dzelteni eljainini izdalijumi no aanusa

Aizsāka sise 

Sveiki visiem!
Jutos patiesi nokaunejusies, bet problema ir tada un nepariet. Nu jau kadas 5 dienas no dibena ir tadi kaa eljaini spilgiti dzelteni izdalijumi (skjidrums). Mazos ljoti apmeros, bet katru reizi kaa eju uz tualeti, taa tas ir. Nav ne mazakas nojausmas kas tas ir un ar ko varetu but saistits. Vai ir kadas idejas un vai vel kadam taa ir bijis????
Dzeltenas parasti meedz buut strutas.
Re: dzelteni eljainini izdalijumi no aanusa
15.05.2006 16:01
varbuut taas ir gljotas??
iekaisuma procesi nekaadi nav bijushi taisnajaa zarnaa...hemoroiidi utml..? Varbuut tiesaam strutas, bet ja suudziibu ieprieksh nekaadu nav,, tad jaadomaa, ka kaut kaadas gljotas nudien..
Nu, sudzibu nekadu nav un nav bijushas. Sajuta tada ka tas sakaas pekshnji un ne no kaa. Arii tagad sudzibu nekadu nav, ne niezes ne kaa. Pec strutam isti neizskataas un gljotains arii ne. Drizak tads skjidrs spilgti dzeltans ar tadiem zaljganiem eljainiem pilieniem. Tiesham nesaprotami. Edu kaa parasti.
bet kuraa mirklii tie izdalaas, peec kakaashanas? Un kaka normaala, nav taadaa pat kraasaa?
Nee, ar kaku viss kaartibaa. A izdalas vinji tapat, churajot vai ari vienkarshi redzami uz biksiishu ielikniisha. :-(((((
bet tad jau tie arii var nebuut izdaliijumi no anusa, bet no maksts.
Tikai paprâtoðu
Re: dzelteni eljainini izdalijumi no aanusa
15.05.2006 16:21
Var bût, ja zarnas rûgst:)Esi kaut ko çdusi, kas veicina rûgðanu?
Tieshi taa!!! Driizaak, jo no maksts gan taadi var buut, un tas vareetu buut kaads iekaisums vai seeniite
Nee no maksts nav, to jau es redzu. Par edienu nezinu, katraa zinjaa neko tadu ipashu eedusi neesmu, visu kaa parasti. Esmu tiri vai nobijusies, jo nav ne jausmas no kaa un kapec.
Tad ir jaaiet pie aarsta. Es ieteiktu sakt tomeer ar ginekologu.
Baac, neesmu Latvijaa, taa kaa ar to aarstu shobrid problematiski. Vai nav vel kadam kadi ieteikumi vai idejas???? Gribetos saprast cik tas nopietni vai nenopietni, jo it ka jau citu sudzibu man nav. Bushu latvijaa tikai pec aptuveni menesha. Ja nav nekas kritisks, tad baigi negribetos te meklet arstu. Paldies, par atbildem.
Re: dzelteni eljainini izdalijumi no aanusa
15.05.2006 16:57
sise

Vispaar izdalijumi no anusa meedz buut tad ja kaut kas kairina zarnu. Nu piemeeram asi eedieni. Ja citu sliktu sajuutu nav tad iztiec liidz aarsta apmekleejumam.
Varbût pârâk bieþi nodarbojies ar anâlo seksu? Un eïïainâ lubrikanta paliekas kopâ ar spermu vai vienkârði taisnâs zarnas gïotâm iztek ârâ pçc tam.
Sise, ðeit forumâ kâdas reizes 3 cilvçki sûdzçjuðies par ko lîdzîgu un arî man paðai tâ vienreiz bija. Briesmîgi pârbijos, bet pie ârsta negâju, jo citu sûdzîbu nebija un pçc dienâm 3 pârgâja. Turklât pirms neilga brîþa biju izgâjusi pilnîgu pârbaudi un nekâdas vainas neatrada.
Arî iepriekðçjâs reizçs neviens ðeit nevarçja iedomâties iemeslu.
Ku!, vai nebija tâ, ka solîjies ðo lietu izpçtît? :)))
Saistîbâ ar zarnâm man bija vçl viena mulsinoða parâdîba. Kad tîrîju zarnas uz kolonoskopiju, paðâs beigâs nâca jau tîrs ûdens, domâju pat pçdçjo devu vairs nedzert, bet tomçr iedzçru. Un tad pçdçjâs dienas pçcpusdienâ ðíidrums sâka kïût spilgti dzeltens un vçl otrâ rîtâ nâca spilgti dzeltens ðíidrums. Kur tad zarnâs ir kaut kas tâds, kas dod ðo dzelteno krâsu???? Tas pats tad bûtu pie vainas arî otrajâ gadîjumâ.
Paldies Evita!! Nu cerams ka man arii tas paaries, jo principaa jau tie izdalijumi ir sameeraa maz.
Ar anaalo seksu nenodarbojos, taa kaa tas nevar but saistits.
Bet jokaini gan, un kamer nepariet, stress pamatigs. Paldies dievam, ka vel kadam kaut kas lidzigs bijis.
Varbut ir kadi padomi, ko varet darit? Kaut kadas tejas vai kaut ko specifisku est?
Paldies
Re: dzelteni eljainini izdalijumi no aanusa
16.05.2006 12:33
ku! atceras savu solijumu bet slinkums allazh njem virsroku :)
Tâ var bût no xenical.
Tuuliit apmeklee speciaalistu, tas....ir ljoti nopietni, un netaisies celt seit nekaadas dizaas sapnju pillis, tas nav normaali, ja arii paaries, tad atkaartosies un tad jau veel nopietnaakaa formaa.
Bet kas tad tas ir? Vismaz apmeram.
Re: dzelteni eljainini izdalijumi no aanusa
16.05.2006 21:43
Nezinu, kas Jums tur ir, bet oranþâ krâsâ kakas redzçju tikai vienâ gadîjumâ - stafilokoku infekcija zîdainim.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 14?
Ziņa: