitenîti, abi ir laimîgi un meitiòu ïoti mîl. tâ kâ neauglîba PATIESAI mîlestîbai nav nekâds ðíçrslis!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 10?
Ziņa: