paðiedeguma krçmi

Aizsāka !!! 

!!!
paðiedeguma krçmi
07.05.2006 13:10
Meitenes un sievietes - kâdas ir jûsu domas par paðiedeguma krçmiem? Vai ir vçrts ko tâdu lietot? Vai tieðâm iedarbojas? Vai pçcâk âda nepaliek sausa vai kas tml.?
Un - kâdas firmas produkti ir labâki?
Rakstu tâpçc, ka saulîte mani ''neíer'':), bet ko lîdzîgu iedegumiòam gribçtos!!:))
Nu tak
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 13:12
Ir ok, un iedarbiiba tiesaam ir, esmu iemeeginaajusi vienu reizi Nivea pashtoneejosho, bet gan jau ir arii labaaki, man nepatika smarza, vieniigie miinusi ir taadi, ka loti aatri nomazgaajas un ir nepieciesams kaartiigi to uzziest, lai nav pleíains kermenis.
!!!
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 13:14
CIk âtri tas ir?
sisisi
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 13:18
Pasiedeguma kremi ir vienkaarsi PRETIGI!!!!!:((( esmu pirkusi gan dargakus, gan letakus ko smere uz sejas un pussh uz kjermenja, nu ko var teikt - suuds tas visss!!!!! Seja un kjermenis izskatas kaa veezha slimniekam, plus visi tie plekji. Nu nevar vinju vienadi uzklat, ja pasam liekas ok, tad no malas tapat rezdams, ka krems uzklats. Ja uzklaj kremu, tad nevar nedelju mazgaties, ja grib lai to nedelju tas suda dzeltenais vezha slimnieka brunums saglabajas. Jo kad mazgajas puse aiziet kopa ar udeni un paliek plekains kjermenis. Mani draugi teikusi ka izskataas pretigi un nesmuki, vairak nelieku.
Nu tak
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 13:24
Nu bruns ir gandriiz uzreiz, peec uzklaashanas, un vistumshaakas buus plaukstas, jo ar taam tu to klaasi.. Taisniiba ir, ka necik smuki tas nav un buutiibaa ja ko taadu ieteiktu lietot, tad tikai gadiijumaa, ja tev uz vienu vakaru piemeeram vajag steidziigi bruunas kaajas pie kleitas vai kaa taa, bet lai ikdienaa ar to keepaatos...laikam jau nee.. Vai tev Solaarijs arii nepaliidz???
!!!
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 13:26
Diez ko nepalîdz, bet tomçr kaut cik tiek, atðíirîbâ no saules..
Nu tak
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 13:28
Nu tad labaak pastaigaa uz intensiivo solaariju, es ieteiktu staavus variantu, jo taa labaak piekjer arii taadas zonas, kaa pie paduseem kur gulosajaa lampas neiespiid.. Ja pastaigaasi uz intensiivo reizi nedeelaa, buus manaams bruunums paae kaada laika :)
abubabii
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 13:39
es lietoju, man patiik, tagad, pat nevaru iedomaaties, ko dariitu bez tiem.

iesaku, tikai un vieniigi, daargos, piem., dior(sejai)- fantastisks! aadu arii kopj. smarzza un konsistence arii laba. ja kaartiigi izsmeeree nekaadu plekku nav... man to, vispaar, ar dior kremu nav bijis.
iedeguma tonis- zeltains.
sejas poras nepiekkepina, kaa to dara leetie kreemi.

visam kkermenim vari lietot jonsons viegli passtoneejosso, bet tam ir iislaiciigs efekts un taa konsistence nav laba+piekkepina poras.

iedeguma tonna intensitaate ir atkariiga no taa, cik biezzi smeereesies.
iesaku uzklaat vakaraa uz attiiriitas aadas, plaanaa kaartaa, lloti ruupiigi izsmeereejot. OBLIGAATI, nomazgaajot rokas peec uzklaassanas proceduuras, citaadi pirxti un nagi ietoneesies zeltaini bruunganaa tonii.




vienreiz nopirku nivea- uzzas, taadi plekki un smaka, ka izmetu.. vee.. iists meesls!
!!!
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 13:39
Ðíiet, ka tâ arî bûs jâdara!:) Tnx par viedokïiem!
oga
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 13:41
autorei:
Ja saulîte "neíer", tas nozîmç, ka âdiòa no dabas gaiða.Tad nu ar tiem intensîvajiem solârijiem jâuzmanâs.Un vispâr... kâdçï mçs visas nez kâpçc gribam to, kâ nav.
Ir pavasaris, gan jau palçnâm iegûsi skaistu ,vieglu dabisku iedegumu, nevis to pretîgo- solârija dzeltenumu...
Nu tak
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 13:42
Jaa, Nivea tiesaam man ar nepatika :( Vai arii kermenim ir tas dior, vai tikai sejai? Un cik maksaa?
!!!
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 13:42
Laikam bûs jâpiestaiga gan uz solâriju, gan jâizmçìina daþâdi krçmi un tad jau parâdîsies tas pareizâkais risinâjums, kas derçs tieði man..

abubabii
Cik ilgi tas dior krçms turas? Un ~ cik ilgâ laikâ iziet iepakojums?
abubabii
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 13:54
taa kaa mana dabiskaa aadas kraasa ir peleek baala, tad saullojos cauru gadu.
~1xned. solaarijs 20 min., nevis kaut kaads 'super truper" intensiivais uz 9 min., jo tad iedegums ir ilgstossaaks+ labs sol. krems.

1x-2x ned. passtoneejossais krems. tikai uz sejas+dekolte.



________________________________
dior lietoju kaadus 4 meen. veel nav beidzies, jo lloti maz vajag. tilpums 50 ml. cena ~20ls.
sejai ir divu veidu- ar spiidumiem un bez, bet labaak nnemt bez mirdzumiem.

jaa ir arii kkermenim, cik maxaa un kaads tilpums es nezinu.

iedegums 3-4 diens, kaa kuram, citiem pat nedeellu turaas.
r
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 15:30
bija slinkums lasit visu, bet pati lietoju jau 3 gadus (iznemot vasaras sezonu, jo pati iedegu labi) un LOTI PATIK! Jutos labi. Ir sajuta, ka adai ari patik un nekadu pleku nav. Ta ka, iespejams, ka tie pleki rodas no nekvalitativiem kremiem vai ari no nepareizas uzklasanas. Par noskalosanos... nu bet jebkuru kremu tak jaklaj pec mazgasanas no jauna! Ko tad gribat, lai vienu reizi uzklajot, paliktu uz menesi? :) Es isteniba uz sejas un kakla ik ritu pat nesmereju, katru 3o dienu un izskatas labi. Man ari ir pasausa ada un uzklajot so te kremu, ada tiek mitrinata tapat ka ar jebkuru citu kremu. Pec uzklasnas - rokas nomazga! citadi tas klus plekainas, tas nu gan fakts!

te bija komentars, lai labak iet uz solariju, bet man gan skiet, ka sis krems ir nekaitigaks par solariju un ietaupa laiku ari! :))) Nezinu vai butu gudri lietot kremu ejot uz solariju ari...
Nu tak
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 15:33
Un kadu kremu tu lieto, iesaki, kurs ir labs?
r
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 15:56
esmu pie ta pasa NIVEA palikusi. sakuma lietoju visadus, bet nivea man patik vislabak, kaut nebut nav tas dargakais.

Nive Sun - Caring self tan lotion. Tada gaisi bruna pudele. Bet ka jau te tika minets, vajag piemeklet savai adai labako. No pieredzes zinu, ka nepanesu dazu firmu tonikus....
Tulpe
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 16:08
Es ik pa laikam palietoju tos kreemus.. Un atziistu tikai un vieniigi GArnier pashtoneejosho,maza zeltaini brruuuna tuubinja,maksaa paari 5ls laikam. Ja ruupiigi uzklaat uz attiiriitas aadas, tad ir ok, nav ne plekju,nekaa. Un, ieteikums,pirms klaaj to pashtoneejosho,apakshaa vajag vieglu,mitrinoshu kreemu,tad rezultaats veel labaaks,aada miiksta utt.
r
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 16:18
pilnigi piekritu pedejam komentam :)
....
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 20:06
Es ari piekritu
Lâcuks
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 21:14
Pikrîtu Tulpei :)

Redz, te daudzi minçja solâriju, taèu ir viens ïoti bûtisks BET - visi nevar sauïoties solârijos, ir daudzas nianses saistîtas ar veselîbu, kad solâriju stigri aizliedz un kâpçc tad riskçt???

Ikdienâ es neizmantoju paðtonçjoðos krçmus, bet, kad ir kâds îpaðs pasâkums un gribas izskatîties labi, aizeju uz Kolonnu uz paðtonçjoðâ krçma uzklâðanas procedûru. Teikðu viennozîmîgi, super :) Iedegums vienmçrîgs, bez pleíiem, turas aptuveni 5 dienas un noiet nost vienmçrîgi, paliekot arvien gaiðâks, nav nekâdu pleíu :) Kolonnâ to var iegâdâties arî uz vietas, neatceros nosaukumu, bet maksâja 14 Ls. Pati gan neesmu mçìinâjusi, bet kosmetoloìe teica, ka arî pats var uzklât diezgan labi, vienîgais, ja grib visu íermeni, tad kâdam gan jâpalîdz. Pirms tam âda jâattîra ar pîlingu un pçc krçma uzklâðanas ïoti rûpîgi jânomazgâ rokas.
r
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 21:20
pleki var rasties ari tad, ja uzklaj parmeru daudz. Vajag loti maz to kremu, klat plana kartina.
kaza
Re: paðiedeguma krçmi
07.05.2006 21:26
Ulravioletais starojums ir un paliek kaitîgs âdai. Protams, nav jânçsâ platmale un jâtinas paltrakos, lai saulîte netiek klât. Nu, bet speciâli cepties vai vçl maksât par to naudu (ne to mazâko, kâ zinâms) solârijâ ... to nu nekâda kermeòa kulta vârdâ.
Re: paðiedeguma krçmi
08.05.2006 00:22
Kaapeec juus domaajat ka bruuna aadas kraasa izskataas labi?
rrrrr
Re: paðiedeguma krçmi
08.05.2006 00:28
Es piemçram nevis domâju vai nedomâju, bet zinu, ka man izskatâs labi! Man paðai patîk un arî neko sliktu no sev apkârtesoðiem neesmu dzirdçjusi!!! Un arî paðam ir patîkamâk, ka Tu vasaras sezonâ neizskaties pçc baltâ zvirbuïa:))
Re: paðiedeguma krçmi
08.05.2006 00:33
Jautaajums bija nevis par to ko kursh dara bet par to kaa var noteikt ka buut bruunam ir labi bet buut baltam slikti. Es piemeeram redzu otraadaaku sakariibu. Nabaga bruunajiem ir tik smagi dziives apstaaklji ka nav bijusi iespeeja pasargaaties no iedeguma. Nu tur apgheerba truukums, smags darbs klajaa laukaa u.t.t.
rrrrr
Re: paðiedeguma krçmi
08.05.2006 00:36
Izlasî rûpîgâk! Tâds tas jautâjums nebija vis! Un es jau arî nemaz necenðos diskutçt par to, kas labi, kas slikti - kas nu kuram - kas vienam labi, otram slikti!! Ne tâ? Es pateicu konkrçti par sevi - man patîk un man ir labi!
Re: paðiedeguma krçmi
08.05.2006 09:52
mana pieredze ir visai negatîva ar ðiem krçmiem! tie visi rada pleíus. un ja uzklâti ir ïoti vienmçrîgi, tad, kad viòi iet nost, parâdâs pleíi un skats ir tâds kâ mçnesi nebûtu mazgâjusies! ïoti vienmçrîgi klâjas Jonson&Jonson losions, bet viòð ir jâklâj aptuveni kâdas 3-5 reizes (katru reizi pçc duðas), vairâk gan nav ieteicams, jo rodas atkal sasodîtie plçíi. Tad ir jâgaida, kamçr âda ir tîra no krçma paliekâm un tad var sâkt no jauna!
Re: paðiedeguma krçmi
08.05.2006 10:08
piekriitu serea.
man pashai aada ir diezgan baala, tad nu vislabaakais ir solaarijs - regulaari, bet mazaas devaas + toneejoshie losjoni. man patiik Johnson's - aizkavee matinju augshanu un viegli tonee, plekju gandriiz nav - tikai peec ilgaakas lietoshanas lociitavu vietaas paraadaas. sejai ir ok garnier salvetes - klaajas vienmeeriigi, jauki smarzho un tonis loti dabisks.
plus veel vasaras sauliite un kopumaa neviens iisti nevar pateikt, ka esmu baala no dabas.
Re: paðiedeguma krçmi
08.05.2006 10:10
man arî ir problçma ar sauïoðanos! esmu aristokrâtiski bâlais ìîmis! uz solâriju neeju un vçl nekad neesmu gâjusi! saulç parasti apdegu un brûnums ir ïoti minimâls!
Re: paðiedeguma krçmi
08.05.2006 10:13
Mazliet slideni ir tas, ka cilveekam pasham gruuti plekjus samaniit. Viena zinaama buutne staigaaja shitaa, nu vnk paarlaimiiga, bet no malas.... briesmiiigi!!! Vajadzeeja ljoti domaat, kaa lai sho te paskaidro taa uzmaniigi, jo citi smiineeeja diezgan redzami... bet buutne nemaz nebija no dumjajaam. Vnk baalais tips. Ja lieto, vajag kaadu, kas uzmet aci no malas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 18?
Ziņa: