Pirmâ reize,otrâ...

Aizsāka Mjaa 

Pirmâ reize,otrâ...
07.05.2006 19:54
Ko darît: Pirmajâ reizç sâpçja,es zinu tas ir logiski....bet otrajâ daudzi saka ,ka nevajadzçtu sâpet,tad vçl treðâ arî sâpîga,ceturtâ viss tâpat!!! man bail no piektâs....un es nejûtu nekâdu kaifu to darot,bet man gribas,bet tajâ pat laikâ ðausmîgi bail..un bail arî no tâ ,ka manam vîrietim tas varçtu apnikt...es vçlos zinât jûsu viedokíus.Lûûdzu!
oga
Re: Pirmâ reize,otrâ...
07.05.2006 20:02
Tu to dari tâpçc , lai izpatiktu èalim, nevis tâpçc , ka patieðâm pati to vçlies.
Un tavs zçns arî to acîmredzot neprot . Galvenais - nevaino sevi!
Taapat
Re: Pirmâ reize,otrâ...
07.05.2006 21:49
Man bija taapat, un es ar nesapratu kas ir..Saapiiga pirmaa, otraa, treshaa, 15-taa reize..lai gan taa tak nav jaabuut..:( Un arvien vairaak palika bail no seksa un no naakamaas reizes...cietos un pacietu taas saapes, jo miileeties gribeejaas, un manam draugam jau arii gribeejaa...es gaaju pie ginekologes un jautaaju, kas man vainas, jo es nevaru normaali miileeties...Vinja apskatiija un teica, ka man esot loti juutiiga glotaada..pirmkaart jaalieto obligaati lubrikanti, lai labaak sliid..un taakaa man ir hormonu liidzsvars trauceets, tad jaaregulee tas...Bet nu iespeejams tam klaat arii psihologiska kaite..kas zin..jo liidz galam es ari nevareeju guut baudu no taa deel saapee un bailes aizvien trauceeja..taapat izjutu loti lielu spiedienu no puisha puses, jo vinjsh man pieprasiija seksu biezi, kas man bija neiespeejami, jo nepaspeeja sadziit no iepriekseejaas reizes, kad no jauna atkal..un vinjam piedevaam bija liels draudzinjsh bet sievieteem izmeeri meedz buut dazaadi, un domaaju, ka man taa vietinja maza...
Taa nav ka es negribeeju...vienkaarsi kaut kaa taa... :(
sex
Re: Pirmâ reize,otrâ...
07.05.2006 21:52
Vispirms aizej pie aarsta un paarbaudies vai nav kaads iekaisums vai tamliidziigi.Ja viss kaartiibaa, tad var domaat citas versijas. Nu piemeeram, tavam draugam varbuut ir saliidzinoshi liels ''draudzinjsh'' var paiet diezgan ilgs laiks, kameer pielaagosies gan tu, gan vinjsh, un tad jaabuut ljoti maigiem , uzmaniigiem un pacietiigiem...juss tachu miilat viens otru:)) ......un kaifa var nebuut ilgi, bet tici man viss mainaas, maacies!!!
Re: Pirmâ reize,otrâ...
07.05.2006 21:53
Kaifu pirmaja un otraja un 20taja reize var nejust, tas rodas ar laiku, vnk biezhi puishi par to neparuupejas, bet mums - meitenem truukst pieredzes, ta ka neuztraucies, bus labi !:)
Mja
Re: Pirmâ reize,otrâ...
07.05.2006 21:54
Tas tiesaam mainiisies? Bet ja ir taa, ka man katru reizi tur ieplaisaa no aarpusiites, jo taa atvere nav tik elastiiga vai kaa...nesaprotu...
Nu tak
Re: Pirmâ reize,otrâ...
07.05.2006 21:56
Gan viss ar laiku bus labi, domaju, ka tas sakumam var ta but...katram jau viss ir individuali
auc
Re: Pirmâ reize,otrâ...
07.05.2006 22:03
arii es maz esmu ar sexu nodarbojusies, vairs saap tikai, kad ievada locekli, peec tam nee, bet peec tam ir taada sajuuta, ka gribas kakaat, kad to daram :/ par ko tas liecina? baudas ar nav nekaadas, varbuut briizjam tik.. ;)
Nu tak
Re: Pirmâ reize,otrâ...
07.05.2006 22:05
Nu taa veelme kkat ir tapec, ka ir spiediens seksa laika uz taisno zarnu, ta medz but, ir, kam stiprak ir kas to neizjut.. Tad jaiemegina dazadas pozas ka ari jaseko, lai tomer pirms tam ir izgajis veders..tad nu taka vajadzetu but labak..
Bet pec cik reiziem tev aizvien vel sap pie ievadishanas??
oga
Re: Pirmâ reize,otrâ...
07.05.2006 22:09
Ja tev nav labi un nepatîk, tad tas nav îstais èalis.Mazohiste esi????
Galu galâ tev nav jâizpilda citu iegribas un jâcieð.Vai viòam ir vienaldzîgi, kâ tu jûties???Uzdod ðo jautâjumu sev un viòam.
Ðîm attiecîbâm jâdod abpusçjs prieks.
auc
Re: Pirmâ reize,otrâ...
07.05.2006 22:16
nu tak... hmm, preciizi nevareeshu teikt, nu ap 30 reizeem esmu to dariijusi :/ kaut kaa taa. bet tikntaa nav labi, jo arii gandriiz vienmeer savajagaas churaat un blaa blaa, taakaa taa iisti nesanaak baudiit
Taapat
Re: Pirmâ reize,otrâ...
07.05.2006 22:19
Un man arii tas pats, entaas reizie, bet vienalga saap, un visaadas lietas, kas nelauj baudiit mirkli...kaapeec taa ir? Kas zina?
Ogijs
Re: Pirmâ reize,otrâ...
08.05.2006 08:04
Ak, Kungs, atkal âbecîte jâmâca visâs lietâs! Varbût pajautâjiet tiem saviem dþekiem, vai par tâdu lietu, ko dçvç par priekðspçli viòi kâdreiz ir dzirdçjuði kautko. Ja nav, tad uzdâviniet attiecîgu literatûru (ja vien konkrçtais eksemplârs prot lasît, jo pçc visa ðeit aprunâtâ rodas iespaids, ka vairâk par trim klasçm pamatskolâ nav nevienam no viòiem).
Tapat
Re: Pirmâ reize,otrâ...
08.05.2006 08:57
Mulkibas, ar visu priekshspeli pusstundas garuma nekas nemainas, esmu slapja uzbudinata un shausmigi gribosha, bet sapes ir ka bija! Nevajag gvelzt!!
Re: Pirmâ reize,otrâ...
08.05.2006 10:18
Gadaas kaadreiz ka jaunaviibas pleeviite nepaarpliist liidz galam un visu laiku saap. Var pie ginekologa griezties bet var arii pashi miilji ar pirkstinjiem paplest cauruminju lielaaku. Ja ir labs uzbudinaajums tad to izdariit nav gruuti. Tikai drusku jaasanjemas.
Re: Pirmâ reize,otrâ...
08.05.2006 10:40
galvenais, pasaki savam draugam, lai ir saudzûgs, ja viòam tu esi îpaða, tad viòam neapniks! manai draudzenei kâdu pusgadu bija sâpîgi - kamçr vagîna pielâgojâs! tas pâries! kad neesmu ilgu laiku mîlçjusies, tad man arî ir nedaudz sâpîgi. sâpçja arî pçc treðâs reizes! tâ kâ - tas ir normâli!
Paldies jums visiem,tâtad saprotu tas tâ var turpinâties ilgi. Parunâðu ar savu vîrieti,aizieðu pie ârsta un cerçðu,ka tas ar laiku pâries.


Bet man ir tâ,sâp tikai tad, kad ievadam to iekðâ(vismas cenðamies to darît). Tas ir neizturami,bet fakts tad, ka vçlâk viss itkaa norimstas. :/
Re: Pirmâ reize,otrâ...
08.05.2006 14:15
tas ir normaali! vari aiziet pie aarsta, lai paarbaudiitos, bet pirmie dzimumdziives meeneshi vai dienas var buut sareþìîtas. ja sâpçtu visu laiku, tad buutu par ko uztraukties! varbuut neesi pietiekami uzbudinaajusies, meeìini tik ïoti nesaspringt miileeðanâs gaitâ.
Jââ... man viòð to paðu saka,bet es nevaru atslâbinâties, tikai nezinu kâpçc... !
Re: Pirmâ reize,otrâ...
08.05.2006 14:34
tajâ brîdî mçìini par neko nedomât!
Re: Pirmâ reize,otrâ...
08.05.2006 14:39
Es arii saku ka vaina buus nepietiekamaa uzbudinaajumaa.
Uzbudinâjums,uzbudinâjums...dzîvosi tâlâk,redzçsim kâ bûs.. :(
Es tevi saprotu, un tieðâm zinu ,ka ar laiku viss bûs OKY!!!
oga
Re: Pirmâ reize,otrâ...
08.05.2006 16:37
Ja tu esi vçl skolniece, varbût labâk vçl pagaidi un tad....
Bernadeta
Re: Pirmâ reize,otrâ...
08.05.2006 18:53
es domâju, ka atslâbinâties un uzbudinâties pçc pavçles nav iespçjams. tipa visi saka, ka jâatslâbinâs - to jau viegli pateikt, bet grûti izdarît. tâ kâ - laikam jau derçtu kâdu padomu, kâ toizdarît, vai ne? man ðíiet, ka 1) bûtu jâsarunâ ar puisi, ka Tu pat pçdçjâ brîdî vari pateikt nç (arî tagad), ja Tev sâp, un viòð òems to vçrâ un pats galvenais - neapvainosies) - viegli patikt, grûti izdarît; 2) kurð no Jums uzòemas iniciatîvu un to brîdi, kad notiek pilnîga "savienoðanâs". Varbût vajadzçtu sarunât tâ, ka pirmsTu nebûsi to teikusi/ izjusi vai kâ tamlîdzîgi, tikmçr tikai glâsti un skûpsti. Un tad, kad Tu jûti, nu, bez viòa locekïa "sev iekðâ" Tu ðobrîd nespçj iztikt, prasît prasâs, nu tad arî "dod zîmi". Un, ja arî tad sâp, tad ir jâiet pie ârsta uz konsultâciju.
Paldies,Bernadeta òemðu tavus vârdus galvâ...manuprât tik tieðâm tâ bûs daudz labâk , mierîgâk un kamçr domâðu par viòu bailes par sâpçm aizmirsîðu.. vçlreiz Paldies!
merija
Re: Pirmâ reize,otrâ...
09.05.2006 14:48
Nu man arii saapeeja pirmaas 3 reizes... Tikai 4. reizee, kad atslaabinaajos pa iistam, nekas nesaapeeja - tas bija patiikams paarsteigums. Biju nedaudz apreibusi no viina.. a varbuut daudz ;) Pçc tam vairs nesaapeeja, jo nebija vairs jaabaidaas.. liidz ar to izpalika stress pirms miileeshanaas... tiku no apburtaa loka aaraa taa teikt.
Jâ,varbût man tieðâm ir jâatslabinâs pa îstam un neparko nedomât, un pirms tam biðíi iedzert.. :P
blood
Re: Pirmâ reize,otrâ...
09.05.2006 19:35
Man ar bija vecis,kuram bija liels loceklis,pie tam viòð man bija pirmais.Pat pçc gada ilgas dzimumdzîves ar viòu,nekas nemainîjâs,sakodu zobus un tçloju,ka man ir labi ar viòu.Kad ar ðamçjo izðíîros,sâku ðïûkt ar citu dþeku,kuram loceklis bija mazâks,un tad pirmo reizi mûþâ,kad es ar viòu pirmo reizi pârgulçju,piedzîvoju orgasmu,nebiju domâjusi,ka seks îstenîbâ sagâdâ lielâku baudu nekâ varçju iedomâties...
Auch... mançjâ locekli es gan neesmu redzçjusi,tikai tâ ar acîm tumsâ "taustoties", nç nu dazreiz gadîjâs redzçt, bet vinu vienu,es palikðu ar viòu...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 17?
Ziņa: